FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.662.542
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Fifa 14

Svatko dozivljava na svoj nacin brzinu gameplaya u igri, ali ako je ovo brzo onda hebi svaku logiku :) 

Ako igrac ima dobar work-rate neces ga morat zvat u napad, sam ce ti doc i uc u prostor. 

Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fifa 14

Trebam pomoć,znaći kupio sam igru i instalirao i upisao key i sve to i pise mi da nemogu igrat igricu jer izlazi 26. i ne zeli mi uc nikako.moze li mi netko pomoc 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Fifa 14

jeli mi moze neko reci kako i na sta moram paziti posto prvi put cu igrati online fifu. kako sta namjestiti itd?

13 godina
Fifa 14

@mic - imas par stranica unazad kako igrati, igra ti tek u ponoc izlazi, tocnije 27.

- Nemas sta namjestit za online, samo igraj...

Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
Praetorian1 kaže...

Vi koji ste kupili i Pes i Fifu original, kakvo je stanje u Fifi s lagom online?

Pes mi radi jako loše, svaka utakmica laga online.

Odigrao sam 6 FUT tekmi i sve su bile lag free. Ali mene kod FIFE skoro nikad nije bilo lagga. Problem mi je što me ne želi spojiti s nekim ljudima ili dugo pronalazi protivnika. Imaj na umu da su maknuli online team play opciju, ako si bio među onima koju su ju koristili za igranje 1 na 1. 

I btw, tamo u opcijama je sad po defaultu uključeno da igra pokuša pronaći protivnika što bliže vama. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Mic_zap kaže...

Trebam pomoć,znaći kupio sam igru i instalirao i upisao key i sve to i pise mi da nemogu igrat igricu jer izlazi 26. i ne zeli mi uc nikako.moze li mi netko pomoc 

Mozda ti je datum na kompu malo zaostao :D

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
neaktivan

ok hvala. zanima me jos ocito ima raznih opcija i mogucnosti za igru. pa jeli mi moze neko objasnit sta koja opcija znaci i kako se igra?

16 godina
neaktivan
Fifa 14

Ljudi ja vam se idući mjesec pridružujem u rokanju :)

Moj PC  
0 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fifa 14

oćeli se sutra moć upgradeat fifa 14 na ultimate?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

znači samo heading, zamijenili su pace i heading, kako nemogu nać balans neki ne razumijem :(

15 godina
Fifa 14

Bome igraci u div 5 nisu losi.. nece bit lako doc do div 1 {#}

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 21:10 (Encyanix).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Znam,ali ja sam je kupio,imao sam prednaruđbu pa je danas doslo

14 godina
Fifa 14

Zas mene samo spaja sa goldima (Dani Alves, Tiago Silva...) :/

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Bome igraci u div 5 nisu lose.. nece bit lako doc do div 1 {#}

Nisu losi ni u DIV 10 {#}

Sve utakmice koja sam odigrao su bile realne, samo jedna nije bila di sam drugi gol glavom iz kornera primio u 90... ja sam poludio  i uspio preokrenut i zabit jos dva gola u 90. za 3-2 :D

Kupio Piszscka i reko da otvorim jedan paketic, a ono unutra Hart, Assaidi... 

evo sad ga prodao i dosao do 42k :D + bit ce jos bonusa od coins boosta.

13 godina
neaktivan
ja evo igram fut nijedan gol glavom nisam primio niti dao....niti prolazi L1 i Trougao
13 godina
neaktivan
Fifa 14
Da li će biti kakva nova tema otvorena ili nešto preko čega bi lakše mogli ugovarati utakmice, ili bar da netko ostavi svoj Origin ID ako je za PC, XBOX ID(znam da nisam dobro napiso) i PSN ID? Jer ovako je nepregledno da se traži po temama tko ima koju verziju fife. Vjerujem da ima dosta vas koji bi htjeli igrati između sebe, a ne samo protiv random ljudi. Možda da se otvori jedna tema i u 1. postu svi gore navedeni ID da se upišu radi lakšeg ugovaranja :)
PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
matić_žu kaže...
Da li će biti kakva nova tema otvorena ili nešto preko čega bi lakše mogli ugovarati utakmice, ili bar da netko ostavi svoj Origin ID ako je za PC, XBOX ID(znam da nisam dobro napiso) i PSN ID? Jer ovako je nepregledno da se traži po temama tko ima koju verziju fife. Vjerujem da ima dosta vas koji bi htjeli igrati između sebe, a ne samo protiv random ljudi. Možda da se otvori jedna tema i u 1. postu svi gore navedeni ID da se upišu radi lakšeg ugovaranja :)

Ima tema FIFA nickovi sa Origin ID-ovima. Povezana je s FIFA 13 temom pa tamo provjeri.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
ovako na originu imas lupam 10 prijatelja i u smaoj igri vidis koje online i pitas ga hcemo li jednu i eto ti tekma!!!!nije ti ovo pes,ovo je ipak fifa gde se zna ,sta kako i gde...
13 godina
BoobZ kaže...

znači samo heading, zamijenili su pace i heading, kako nemogu nać balans neki ne razumijem :(

Ove godine je heading malo vise takticke poslozen. Nemozes samo pikati po krugu i ocekivati gol ili izbijenu loptu. Moras upravljati igraca i krenuti s njim na loptu i remplati se sa protivnikom. Svi pricaju da je OP ja dobio 1 gol do sada a zabio ih dosta. Jer tocno uletim sa igracem ispred protivnika i trpam dok oni to ne kuze da moras upravljat igracem da se izboris za loptu.

Isto tako nije isto kod ispucavanja golmana oces biti na putanji lopte ili ces ju okrznut i slozit si kontru.

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
eagle05 kaže...

Mene interesuje da li se isplati uzeti ovaj upgrade na Fifa 14 ultimate za 10€ i da li se dobije jos nesto osim 24 gold paketa?

Ne dobijes nista osim tih 24 paketa. Isplati se uzeti jer na duge staze imas osiguran jedan zlatni paketic tjedno. Mada lako usparas 5€ tjedno i kupis si bodova i imas za 3 paketica ili mjesecno kako ti pase...

A sta je ovo sto pise na kraju da se dobije u EASFC bundle-u? https://www.origin.com/en-ie/store/buy/fifa-14/pc-download/addon/fifa-14-ultimate-edition-upgrade#details

13 godina
Fifa 14

TO vec imas u igri u unlokas skupljajuci poene, koliko vidim ovdje su samo dodane kopacke, proslava gola i koji historic dres...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
i ima jos jedna stvar to sam malo pre primetio kod protivnika on verovatno stalnno drzi levi analog ka mom igracu i non stop ipsada i onda ispadne ko debil i posle se cude zasto toliko golova pa zato sto veliki broj nema pojma da igra odbranu.slozio bi se sa SimekZ ,tj prodjite malo kroz onaj skill i nogo toga ce vam biti jasnije,meni ne treba ja to u toku igre provalim sta kako i gde...ko kaze da pace bitan sada taj nema pojma al zaista...jer nema pojma opet kazem da igra odbranu.i primetio sam da sada mogu lepe akcije da se slazu,ovaj fudbal je meni odlican al zaista.....nemam reci ,ja tako mislim a ko misli drugacije nek kaze a ne samo da lupa Td i gluposti.....
17 godina
neaktivan
Fifa 14

jel i vama sad u toku igre kad Shift+F1, Origin automatski pritisne "Start" i izbaci onaj meni?

Nije mi to bilo na 13ci.

edit: moze se rec da je Heading OP, ako zanemarimo činjenicu da ce dobro pozicioniran stoper sa pristojnim headingom izbacit loptu prije nego ovaj zabit.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 22:10 (desarun).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fifa 14

Pozdrav, planirao sam uzet FIFU 14 za PC od Key 4 Game. Cijena kod njih je jako jeftino (220kn), no zanima me dali je itko od njih naručivao bilo kakve igre i dali su sigurni?

Ili ako je netko od njih uzeo FIFU molio bih da odgovori na moju poruku, hvala!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fifa 14

dal pri instalaciji cdom pita key??

Forza Fiume!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
junkieHD kaže...

Pozdrav, planirao sam uzet FIFU 14 za PC od Key 4 Game. Cijena kod njih je jako jeftino (220kn), no zanima me dali je itko od njih naručivao bilo kakve igre i dali su sigurni?

Imas na nuuvemu za 150-155kn. Ja sam sebi danas uzeo od njih, odmah cim platis dobijes key. Imas uputstvo nekoliko stranica prije kako da kupis.

12 godina
neaktivan
Fifa 14

Nemam Paypal niti išta slično tome, a pretpostavljam da se preko toga plaća.

0 0 hvala 0
15 godina
junkieHD kaže...

Uzimam FIFU stalno kod njega i nikad nisam imao problema, također isporuka key-a je brza. Nemaš brige.

12 godina
neaktivan
Goldmember kaže...
junkieHD kaže...

Uzimam FIFU stalno kod njega i nikad nisam imao problema, također isporuka key-a je brza. Nemaš brige.

Hvala na odgovoru, ujutro onda idem im uplatiti za fifu. Nego jesi li uzimao i 14-icu kod njih?

14 godina
neaktivan
junkieHD kaže...

Nemam Paypal niti išta slično tome, a pretpostavljam da se preko toga plaća.

Da, placa se preko paypal-a, ali pretpostavljam da gdje god uzimas preko interneta placanje ide karticom pa zasto onda ne napravis sebi paypal racun i za onih 70kn sto ustedis mozes uzeti upgrade na Fifa 14 ultimate i dobijes 24 gold paketa.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice