Daj malo obrati pažnju na ono što linkaš. Ovo je staro tjedan dana i već smo o tome raspravljali. Eventualno ako ti je poanta posta bila da nisu još ništa napravili na tom polju.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ak nekog zivciraju reprize golova ili proslave onda fakat bi trebao ić na sate kontrole bijesa :)
U čemu je poanta igranja FIFE i zabijanja lijepih pogodaka ili zabijanja pogodaka u nogometu općenito
ako se ne slave ili ne repriziraju. Tih doslovno 5 sekundi ti neće oduzeti pola života ako pogledaš gol.
Uopće me ne interesira kad zabijem gol reprizirati ga a i iz poštovanja prema protivniku nikad ga ne gledam jer to doživljavam kao provokaciju. Ne volim da mene netko tako provocira niti ja želim ikoga provocirati. Dao sam gol, ok.. idemo dalje i to je to.. Prvo moram pogledati kompletan uvod kako izlaze na igralište, potom pogledati svaku šansu ili gol a pod poluvremenom opet sve to gledati iz početka. Drugo poluvrijeme ista stvar i onda šlag na tortu gledanje svih šansi i golova na kraju tekme te rezultata dok se god sam ne makne. Meni to nije normalno i to doživljavam kao čistu provokaciju..
jel mi moze neko rec kako zaradit fifa pointse?? :)
Kupis sa RL parama..
igraj offline sezonu
Kupis sa RL parama..
ne bum
igraj offline sezonu
fala ;)
Ak nekog zivciraju reprize golova ili proslave onda fakat bi trebao ić na sate kontrole bijesa :)
U čemu je poanta igranja FIFE i zabijanja lijepih pogodaka ili zabijanja pogodaka u nogometu općenito
ako se ne slave ili ne repriziraju. Tih doslovno 5 sekundi ti neće oduzeti pola života ako pogledaš gol.
Uopće me ne interesira kad zabijem gol reprizirati ga a i iz poštovanja prema protivniku nikad ga ne gledam jer to doživljavam kao provokaciju. Ne volim da mene netko tako provocira niti ja želim ikoga provocirati. Dao sam gol, ok.. idemo dalje i to je to.. Prvo moram pogledati kompletan uvod kako izlaze na igralište, potom pogledati svaku šansu ili gol a pod poluvremenom opet sve to gledati iz početka. Drugo poluvrijeme ista stvar i onda šlag na tortu gledanje svih šansi i golova na kraju tekme te rezultata dok se god sam ne makne. Meni to nije normalno i to doživljavam kao čistu provokaciju..
Meni je gol poanta igranja, zabijanje golova daje draž i gledam replay kad želim, ne smatram to kao provokaciju. Ljudi su danas očito tanki na živcima jer svi žele samo pobjeđivati.
Moj se post odnosio na to kad neko gleda replay gola, a ne kad gleda svaki replay i ulazak na stadion. Na takve naletim ionako svaku 30tu utakmicu tako da izdržim neću umrijeti od toga.
http://www.futhead.com/14/players/12365/ivan-rakitic/ kupit cu ga bez razmisljanja <3
edit: upravo ga kupio za 25 k buy now WOOHOO
http://www.futhead.com/14/players/12365/ivan-rakitic/ kupit cu ga bez razmisljanja <3
ha?! pa kolko para imas?? ja sve skupa nisam imo 15k :D
yebote precka, kak city nema srece
Jel ovo sad scripting na Juve-Galata ljudi daju gol u 2 min 2 gola :P
Jel ovo sad scripting na Juve-Galata ljudi daju gol u 2 min 2 gola :P
a bayern u 3 min 2 gola :P
lol nemaju srece???
Imaju srece da nisu primili 5-6 komada danas...
Rakitić je brutalan, gotovo svaki njegov finesse shot ulazi u gol.
Dobar ulov, sad je barem duplo skuplji (ako si kupio na PCu)
Ja sam upravo slozio 2. (fitness) squad pa neam para za raketu. (trebao je bit fitness dok nisam skuzio da bolje igram sa njim nego sa mainom, sad ih ravnomjerno mjenjam)
EA: uđem na web app pise SILVER GIFT PACK, na slici gold pack, a dobijem bronze pack :D
+ 99 % drugih igrača
+ 99 % drugih igrača
Ili ne? Stvarno nijedan igrac nemoze zabit kao El Shaaraway. Ostali igraci koje imam u timu (osim Di Marie i Benzeme) mi nisu nista posebno sta se tice finessa.
??? Pa da nisu imali sreće već je trebalo biti 0-5, tako da ...
Mullerova precka ponistava silvinu :D
sta je sa bayernom ljudi kao svajcarski sat igraju,znaci kao brzi voz su..............
upravo odvalio jednu budalu a tim mu je sledeci :
formacija 4321
golu: diego lopez...
odbrana:tiago silva,dani alves,miranda IF i marcelo
sredina:fernandinho,oscar i onaj iz shahtora sto ima pet zvezdica za skill ne bitno
a trio u napadu neymar,willian i hulk
ja sam igrao sa ekipom iz portugalskog prvenstva u fomraciji 4231(2) ja mislim da je ta sa LM i RM
prvo sam mislio ima da me odere onako za merak,kad na kraju , imao sam svoj show program od kada igram fifu 14 online ,znaci najbolja partija,bilo je svega sto skila,akcija,udaraca iz daljine itd
ali moram da NAPOMENEM:UZEO SAM OD KOMSE jedan visak tj samo do sutra gamepad PS3 i vec je to druga pesma u mojoj igri.
Potpuno je druga igra kad se smiris i igras od noge pass i pratis sta tvoji suigraci rade i kako ulaze u prostor. Od kad sam poceo gledati vise po terenu i razmisljati DIV 6 osvojio i u DIV 5 sam starto sa dvije pobjede.
Prije sam bio sav isfrustriran i jurcao naprijed ko nista, sada lagano se igra. Zna se dogodit po utakmici da imam 65% loptu u nogama i preko 15 udaraca od toga cak po 13-14 u okvir... Malo sam slozio svoj stil igre i sad je super igrat. Malo spremam neku kompilaciju golova.
Jel mi moze netko preporuciti neki program za slaganje videa pa mi lupiti u PM link ili nesto. Onaj Windows Movie Maker mi nije nesto, htio bi neke uvodne scene, svoj nick staviti i tako to. Vec na jednoj kompliaciji imam 100 pogleda... moglo bi biti nesto od mene.
Hvala!
Najbolji savjet na ovom forumu koji sam pročitao!
lol nemaju srece???
Imaju srece da nisu primili 5-6 komada danas...
ma to da al si vidio dva gola je hart mogo skinut..
??? Pa da nisu imali sreće već je trebalo biti 0-5, tako da ...
a da moglo je, imali su samo dvije prave šanse, gol i tu prečku...bio bi lijep gol a i mullerov isto kad je stativu pogodio
Jel mi moze netko preporuciti neki program za slaganje videa pa mi lupiti u PM link ili nesto. Onaj Windows Movie Maker mi nije nesto, htio bi neke uvodne scene, svoj nick staviti i tako to. Vec na jednoj kompliaciji imam 100 pogleda... moglo bi biti nesto od mene.
ja ti imam na jednom failu iz 13ice točno 160 ;)
Bravo imenjace...Jbt. zamislite da nema repriziranja golova u pravom nogometu.
Vidim da nekim smeta kada ga neko shebe kroz posjed lopte. Ja stvarno ne vidim problem u tome, jednostavno izvoli igrati presing. Druga je stvar ako ovaj ocigledno izigrava majmuna u zadnjoj liniji, gdje lopta ide po 10x od lijevog ka desnom beku, ali i tome se moze stati u kraj.
Gospodo, nogomet je takticka igra a ne raspucavnje gdje se slijevaju napadi iz minute u minutu. To što netko nema živaca poslije primljenog gola to je druga stvar.
Poslije tekme City vs. Bayern, puno toga bi trebalo biti jasnije.
ma to da al si vidio dva gola je hart mogo skinut..
Ne mogao već morao... golman na takvoj razini ne bi trebao pušiti takve golove..
Jbt. zamislite da nema repriziranja golova u pravom nogometu.
Sad mi je jasnije zakaj maksimir zjapi prazan...