Sad i ti linkaš tjedan dana staru vijest
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jbt. zamislite da nema repriziranja golova u pravom nogometu.
Sad mi je jasnije zakaj maksimir zjapi prazan...
Posmatrajuci stvar na takav način...Priznajem, onda sam se žestoko provalio.
bez obzira što je stara vijest, jel taj patch vani za pc? jer meni se nije patchirala igra.
Jel ima jos neko ovaj problem da se ne moze connectovati na EAS FC servere ?
maintenance je danas do 12:00
Jel mi moze netko preporuciti neki program za slaganje videa pa mi lupiti u PM link ili nesto. Onaj Windows Movie Maker mi nije nesto, htio bi neke uvodne scene, svoj nick staviti i tako to. Vec na jednoj kompliaciji imam 100 pogleda... moglo bi biti nesto od mene.
Sony Vegas i Adobe after effects. Moras par videa pogledat kako se radi s njima posto je dosta komplicirano
Možeš mi linkati prije tjedan dana na ovoj temi gdje je navedeno koliko će veliki biti patch? Možda sam propustio...
Evo i postavki tko želi igrati pravu simulaciju pa nek isproba...
http://fifasoccerblog.com/blog/orion-and-friends-fifa-14-gameplay-slider-settings/
Jel mozete vi igrat? koliko jos traje taj maintenance
jos nista od web appa
Zavrsio je maintenance
Genijalno je kako kad mi krene ja skupim 3 poraza jer mi se ruter resetira... pa ovo je vristanje :D
Evo da se požalim na jedan poraz da istaknem loše strane ovog FUT-a.
Ušao sam u div1 krenuvši od div10 bez stajanja i sa svim osvojenim titulama osim div3 titule. I reko idemo vidjet šta je u ovoj div1 i kakvi ce bit igrači. I prva utakmica odmah šou.
Nije igra ni krenula, korner za njega i vidi ima samo 2 igrača u mojih 16 metara - full def. Diakite ide skočit i zabi se u nekog balvana i padne i ogbonna njegov bez grča skoči i 1-0. I krenem ja u napad kad shvatim da on sa obranom uopce ne igra nego samo se naterava sa midfieldom i ostavlja AI-u da me zatvaraju i da me trgaju dok me on prči po ledjima.
Nepotrebno je dalje reć da nisam imao apsolutno nikakve šanse ovu tekmu i da sam dobro prošao sa 6-0. (4 odbijanca i 2 headeara no nebitno). Zar je ljudima stvarno toliko bitno da pobijede na bilo koji nacin moguci. Ne vidim smisao u igranju igre nikako. Pa daj igraj malo, natjeravaj se, kombiniraj, a ne samo pass and move +lby ili ovakav način obrane. Full def nisam nikad nikoristio ali sad se nekako ovako osjećam:
Prodajem 4 licence za fifa 14 autobuyer, cijena 100k 7 dana, ako ne znate sta je to mozete provjeriti na elitpvpers legitiman je, i cjena je 15 eura 7 dana.
Prodajem isto vps servere 100k 7 dana, ovo vam je siguran nacin da zaradite coinse, nije bas kako pricaju da dnevno mozes milione zaraditi, al kroz nekih 7 dana moze se zaraditi dobro, ja sam za 6 dana zaradio 800k.
Najbolji su takvi pro igraci. Lupi 3-5-2 ultra def. i onda samo drzi R2 i team pressing i ne mozes nista, nikakva kombinatorika tvoja na prolazi jer lik nista drugo ne radi. Jednom uspijes nesto a on za to jedno tebi nabije 2-3 komada... Samo da ovja patch sto prije dode.
Prodajem 4 licence za fifa 14 autobuyer, cijena 100k 7 dana, ako ne znate sta je to mozete provjeriti na elitpvpers legitiman je, i cjena je 15 eura 7 dana.
Prodajem isto vps servere 100k 7 dana, ovo vam je siguran nacin da zaradite coinse, nije bas kako pricaju da dnevno mozes milione zaraditi, al kroz nekih 7 dana moze se zaraditi dobro, ja sam za 6 dana zaradio 800k.
Daj mi svoj origin...
Imam ih vise evo jedan Apitov232, al tamo necu pricati nista o tome da znas, mozemo na skype ili na privatne poruke.
Evo da se požalim na jedan poraz da istaknem loše strane ovog FUT-a.
Ušao sam u div1 krenuvši od div10 bez stajanja i sa svim osvojenim titulama osim div3 titule. I reko idemo vidjet šta je u ovoj div1 i kakvi ce bit igrači. I prva utakmica odmah šou.
Nije igra ni krenula, korner za njega i vidi ima samo 2 igrača u mojih 16 metara - full def. Diakite ide skočit i zabi se u nekog balvana i padne i ogbonna njegov bez grča skoči i 1-0. I krenem ja u napad kad shvatim da on sa obranom uopce ne igra nego samo se naterava sa midfieldom i ostavlja AI-u da me zatvaraju i da me trgaju dok me on prči po ledjima.
Nepotrebno je dalje reć da nisam imao apsolutno nikakve šanse ovu tekmu i da sam dobro prošao sa 6-0. (4 odbijanca i 2 headeara no nebitno). Zar je ljudima stvarno toliko bitno da pobijede na bilo koji nacin moguci. Ne vidim smisao u igranju igre nikako. Pa daj igraj malo, natjeravaj se, kombiniraj, a ne samo pass and move +lby ili ovakav način obrane. Full def nisam nikad nikoristio ali sad se nekako ovako osjećam:
ne kužim kako im to uspijeva, ja kad prčim nekog s leđa moja obrana češka jaja ako fulam tackle dobijem gol...
Imam ih vise evo jedan Apitov232, al tamo necu pricati nista o tome da znas, mozemo na skype ili na privatne poruke.
Sad cemo taj prijavit, skupa sa onim drugim samo da te nadem... Da bog da te banirali kao i onog airjapesa i KSI...
Slobodno ti prijavi bilo ko je mogo u moje nick od origina staviti na forum, i zato sam ti dao origin na kojem igram kulturno i imam prosjecan tim, bas zbog takvi koji idu prijaviti hehee.
Mislis da te je tesko naci ? Volim takve ko ti... prijavljen si i jos sam im mail napiso za ovu tvoju stranicu i sve to... lako ti nadu ostale acc.ove... ne brini... pusa bok !
Trenutno oko 10 000 autobuyera ima, smijesan si lik hehehe, naravno da me nece naci, a oni znaju za tu stranicu odavno, tacnije nalazi se ovdije https://futautobuyer.net legit autobuyer, i hvala ti za pusu hahahah, cuj prijavio me hahaha nema me za sta prijaviti u tome je problem.
Stvarno nema veze, sta ti imas 1milju coinsa ja ne se vrtim oko 10-20k svakodnevno. Stvarno nema veze... Takvi ko ti trebaju umrijet sto prije... shebali ste trade u 2013 sad treba i u 2014 jelda ?
Probacu danas FUT 14, posto sam bio aktivan na FUT 12, 13 sam izbegao jer sam tada dao sansu PESu 13.
Stigao mi je key, pa cu videti kako funkcionise sada FUT.
Bicemo u kontaktu.
Pa vidis i ja sam isto ko ti igro tako, 2013 igro mjesec dana i presto jer ljudi imaju prejake timove a ja neke bezeze, otvorio packova za 500k marco ruse najbolji igrac sto sam dobio, i onda mjesec prije nego sto ce izaci fifa 14 sam naso ovo i testiro na 13, zaradio sam za 15 dana ok 4 miliona, i onda sam poceo na 14 da radim to, jer ako napises na google buy coins fut, vidices 20 legit stranica koji ti sad mogu prodati 10 miliona, ja ili ti manje vise fifa nece propasti zbog toga, nego kompanije koje se bave prodavanje coinsa, oni imaju po po 50 origin accounta, i prodaju to za rl cash, ja ne prodajem samo sebi uzimam, a EA da zanima da to rijesi osla bi na te stranice kupovala za 2 eura coinsa, i od kojeg accounta dodje kupnja banovati to, za nekih 200 eura uloga mogli bi se rijesiti toga, al nece njih ne zanimas ni ti ni ja, samo da oni pare dobijaju i sve je cool, eto to kad svatis razumices onda mene tek, a isto npr sto letis me repport nigdje veze to, zato sam se osiguro zna se na koje nacine, jer nisi prvi koji me repport, ono kao navukli me da dadnem origin pa me repport.
Pa eto ti si pro, ti imas Igrace po 500k vredne u timu, a kad ti imas poslovice te evo i tebi jedna, pravo je u bunar pa nece niko :)
Pa i nemam bas :) Fellaini mi je najskuplji koliko mi se cini 17k i Eriksena kad sam upeco za 17k... ostalo je ili malo iznad ili ispod 10k.
Bas me zanima koja je to ekipa koja ti daje TU a meni TD...
Bitno je da si ti napravio video sa bezveze golovima, i da mene nazivas low igracem, eto bas bi volio sad poigrati sa tobom jednu dodaj me na origin pa da odigramo jer sve sto govoris nema ti podloge.
Necu, strah me... idi zaraduj coinse... neka su bzvz golovi, ti dajes puno bolje ipak je sa Messiem ili Ronaldom tesko profulat...
Nemam ni Messi ni Ronaldo ako mislis to, cisto ima neki igraca sto volim, i skupi su i tako da ih kupim moras korstiti druge metode npr Ibrahimovica.