kaj nitko ne zna gdje se sejvaju golovi u futu na replay... nemam uopće opcija
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne moze se spremat. Koristi fraps ili slican program.
Treba neko organizirat bojkot transfer marketa na 2 mjeseca... I bojkotirat coin sellere. Treba nekako ljudima objasnit da ako kupujes coinse potices autobuyere, i potrebu uopce kupovanja coinsa posto bez autobuyera nebi ni trebo kupovat coinse jer bi cjene bile normalne... Uglavnom fuj bljak cigani nam unistavaju igru
Kako nemaš, imaš nakon tekme MATCH HIGHLIGHT menu, tamo izabereš gol i stisneš TROKUT(PS) Y(XBOX) ili ne znam koja tipka ti je namještena za PC.
Imate li vi problema sa friend listom? Ja ne vidim ni jednog prijatelja ni u FIFA-i ni u Originu, tj. u zadnjih 10 dana vidio sam ih 2 dana. Pokušao sam sve što predlažu za origin ... ali bez puno sriće :(
Treba neko organizirat bojkot transfer marketa na 2 mjeseca... I bojkotirat coin sellere. Treba nekako ljudima objasnit da ako kupujes coinse potices autobuyere, i potrebu uopce kupovanja coinsa posto bez autobuyera nebi ni trebo kupovat coinse jer bi cjene bile normalne... Uglavnom fuj bljak cigani nam unistavaju igru
Možeš mi objasniti što bi igrači dobili bojkotom marketa na dva mjeseca? Kako da recimo pero bojkotira coinsellere kad su mu oni jedina šansa da zaigra s ronaldom ili messiem? To je začarani krug koji ne može nitko presjeći osim ea sportsa koji ma kako me uvjeravali u suprotno nema nikakvu želju da to spriječi. Sadašnje stanje daje mi za pravo kad sam rekao da se ništa neće promjeniti iako su neki euforično najavljivali konačno realne cijene...
Možda bi trebalo spustiti cijenu packova i konačno dati igračima nešto u tim packovima. Ljudi gube motiv kad ništa ne dobiju i okreću se sigurnom izboru, kupovini coinsa...
Nekim radnjama ea sports bi mogao utjecati na ekonomiju igre ali očito za to nema neku preveliku želju... zato i dalje vrijedi ona stara partijska, snađi se druže...
A cuo sam da ako kupujes coinse da ti dolaze upozorenja ako kupis priko 70k i dobijes ban. Isto tako sam cuo da kupis na drugi account nesto u tom smislu al ne sijecam se do kraja.
Jel mozes bit bannan zbog tog autobuyera?
I zasto ne mogu radit celebration flag kick ono kad dodes kao kod zastavice pa on je udre, meni automatski napravi neki random move.
A cuo sam da ako kupujes coinse da ti dolaze upozorenja ako kupis priko 70k i dobijes ban. Isto tako sam cuo da kupis na drugi account nesto u tom smislu al ne sijecam se do kraja.
I zasto ne mogu radit celebration flag kick ono kad dodes kao kod zastavice pa on je udre, meni automatski napravi neki random move.
Ovo je glupost, provjereno
Al sam se danas opekao ulagajući u Cedricka (94 pace, rare silver), kupio ih jedno 6 komada i sad ih ne mogu prodat ffs, ali sudeći po grafovima na futpc morala bi mu opet cijena porast na 3-5 soma (kupio ga za 2,1).
oooooooooooo igram ovaj kup vec 2 dana. (pobjednik osvaja 1000 coinsa i gold pack) i konacno u finalu dobijem brazila 4-2 i izbaci me sa servera. udjem ponovo i izgubim. pa jbm ti servere i sve :D
Napokon sam nešto sam skonto oko Emenikea, kupio sam već njega i Howarda sad al sam ih stavio na preprodaju :D
Nadam se da ću do večeras imat gotov tim, sa contractsima i preprodajom bi do popodne trebao dobiti 30k.
Moraš šprintat do zastavice i onda ti neće napraviti random move

isto se pričalo i prošle godine pa nikom ništa
Pa majstore, kreni s nekim pametnim postom... možda te počnu slijediti... do tada i dalje ćemo se baviti futom jer je očito kako je to mod unutar igre kojeg igrači najviše igraju. Ako se nešto najviše igra, logično je da se o tome i najviše piše..
movie dvije godine se pisu jedne te iste stvari, konstantno.
Pa to je fifa, nije atomska fizika..
Ak imaš prste, da.
Moram priznati da stvarno odlično izgleda gamepad
Edit: Napisao ti i pp, estetika gamepada je na nivou, ali reviewovi vele da imaju problema sa osjetljivosti analoga , treba pritisak u stranu opalit više od 50% da se movement dogodi. Sad to može biti ok za FIFA-u budući da se igra bazira na sprintu , ali za ostale igre nikako.
Ak imaš prste, da.
Fala Bogu imam, a i hvala tebi što te imam :P
FUT je glavni mod fife i razlog zašto ju svi kupuju. Da nema FUT-a ova tema ne bi ni bila ovako aktivna. Mi se ne žalimo kada vi pišete o nekom drugom modu, onda nemojte ni vi kakat kada mi pišemo o FUT-u.
oni ne pisu nista al im smeta kad mi pisemo o futu

Molio bi pomoć oko tradeanja,zarađujem ne previse ucinkovito,pa ako bi mi mogao netko preporuciti u pm kakvu metodu za oko 100 k coinsa.
Pa to je fifa, nije atomska fizika..
onda si otvori *ebenu temu samo za sebe i sebi slicne pa tamo lupajte 100 stranica o debilnim stvarima, jer ocito je ovo za tebe atomska fizika

Ovi temu čine postovi o futu i postovi u kojima se sere po futu. Ne kužim zašto to ljudima smeta, meni je fora pogledat šta je tko dobio, ostali možete vi to ignororat i bacit neki svoj komentar sud nevezan uz fut i drugi će vam sigurno odgovoriti.
Takav ja imam , malo mi je otisla A tipka... pa povremeno zaje*ava