Svatko dozivljava na svoj nacin brzinu gameplaya u igri, ali ako je ovo brzo onda hebi svaku logiku :)
Ako igrac ima dobar work-rate neces ga morat zvat u napad, sam ce ti doc i uc u prostor.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trebam pomoć,znaći kupio sam igru i instalirao i upisao key i sve to i pise mi da nemogu igrat igricu jer izlazi 26. i ne zeli mi uc nikako.moze li mi netko pomoc
jeli mi moze neko reci kako i na sta moram paziti posto prvi put cu igrati online fifu. kako sta namjestiti itd?
@mic - imas par stranica unazad kako igrati, igra ti tek u ponoc izlazi, tocnije 27.
- Nemas sta namjestit za online, samo igraj...
Vi koji ste kupili i Pes i Fifu original, kakvo je stanje u Fifi s lagom online?
Pes mi radi jako loše, svaka utakmica laga online.
Odigrao sam 6 FUT tekmi i sve su bile lag free. Ali mene kod FIFE skoro nikad nije bilo lagga. Problem mi je što me ne želi spojiti s nekim ljudima ili dugo pronalazi protivnika. Imaj na umu da su maknuli online team play opciju, ako si bio među onima koju su ju koristili za igranje 1 na 1.
I btw, tamo u opcijama je sad po defaultu uključeno da igra pokuša pronaći protivnika što bliže vama.
Trebam pomoć,znaći kupio sam igru i instalirao i upisao key i sve to i pise mi da nemogu igrat igricu jer izlazi 26. i ne zeli mi uc nikako.moze li mi netko pomoc
Mozda ti je datum na kompu malo zaostao :D
ok hvala. zanima me jos ocito ima raznih opcija i mogucnosti za igru. pa jeli mi moze neko objasnit sta koja opcija znaci i kako se igra?
Ljudi ja vam se idući mjesec pridružujem u rokanju :)
oćeli se sutra moć upgradeat fifa 14 na ultimate?
znači samo heading, zamijenili su pace i heading, kako nemogu nać balans neki ne razumijem :(
Bome igraci u div 5 nisu losi.. nece bit lako doc do div 1
Znam,ali ja sam je kupio,imao sam prednaruđbu pa je danas doslo
Zas mene samo spaja sa goldima (Dani Alves, Tiago Silva...) :/
Bome igraci u div 5 nisu lose.. nece bit lako doc do div 1
Nisu losi ni u DIV 10
Sve utakmice koja sam odigrao su bile realne, samo jedna nije bila di sam drugi gol glavom iz kornera primio u 90... ja sam poludio i uspio preokrenut i zabit jos dva gola u 90. za 3-2 :D
Kupio Piszscka i reko da otvorim jedan paketic, a ono unutra Hart, Assaidi...
evo sad ga prodao i dosao do 42k :D + bit ce jos bonusa od coins boosta.
Ima tema FIFA nickovi sa Origin ID-ovima. Povezana je s FIFA 13 temom pa tamo provjeri.
znači samo heading, zamijenili su pace i heading, kako nemogu nać balans neki ne razumijem :(
Ove godine je heading malo vise takticke poslozen. Nemozes samo pikati po krugu i ocekivati gol ili izbijenu loptu. Moras upravljati igraca i krenuti s njim na loptu i remplati se sa protivnikom. Svi pricaju da je OP ja dobio 1 gol do sada a zabio ih dosta. Jer tocno uletim sa igracem ispred protivnika i trpam dok oni to ne kuze da moras upravljat igracem da se izboris za loptu.
Isto tako nije isto kod ispucavanja golmana oces biti na putanji lopte ili ces ju okrznut i slozit si kontru.
Mene interesuje da li se isplati uzeti ovaj upgrade na Fifa 14 ultimate za 10€ i da li se dobije jos nesto osim 24 gold paketa?
Ne dobijes nista osim tih 24 paketa. Isplati se uzeti jer na duge staze imas osiguran jedan zlatni paketic tjedno. Mada lako usparas 5€ tjedno i kupis si bodova i imas za 3 paketica ili mjesecno kako ti pase...
A sta je ovo sto pise na kraju da se dobije u EASFC bundle-u? https://www.origin.com/en-ie/store/buy/fifa-14/pc-download/addon/fifa-14-ultimate-edition-upgrade#details
TO vec imas u igri u unlokas skupljajuci poene, koliko vidim ovdje su samo dodane kopacke, proslava gola i koji historic dres...
jel i vama sad u toku igre kad Shift+F1, Origin automatski pritisne "Start" i izbaci onaj meni?
Nije mi to bilo na 13ci.
edit: moze se rec da je Heading OP, ako zanemarimo činjenicu da ce dobro pozicioniran stoper sa pristojnim headingom izbacit loptu prije nego ovaj zabit.
Pozdrav, planirao sam uzet FIFU 14 za PC od Key 4 Game. Cijena kod njih je jako jeftino (220kn), no zanima me dali je itko od njih naručivao bilo kakve igre i dali su sigurni?
Ili ako je netko od njih uzeo FIFU molio bih da odgovori na moju poruku, hvala!
dal pri instalaciji cdom pita key??
Pozdrav, planirao sam uzet FIFU 14 za PC od Key 4 Game. Cijena kod njih je jako jeftino (220kn), no zanima me dali je itko od njih naručivao bilo kakve igre i dali su sigurni?
Imas na nuuvemu za 150-155kn. Ja sam sebi danas uzeo od njih, odmah cim platis dobijes key. Imas uputstvo nekoliko stranica prije kako da kupis.
Nemam Paypal niti išta slično tome, a pretpostavljam da se preko toga plaća.
Uzimam FIFU stalno kod njega i nikad nisam imao problema, također isporuka key-a je brza. Nemaš brige.
Uzimam FIFU stalno kod njega i nikad nisam imao problema, također isporuka key-a je brza. Nemaš brige.
Hvala na odgovoru, ujutro onda idem im uplatiti za fifu. Nego jesi li uzimao i 14-icu kod njih?
Nemam Paypal niti išta slično tome, a pretpostavljam da se preko toga plaća.
Da, placa se preko paypal-a, ali pretpostavljam da gdje god uzimas preko interneta placanje ide karticom pa zasto onda ne napravis sebi paypal racun i za onih 70kn sto ustedis mozes uzeti upgrade na Fifa 14 ultimate i dobijes 24 gold paketa.