FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.662.831
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Ne znam kako ti funkcionira Blaszczcykowski na onoj desnoj strani s obzirom da mu je chem 5,a takav brzinac je i Elia, pa ako hoces njega probaj

0 0 hvala 1
13 godina
FIFA 14

Istina, mozes i Eliu, ali sam jako puno ljudi vidio da koristi i nejga na LM i da im odlicno ide... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
FIFA 14

ovisi kolko imas za potrosit. mozes na RB slobodno stavit piszczeka, ja ga imam i prezadovoljan sam. nemam namjeru niti probavat lahma... u napad aubameyang... ili lewa ako imas vise coinsa. ali aubameyang je odlican, sa onim 95 paceom gazi sve pred sobom. schmelzera nisam probao pa neznam kakav je, ali meni alaba na LB odrađuje nevjerojatan posao, moze svakog zaustavit, a cak mi i glavom dosta dobro igra. na CDM definitivno svajni. od njaga mi pocinju svi napadi, ima super pas i prilicno dobar sut. da ima samo malo bolji heading bio bi odilican. jedino u koga sam se malo razocaro je gundogan. nije on los, al ipak sam malo vise ocekivao. moram umjesto njega jos probat Gotzea. na golu Adler sasvim solidan tako da ce neuer pricekat jos malo dok dođe na gol. 

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Re: FIFA 14
tomek2510 kaže...

Pozdrav, sta bi trebalo popraviti u sastavu?

http://www.futhead.com/14/squads/6196784/

Ovo ti je moj prijedlog..  ako imas para onda ovako... lewandowski umjesto mandze i reus umjesto elia i to bi ti bilo to :)

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
17 godina
FIFA 14

Mijenjam:

fifa 14 pc coinse za fifa 13 pc coinse - trenutno imam 40k - riješeno 30k s članom @antiljano27 kao i uvijek bez problema,ako se dogovorimo može i još 100-150k za pc

fifa 14 ps3 coinse za fifa 13 pc coinse - trenutno imam 60k

fifa 13 ps3 coinse za fifa 13 pc coinse - trenutno imam 300k

Ako je netko zainteresiran molim neka se javi na PM.

Koristim prilku zahvaliti se članu @movie koji mi je poklonio sve svoje preostale coinse za fifa 13 pc verziju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 11:52 (blaugrana).

1 0 hvala 0
14 godina

Da al taj squad je opet 10 k + {#}

Nisu meni problem toliko broncani koliko starter squad bez chem-a ,i što su u 10 div sve dica sa pace squadom :)

16 godina
neaktivan
blaugrana kaže...

Mijenjam:

fifa 14 pc coinse za fifa 13 pc coinse - trenutno imam 40k - riješeno 30k s članom @antiljano27 kao i uvijek bez problema,ako se dogovorimo može i još 100-150k za pc

fifa 14 ps3 coinse za fifa 13 pc coinse - trenutno imam 60k

fifa 13 ps3 coinse za fifa 13 pc coinse - trenutno imam 300k

Ako je netko zainteresiran molim neka se javi na PM.

Koristim prilku zahvaliti se članu @movie koji mi je poklonio sve svoje preostale coinse za fifa 13 pc verziju.

Prodao si dušu vragu {#}

12 godina
neaktivan
FIFA 14

zanima me jeli moguce prenijeti coinse u fifu 15 amo rec? i jos uz to vidim neki klubovi u futu pise da su osnovani 2011 godine, pa pitanje iu z to onda jeli moguce klub prenijeti u slijedecu fifu? ili kako to ide?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
imam 100 000 coinsa pa veli nek mi posalje ponudu u privatnoj poruci????zasto prodajem jer cim mi stigne ps4 sa fifom 14 vise mi nece biti potrebna fifa 14 pc.
14 godina
neaktivan
FIFA 14
FIFA-eXpert uskoro kreće sa PlayStation 4 natjecanjima. Također uskoro kreće i nagradni FUT PlayStation 3 turnir. Ako želite biti u toku možete nas pratiti na forumu i lajkati nas na Facebooku. Forum: http://www.fifa-expert.com/forum/index.php Facebook: https://hr-hr.facebook.com/fifaexpertcro
BlueHell
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 16:49 (BlueHell...).

1 0 hvala 0
14 godina

Red_Star_Forever

Pa ti si igrao 3 utakmice fife next gen kod rođaka i popljuvao igru i sad je kupuješ{#} Bitno da je movie uvijek u krivu{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 17:12 (mariclius).
13 godina
Red_Star_Forever kaže...
imam 100 000 coinsa pa veli nek mi posalje ponudu u privatnoj poruci????zasto prodajem jer cim mi stigne ps4 sa fifom 14 vise mi nece biti potrebna fifa 14 pc.

popljuvo nadaleko i nasiroko i sad kupuje... a hebote trolla...

14 godina
FIFA 14

A šta će drugo čovjek kad je to jedina igra za PS4 koja nije smeće. Može ga jedino koristiti kao ukras.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Evo meni je upravo ponudia 100 k za 40 eura. Stvarno čudna biljka :)

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Borna41 kaže...

HAHAHAH ozbiljno??? Crvena Zvezda strikes again. Najjači lik na forumu sigurno 

14 godina
antiljano27 kaže...
Borna41 kaže...

HAHAHAH ozbiljno??? Crvena Zvezda strikes again. Najjači lik na forumu sigurno 

Još ja gledan 5 puta jeli stvarno piše eura ,da se čovik nije zbunia mislia napisat kn {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 18:45 (Borna41).
15 godina
neaktivan
Borna41 kaže...

to ko za tebe... s popustom haha... inace je 50 :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
11 godina
neaktivan
FIFA 14

http://www.futhead.com/14/squads/5482973/ sta mislite o ovom sad ? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

poz svima danas nabavio fifu 14 i sad me nesto muci,nemam onu komandu Tackle/PUSH or Pull button koja mi je obicno bila na kocki na fifi 13,ono kad kao gurnes igraca malo u stranu

13 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...

Mascherano van, imaš masu boljih cb-ova u španjolskoj ligi. Ja osobno ne volim ovu formaciju pa nit neznam kako se igrači ponašaju sa tim w/r ali Aduriz mi nikad nebi igrao, napadač sa M/H mi se čini katastrofa. Također, turan nije loš, ali LM sa H/H workratesima koji je spor isto neznam kako funkcionira. Za lm/rm je dobro high/med ili još bolje High/low tako da su uglavnom orijentirani prema naprijed. Sam izbor igrača nije toliko loš (osim Mascherana bože me sačuvaj) jedino w/r, za mene, nebi nikako valjali. 

14 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...
miikaa77 kaže...

Mascherano van, imaš masu boljih cb-ova u španjolskoj ligi. Ja osobno ne volim ovu formaciju pa nit neznam kako se igrači ponašaju sa tim w/r ali Aduriz mi nikad nebi igrao, napadač sa M/H mi se čini katastrofa. Također, turan nije loš, ali LM sa H/H workratesima koji je spor isto neznam kako funkcionira. Za lm/rm je dobro high/med ili još bolje High/low tako da su uglavnom orijentirani prema naprijed. Sam izbor igrača nije toliko loš (osim Mascherana bože me sačuvaj) jedino w/r, za mene, nebi nikako valjali. 

Jedan dos santos ili guardado bi bili dobri za poziciji lijevog veznog, a u napad ako nemaš za Benzemu jedan Sanchez i onda Pedro na RM i dar-mar ;)

17 godina
FIFA 14

Evo, nakon par dana igranja next gen fife primjetio sam sljedeće:

Grafički prikaz igre je vrlo solidan. Nikad igra nije bila detaljnija i ljepša. S obzirom na prvo prikazivanje novog enginea, očekujem daljnja poboljšanja..

Igra je nešto brža u odnosu na PC verziju.. usudio bih se reći čak, vidno brža.. mislim na FUT.. ostali modovi igre su nešto sporiji

Bolje animacije igrača koji sada u pojedinim situacijama izgledaju impresivno. Doalzak na loptu, postavljanje, skok, pojedine reakcije...

Atmosfera na tekmama je neusporedivo ljepša nego do sada.

Suci i dalje ne znaju pravila igre. I dalje me iritiraju prednosti, zaleđa, pojedini prekršaji..

Igrači teže kontroliraju loptu. Štopanja nisu idealna, pogotovo u pokretu. Osjeti se koji igrač ima veću ocjenu u takvim situacijama. No neki put me živcira kad u izglednoj prilici lopta se odbije od noge igrača i od svega ništa...

Igrači su okretniji i na malom prostoru možete s njima izvrsno manevrirati. Ono, okret, promjena smjera, postavljanja itd..

Snaga po meni dolazi do još većeg izražaja nego u PC verziji.

Mali igrač sada teško u skoku može nadskočiti velikog igrača. Recimo u desetak tekmi Aguero nije zabio gol glavom iz centaršuta. Jednostavno mi ga raznesu u skoku što na PC verziji nije bio slučaj.

Sada će Aguero zabiti glavom samo ako je solo ili u matnoj poziciji. Centaršut jako teško ili nikako. Jedan skače, drugi te gura i markira. I eto'o ima problema s centaršutom.

Jedino nisam imao problema s Bentekeom. Lik razara u skoku i nosi sve ispred sebe

Dodavanja su nekako bolja. Ne bih rekao preciznija ali bolja i realnija. I opet se osjeti kad dodaje Silva a kad Walker

Sada mi je nekako veći gušt igranja kad na centaršut ide nekoliko igrača i nikad ne znaš koji će zahvatiti loptu. Samim time se teže i braniti i napadati..

Neki put se zna dogoditi da prilikom šuta lopta ima nerealno brzu putanju. Ono, opalim i ona se ko špriher zabije u gol..

Zvučna komponenta je na višem nivou. Udarac po lopti, bloku, stativi, trenutak kad lopta završi u mreži. Sve djeluje tj. zvuči realnije.

Sve u svemu, nikakva revolucija ali vidna evolucija. Nakon ovog iskustva igranja polako gubim interes igrati igru na PC.

Ako bih fifi 14 na PC ili PS3 dao ocjenu 87/100. mislim da PS4 verzija igre zaslužuje ocjenu 91/100.

Igra ima nekih problema. Trenutno je na veziji 1.4 što znači da se stalno poboljšava i nadograđuje i očekujem na jesen jedan jako dobar nogomet.

Nadam se da ćemo i na PC i na konzolama nove generacije igrati jednu te istu igru..

Moj PC  
4 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Ovo je sljedeće na repertoaru kad prodam sve šta imam na TP. Užasno me zanima kako će funkcionirati. 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Koji vrag se ovdje dogodio ne zelim znati.. Cech prima gol od Balotellija koji ju ubacuje, a potom Cech s njom ulazi u gol... {#}

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/profile/media/PC/1carmichael1/2014/video/184765817 ovaj prvi video, gdje je 1:3 rezultat

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 14

Već sam rekao kako sam fifu za PS4 morao ponovno kupiti jer nije bila na popisu igri koje se mogu kupiti po povlaštenoj cijeni ako istu već imate za PS3. Tražio sam objašnjenje playstationa. Danas sam ga dobio i glasi otprilike ovako. FIFA nije na popisu igri koje se mogu nadograditi za PS4 po povlaštenoj cijeni. Ta mogućnost data je samo igračima xbona u americi i engleskoj. Znači, svi koji su je kupili za PS4, kupili su je po punoj cijeni.

Jedina sportska igra koju je moguće kupiti po povlaštenoj cijeni za PS4 je NBA2K14... Gledam, sad i na ea stranicama piše da je nadogradnja moguća samo za xbone uz voucher koji je dolazio uz xbox verziju igre..

Naravno, prilikom kupovine PS3 verzije igru, uz nju nije bio nikakav voucher... eto, sad sam i tu dilemu riješio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Još jedan u nizu gov*arskih poteza EA-a. Evo dat ćemo vam nešto što ste već kupili prije par mjeseci, uz popust, ali samo ako ste u USA. Carevi.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Još jedan u nizu gov*arskih poteza EA-a. Evo dat ćemo vam nešto što ste već kupili prije par mjeseci, uz popust, ali samo ako ste u USA. Carevi.

Zaboravio si dodati: i samo ako ste to kupili na xbone-u..

13 godina
FIFA 14

Jos im je jaca fora sa Legendama samo na Xbone... ciganluk, ciganluk...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 14

movie jesi probao fifu na xbox one-u? Dal ima kakva razlika? Jer si mislim uzet konzolu,vidim da je plejka jača,al X ima bolje igre koje me zanimaju tipa halo i forza motorsport (koja mi se čini boljom od playstationovog GT-a). Jedino što znam da u xboxu imam i legende,ali ima li još koja razlika. Također neznam dal da sada uzmem il pričekam FIFU 15

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

je*ote koji k je sa marketom.. stavio sam 4 igraca na prodaju jos u nedjelju,a jos nisam dobio coinse i ne micu se sa aktivnih prodaja iako su aukcije odavno prosle..

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice