FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.659.166
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FIFA 14

ja upravo dobio crnog Hazarda... kaj mislite kolko love da tražim za njega... obični je oko 400k... dok su crni iznad 2000k

No pain no gain
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
streamg kaže...

ja upravo dobio crnog Hazarda... kaj mislite kolko love da tražim za njega... obični je oko 400k... dok su crni iznad 2000k

kolko vidim, stavlljaju ga za 2 i pol milijuna minimalno...svaka čast na sreći :D

Origin ID: ManOfTheMatch141
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 15:08 (ManOfTheMatch141).
15 godina
neaktivan
FIFA 14

prodao reusa, lewandowskog i schwayna... i prvih 5 paketica dobio hazarda... pošto igram s englezima možda ga i ostavim :)

dobio sam dosta onih drugih crnih... rossia i nekog golmana... al nitko ih ne kupuje... pa ih prodao za 10k

No pain no gain
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
streamg kaže...

prodao reusa, lewandowskog i schwayna... i prvih 5 paketica dobio hazarda... pošto igram s englezima možda ga i ostavim :)

dobio sam dosta onih drugih crnih... rossia i nekog golmana... al nitko ih ne kupuje... pa ih prodao za 10k

aj me dodaj na origin i dal ćeš mi ga posudit malo?? :D

11 godina

blago se vama 

12 godina
neaktivan
FIFA 14

meni se čini da ću dobit infarkt od futa... uvijek u seasonsima prvu dobijem i onda min. 3 izgubim {#} di je tu logika??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ManOfTheMatch141 kaže...

meni se čini da ću dobit infarkt od futa... uvijek u seasonsima prvu dobijem i onda min. 3 izgubim {#} di je tu logika??

U tvom igranju...

12 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
ManOfTheMatch141 kaže...

U tvom igranju...

a vjerojatno...

11 godina
protjeran
FIFA 14

Eto Mandze if bice ubica auuuu

0 0 hvala 0
14 godina
streamg kaže...

Bolje da ne govorim kolko sam para bacio na fifa pointse i najbolji mi je bio di maria, a ovi novopridosli se obogatili tako brzo ("crni" = IF btw)

Ah, sreća :(

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan
FIFA 14

IF Mandžo s 90 heading {#}

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 17:52 (bjong).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bjong kaže...

IF Mandžo s 90 heading {#}

Cisto sumnjam da će dobit IF, Suarez zabio tri komada, a Mandzo zabio dva glavom. Prosli tjedan Srna utrpao 2 komada kao RB i nije dobio IF. 

14 godina
neaktivan
FIFA 14

Slabo igram FIFU otkad je izašla pa sam kupio uz IF Rakitića i IF Campagnara prvi tjedan. Platio ga kojih 25k, danas otišao za finu lovicu, Raketa kupljen za 27k otišao za 55k. Praktički bez ikakvog trejdanja oko 100k profita :) 

http://gyazo.com/553add64b126d1303c90d8052e6cb8c2.png

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 18:43 (DangerouS).

0 1 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Ovdje je puno skuplje,pise da je najsigurnije za  kupovinu http://www.utcointraders.com/collections/fifa-14-coins-pc

A kaj si očekivao da će napisati da nije sigurno i da ne kupuješ?  Trenutno jedina sigurna kupovina coinsa je ona između samih igrača...

15 godina
FIFA 14

Bome ovaj ronaldinho je zvijer puno puno bolje izdanje nego u fifi 13 :) dok onaj IF Jo je katastrofa.. tj nije tako los ali ni malo nije slican svojim statsima... moram probati normalnog vjerojanto je bolji... kao i obicno.. 

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

hvala vam na postovima.odlucim ja jedan otvorit.

i imam sta vidit

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 20:57 (BREITLING).
Moj PC  
7 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

i ja sam novopridosli u futu, al neam srece u packovima :D sta znaci IF, tj. od cega je to skracenica??

0 0 hvala 0
14 godina
ManOfTheMatch141 kaže...

i ja sam novopridosli u futu, al neam srece u packovima :D sta znaci IF, tj. od cega je to skracenica??

In form

EDIT: Da danas nisam otisao na forum bio bih bogatiji za 15k. Svaki put kad vidim vase ulove odlucim otvorit pack i pojedem govno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 21:21 (KiCo77).
12 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
ManOfTheMatch141 kaže...

In form

EDIT: Da danas nisam otisao na forum bio bih bogatiji za 15k. Svaki put kad vidim vase ulove odlucim otvorit pack i pojedem govno.

pa odi na forum, al se suzdrzi od otvaranja packova :D ja isto ne mogu, al ne dobijem bas lose na svu srecu :D

11 godina
protjeran
FIFA 14

Evo da te usrecim kico, nista specialno al eto dobro je opet.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
diskot kaže...

ma neee, nista specijalno :D ako nije specijalno, daj ga meni :D

11 godina
protjeran
ManOfTheMatch141 kaže...
diskot kaže...

ma neee, nista specijalno :D ako nije specijalno, daj ga meni :D

Ti se manofthematch samo bunis kako nemas para i tako to, a odigro si ukupno 4 sezone,  a ja sam cak 30 sezona odigro sto mi je dalo oko 300k zarade, igraj utakmice i bice para ehehhe.

12 godina
neaktivan
diskot kaže...

Ti se manofthematch samo bunis kako nemas para i tako to, a odigro si ukupno 4 sezone,  a ja sam cak 30 sezona odigro sto mi je dalo oko 300k zarade, igraj utakmice i bice para ehehhe.

a poceo danas malo aktivnije seasonse pa ce bit nesto valjda hehe

14 godina
diskot kaže...

Ma ne nasjedam vise, odvikavam se od paketica :P

Kao da su namjestili da se sa fifa pointsima nis ne dobiva..

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 21:44 (KiCo77).
11 godina
protjeran
KiCo77 kaže...
diskot kaže...

Sa igrom neces postici nista, znaci treba mjeseci i mjeseci da bi uspio napravit neku solidnu ekipu, jedino ako si na ps3 tamo je bolje i lakse, ovde je katastrofa na pc, ja iskreno neznam sto otvaram bilo kojg igraca da dobijem tog prodo bi ga otvaro pakete i opet nista al eto jace je od mene, al i to je jedina opcija za dobit jednog milionskog.

12 godina
neaktivan
FIFA 14

stvarno ovako je nemoguće igrat bez coin boosteva čovjek ne more kupit jednog normalnog igrača od 20k coinsa jer uvijek triba je*ene ugovore kupovat.pokušao sam sa fifa pointsima i nije išlo.sutra kupujem 70k na internetu pa će baren nešto bit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Slaže netko silvere? Kakvi su ove godine? Imam 4 gold squada, bundesliga mi je dosadna, lose igram sa njima, probat cu jos promjenit formaciju i ako nebude islo cu ih prodat i potrosit malo na brazilce.

http://www.futhead.com/14/players/5001/victor-simoes/

http://www.futhead.com/14/players/9078/wellington-nem/

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 23:43 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

znaci fifini komentatori su mi oduvijek bili jako iritantni,ali ove godine kada onaj sukomentator kaze "thats definitly my kind of goal" dođe mi da si kosu iscupam

0 0 hvala 0
14 godina
Vladitor kaže...

stvarno ovako je nemoguće igrat bez coin boosteva čovjek ne more kupit jednog normalnog igrača od 20k coinsa jer uvijek triba je*ene ugovore kupovat.pokušao sam sa fifa pointsima i nije išlo.sutra kupujem 70k na internetu pa će baren nešto bit.

Je, bit će ban.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
diskot kaže...
KiCo77 kaže...
diskot kaže...

Sa igrom neces postici nista, znaci treba mjeseci i mjeseci da bi uspio napravit neku solidnu ekipu, jedino ako si na ps3 tamo je bolje i lakse, ovde je katastrofa na pc, ja iskreno neznam sto otvaram bilo kojg igraca da dobijem tog prodo bi ga otvaro pakete i opet nista al eto jace je od mene, al i to je jedina opcija za dobit jednog milionskog.

Pa lakše je na PCu složiti solidan team samo igranjem mečeva, jer su cijene niže...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice