- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ratings 40-31
Po meni James nije zaslužio baš toliki rating, ali dobro.
http://www.easports.com/fifa/news/2014/fifa-15-player-ratings-top-50?utm_campaign=fifa15-social-global-ic-fb-ratings-top-50-090314-fb-text-site-lnch&utm_source=facebook&utm_medium=social&sourceid=fifa15-social-global-ic-fb-ratings-top-50-090314-fb-text-site-lnch&cid=25795&ts=1409846915733
Ratings 40-31
Po meni James nije zaslužio baš toliki rating, ali dobro.
Kaj je cavani zaboravio trčati? Costa bu zvijer a veseli i promjena work ratea za njega.. Vidal dobio nadogradnju, IF karticu i TOTY karticu i sada ocjena manje uz sve statse manje osim ove nove kategorije phy kaj je uvedena?
Cavani nikad nije niti bio nesto ekstra brz.
Cavani nikad nije niti bio nesto ekstra brz.
pace -4 u odnosu na ovogodišnju fifu?
Sasvim ok...
Sasvim ok...
Nisam siguran. Gledam ih svaki vikend i ako on ima pace 79 onda ibro ne bi smio imati veći od 70...
Što mislite jel bi išla na mojoj konf?
Što mislite jel bi išla na mojoj konf?
kaj nebi išlo,pa imaš četverojezgreni proc i ne tak lošu grafu,memorija...možda da štukneš jo malo nebi škodilo ;)
Pa ovo je igrano na Easy, nema teoretske sanse da golmani ovo ne brane.
Ovo je online igrano.....

Na easy ili ne ali mora bar sjesti na guzicu a ne stajati kao drvena marija... ovdje nije riječ je li oni brane ili ne brane već da se kod većine golova uopće ne pomaknu s mjesta? Bez ikakve reakcije..
Na easy ili ne ali mora bar sjesti na guzicu a ne stajati kao drvena marija... ovdje nije riječ je li oni brane ili ne brane već da se kod većine golova uopće ne pomaknu s mjesta? Bez ikakve reakcije..
vecina golova je u same raslje, a ovi ostali se vidi da je lik krenio izletit s golmanom i nije uspio pa je golman ostao stajat samo
vecina golova je u same raslje, a ovi ostali se vidi da je lik krenio izletit s golmanom i nije uspio pa je golman ostao stajat samo
Je li ti uspjelo u ovogodišnjoj fifi koji put izletiti s golmanom a da on samo stoji? Do ovog trailera ja to nisam vidio... Bez obzira na težinu pojedinih udaraca većina golmanskih reakcija graniči s groteskom...
Meni napokon ti gomani izgledaju kako treba. Ima možda 2-3 čudnije reakcije, ali ovo je miljama bolje od super golmana koji su bili do sada i reagirali na svaki udarac makar bila bomba sa 7m od gola.
Meni napokon ti gomani izgledaju kako treba. Ima možda 2-3 čudnije reakcije, ali ovo je miljama bolje od super golmana koji su bili do sada i reagirali na svaki udarac makar bila bomba sa 7m od gola.
I meni se ovako više sviđa, puno je realnije.
Sviđaju mi se golmani, ali evo vam prvi "glitch" za easy win.. Razvali tu loptu što jače možeš pod rašlje :)
Kad sam vidio da je neki awidjaod lik zabio kao CR, to onda više nema smisla..
Jeste vi ozbiljni :O Ovo je i više nego očito da su golmani u težoj banani. Pa dajte pogledajte reakcije Neuera na 4.24, ili reakciju nakon Baleovog slobodnjaka i još par idiotarija. Nisu samo 2-3 čudne reakcije. Ja ovu fifu ne kupujem ako se to ne popravi. Kako su u Fut-u udarci OP jer je tam sve nabrijano, ne vidim razlog zašto nebi bili i golmani. U H2H ima puno manje "bombi" i puno manje takvih obrana. Ja sam jučer gledao te golmane i nisam mogao vjerovat, ali dobro, to je Beta, stigne se sve to popravit, nadam se.
To ne da su loše reakcije, nego reakcija ni nema kako je Movie rekao. Užas.
Jeste vi ozbiljni :O Ovo je i više nego očito da su golmani u težoj banani. Pa dajte pogledajte reakcije Neuera na 4.24, ili reakciju nakon Baleovog slobodnjaka i još par idiotarija. Nisu samo 2-3 čudne reakcije. Ja ovu fifu ne kupujem ako se to ne popravi. Kako su u Fut-u udarci OP jer je tam sve nabrijano, ne vidim razlog zašto nebi bili i golmani. U H2H ima puno manje "bombi" i puno manje takvih obrana. Ja sam jučer gledao te golmane i nisam mogao vjerovat, ali dobro, to je Beta, stigne se sve to popravit, nadam se.
To ne da su loše reakcije, nego reakcija ni nema kako je Movie rekao. Užas.
od kad je fife i pesa golmani su uvijek slabije reagirali kad je igrač top klase pucao po golu.
nagledao sam se smiješnih reakcija golmana i još smješnijih golova kad su top igrači u pitanju da je to za popi*dit.lopta se kotrlja 30 metara.misliš nema ništa.golmani skoči na mjestu,lopta prodje pored noge i gol.
to je je dan od razloga zasto ne igram sa top klubovima.
Razlika FUT-a i ostalih modova je radi chemistria...spremite ili zapisite stastistike(pod statistike ne mislim one koje pisu na kartici) nekog igraca prije utakmice sa malim chemistrijem, i odite u igru, kad krene krene utakmica odite u team managment i provjerite opet staitsitke tog igraca, vidit ce te malo ili nikakvu razliku u brojevima...sad to isto napravite kad imate team sa 100 che...pa ce te skuzit razliku...
Dosta se vidi da golmanske reakcije kasne po sekundu, a negdje cak i dvije a na svaki jaci udarac imaju animaciju da proslijedi loptu pogledom u gol. Treba popraviti vrijeme reakcije i to je to.
Nadam se da su golmani vec rjesnei, posto su ovo stare snimke skroz sa prve CLosed Bete i onih sajmova.
To je uvijek tako u traileru...
Za par dana će demo pa ćemo se uvjeriti.
Sta je najgore, to su ingame stvari i golmani stvarno izvrsno reagiraju. Sta im se dogodilo na onim videima, jedino objasnjenje je late build, nista vise.
The #FIFA15Ratings countdown continues at 7pm UK! Which players do you think will be featured between numbers 30-21?
http://www.easports.com/uk/fifa/news/2014/fifa-15-player-ratings-top-50 lista je updateana
Ovaj EA ful goni po svom mislim gledam sad par kartica i ono nekoga upgradeju overall i spuste mu neke atribute pace , dribling i tako.. a sad ovog drugog nerfaju i pojacaju mu atribute.. koja logika... i opcenito mi se nesvidja sto ne naprave neke malo vece promjene kod atributa.. a mne ono razlika kartica iz 14u15 +2 passing ili -1 dribling i tako primjer.. stvarno bzvz..