FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.662.501
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FIFA 14

Evo kratkih opisa nakon 5 tekmi. Svi igraci su sa Basic chemistryem.

IF Sturridge:

Ako ga usporedimo sa sturridgom 80 losiji je.. a ako ga usporedjujemo sa upgrade verzijom e onda je mozda nesto mrvicu bolji.. znaci nesto malo brzi sa jacim udarcom.. zna jako ljepo opalit al zna i samo takve krumpire oderat.. Dribling mu je mrvicu poboljsan.. na RM-u se pokazao sasvim solidno al kad se priblizi vise napadu onda je opasan.. sve u svemu po svim verzijama stanje je ovako NIF>IF>UP.. Ukratko jedini plus nad NIF verzijom ima je Dribling.. i u jednu ruku sto je na RM poziciji inace ga nebi ni ostavio u klubu..

Esswein:

Nisam previse igrao na njegovu stranu tako da par stvari ukratko.. solidan udarac,dosta dobar pace, dribling nije nesto posebno i jedan od boljih stvari je sto ga je tesko izgurat.. mislim uz svoj pace i strength zna ljepo izgurat druge igrace.

Sve u svemu neisplati ga se kupovat jer je preskup za ono sto daje.. Moja preporuka za  silver LM-LW u bundesligi je definitivno Elynoussi (tak nes haha)

David Silva:

Nista posebno.. solidan pace, dribling nesto losiji od npr cazorle, udarac isto solidan i passing manje vise nesto tipa odlican haha.. Sve u svemu ima puno boljih solucija (cazorla, de bruyne, nasri itd..) sto znaci da je jako precijenjen i da iskreno nebi dao vise od 7-8k za njega (odamh ide na market..)

IF Yaya Toure:

Hmm.. Pomalo cudan igrac.. znaci sto se tice defending dijela osjeca se malo da ima los start, al kad uhvati sprint onda je manje vise ok (nista posebno).. Sto se tice skok moze proc.. nije los al nije ni perfektan..  Sto se tice strength-a on je na mjestu znaci cim dodjes u kontakt sa igracem on ga po kratkom postupku rijesi al pomalo je ponekad tesko pratit suparncikog zbog njegovog sporog starta..  (ista stvar ko kod NIF-a) Eh sad sto se tice napadackog dijela tu mi se svidja znaci kad ima loptu osjeca se brzi nego bez nje.. lagano se rijesi igraca njegovim strength-om i ima pomalo ok dribling za takvog igraca.. sto se tice udarca stvarno zna opalit zvijerski tj uvjek ima te snage u udarcu jedino ponekad zna udarit bzvz ponekad kad se najvise nadas da ce je opalit opali je bzvz.. (to se tice izvan 16terca) sto se tice unutar 16terca manje vise nema problema sa pospremanjem lopte u gol.. Sve u svemu nije los svidja mi se u defezivnom dijelu je po meni malo losiji od garcie al u napadackom dijelu je stvarno cudo.. i da ima odlican passing hehe..  

E sad dolazi do dijela dali se isplati dati tako puno para za njega.. naravno moj odgovor je NE.. jer ovakav je trebao biti NIF (cak i bolje) znaci da je 100k to bi moglo proc.. al ovako nikako.. ja cu ga zadrzat jos malo i onda ide na prodaju.. 

Eto to je to od mene.. nije da sam tekst napisao kao pisac al se moze procitat haha.. 

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.3.2014 23:55 (Encyanix).
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
FIFA 14

Sad sam doživio največi momentum ikada, mislio sam da mi se pokvario joystick koliko su igrači postali tromi. Nisam mogao vjerovati vodim 2-0 i najednom igrači trče po nekim svojim šablonama, a kreču se tromo kao da su bronze ili silver. Uglavnom zabio sam u 90+ za 4-3 nakon što je ovaj naravno uspio zabit tri komada sam tak.

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 14

Igram offline FUT i fellaini u evertonu? to neki bug il on nekim čudom u stvarnosti prešao tamo haha...Vi koji imate švabe probajte dioufa..lik je zvijer on i lewa tu nema tekme a da nema bar 2 gola...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
miikaa77 kaže...
Đapa club kaže...
miikaa77 kaže...

Rekao si da ti je budget 100K, a ova ekipa debelo prelazi budget. Bolje preciziraj što želiš jer ovako nema smisla radit momčad nekome, kad ni on sam nezna kolko ima na računu.

Igram na PS3 nisam imao budget nikako nego sam stavio citav squad na transfer listu i ocekivo sam oko 100k, zato sam i napisao :) 

Takoder igram na Ps3 mogli bi nekad odigrat

cvek
13 godina
neaktivan
izvone kaže...

Igram offline FUT i fellaini u evertonu? to neki bug il on nekim čudom u stvarnosti prešao tamo haha...Vi koji imate švabe probajte dioufa..lik je zvijer on i lewa tu nema tekme a da nema bar 2 gola...

Svakako!

Probaj ga s Mandzom i iza Gundogan,ako imas love za njega,ako ne onda Draxler :)

Gundogan je za mene najbolji Cam u igri jer je jak brz ima 4 4 *

I u defanzivnom dijelu super :)

Dioufa nikako nemoj sa Auba jer nece ti to bas radit najbolje provjerio sam...

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
drakula789 kaže...
izvone kaže...

Svakako!

Probaj ga s Mandzom i iza Gundogan,ako imas love za njega,ako ne onda Draxler :)

Gundogan je za mene najbolji Cam u igri jer je jak brz ima 4 4 *

I u defanzivnom dijelu super :)

Dioufa nikako nemoj sa Auba jer nece ti to bas radit najbolje provjerio sam...

Gundogan ima nikakav udarac, Draxler je za njega puno kompletniji igrac a opet ima 4, 4 cini mi se a platis ga 10 puta manje.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
FIFA 14

Draxler je bog i batina :D sto vise igram s njim to mi se vise svidja.. visok je a opet ima odlican dribling, dosta dobar pace za Cam-a i odlican udarac.. nevjerojatan igrac :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Vec dugo nisam imo ekipu koja toliko dobro stoji na terenu... 4-1-2-1-2 wide

Wiedenfeler, Rafinha-Boateng-Hummels-Schmelzer, Bender, Muller-Draxler-Perisic, Aubameyang-Mandzukic.

Golman - odlican, stvarno jedan od boljih golmana u igri.

Obrana - Hummels je majstor sa Boatengom u kompaniji. Hummels sa visokim defendingom nosi sve, uklizavanje je nikakav problem, cak i ako pobjegne Boateng je tu da ga rempla i uzme loptu bez problem. Zacudio sam se jedino za Rafinhu koliko je kvalitetan u obrani, stvarno odlican non-rare igrac.

Veza - Sven Bender je odlican CDM, passing pa cak i sut su na razini a obrana takoder vrhunska. Muller desno igra vise kao neki srednji vezni sta mi pase, jer se Mandzukic sa svojim H/H cesto vraca unatrag i radi viska u sredini dok Draxler drzi sredinu a Aubameyang stoji naprijed i ceka loptu. Perisic je prica za sebe sa svojim udarcem, to su takvi golovi da se ukenjas :D 

Napad - Standardno, Mandzo za skok ali uz odlican finishing svaki puta je gol sa ruba 16 ili unutra. Aubameyang je tu ako treba pobjec i zabit gol.

Stvarno jedna vrhunska ekipa, cak bi ih stavio ispred portugalaca sa Ederom, Varelom i tom ekipom. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14

Posto sa nijednim CDM-om nisam bio 100% zadovoljan zanima me vase misljenje.. Koji vam je najbolji CDM u futu 14? po meni javi garcia i javi martinez su top ali opet ako ea ove godine to nudi kao najbolji cdm-ovi onda stvarno...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

udem u div 1 i prvih 6-7 utakmica dobijem neke sa ratingom 60-70 i igrace razbacane po pozicijama i izade odma na pocetku ...wtf?

13 godina
Encyanix kaže...

Posto sa nijednim CDM-om nisam bio 100% zadovoljan zanima me vase misljenje.. Koji vam je najbolji CDM u futu 14? po meni javi garcia i javi martinez su top ali opet ako ea ove godine to nudi kao najbolji cdm-ovi onda stvarno...

N'Zonzi, Luis Gustavo, Yaya Toure... daleko najjaci i kompletni CDM.ovi.

14 godina
neaktivan
JohnnyBlaze kaže...

udem u div 1 i prvih 6-7 utakmica dobijem neke sa ratingom 60-70 i igrace razbacane po pozicijama i izade odma na pocetku ...wtf?

DIV 1 je puna cheatera, bolje ju probaj izbječ, nego ulazit u nju jer je neigriva.

15 godina
SimeKZ kaže...
Encyanix kaže...

zonzia cu uskoro probat al npr gustavo je meni katastrofa, toure uopce nije ono sto sam ocekivao.. garcia ga opere.. (if je malo bolji napadacki al opet u defenzivnom dijelu garcia je bolji..)

16 godina
JohnnyBlaze kaže...

Sjećam se da je na prošloj fifi funkcioniralo ALT+TAB dok se učitava ekipa (čim vidiš takav sastav klik) i odeš na 10 sek na desktop i ništa se nije priznalo , niti odigrana tekma , niti izgubljeno. A sad neznam dal fuknciionira i tu il im je EA išao na ruku :D

13 godina
Encyanix kaže...
SimeKZ kaže...
Encyanix kaže...

zonzia cu uskoro probat al npr gustavo je meni katastrofa, toure uopce nije ono sto sam ocekivao.. garcia ga opere.. (if je malo bolji napadacki al opet u defenzivnom dijelu garcia je bolji..)

Garcia je daleko najlosiji od svih ovih gore jer nema sve. Ovi gore imaju brzinu, strenght, defense i cak mogu prema naprijed igrat. Garcia je limitiran na obranu a udarac je nula bodova. Gustavo je najbolji kao solo CDM kao i Zonzi i Toure.

Toure je hebena masina, loptu uzima ko od sale, udarac je fenomenalan a passing takoder... Garcia kraj malo brzeg veznog igraca nema sta trazit, pogotovo kad mu se opali finta ili pretrci.

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Encyanix kaže...
SimeKZ kaže...
Encyanix kaže...

Garcia je daleko najlosiji od svih ovih gore jer nema sve. Ovi gore imaju brzinu, strenght, defense i cak mogu prema naprijed igrat. Garcia je limitiran na obranu a udarac je nula bodova. Gustavo je najbolji kao solo CDM kao i Zonzi i Toure.

Toure je hebena masina, loptu uzima ko od sale, udarac je fenomenalan a passing takoder... Garcia kraj malo brzeg veznog igraca nema sta trazit, pogotovo kad mu se opali finta ili pretrci.

Kakav ti je Fellaini?

13 godina
FIFA 14

Spor, trom i beskoristan sve dok ne dode na skok u 16m onda je ubojica.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Spor, trom i beskoristan sve dok ne dode na skok u 16m onda je ubojica.

Koliko ljudi toliko i mišljenja i opet ona, što je dobro tebi ne mora biti dobro i drugome. I obrnuto. Meni je fellaini na sredini terena nezamjenjiv. Sve presjeće, sve stigne i uopće ne osjećam da je spor ili trom.. U paru s toureom, nezamjenjiv..

11 godina
neaktivan

@ Cvek, miikaa77 dodaj pa odigramo :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 17:19 (miikaa77).
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Ovoj fifi neznaš dal da se smiješ ili plačeš. Dečko s Borusijom igra, Subotić i Hummels kao da imaju po 99 overall, sitni mali Ibrahimović može pušiti sad bi rekao šta pored njih. Hendikepirani ea mrtvi i svim odbijancima i ostalim sranjima.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14
CDM - Cheick Tioté
imao sam ga volju probati, i jesam.
niškorist, totalno ne agilno i ne orijentirano govedo. Taj ne bu na moj travnjak više.

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Ovoj fifi neznaš dal da se smiješ ili plačeš. Dečko s Borusijom igra, Subotić i Hummels kao da imaju po 99 overall, sitni mali Ibrahimović može pušiti sad bi rekao šta pored njih. Hendikepirani ea mrtvi i svim odbijancima i ostalim sranjima.

Momentum postoji u ovoj igri i pojavljuje se točno onda kada ti najviše treba pobjeda, odnosno kada ti visi pad iz divizije ili prolazak. To se najbolje može osjetiti kada se igra sa jakoo dobrim ekipama jer za neke odbijance i čudne golove nema opravdanja. Taj momentum jedino ne utječe na igrače koji su stvarno dobri, ali to je jako mali postotak i večinom su takvi u DIV 1.

15 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
Tommy_123 kaže...

Momentum postoji u ovoj igri i pojavljuje se točno onda kada ti najviše treba pobjeda, odnosno kada ti visi pad iz divizije ili prolazak. To se najbolje može osjetiti kada se igra sa jakoo dobrim ekipama jer za neke odbijance i čudne golove nema opravdanja. Taj momentum jedino ne utječe na igrače koji su stvarno dobri, ali to je jako mali postotak i večinom su takvi u DIV 1.

Kako si ga samo pogodio.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Daniele De Rossi, najbolji CDM kojeg sam probao, igrao sam sa svima gore navedenim i nijedan mi nije sjeo kao on.   Ima sve što treba za jednog sigurnog i pouzdanog zadnjeg veznog.   A Felaini je daleko najgori ( tromijeg igrača u vezi nisam vidio, a takve mrzim ). 

15 godina
barcaINTER kaže...
Encyanix kaže...

Daniele De Rossi, najbolji CDM kojeg sam probao, igrao sam sa svima gore navedenim i nijedan mi nije sjeo kao on.   Ima sve što treba za jednog sigurnog i pouzdanog zadnjeg veznog.   A Felaini je daleko najgori ( tromijeg igrača u vezi nisam vidio, a takve mrzim ). 

Fali mu visine...(po mom iskustvu)

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 20:49 (Encyanix).
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Pozdrav svima ja sam iz Bosne  sve sam uradio da pokrenem FIFA World free2play ali neće stalno piše we"re sorry to inform that the ea servers are currently unavailable.Please try again later {#}{#} ja kliknem ok i ono izađe šta treba uradit treba li imati key za nju jer piše da je free napravio origin accoun skino instaliro pokrenuo neće pomozite ko zna molim vas stvarno ne znam šta da radim unaprijed hvala{#}{#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Evo jedan team koji toplo preporučam. Ukupno vas ne dođe preko 11k-12k a s njim sam rušio i do 30 puta skuplje squadove! {#}

EUNE: RayzCRO

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14
Basic Javi Garcia meni super odgovara. Nije brz, ali je uvijek pozicioniran na pravom mjestu. U skoku je odličan , i dobar je dribler.
Pored njega mi igra Leiva (4-2-3-1 wide) koji mi se isto odličan, pogotovo od kada sam mu zalijepio "Maestro" style.
Koristio sam i Fellainia na toj poziciji, ali nije mi to bilo baš ok.

Ne znam kaj je danas , ali danas mi svi igrači lete 200 na sat, a i protivnički. Jučer mi je bila tako lijepa i smirena igra, milina.

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14

Evo probao Malandu i nzonzia.. znaci malanda je dosta ok u duelima u zraku je los i u napadackom smilslu katastrofa.. nzonzi nije los al mu fali strength-a.. Idem dat jos jednu sansu obicnom toureu.. za sad u bpl Garcia je vrh... i opcenito drugim ligama.. jos pored njega samo javi martinez moze proc..  i da ovaj tip je odlican cdm..  u top 5 cdm-a sigurno..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Probaj Jeromea Jonesa tako nesto..

Non rare brz dibar udarac defendibg i spici mu powerhouse karticu i onda mu poboljas heading i Pass.

Amer iz Schalkea :P 

Rayz00 kaže...

Evo jedan team koji toplo preporučam. Ukupno vas ne dođe preko 11k-12k a s njim sam rušio i do 30 puta skuplje squadove! {#}

Futhead link molim te?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice