Evo kratkih opisa nakon 5 tekmi. Svi igraci su sa Basic chemistryem.
IF Sturridge:
Ako ga usporedimo sa sturridgom 80 losiji je.. a ako ga usporedjujemo sa upgrade verzijom e onda je mozda nesto mrvicu bolji.. znaci nesto malo brzi sa jacim udarcom.. zna jako ljepo opalit al zna i samo takve krumpire oderat.. Dribling mu je mrvicu poboljsan.. na RM-u se pokazao sasvim solidno al kad se priblizi vise napadu onda je opasan.. sve u svemu po svim verzijama stanje je ovako NIF>IF>UP.. Ukratko jedini plus nad NIF verzijom ima je Dribling.. i u jednu ruku sto je na RM poziciji inace ga nebi ni ostavio u klubu..
Esswein:
Nisam previse igrao na njegovu stranu tako da par stvari ukratko.. solidan udarac,dosta dobar pace, dribling nije nesto posebno i jedan od boljih stvari je sto ga je tesko izgurat.. mislim uz svoj pace i strength zna ljepo izgurat druge igrace.
Sve u svemu neisplati ga se kupovat jer je preskup za ono sto daje.. Moja preporuka za silver LM-LW u bundesligi je definitivno Elynoussi (tak nes haha)
David Silva:
Nista posebno.. solidan pace, dribling nesto losiji od npr cazorle, udarac isto solidan i passing manje vise nesto tipa odlican haha.. Sve u svemu ima puno boljih solucija (cazorla, de bruyne, nasri itd..) sto znaci da je jako precijenjen i da iskreno nebi dao vise od 7-8k za njega (odamh ide na market..)
IF Yaya Toure:
Hmm.. Pomalo cudan igrac.. znaci sto se tice defending dijela osjeca se malo da ima los start, al kad uhvati sprint onda je manje vise ok (nista posebno).. Sto se tice skok moze proc.. nije los al nije ni perfektan.. Sto se tice strength-a on je na mjestu znaci cim dodjes u kontakt sa igracem on ga po kratkom postupku rijesi al pomalo je ponekad tesko pratit suparncikog zbog njegovog sporog starta.. (ista stvar ko kod NIF-a) Eh sad sto se tice napadackog dijela tu mi se svidja znaci kad ima loptu osjeca se brzi nego bez nje.. lagano se rijesi igraca njegovim strength-om i ima pomalo ok dribling za takvog igraca.. sto se tice udarca stvarno zna opalit zvijerski tj uvjek ima te snage u udarcu jedino ponekad zna udarit bzvz ponekad kad se najvise nadas da ce je opalit opali je bzvz.. (to se tice izvan 16terca) sto se tice unutar 16terca manje vise nema problema sa pospremanjem lopte u gol.. Sve u svemu nije los svidja mi se u defezivnom dijelu je po meni malo losiji od garcie al u napadackom dijelu je stvarno cudo.. i da ima odlican passing hehe..
E sad dolazi do dijela dali se isplati dati tako puno para za njega.. naravno moj odgovor je NE.. jer ovakav je trebao biti NIF (cak i bolje) znaci da je 100k to bi moglo proc.. al ovako nikako.. ja cu ga zadrzat jos malo i onda ide na prodaju..
Eto to je to od mene.. nije da sam tekst napisao kao pisac al se moze procitat haha..