FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.659.151
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Fifa 14
alenka kaže...

Ja npr nemogu, cim bi uso sa drugom ip na paypal blokiran dok ja ne potvrdim da sam ja bio, druga stvar moras imati dobar proxy a ne vec koji je neko koristio na paypal, to je do njega mislim a ne do nji, trazi clean socks 5, vidi na hack forumima.

DangerouS kaže...

Evo napisao sam upute za narudžbu FIFE14 na Nuuvemu preko proxya i za 185kn. 

http://www.sendspace.com/file/saw71k

Notepad je, nije nikakav virus, slobodno si skinete to. Objasnio sam sve. Da bi uopće naručili morate imati Paypal. 

OBAVEZNO pratite upute, pogotovo mislim na dio kad treba izbrisati proxy, tj maknuti kvačicu prije nego se ulogirate u paypal, piše vam sve detaljno, ali samo da naglasim. Ako preskočite korak onda riskirate da neko čiji taj proxy je pobere vašu Paypal lozinku :)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
neaktivan
Fifa 14

sutra ponovno na pos'o... sad tek nema nista od kupnje fife jer ne stignem ni u banku otic...

tako mi i treba kad imam maestro karticu {#}

e sad opet jedino ak neko ima volje da mi uzme key od tih brazilaca, ja cu mu ebankingom uplatit na tekuci :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

ma nije moguće, EA je uklonila (ban) dva usera trainera

dečki su samo nestali s leaderboards

ostao je još jedan, nadam se da će i njega uklonit debil u imenu ima FinalGlitch

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 23:28 (bjong).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lazicki88 kaže...
bjong kaže...

neznam, probaj s drugim ip i portom evo ovdje imaš više ih

http://www.proxynova.com/proxy-server-list/country-br/

jednom sam uspio uc na stranicu,ali nikako da me pusti na pay pal,zacvika ili koj k...sad mi svaki puta chrome izbaci ovo:sorry but your computer or network may be sending automated queries. To protect our users, we can't process your request right now.

bjong frende uspio sa,,toooo.....sve je bilo sporo ali uspio sam! stari moj kadideš za koprivnicu,javi se napit ćemo se ko guzic;) HVALA TI! {#}

13 godina
neaktivan
lazicki88 kaže...
lazicki88 kaže...
bjong kaže...

neznam, probaj s drugim ip i portom evo ovdje imaš više ih

http://www.proxynova.com/proxy-server-list/country-br/

jednom sam uspio uc na stranicu,ali nikako da me pusti na pay pal,zacvika ili koj k...sad mi svaki puta chrome izbaci ovo:sorry but your computer or network may be sending automated queries. To protect our users, we can't process your request right now.

bjong frende uspio sa,,toooo.....sve je bilo sporo ali uspio sam! stari moj kadideš za koprivnicu,javi se napit ćemo se ko guzic;) HVALA TI! {#}

j*** mater pa za 161 kunu se isplatilo zahebavat {#}

14 godina
neaktivan
Fifa 14

Meni se igra skida i sada sam na originu Brazilac :))....pa me zanima kako će to sve funkcionirati kada se opet loginam unutra..ako netko zna neka mi odgovori, vi koji ste radili preko iste metode kako bi igrali, igru ranije.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Meni se igra skida i sada sam na originu Brazilac :))....pa me zanima kako će to sve funkcionirati kada se opet loginam unutra..ako netko zna neka mi odgovori, vi koji ste radili preko iste metode kako bi igrali, igru ranije.

ja sam slučajno ušao u origin i upalio igru bez američkog proxya igra mi je se upalila bez problema

14 godina
neaktivan
Fifa 14

Da bi skinuli igru nemorate koristiti ni proxy ni vpn niti mjenjati lokaciju , samo ukucate cd key. Origin igre su region-free tako da oni ne mogu znati otkud ste vi uzeli key ni da se postave na trepavice.

Za igranje igre vam treba VPN, samo pratite ovaj tutorial ovdje:

http://www.superfreevpn.com/win7-free-vpn/

1. Log out iz Origina obavezno

2. Postavite VPN putem gore linka

3. Logirate se u Origin

4. Pokrenete igru

5. Kad vam uđe u početnu menu ili čak već kod "Checking connection" otiđite dole kod sata na ikonicu kompa di vam je konekcija, to otvorite i desni klik miša na SuperfreeVPN i disconnect. 

6. Vratite se u igru i igrajte.

Meni se samo jednom diskonektalo danas, ne znam zašto i Origin mi je bio u Offline modu pa nisam mogao online igrati, no par puta sam ponovio postupak, restartao komp i šljakalo je. Evo od 17h do sad radi bez problema. 
Da, pazite da ne izađete iz igre to isto zna nekad "poništiti" cijeli postupak i Origin vas opet prepozna ko Europljana.

Odigrao sam oko 25tekmi, taman promoviran u Div8, izbjegla mi titula za 1 bod. Dosta je teže postići gol.  

0 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Fifa 14

ja još čekam glupi joystick s ebaya {#} trebo bi doći ovih dana

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14
Ima tko zainteresiran za CO-OP na PS3? :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Ban dobila prva trojica na Leaderboardsima

EDIT: Evo dobio i ovaj koji je sad na slici prvi isto tako ban. nadam se samo da ovo nije mazanje ociju na pocetku. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 2:19 (antiljano27).

6 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

Ban dobila prva trojica na Leaderboardsima

Da vidio sam, super je to što EA odmah bana sumnjive i čini se da će barem tako probat spriječiti cheatere.

EDIT: količina love koju EA zarađuje od paketića(samo na pc-u) je tolika da komotno mogu staviti zaposlenika koji će samo o tome brinuti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 1:33 (Đapa club).
14 godina
neaktivan
Fifa 14

Odigrao sam par tekmi FUT-a i jako sam razočaran, sročit ću to u par crtica i podijeliti na loše(ovoga je malo više) i dobro:

loše:

-brzina gameplaya i dalje vrlo izražena, ali igrači sa paceom nisu toliko nadmočni

-prelako se dolazi do gola

-prelako se zabijaju golovi

-prelako se primaju golovi

-golovi nemaju "težinu"...i tako u neudogled...sa golovima

-header je toliki OP da nema smisla braniti takve prilike protivnika

-udarci ulaze u gol ili ih golman brani, ali neke mjere između nema baš previše

-dodavanja između igrača su previše precizna i prebrza..

uglavnom gameplay što se FUT-a tiče je jako loš i totalna arkada, za singleplayer mod neznam, ali mislim da nije daleko od ovoga...

jedini plus kao i svake godine je to što je FUT vrlo zabavan kao mod i gameplay se stavlja po strani, ali ovo je stvarno loše i daleko od PES-a. Da napomenem da sam kupio original Fifu14 i prekrižio kupnju originalnog PES14. Tako da nisam nikakav fanboy niti slično, pokušavam biti objektivan. Nastavit ću igrat Fifu, barem još neko vrijeme jer volim igrati FUT, ali sam gameplay mi je katastrofalan i nadam se nekom brzom patchu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 5:13 (Đapa club).

3 5 hvala 1
13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Odigrao sam par tekmi FUT-a i jako sam razočaran, sročit ću to u par crtica i podijeliti na loše(ovoga je malo više) i dobro:

loše:

-brzina gameplaya i dalje vrlo izražena, ali igrači sa paceom nisu toliko nadmočni

-golovi nemaju "težinu"...i tako u neudogled...sa golovima

-header je toliki OP da nema smisla braniti takve prilike protivnika

-udarci ulaze u gol ili ih golman brani, ali neke mjere između nema baš previše

-dodavanja između igrača su previše precizna i prebrza..

uglavnom gameplay što se FUT-a tiče je jako loš i totalna arkada, za singleplayer mod neznam, ali mislim da nije daleko od ovoga...

jedini plus kao i svake godine je to što je FUT vrlo zabavan kao mod i gameplay se stavlja po strani, ali ovo je stvarno loše i daleko od PES-a. Da napomenem da sam kupio original Fifu14 i prekrižio kupnju originalnog PES14. Tako da nisam nikakav fanboy niti slično, pokušavam biti objektivan. Nastavit ću igrat Fifu, barem još neko vrijeme jer volim igrati FUT, ali sam gameplay mi je katastrofalan i nadam se nekom brzom patchu.

Znao sam da je gameplay u demu bio previse dobar da bi bio stvaran, barem kada je u pitanju FUT.

Molim Boga da ne zeznu i SEASON {#}

The King of Old Trafford
13 godina
neaktivan
Fifa 14

haha lik je u jednoj noći izhaxa 250k match coinsa, sada ga nema

GGWP EA 

0 0 hvala 0
17 godina
Đapa club kaže...

Pa zar to ne ovisi o protivniku? Nije isto primjerice igrati samnom i s antiljanom. Jednom ćeš lakše zabiti, drugom teže. Od jednog ćeš prije primiti gol od drugog kasnije i tako...  Sumnjam da ćeš tako lako i tako često zabijati antiljanu kao što bi to meni radio? Samo pitam, pošto još nisam igrao.... da su sve ostavili kao u demou a popravili sudačke odluke i zaleđa u kojima ostaju igrači nakon akcije te nelogična kretanja mojih igrača u pojedinim akcijama kad smetaju meni a ne protivniku ja bi bio zadovoljan. Primjerice, pucam sa 16 m po golu a moj igrač protrči po petercu i lopta ga pogodi pa ili obrani gol ili se nalazi u zaleđu. U svakom slučaju shebe mi akciju ...

15 godina
movie kaže...
Đapa club kaže...

Pa zar to ne ovisi o protivniku? Nije isto primjerice igrati samnom i s antiljanom. Jednom ćeš lakše zabiti, drugom teže. Od jednog ćeš prije primiti gol od drugog kasnije i tako...  Sumnjam da ćeš tako lako i tako često zabijati antiljanu kao što bi to meni radio? Samo pitam, pošto još nisam igrao.... da su sve ostavili kao u demou a popravili sudačke odluke i zaleđa u kojima ostaju igrači nakon akcije te nelogična kretanja mojih igrača u pojedinim akcijama kad smetaju meni a ne protivniku ja bi bio zadovoljan. Primjerice, pucam sa 16 m po golu a moj igrač protrči po petercu i lopta ga pogodi pa ili obrani gol ili se nalazi u zaleđu. U svakom slučaju shebe mi akciju ...

pogledaj primjerice ovo:

šutevi izvana, finesse, headeri su previše OP sad u FUT-u. Takve stvari nisu do protivnika. Neznam, meni je od samog početka bilo logično da oni u FUT-u neće skoro ništa mijenjati jer eto milijuni ljudi ga igraju zato što je sam mod kao takav zabavan.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 9:30 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...
movie kaže...
Đapa club kaže...

pogledaj primjerice ovo:

šutevi izvana, finesse, headeri su previše OP sad u FUT-u. Takve stvari nisu do protivnika. Neznam, meni je od samog početka bilo logično da oni u FUT-u neće skoro ništa mijenjati jer eto milijuni ljudi ga igraju zato što je sam mod kao takav zabavan.

5:5??! {#}

15 godina
neaktivan
DangerouS kaže...

Da bi skinuli igru nemorate koristiti ni proxy ni vpn niti mjenjati lokaciju , samo ukucate cd key. Origin igre su region-free tako da oni ne mogu znati otkud ste vi uzeli key ni da se postave na trepavice.

Za igranje igre vam treba VPN, samo pratite ovaj tutorial ovdje:

http://www.superfreevpn.com/win7-free-vpn/

1. Log out iz Origina obavezno

2. Postavite VPN putem gore linka

3. Logirate se u Origin

4. Pokrenete igru

5. Kad vam uđe u početnu menu ili čak već kod "Checking connection" otiđite dole kod sata na ikonicu kompa di vam je konekcija, to otvorite i desni klik miša na SuperfreeVPN i disconnect. 

6. Vratite se u igru i igrajte.

Meni se samo jednom diskonektalo danas, ne znam zašto i Origin mi je bio u Offline modu pa nisam mogao online igrati, no par puta sam ponovio postupak, restartao komp i šljakalo je. Evo od 17h do sad radi bez problema. 
Da, pazite da ne izađete iz igre to isto zna nekad "poništiti" cijeli postupak i Origin vas opet prepozna ko Europljana.

Odigrao sam oko 25tekmi, taman promoviran u Div8, izbjegla mi titula za 1 bod. Dosta je teže postići gol.  

Ma ne trebas se uopce zajebavat sa tim, samo pomaknes datum u windowsima i sve radi :D

16 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Daj nek neko pita ovog na eplati kad mozemo ocekivati keyeve... Pito ga na mail ne odgovara cijeli dan.

Ako se ne varam i prošle godine je bila strka, kašnjenje i tako...

Ja sam prošle godine tamo naručio i key je stigao predvečer dana prije izlaska... negdje oko 19h navečer, a od ponoći se moglo igrati.

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
13 godina
neaktivan
Fifa 14

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 10:37 (bjong).

8 0 hvala 0
15 godina
Fifa 14

Sad kad sam se malo zaigro oko chemistry stylova.. poceli su me nervirati.. mislim igrica postane prevelika arkada s tim.. npr Benteke sa Hunter chemistry stylom.. boze.. to je ful jak i nerealan sut.. najace suteve koje sam derao u fifi 13 nisu jaci od njegovog prosjecong..  mada eto nepase svima isty chemistry.. nekima je bolje ostaviti basic al svejedno.. s nekim igracima chemistry styelovi su malo pre op. 

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

pogledaj primjerice ovo:

Pa da se ne nađe netko uvrijeđen ali od ovih 10 golova sami igrači su krivi bar za 6. Igrati takvu obranu i onda se čuditi rezultatu ko pura dreku je smiješno.. Kažeš da neke stvari nisu do protivnika? Kako nisu? Pet golova je palo da nitko nije ni blizu napadaču koji puca? Gdje je blok? Lik vodi loptu i ovaj drugi oko njega skakuće s tri igrača i ne može oduzeti loptu i onda se vjerojatno čudi kad ovaj napravi višak i neometano zabije.

Kad sam krenio igrati fut u prvom mjesecu gotovo svaku tekmu su mi prodavali onu foru L1+ trokut. Nakon pola godine igre teško mi je netko mogao prodati istu. Tako i ovo. Uopće se ne živciram viđenim jer znam da ne mogu igrati ovako debilno kao ova dvojca a i nisam neki igrač..

12 godina
neaktivan

1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Fifa 14

@Smece2

Meni nije radilo prek sata u windowsima :)

Inače, svi koji su uzeli danas ili jučer igru na nuuvemu, razlog zašto niste dobili 4 paketa je vjerojatno taj jer je igra u Brazilu već izašla, a 4 paketa su bila bonus za one koji pre-orderaju igru. 

0 0 hvala 0
14 godina
DangerouS kaže...

@Smece2

Meni nije radilo prek sata u windowsima :)

Inače, svi koji su uzeli danas ili jučer igru na nuuvemu, razlog zašto niste dobili 4 paketa je vjerojatno taj jer je igra u Brazilu već izašla, a 4 paketa su bila bonus za one koji pre-orderaju igru. 

Ja sam uzeo igru sa Nuuvema dok je već bila kupnja, a ne preorder i dobio sam key za FUT pakete.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
Fifa 14

Stigo key za FIFU 14 !!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
soja kaže...
antimadridista kaže...
movie kaže...
Đapa club kaže...

Pola ovih golova meni nebi zabio, pa kakve su ovo dvije njubine. Ne ocekujte bolje partiju u pocetnim divizijama, jer ima puno ljudi koji prvi puta igraju FIFU pa nalete na neke koji su na fifi od 2012 pa ubiju boga oca u njemu.

17 godina
SimeKZ kaže...

Stigo key za FIFU 14 !!!

Čim sam pročitao tvoj post odoh pogledati i mogu reći kako je i meni stigao!

Jesi stavio igru skidati ili treba pričekati s obzirom da smo ovdje kupili ključ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 13:20 (movie).
13 godina
Fifa 14

Skida se... 14%

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice