FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.661.854
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FIFA 14

Točno se vidi ovaj momentum. Prvu tekmu dobim 6:1 fifa mi pomogla kod prva dva gola i mislim si sad će mi sve oduzet tak da on dobi 3:2 i dao on pogodak,al nakon toga sve je išlo preglatko,bio mi ga žao već i disconecto se u 70. min. Druga tekma mi živce pojela. Lik ima neku momčad,to se nemože zvat hibrid jer kemija je 70,napad giroud,veza neki non rare nikad čul,iza van buyten. I sada taj van buyten pretrči mog robbena,al ne da ga rempla,nego je 5 metara od njega...to je bio nakon što sam vodio 1:0 odjednom igrači tromi,neće se dodat,svako dodavanje pogodi protivničkog igrača,a do maloprije našal onog u zadnjoj liniji perfektno da doda. Gamad,dajte svima jednako,bez momentuma ako znaš znaš,a ne malo njemu pa malo njemu pomogni,pa ovog nismo dugo s*ebali ajmo malo njega hihihi...puj!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 14
miikaa77 kaže...

Lewandowski najbolja spica u igrici definitivno..

Sve si ih probao pa znaš ili...?

13 godina
neaktivan
FIFA 14

evo šta je netko dobio u ovim packovima koji se nemogu tradeat hahaa 

1 0 hvala 1
13 godina
FIFA 14

Malo sam istrazivo i ima lik koji prodaje taj trainer undetectable za 9$... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
antiljano27 kaže...

A nista, sad gradit ekipu oko njih dvojice... nema sta drugo...

17 godina
antiljano27 kaže...

Ja se ne bih bunio s obzirom da sam u 6 packova dobio opet ništa... za kaj sad dijele ove packove?

13 godina
movie kaže...
antiljano27 kaže...

Ja se ne bih bunio s obzirom da sam u 6 packova dobio opet ništa... za kaj sad dijele ove packove?

Zbog marketa koji je u banani... ja sam od svih tih uspio sastavit ekipu

Lindegard, Vidic, Angel, Skrtel, Joaquin, Carrick, El Sharrawy, Dzeko, Anelka... 

14 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

šta nisu ti packovi odavno prošli... a Bale je u ovotjednom TOTW.

17 godina
SimeKZ kaže...

Zbog marketa koji je u banani... ja sam od svih tih uspio sastavit ekipu

Lindegard, Vidic, Angel, Skrtel, Joaquin, Carrick, El Sharrawy, Dzeko, Anelka... 

Ja sve obrisao osim contractsa.. baš kao i zadnji put...

13 godina
neaktivan
soft kaže...
antiljano27 kaže...

šta nisu ti packovi odavno prošli... a Bale je u ovotjednom TOTW.

Danas je ekipa dobila još 2 besplatna takva packa.

13 godina
FIFA 14

Vidicu treba nafilati one booster kartice na pace... kakav je to onda CB... auuu... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Je, evo sad sam ih i ja tek vidio, blah... Khedira najbolje unutra.

11 godina
neaktivan
FIFA 14

konačno moj prvi trade da sam u + 5k,silva kupljen za 17k, prodan za 22k :)

0 0 hvala 0
13 godina
Ekipa koju zanimaju coinsi za pc neka mi se jave na PM... Popodne odgovorim...
11 godina
neaktivan

slozio sam jednu momcad

http://www.futhead.com/14/squads/9317535/  {#}

evo momcad mi se jako svidjela....

5  utakmica 5 pobjeda (4-1,3-0,3-0-2-1) i osvojen kup... vidit cemo koliko ce trajati moje pobjede

Moram istaknuti da mi se najvise dojmio Kevin De Bruyne...

cvek
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 12:25 (Cvek07).
11 godina
neaktivan
FIFA 14
http://www.futhead.com/14/players/13645/john-terry/
Kupio sam ga s "Hawk" karticom. nije me se ni malo dojmio. mislim da ću ga preprodati.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
movie kaže...
prcko_croatia kaže...
Uzeo sam Suareza. Ima ga u obrani, pravilno pozicioniran u napadu. Dobar skill, super šut. Finesse šut isto, samo kaj ja to ne znam, pa nijedna ne uđe. Već dva je dao sa volejem. Volej "boli glava" Sve u svemu zakon igrač. Samo, imam ga par tekmi a već je dva puta ozlijeđen.

ovog 88?

Ja sam jučer kupio Suareza (88) i ponovo se razočarao. Iskeširao sam 141 000 coinsa kako bi imao klasu u napadu.  Lijepo je igrati sa njim, ali kada treba zicer pospremiti u mrežu, steknem dojam kao da igram sa nekim bronze napadačem što mi je ne shvatljivo. Jučer mi nije pospremio loptu u gol sa nekih 2m, dva puta sam na vratara i ništa, itd... Stvarno nisam više mogao trpjeti. Tu sezonu sam odigrao čak 4-5 nerješeni zahvaljujući Suarezu, što me koštalo napretka u viši rang tj. DIV2. Isto tako sam igrao jednu tekmu gdje protivnik u svojoj momčadi imao Suareza, koji mu je fulao najmanje 5 zicera. Pitam se samo kako ih Boga nije strah, jer ipak je to jedan Suarez a ne neki mlakonja. Ali nema veza, neka su oni nabuđili Ibarba i Muriela. Nakon odigrane sezone bacio sam ga na market i od prve uzeo za njega 145 000 coinsa, tj približno povratio uloženi novac.

Juve, Storia Di Un Grande Amore...
17 godina
Anchor Man kaže...

Ja sam jučer kupio Suareza (88) i ponovo se razočarao. Iskeširao sam 141 000 coinsa kako bi imao klasu u napadu.  Lijepo je igrati sa njim, ali kada treba zicer pospremiti u mrežu, steknem dojam kao da igram sa nekim bronze napadačem što mi je ne shvatljivo. Jučer mi nije pospremio loptu u gol sa nekih 2m, dva puta sam na vratara i ništa, itd... Stvarno nisam više mogao trpjeti. Tu sezonu sam odigrao čak 4-5 nerješeni zahvaljujući Suarezu, što me koštalo napretka u viši rang tj. DIV2. Isto tako sam igrao jednu tekmu gdje protivnik u svojoj momčadi imao Suareza, koji mu je fulao najmanje 5 zicera. Pitam se samo kako ih Boga nije strah, jer ipak je to jedan Suarez a ne neki mlakonja. Ali nema veza, neka su oni nabuđili Ibarba i Muriela. Nakon odigrane sezone bacio sam ga na market i od prve uzeo za njega 145 000 coinsa, tj približno povratio uloženi novac.

Ovaj novi Remy mi je pravo iznaneđenje.. suarez mi nije legao ni prošle a ni ove godine.. doduše onaj 86 a ovog nisam probao..

11 godina
neaktivan
FIFA 14
meni je ovaj moj Suarez još uvijek ok. Iako sa malo igram i sa Adebayorem i mogu reći da ga stvarno volim. :-)
Stavio ja svome crnom Terryu "Shadow", sad je nebo i zemlja naspram onoga dok je imao "Hawk" sa kojim sam ga kupio. Kupovina se isplatila mogu reći. Vrijeme je da Agger krene na transver.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

ima neko mozda problema s lagom..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Danas od 12 do 2 laggalo i onda odlučio rađe odmorit živce.

Nije ni čudo da su davali free packove danas.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 16:39 (matekws).
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Nemoguće, oni su svjesni svega što se događa :O Nije da to traje već mjesecima. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 17:27 (antiljano27).

0 0 hvala 1
17 godina
antiljano27 kaže...

Nemoguće, oni su svjesni svega što se događa :O Nije da to traje već mjesecima. 

Dobro je kaj su svjesni a loše kaj su nesposobni svjesno sprovesti u djelo pa i dalje imamo to kaj imamo...

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Kakva samo utakmica, ekipa ko u mene + Gundogan, Gotze i na klupi Suarez, Aguero, Yaya Toure, Kompany..

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 20:55 (miikaa77).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
prcko_croatia kaže...
meni je ovaj moj Suarez još uvijek ok. Iako sa malo igram i sa Adebayorem i mogu reći da ga stvarno volim. :-)

Nemoraš javno izražavat svoje sklonosti, a još k tome i da varaš Suareza. Lakše malo.

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Koji j*beni k*rac mi se upravo sada dogodio? Igram polufinale kupa i ostanemo 1:1, slijede produzetci bez golova i onda penali, nakon 7:7 ja obranim i poslije toga zabijem sa kaboulom. Pocne slavlje i mene fifia izbaci u glavni menu!!! Udjem u fut ponovo i pise onaj prozor za dnf i ispao sam iz turnira... stvarno nemogu virovat da me je izbacilo poslije pobjede... {#}

EUNE: RayzCRO

0 0 hvala 0
13 godina
Praetorian1 kaže...
prcko_croatia kaže...

Nemoraš javno izražavat svoje sklonosti, a još k tome i da varaš Suareza. Lakše malo.

Dobar, dobar :D Moram priznat :D :D 

14 godina
neaktivan
FIFA 14

Zanimljiv clanak o "momentumu". 

Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka..
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
softicmarlon kaže...

Zanimljiv clanak o "momentumu". 

Istina, uvijek se bolje igra ako imas slabiji rating... 

17 godina
SimeKZ kaže...

Istina, uvijek se bolje igra ako imas slabiji rating... 

A ja mislio da je to sve do pozicioniranja i činjenice da igrači sa svom silom IF, SIF, TIF i inih kartica nemaju pojma o igri niti se znaju pravilno dodati, kako nam neki ovdje sugeriraju jer svakodnevno igraju protiv takvih i uspiješno ih mlate. Lako je mlatiti kad znaš da je sila sa tobom...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice