FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 777.083
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Ali jebes teren kad na pola sata igranja ti možeš zabit 20 golova, nek prvo naprave neki realizam u tome, jer je na 5 minuta i na 30 minuta jednaka snaga AIa, odnosno lakoća dolaska do gola

Ajde još na 5 minuta da zabiješ 2 gola, pošto je stvarno kratka utakmica, ali na pola sata možeš ih iz*ebat koliko ti srce želi

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Jel ti shvacas da je to igra. Sta ocekujes da neces zabiti preko 15 golova ako je protivnik los. 

Ja sad igram onu ligu na fejsu i frajeru sam stavil 9 komada u roku nista jer ne zna igrat. Ne cita igru, nezna pokrivat i ostalo. Ovo nije pravi nogomet, ovo je igra i to neki ovdje moraju shvatit. Ako u juniorskim i kadetskim ligama Dinamo moze napunit nekoga 15-16 komada bez problema onda je to znak da je protivnik slab, ne da je teren mali. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
FIFA 15

i to nije fifa, ttaj sport bible je sranje objavio kad se vidi da je to pes čak je i ksi to rekao

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
SimeKZ kaže...

Jel ti shvacas da je to igra. Sta ocekujes da neces zabiti preko 15 golova ako je protivnik los.

Protivnik mi je bio Bayern, ja sam Salzburg.. Enough said?

13 godina
FIFA 15

Not enough. Moze biti sa druge strane Full Legends Team ako AI nije na razini. Nema veze sta je s druge strane ako AI igra po sabloni i sasvim je normalno da ih utrpavas. Probaj nekom kvalitetnijom igracu uvalit toliko golova u 30min, neces nikad.

EDIT: Uostalom, tko normalan igra 30min match i FIFAi ? Mazohizam...

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.8.2014 12:36 (SimeKZ).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

Not enough. Moze biti sa druge strane Full Legends Team ako AI nije na razini. Nema veze sta je s druge strane ako AI igra po sabloni i sasvim je normalno da ih utrpavas. Probaj nekom kvalitetnijom igracu uvalit toliko golova u 30min, neces nikad.

Meni je match time na 5 minuta. Sinoč sam pijan pobjedio Doncaster sa QPR-om 7-2. 7 komada C. Austin.

Šta bi bilo na pola sata...

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
14 godina
FIFA 15

Lol, ljudi igraju protiv kompa i prave se važni s rezultatom. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 15

AI koji je na pro je bolji od 80 posto pravih igrača {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hexfire kaže...

Lol, ljudi igraju protiv kompa i prave se važni s rezultatom. 

Ne pravim se važan rezultatom, nego govorim kako je AI pre slab.

Igrao sam ultimate team ali dosadio s vremenom pa sam počeo karijeru.

11 godina
nul-3 kaže...
SimeKZ kaže...

Meni je match time na 5 minuta. Sinoč sam pijan pobjedio Doncaster sa QPR-om 7-2. 7 komada C. Austin.

Zašto nisi rekao na kojoj težini igraš

15 godina
FIFA 15

Sve to sto se ne igra na full manual je pickin dim...

You better run, you better take cover!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Praetorian1 kaže...

AI koji je na pro je bolji od 80 posto pravih igrača {#}

Ovisi s kakvima igraš. Sigurno je da je zahtjevnije nekad probiti AI, ali nije ni izbliza zabavno igrati protiv nekoga tko nikad ne griješi i ne može te iznenaditi nekom akcijom.

nul-3 kaže...

Ne pravim se važan rezultatom, nego govorim kako je AI pre slab.

Nema ni razloga da bude jači. Offline modovi su tu prvenstveno da se naučiš koliko toliko igrati prije odlaska online. Svaki AI ima neku šablonu po kojoj igra i jako je teško i neisplativo da rade neki AI koji bi se prilagođavao sposobnosti igrača. S obzirom koliko ljudi igra offline samo, nema smisla baviti se time.

@smucek

Full manual je isto previše sje*an da bi ga se igralo na dnevnoj bazi. Ok je manual za baciti tu i tamo kad ti dosadi ovo fliper smeće, ali to je više manje to.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.8.2014 14:34 (Hexfire).
15 godina
FIFA 15

A i to stoji, al meni je bar opet draze, pogotovo ako igram s frendovima, ili sam se mozda ja odvikao skroz od assisted pa mi jednostavno djeluje bas kako kazes, kao ping pong.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nul-3 kaže...

Ako na legendary za 5 mmin utrpaš bayernu 7 komada, svaka čast... no ima jedan problem. Comp uvijek igra isto i nakon nekog vremena naučiš što će i kako odigrati i onda više nije problem natrpati ga. Različiti ljudi igraju različito i netko može biti i lošiji od tebe i prvu tekmu te dobiti na iznenađenje.

U svakom slučaju solidnom igraču teško ćeš utrpati 4 gola a kamo li 7 ...

edit: mangala potpisao za MC za 40 milja eura... još jedan dobar stoper u nadolazećoj fifi u BPL

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.8.2014 17:59 (movie).
11 godina
neaktivan
movie kaže...
Smucek kaže...

Posto znamo koliko je ovaj golman visok (1,96m) i koliko bi trebalo da je gol visok (2,44m), ako te dimenzije iskoristimo za racunanje duzine gola, dobije se ovo :D

Ne zamjerite, ne spava mi se :)

Znači, radi se o razlici od 21 cm? I to je razlog onako posprdnog posta i vrijeđanju o umanjenim rukometnim golovima i igralištu smiješnih dimenzija?  Stari, za trud imaš pivu od mene...

Vidim da je bilo rasprave oko dimenzija terena i golova, pa da se i ja malo uključim, budući da sam među prvima trubio oko ovog problema.

Kvaka je u tome što dio leta lopte pri šutu sa nekih 25-30m izrezan tj. lopta ne putuje dovoljno dugo. S druge strane, kada vratar radi paradu, on ne leti dovoljno dugo, već su te reakcije prebrze. Da se razumijemo, animacija prilikom šuta, skupa sa animacijama vratara kao i sama fizika su dobri, ali je problem u ovome što sam naveo.

Sa razlogom to sve izgleda iskrivljeno, tj. sam gol izgleda nešto kraći, teren također, jer EA uzima parametre na neki svoj način. Pogledajte samo ove situacije prilikom izvođenja finti, gdje igrač koji radi fintu poprilično zarola terenom i na taj način osvoji prostor kao da je napravio skok u dalj.

EA nikako da pruži pravu iliziju dubine prostora, a to mi osobno toliko ide na živce, te imam osjećaj kao da se radi o nogometu koji je onako između ovog standardnog i malog.

Jbg., nisam dovoljno stručan da to objasnim na pravi način, ali znam što vidim kada usporedim sa osobnim iskustovom igranja nogometa, gledanja nogometa na telki, igranjem PES-a i općenito igranja virtulanog nogometa.

KODAK17 / Anchor Man = redNick No. 7 // Origin ID: red7Nick
15 godina
FIFA 15

Nije na legendary. 

S vremenom dosadi, skužiš ih.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
nul-3 kaže...

Nije na legendary. 

Pa kad dosadi i skužiš ih što ne staviš ma legendary pa imaš novi izazov?

15 godina
movie kaže...
nul-3 kaže...

Nije na legendary. 

Pa kad dosadi i skužiš ih što ne staviš ma legendary pa imaš novi izazov?

Kad završim sezonu budem. Samo kažem kako je dosta loš AI, monoton je.

17 godina
nul-3 kaže...

Uopće nije loš, naravno ovisi na kojoj težini igraš..  na kojoj težini trenutno igraš? Stavi na legendary pa odigraj protiv bayerna pa javi jesi li im za 5 min utrpao 7 golova?

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2014 0:43 (movie).
13 godina
neaktivan
FIFA 15

ne mogu vjerovat kakve gluposti čitam. likovi pišu da trpaju 7 komada, a ne žele prebacit na legendary jer je kao monoton {#} 

6 1 hvala 0
15 godina
movie kaže...
nul-3 kaže...

Uopće nije loš, naravno ovisi na kojoj težini igraš..  na kojoj težini trenutno igraš? Stavi na legendary pa odigraj protiv bayerna pa javi jesi li im za 5 min utrpao 7 golova?

Igram na proffesional. Kažem kako je proffesional postao prelagan, i slažem se da treba prebacit na veči level.

Nisam rekao da je legendary monoton, AI im je opčenito monoton, naučiš ga brzo. I ne zabijem na svakoj tekmi 7 golova, desi se i da izgubim.

17 godina
nul-3 kaže...

Igram na proffesional. Kažem kako je proffesional postao prelagan, i slažem se da treba prebacit na veči level.

Nisam rekao da je legendary monoton, AI im je opčenito monoton, naučiš ga brzo. I ne zabijem na svakoj tekmi 7 golova, desi se i da izgubim.

Proffesional je težina za ljude koji prvi put pokušaju zaigrati fifu. Neozbiljno je donositi bilo kakve zaključke o AI-u igrajući na toj težini..

14 godina
FIFA 15

Navedi jednu igru u kojoj AI ne postane monoton nakon određenog vremena? Pa čak i u strategijama gdje je AI jedna od najbitnijih komponenti prokužiš šablone koje AI koristi nakon par sati igre.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Dok se vi svađate "čij je tata jači" procurile su informacije.
Vijest da neće biti transfer marketa u FUT-u je laž(navodno se pojavilo na društvenim mrežama i forumima)
Više igrača će od sada imati 90+ ocjenu, što znači realnije ocjenjivanje igrača.
Gameplay je najbliži onom iz FIFA 13(tako kaže developer)

Ultimate team će od sada imati pozajmicu igrača (loan)

Dizajn FIFA menu-a je i dalje METRO, samo će naravno ikone imati nove igrače na sebi.

Pretraživanje igrača u karijeri će biti jednostavnije.

Nakon uspješnog CO-OP seasona, bit će produženo na 10 divizija.

13.08. na gamescomu će izaći sve moguće informacije te će biti live Q&A na twitteru kao i proteklih godina. Također otkrit će i datum izlaska demo verzije.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
matić_žu kaže...

Vijest da neće biti transfer marketa u FUT-u je laž(navodno se pojavilo na društvenim mrežama i forumima)
Više igrača će od sada imati 90+ ocjenu, što znači realnije ocjenjivanje igrača.

Dizajn FIFA menu-a je i dalje METRO, samo će naravno ikone imati nove igrače na sebi.

13.08. na gamescomu će izaći sve moguće informacije te će biti live Q&A na twitteru kao i proteklih godina. Također otkrit će i datum izlaska demo verzije.

Toooo, i ocekivao sam da coop produze na 10, 5 je prenalo tj dodes prebrzo u div 1 :)

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2014 16:34 (Tommy_123).
13 godina
matić_žu kaže...

Ta vijest nikad nije niti izasla. Vijest je jedino da nebude Web Appa.

90+ ne znaci realnije, dobit cemo PES ocjenjivanje gdje Dzeko ima 90 {#}

17 godina
matić_žu kaže...

Može izvor tih informacija?

Zašto bi više 90+ igrača značilo realnije ocjenjivanje?

Znači po pitanju gameplaya vraćamo se onome, tko brži njegova djevojka... pace ponovno u modi..

loan igrača je najavljen samo za zaštitno lice, messia koji će biti dostupan kupcima ultimate verzije igre

svake godine sve informacije dobijemo na gamescomu pa ne vidim kakva je to vijest?

13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Ovdje ima većina objašnjena. Naravno neke informacije treba proguglat, jer su to informacije ljudi koji su bili dio tog eventa.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
14 godina
FIFA 15

Overall ocjene su ionako nepotrebne ozbiljnim igračima. Radije bih da ima opcija da se uključi nekakav dijagram tipa u PES-u ili čak da ti igra prikaže samo one statse koji su bitni za poziciju koju igrač igra kao u Football manageru. Koga briga ima li mi stoper dribbling 25 ili 38.

Ajd co-op 10 sezona je ok, sad će se ko i u ostalim modovima jasnije razlučiti dobri od najboljih.

Bilo kako bilo, dosad još nije bilo neke novosti za koju mogu reći da je stvarno trebala igri. Čak me i strah ovog Ignitea jer Impact nisu u 3 godine uspjeli dovesti u normalno stanje, a sad opet ispočetka praktički.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice