https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
http://www.futhead.com/14/squads/10150096/ nesto ovako planiram sloziti .mislim da je prejako
Neces tekmu pobijediti :D
http://www.futhead.com/14/squads/10150814/
sastavio od 300k
u sredini obrane niti nema.
zavisi na koje stranice
evo neki dan sam uzeo 300k dostavili za 10 min tocno 5eu
Moraš samo pripaziti da ti ne dostave i ban!
zavisi na koje stranice
evo neki dan sam uzeo 300k dostavili za 10 min tocno 5eu
Moraš samo pripaziti da ti ne dostave i ban!
Nek se javi za par dana ako je popljugo bananu... mada su mu je vec trebali stisnut ak ose dobro sjecam tvog slucaja :D
Nek se javi za par dana ako je popljugo bananu... mada su mu je vec trebali stisnut ak ose dobro sjecam tvog slucaja :D
Sve ti je to stvar sreće ili nesreće... ovisi kako gledaš.. možda ga strese od prve a možda od pete..
haha, pa ko te pita da objasnis, nego cudno je za ocekivat da ces platit pisljivih 200, 300k coinsa pravim parama, kad si ih naucio besplatno skupljat :D
glupost, ekipa je samo zbog imena...
Kompany LOL, frajer je zezno hrpu golova...
Silva???
Aguero???
Rooney???
Silva???
Aguero???
Rooney???
Kompany nije baš naj ove sezone to se slažem, isto kao ni aguero zbog ozljeda. S druge strane Rooney je već po neznam koju sezonu zaredom na više od 10 golova i asistencija i samo zbog toga bi trebao zaslužiti ovo, a Silva, po mom mišljenju je jedan od najboljih playmakera u BPL-u i bez njega i Tourea city nebi bio ni sličan ovome.
Silva???
Aguero???
Rooney???
Pratis li ti BPL uopce?
Silva nema toliko asistencija puno,pa niti golova,tip ima oko 90% tocnosti passeva sto rijetko tko ima..
Rooney bi trebao biti u most consistent,jer da nije njega United bi se borio za opstanak.
Aguero ima vec dva IF-a,iako su ga vukle malo ozlijede trebao bi biti tu..
Silva???
Aguero???
Rooney???
Pratis li ti BPL uopce?
Silva nema toliko asistencija puno,pa niti golova,tip ima oko 90% tocnosti passeva sto rijetko tko ima..
Rooney bi trebao biti u most consistent,jer da nije njega United bi se borio za opstanak.
Aguero ima vec dva IF-a,iako su ga vukle malo ozlijede trebao bi biti tu..
silva i rooney moraju bit tamo dok ova ostala dva ipak nisu zasluzila ...po meni prije skrtel koji je zabio neki 8 golova i igra odlicno,a i liverpool je prvi
Realno i naš Lovren je zaslužio..
i Shaw..Lallana,Shaw i Rodriguez trebaju minimalno biti tu iz Sotton'a
Hoće se packovi kupovati zbog lovrena, lallane i shawa ili zbog kompanya, aguera i rooneya?
Hoće se packovi kupovati zbog lovrena, lallane i shawa ili zbog kompanya, aguera i rooneya?
TOTS ce bit prema skysportsu..Vidit ces :)
Lovren 
Smijesno je da ni Koscielny ni Mertesacker ne budu u prvih 11, dobro je da sam navijac Arsenala, al ko je god gledao BPL ove godine, moze vidjeti da su najbolji stoperski par lige bili jako dugo, doduse puknula je obrana nekoliko puta, al opet nije to bilo do njih, nego do ostatka, Koscielny je barem na klupi, al ono, po meni jedan barem mora bit u prvih 11, a drugi onda na klupi
udjelite mi par savjeta.. kad igram protiv frenda i kad je korner uvijek sam nadmocan tu, od 10 kornera ja ih 9 skocim al problem je sta uvijek odu preko gola ili nekako lose puknu, sta trebam napraviti? i jel imate jos par kakvih jednostavnih trikova i finti , dobro bi dosle
udjelite mi par savjeta.. kad igram protiv frenda i kad je korner uvijek sam nadmocan tu, od 10 kornera ja ih 9 skocim al problem je sta uvijek odu preko gola ili nekako lose puknu, sta trebam napraviti? i jel imate jos par kakvih jednostavnih trikova i finti , dobro bi dosle
Vrati se par koraka nazad i kad lopta krene ti prema lopti i pikni krug... 99% je gol...
Provalili ga!
Lovren 
Ako nisi pratio BPL onda nema potrebe da komentiraš ;)
pozz ovako imam problem u career modu,nakon 2 sezone,kad udjem u 3 pocne mi se rusit igra bez ikakvog errora kad me izbaci,mislio save game nevalja,krenem opet ispocetka dodjem do pocetka 3 sezone i opet ista stvar,stvarno me vise zivcira
Ode Neymar.. nadam se da ce past barem na 200k za vrijeme TOTSa
Ode Neymar.. nadam se da ce past barem na 200k za vrijeme TOTSa
Kad bih počeo nabrajati kaj je sve otišlo ovih dana muka bi mi došla. Pitanje je hoću li si do izlaska nove fife moći išta od toga ponovno priuštiti..
Meni je on bio najdrazi i najskuplji.. jos da nif Ibra padne ispod milje pa da ga barem isprobam, jer nevjerujem da cu imat priliku za nikakve njegove IFove.
Meni je on bio najdrazi i najskuplji.. jos da nif Ibra padne ispod milje pa da ga barem isprobam, jer nevjerujem da cu imat priliku za nikakve njegove IFove.
Teško da bu pao ispod 1.5 milja a kamo li ispod milje... mislim da ovi najskuplji igrači ne budu previše padali cijenom. Najviše oko 10 do 15 posto, ako i toliko. Baš kao i u vrijeme totya...