FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.659.192
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Fifa 14
SimeKZ kaže...

Skida se... 14%

Ide ko metak.. 1.5 mb/sec...  odoh na piće do birtije

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 13:35 (movie).
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Evooo i meni stigao key (eplati).

Vidimo seee na terenu luuuzeri (šala mala). Pripremite mreze {#} 

The King of Old Trafford
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
KODAK17 kaže...

Evooo i meni stigao key (eplati).

Vidimo seee na terenu luuuzeri (šala mala). Pripremite mreze {#} 

Vidimo se, ako ćemo moći igrati pošto su maknuli online team play {#}. Možda skužimo neki drugi način, a da radi svaki put.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 15:38 (Hexfire).
13 godina
Fifa 14

Kako mislis maknuli su Online Play ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže..

Vidimo se, ako ćemo moći igrati pošto su maknuli online play {#}. Možda skužimo neki drugi način, a da radi svaki put.

pes...?

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

online team play vjerojatno misli 

14 godina
neaktivan
movie kaže...
Đapa club kaže...

-prelako se dolazi do gola

-prelako se zabijaju golovi

-prelako se primaju golovi

Pa zar to ne ovisi o protivniku? Nije isto primjerice igrati samnom i s antiljanom. Jednom ćeš lakše zabiti, drugom teže. Od jednog ćeš prije primiti gol od drugog kasnije i tako...  Sumnjam da ćeš tako lako i tako često zabijati antiljanu kao što bi to meni radio? Samo pitam, pošto još nisam igrao.... da su sve ostavili kao u demou a popravili sudačke odluke i zaleđa u kojima ostaju igrači nakon akcije te nelogična kretanja mojih igrača u pojedinim akcijama kad smetaju meni a ne protivniku ja bi bio zadovoljan. Primjerice, pucam sa 16 m po golu a moj igrač protrči po petercu i lopta ga pogodi pa ili obrani gol ili se nalazi u zaleđu. U svakom slučaju shebe mi akciju ...

Ovisi o protivinku, ali se prečesto dešava da u par poteza ispadne cijela obrana, moja ili njegova. Uostalom još nisi probao UT pa mi je glupo odgovarati na tvoje postove.

antimadridista kaže...
movie kaže...
Đapa club kaže...

-prelako se dolazi do gola

-prelako se zabijaju golovi

-prelako se primaju golovi

Pa zar to ne ovisi o protivniku? Nije isto primjerice igrati samnom i s antiljanom. Jednom ćeš lakše zabiti, drugom teže. Od jednog ćeš prije primiti gol od drugog kasnije i tako...  Sumnjam da ćeš tako lako i tako često zabijati antiljanu kao što bi to meni radio? Samo pitam, pošto još nisam igrao.... da su sve ostavili kao u demou a popravili sudačke odluke i zaleđa u kojima ostaju igrači nakon akcije te nelogična kretanja mojih igrača u pojedinim akcijama kad smetaju meni a ne protivniku ja bi bio zadovoljan. Primjerice, pucam sa 16 m po golu a moj igrač protrči po petercu i lopta ga pogodi pa ili obrani gol ili se nalazi u zaleđu. U svakom slučaju shebe mi akciju ...

pogledaj primjerice ovo:

šutevi izvana, finesse, headeri su previše OP sad u FUT-u. Takve stvari nisu do protivnika. Neznam, meni je od samog početka bilo logično da oni u FUT-u neće skoro ništa mijenjati jer eto milijuni ljudi ga igraju zato što je sam mod kao takav zabavan.

Upravo ovo što je anti napisao i onda je još dobio TD-ove, a sve što je napisano je istina, pogotovo za headere koji su puno prelagani. Zanimljivo da im je takvo što promaklo, a toliko je očito da nešto ne štima.

14 godina
neaktivan
Fifa 14

Evo jedan zanimljiv trik, koji sam sada otkrio, promjenite sat na 27.9.2013 i možete igrati bez korištenja proxya.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 15:02 (Đapa club).

4 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fifa 14

I NAPOKON SAM I TAJ TRENUTAK DOČEKA CD-KEY SA EPLATI JE DOŠA AJMO U NOVE POBJEDE!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vladitor kaže...

I NAPOKON SAM I TAJ TRENUTAK DOČEKA CD-KEY SA EPLATI JE DOŠA AJMO U NOVE POBJEDE!!!!!

Piše tek za 15 sati..

14 godina
Fifa 14

cdkeygo,  taman  kad  dođem  iz  sk

All Fifa 14 (384) orders will be sent by today evening. Thank you for being patient.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 14

Nerazumijem zašto TD na onaj trik sa promjenom sata, hebote koja idiotarija od foruma.

10 2 hvala 3
13 godina
Fifa 14

Dodu PES kikaci sa teme pa citaju i lijepe TD.ove nemoj se obazirat i dalje pokusavaju shvatit vanjski fels napravljen sa udarcem unutarnjom :) Samo pici dalje, samo da mi se skine i stavljam 2 dana u buducnost i rokamo :D

Moj PC  
5 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fifa 14

ja ne razumijem sto vas sve tolko muci kad dobijete TD....

5 0 hvala 1
13 godina
aswada kaže...

Pa muci. Stavis korisnu infomarciju u topic i netko ti natisce 5-6 td-ova iz samo njima poznatih razloga. I onda dode neki novi u temu, vidi taj post i misli si da nevalja to sta je naveo samo zato jer netko ima psihickih problema. Da se sa razlogom daju TU i TD potpuno drugacije misljenje, ali ovako neam smisla nikako.

14 godina
SimeKZ kaže...

Online team play, lapsus.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
Fifa 14

Ako lako zabijete golove mora da ste experti u FIFI :)

Trenutno sam u 6. diviziji i nije baš lako, možda zato jer koristim sporije igrače tipa Drogba i Gomez. Ali igra je zabavnija i bolja od 13ice. 

6 0 hvala 3
12 godina
neaktivan

Evo jedan zanimljiv trik, koji sam sada otkrio, promjenite sat na 27.9.2013 i možete igrati bez korištenja proxya.

Čini mi se malo prejednostavno da bi bilo istinito.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 15:59 (Crowolf0801).
14 godina
neaktivan
Crowolf0801 kaže...

Čini mi se malo prejednostavno da bi bilo istinito.

Ako imaš igru, probaj i javi jeli uspjelo...{#}

13 godina
neaktivan

2 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Đapa, ne radi ti ovo, barem meni. Taman sam skinio i sad sam proba bez ikakvih VPN-a...

FIFA se otkljuca i otvori se novi prozor i mogu u game settings, ali kad stisnem play pise mi : We are unable to connect to EA servers to activate FIFA 14 on this computer using your account. Please try again later...možda ipak trebam barem aktivirat preko VPN-a?

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 16:29 (axest).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
axest kaže...

Đapa, ne radi ti ovo, barem meni. Taman sam skinio i sad sam proba bez ikakvih VPN-a...

FIFA se otkljuca i otvori se novi prozor i mogu u game settings, ali kad stisnem play pise mi : We are unable to connect to EA servers to activate FIFA 14 on this computer using your account. Please try again later...možda ipak trebam barem aktivirat preko VPN-a?

Meni je ovo pisalo jučer kada sam probao tako uči, i danas bez VPN-a sam ponovno pokrenuo, a datum je bio 27 i ušao sam bez problema. Neznam probaj sa VPN-om aktivirati pa onda ovako.

15 godina
Fifa 14

Evo mene bas zanima ovo sto vi pricate o OP headingu.. o cemu je ustvari rijec.. sta je tocno op.. posto se meni udraci glavom sasvim ok.. nema niceg cudnog.. jedino iskreno da mi se benteke i fellaini ful rijetko izbore za sut glavom ... -.-

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Fifa 14

OP je nubovima koji ne znaju tajming za skok i pritisak gumba za ispucat loptu glavom... serendaju bzvz.

Moj PC  
4 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 14

Nebudite smiješni OP, je to kada na jednoj tekmi koja je završila 2-2, svaki pogodak bude zabijen glavom(upravo sam takvu utakmicu odigrao maloprije). Zašto braniti nešto što su iz EA sportsa priznali da nevalja i da će popraviti, ali i dalje nerazumijem kako im je promaklo takvo što.

EDIT: još u demo verziji se to primjetilo, igrao sam sa bratićem 1 vs 1 i zabio sam mu šest golova glavom. Inače nikada ne igram po bokovima i nisam preferirao igranje glavom da bi njemu utrpao šest komada, mislim da je to dovoljan dokaz.

Encyanix-Benteke je takva zvijer, 79 rated, ali daleko ispred svojih statsa, u 17 utakmica sam zabio 17 golova s njime, a od toga ih je barem 10 glavom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 17:32 (Đapa club).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Nerazumijem zašto TD na onaj trik sa promjenom sata, hebote koja idiotarija od foruma.

Vjeorjatno netko zato sto sam ja to postao na stranici prije :D

Nisam ja BTW

13 godina
neaktivan
Fifa 14

opet mi je ono s joystickom, desni stick mi ide u krivu stranu 

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg

0 0 hvala 0
15 godina
Đapa club kaže...

Nebudite smiješni OP, je to kada na jednoj tekmi koja je završila 2-2, svaki pogodak bude zabijen glavom(upravo sam takvu utakmicu odigrao maloprije). Zašto braniti nešto što su iz EA sportsa priznali da nevalja i da će popraviti, ali i dalje nerazumijem kako im je promaklo takvo što.

EDIT: još u demo verziji se to primjetilo, igrao sam sa bratićem 1 vs 1 i zabio sam mu šest golova glavom. Inače nikada ne igram po bokovima i nisam preferirao igranje glavom da bi njemu utrpao šest komada, mislim da je to dovoljan dokaz.

Encyanix-Benteke je takva zvijer, 79 rated, ali daleko ispred svojih statsa, u 17 utakmica sam zabio 17 golova s njime, a od toga ih je barem 10 glavom.

Ja snjim imam preko 40golova u roku 28 tekmi negdje.. ali prije u prvim divizijama sam dero s glavom svaku drugu s njim.. al sad jako rijetko.. btw upravo sam doso u div 6 :D

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
13 godina
neaktivan
Fifa 14

alo dečki,dajte usernamove od origina da vas dodam za frendove ako ko igra seasone?! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
aswada kaže...

No stvarno. Ja napisem cinjenicu da konzole nemaju sanse protiv PC-a i odma dobim 10 TD. Svaki bedak na forumu zna  kolko je PC bolji, a oni me ipak TD.

Tu negativnu energiju moras iskoristit kao gorivo za sljedeci post, a ne se sad plakat nad tih par TD.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice