Jbt., od 6 tekmi koje sam odigrao nerješeno, u 5 primam gool u 90'min. Od mirnog čovjeka EA je stvorio psovača-kočijaša-krvavog pogleda. Krajnje je vrijeme da se skuliram, jer ipak je korizma .
Očito ti pada koncentracija u zadnjim minutama utakmice. Možda se opustiš i loše pozicioniraš igrače te ostavljaš previše prostora protivniku? Možda u svemu prste ima i loš odabir work ratea? Vrlo vjerojatno si svjestan da "ea" s time nema nikakve veze...
Vjeruj mi da sam u 45' i 90' min. najviše koncentriran, jer tada se "veoma rijetko" primaju golovi. Drugo, što se tiče mojih centralnih bekova, u ptanju su Chiellini, Barzagli, Caceres i Ogbona koji su fantastični od kada sam im "zaljepio" odgovarajuće CHM style kartice. Nadograđeni Benatia je u pričuvi jer mu nevjerujem.
Čudno mi je to, da u jednom danu ispustim vodstvo 5x i to u 90'min. Bez obzira na sve, nedam svoje talijane. Stigli su mi IF Maicon i IF Asamoah(bik). Maicon odlično čita igru, samo je šteta što nije malo brži. U napadu su mi 1. izbor Balo(nenad*ebivi) i Tevez (sa kojim obožavam igrati), a 2. izbor Muriel(živa napast) i Ibarbo koji je konačno proradio sa karticom FINISHER. Sredina: Vidal, Pogba, Marchisio i Guarin. Djed Pirlo je tu kada treba malo podići moral ili ući sa klupe izvesti slobodnjak ili udarac iz kuta, a De Rossi kada želim nekome slomiti nogu. Po strani šiba Candreva, El faraon i Cuardao koji je jako zeznut igrač. Na goolu Điđi, koji je jedanput odustao(a krenuo je na nju) da pokupi čistu loptu a bio je na njoj. Spomenuo sam mu pola familije.
Sve u svemu uigravam se sve bolje sa talijanima iako sam u početku bio razočaran. Zezaju me ovi pehovi u 90'.