FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.695.705
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: FIFA 14
drakula789 kaže...
miikaa77 kaže...

Ej ljudi, tek sam danas kupio igricu i izgleda da mi malo i stopka u meniju glavnom, teze prebacujem stranice (ono kick off,settings). sve sam odjednom danas uradio, update cijelu verziju igre, download squad, akaunt, pa jeste li vi imali takvih problema i do cega moze biti ? hvala unaprijed :) 

Slaba ti je konfiguracija,ako nisi dirao nista u postavkama,ako jesi smanji zahtjeve.

Btw.iz one slike tj sjene vidi se da ce bit za TOTY Vidal,Alaba,Kompany,Bale i Neuer

neznam onaj zadnji jel cavani ili ibra s spustenom kosom?

15 godina
FIFA 14

Nije uopce bitno ko je iza sjena.. to su samo tako stavili.. ja sam se malo poigro pa probao nesto skombat, sta vi kazete ?

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Encyanix kaže...

Nije uopce bitno ko je iza sjena.. to su samo tako stavili.. ja sam se malo poigro pa probao nesto skombat, sta vi kazete ?

skroz desno kao da je Cavani

13 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
Encyanix kaže...

skroz desno kao da je Cavani

Vidal

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Evo malo sam se zaigrao s TOTY slikom, samo 2 nisam nikako skužio, vidit ćemo što sam pogodio.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2014 15:30 (junkieHD).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Igrao sam Fifu 14 na PS4 nije nesto razočarao sam se

1 1 hvala 0
13 godina
junkieHD kaže...

Evo malo sam se zaigrao s TOTY slikom, samo 2 nisam nikako skužio, vidit ćemo što sam pogodio.

mora bit Cristiano negdje :D

16 godina
FIFA 14

ovaj predzadnji ima slicnu frizuru kao bale? samo cudno sto je tako nizak... također ni jedan ne slici ronaldu, a bilo bi cudno da on nije tu uvrsten :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

McGeady prešao u Everton. Odlično, još jedan 5* u BPL. Sada ćemo lagano baciti neku 3 u obrani formaciju, LM Taarabt, LW Assaidi, RM McGeady, RW Ben Arfa :D 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
junkieHD kaže...

McGeady prešao u Everton. Odlično, još jedan 5* u BPL. Sada ćemo lagano baciti neku 3 u obrani formaciju, LM Taarabt, LW Assaidi, RM McGeady, RW Ben Arfa :D 

On ce ti u pocetku bit gori nego Remy bit ce milkijun sigurno....

12 godina
junkieHD kaže...

onaj celavi je robben,a onaj drugi bale mislim

12 godina
neaktivan

Ma za 10 dana će već past na normalnu cijenu, bez brige, tako je sa svakim igračem, kao i sa UP El Shaarawyem prošle godine, prvih 2 tjedna bio 20-30k i pao na 2k.

13 godina
neaktivan

Sta se desava ovo sa trejdom non stop kada trazim igraca me izbaci i tako stalno???

14 godina
neaktivan
junkieHD kaže...

Samo Lahm, Neuer i Ribery od bayernove ekipe ide na dodjelu... tako da Mandzo i Alaba otpadaju 

12 godina
neaktivan
CroChef kaže...
junkieHD kaže...

Samo Lahm, Neuer i Ribery od bayernove ekipe ide na dodjelu... tako da Mandzo i Alaba otpadaju 

Na slici ovoj jesu, ali ti sa slike većina ih nije u TOTY-u.

16 godina
FIFA 14

FIFA 14 - Liverpool FC Player Tournament - Coutinho, Henderson, Allen, Kelly 

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Kako na FUTHEAD da ubacim svoj sastav imam akaunt ali mi nista ne izbacuje prazno.. inace stvarno zelim da vas upitam za misljenje oko sastava danas sam poceo igrat

0 0 hvala 0
17 godina
Igram fifu 14 i kako god stavim tezinu, uvijek mi je lagano, to jest suparnici uopce neigraju napad kako treba, totalno lose, a obrana je ok, u fifi 13 je obadvoje bilo uravnotezeno dobro su napadali i dobro se branili, dok ovdje u fifi 14 ne upute mi skoro nijedan udarac tijekom utakmice, iako sam stavio world class...ima netko riješenje?, na fifi 13 semi pro je bilo tesko
17 godina
neaktivan
FIFA 14

koja je svrha ovog staff-a?

http://prntscr.com/2ihsw4

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Vasa misljenja, tek sam danas poceo igrat? imam na klupi jos Pjanica, De Guzmana, da li staviti Pjanica nisam jos igrao s njim, ili ne, jer s njim mi hemija pada sa 81 na 76 :) i da, dodajte me: miikaa77 {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2014 22:58 (miikaa77).

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

R.I.P. Chemistry...sto si ovo napravio leba ti?

15 godina
drakula789 kaže...

Svaka čast care, ti si sigurno prvi dan kad si počeo FUT odmah imao ekipu od 100 chemistry. Jbg, nisu svi sposobni ko ti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
verovatno pljunuo pare za fifi poene i napravio da mu bude 100 hemija,nego mene interesuje da li mogu preko platne kartice na kojoj primam platu da kupim fifine poene i da li je to bezbedno eto hocu sebe da castim od plate,posto jos nista nisam kupio od svojih para ,ap ako moze pomoc?hvala
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
drakula789 kaže...

Svaka čast care, ti si sigurno prvi dan kad si počeo FUT odmah imao ekipu od 100 chemistry. Jbg, nisu svi sposobni ko ti.

Ja sam imao ekipu u futu 14 ekipu sa 100 chem bez managera i nisam ni jedan euro potrosio na fifu...

15 godina
drakula789 kaže...
Hexfire kaže...
drakula789 kaže...

Ja sam imao ekipu u futu 14 ekipu sa 100 chem bez managera i nisam ni jedan euro potrosio na fifu...

Ne vidim kakve to ime veze sa tvojom izjavom iznad. I to što si naveo i nije baš neki ogroman uspjeh.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...

Vasa misljenja, tek sam danas poceo igrat? imam na klupi jos Pjanica, De Guzmana, da li staviti Pjanica nisam jos igrao s njim, ili ne, jer s njim mi hemija pada sa 81 na 76 :) i da, dodajte me: miikaa77 {#}

Nadam se da si dobar s engleskim pa prouči kako funkcionira chemistry sistem ovdje ako nisi upoznat s njim: http://www.futhead.com/guides/32/fut14-chemistry-guide-part-1/

Tu je više manje sve objašnjeno, sretno

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Hvala svima, ali mi jos niko nije rekao njegovo misljenje o ekipi i da li staviti Pjanica hahah, znaci li mi puno kemija sa 81 i 76 ? :)

0 0 hvala 0
13 godina
miikaa77 kaže...

Hvala svima, ali mi jos niko nije rekao njegovo misljenje o ekipi i da li staviti Pjanica hahah, znaci li mi puno kemija sa 81 i 76 ? :)

Pa da si procito link iznad sta ti je antilijano stavio nebi uopce pisao ovaj post. 

Prodaje pola nepotrebnih i kupi si igrace iz jedne lige ili drzave, slozi hybrid neki sa par crvenih linija i miran si.

Ovako ti igraci do 30% losije igraju... I da Chemistry ti je 60% igre...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
definitivno odlucio odustat od fife 14, sto se tice singleplayera, jer jedino to igram...fifa 13 daleko bolja... vjerujem da je multiplayer ok al nazalost to ne igram
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
verovatno pljunuo pare za fifi poene i napravio da mu bude 100 hemija,nego mene interesuje da li mogu preko platne kartice na kojoj primam platu da kupim fifine poene i da li je to bezbedno eto hocu sebe da castim od plate,posto jos nista nisam kupio od svojih para ,ap ako moze pomoc?hvala

Otkud da netko zna preko kakve kartice primaš plaću? Kaj ti nije jednostavnije otići na web apps pa na njemu na kupovinu pointsa pa pogledati koje kartice dolaze u obzir?

Da si to napravio vidio bi da se mogućnost plaćanja nudi preko: visa, american, master, jcb, visa electron, visa debit.. kaj je to atomska fizika?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice