FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.660.137
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Fifa 14
movie kaže...
bjong kaže...

novi video nixisa wuhuuu {#}{#}

Ni slučajno link... kakva je to vijest kad daš i izvor?

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
12 godina
neaktivan
Fifa 14

Opet nas IZBACIO majmun Šuker. MATER MU JBM LOPOVSKU!! Nijedan trnament s frendovima nije super bez Hrvatske..

Forza Fiume!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 14

Hmmm, mozda bi se to jos moglo danas igrat :S

Uglavnom javim dal radi....

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

sta da kazem osim!!!arcada i to sve zbog ovih klinaca sto pstavljaju ove klipove....umesto da bude otezano ...tipa da ne bude golova ko kisa nego u RL,ea je pocela da me nervira....umesto taj deo da poprave oni nastavljaju po starom...gameplay ubrzan,pace i ove godine vodi glavnu rec,finese sut isto tako ,znacu umesto fudbala dobili smo ko ce vise dati golova......i nemoj samo da neko kaze ovo je stari biuld ili tako nesto ,jer ce ispasti smesan.....

13 godina
Fifa 14

Ja ne znam jel ti shvacas da ja natrubam svoje frendove koji FIFU ne vide po 5-6 komada. Ovaj protiv kojega igra nema blage veze o igri, onako mu obranu rasirit wtf... Pogledao video na preskokce i ne vidim nigdje o kakvom pace.u ti pricas.

Naporan si vise i bogu i vragu sa tim svojim arkadom i ostalim.

Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

red star po čemu si ti ovo sve zaključio zbog jednog luđaka ili si ti probao full game ljudi nemojte biti smiješni

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

sta da kazem osim!!!arcada i to sve zbog ovih klinaca sto pstavljaju ove klipove....umesto da bude otezano ...tipa da ne bude golova ko kisa nego u RL,ea je pocela da me nervira....umesto taj deo da poprave oni nastavljaju po starom...gameplay ubrzan,pace i ove godine vodi glavnu rec,finese sut isto tako ,znacu umesto fudbala dobili smo ko ce vise dati golova......i nemoj samo da neko kaze ovo je stari biuld ili tako nesto ,jer ce ispasti smesan.....

Molim te preseli sa ovog foruma, dosadan si više sa ovakvim komentarima, uostalom jedva mogu razumijeti to što pišeš.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 16:53 (Đapa club).
12 godina
neaktivan
Fifa 14

ja sam upravo kupio sa eplati.com i došlo me 255kn to je obična verzija sa 4 zlatna paketića nema one od 24

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Molim te preseli sa ovog foruma, dosadan si više sa ovakvim komentarima, uostalom jedva mogu razumijeti to što pišeš.{#}

ja njegove komentare samo preskočim, prvo piše neke gluposti, pa piše o PES-u, pa o nečem trećem.

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 17:06 (bjong).
12 godina
neaktivan
Fifa 14

Jel konacno procurila ispravna jogurt verzija?

Za PES je stigla 2 dana prije izlaska igre {#}

0 3 hvala 0
15 godina
Fifa 14

Ja sam preordo na originu fifu 14 al nisam dobio 4 paketica?

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
bjong kaže...
Đapa club kaže...
Red_Star_Forever kaže...

ja njegove komentare samo preskočim, prvo piše neke gluposti, pa piše o PES-u, pa o nečem trećem.

i sam ovaj kometator je reka da je amaterski turnir da što prije skupi za gold packove

14 godina
neaktivan
Fifa 14

Evo neko već postao, znači novi video, otvorio sam ova 4 packa koja sam dobio danas s preorderom igre na nuuvemu za 185kn. 

Ak oćete detalja pošto treba kupovati preko proxy, javite na pm :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

odakle si naručio?

15 godina
Vladitor kaže...
Encyanix kaže...

odakle si naručio?

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
12 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
Vladitor kaže...
Encyanix kaže...

odakle si naručio?

mene budale ni ne čitam

14 godina
neaktivan
Fifa 14

Evo napisao sam upute za narudžbu FIFE14 na Nuuvemu preko proxya i za 185kn. 

http://www.sendspace.com/file/saw71k

Notepad je, nije nikakav virus, slobodno si skinete to. Objasnio sam sve. Da bi uopće naručili morate imati Paypal. 

OBAVEZNO pratite upute, pogotovo mislim na dio kad treba izbrisati proxy, tj maknuti kvačicu prije nego se ulogirate u paypal, piše vam sve detaljno, ali samo da naglasim. Ako preskočite korak onda riskirate da neko čiji taj proxy je pobere vašu Paypal lozinku :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 17:29 (DangerouS).

2 0 hvala 3
12 godina
neaktivan
Fifa 14

Imam jedno pitanje, kada kupim igru Fifa 14 u nekom game shopu, jel uz onaj papir manual dobijam key za Origin ili key koji se aktivira nakon instalacije igre?

Ako je key za Origin,disk necu koristit nego cu samo download igru sa njihovog servisa? {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mozes na oba nacina....

12 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Mozes na oba nacina....

Ako instaliram igru sa diska hoce li prilikom pokretanja on sam skinuti Origin i dodati igru u kolekciju ?

12 godina
neaktivan
Fifa 14

ja stvarno ne znam koji vam je vrag s brzinom gameplaya imaš u opcijama slow i gotovo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Vladitor kaže...

ja stvarno ne znam koji vam je vrag s brzinom gameplaya imaš u opcijama slow i gotovo.

A kako ces za online meceve? ;)

14 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

Imam jedno pitanje, kada kupim igru Fifa 14 u nekom game shopu, jel uz onaj papir manual dobijam key za Origin ili key koji se aktivira nakon instalacije igre?

Ako je key za Origin,disk necu koristit nego cu samo download igru sa njihovog servisa? {#}

To ti je CD-key i mislim da ti je on isti, za skidanje igre s origina i za instalaciju s diska.

Nemoraš koristiti disk, samo odeš u Origin i u meniju gore lijevo imaš Redeem product. Staviš kod unutra i skineš preko Origina igru. Makar brže je preko diska.

12 godina
neaktivan
DangerouS kaže...
exorc1st kaže...

To ti je CD-key i mislim da ti je on isti, za skidanje igre s origina i za instalaciju s diska.

Nemoraš koristiti disk, samo odeš u Origin i u meniju gore lijevo imaš Redeem product. Staviš kod unutra i skineš preko Origina igru. Makar brže je preko diska.

A ako bi instalirao sa diska da li ce mi pri pokretanju igre automatski skinuti i uvijek paliti Origin ?

14 godina
neaktivan
exorc1st kaže...
DangerouS kaže...
exorc1st kaže...

A ako bi instalirao sa diska da li ce mi pri pokretanju igre automatski skinuti i uvijek paliti Origin ?

Mislim da ne možeš igru pokrenuti bez Origina, provjeravat će ti konekciju i da li si spojen na njega.

Moći ćeš offline igrati čini mi se. Nisam iskreno instalirao još Origin igru s diska pa ne znam, ali trebalo bi ti instalirati automatski Origin ako ga nemas na kompu.

12 godina
neaktivan
DangerouS kaže...
exorc1st kaže...
DangerouS kaže...
exorc1st kaže...

Mislim da ne možeš igru pokrenuti bez Origina, provjeravat će ti konekciju i da li si spojen na njega.

Moći ćeš offline igrati čini mi se. Nisam iskreno instalirao još Origin igru s diska pa ne znam, ali trebalo bi ti instalirati automatski Origin ako ga nemas na kompu.

Imam Origin na kompu tako da kada dobijem igru samo cu otvoriti box i upisati key u origin i sacekati koji sat da se skine. {#}

DVD cu ostaviti po strani.

14 godina
neaktivan
Fifa 14

kupio igru preko nuuvema upravo...dosao kod i igra mi je u originu i preload :D onaj kod za 4 paketica sam takoder ukucao, sve radi fino, igra me ispala 153kn 

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Smece2 kaže...

Hmmm, mozda bi se to jos moglo danas igrat :S

Uglavnom javim dal radi....

Ok... Probao preko indonezijskog VPN-a, i nisam uspio :(

Kad se pokrene origin igra se pocme update-at, ali se zblokira i odjebe mi download (VPN valjda) i onda mi pise unreleased, iako mislim da je tamo released vec posto nema onog sata sa odbrojvanjem nego pise get it now, a i na forumu je prije par sati lik napisaoda njima izlazi danas.

15 godina
Red_Star_Forever kaže...

Čekaj malo. Evo citiram od riječi do riječi što si napisao u ovoj temi DANAS u 11.56h.

"kako je fifa 14 bliza realnom fudbalu pa to je zaista fascinantno, mogu samo da zamislim kako sve to izgleda na nex gen konzolama".

ti si stvarno čudan tip. Prvo probaš PES demo i kao ostaneš oduševljen. Onda odjednom počneš pljuvati po PES-u. Danas prijepodne napišeš ovo što sam citirao da bi sad napisao ovo samo nekoliko sati kasnije. Ja se nadam da trolaš jer stvarno ne vidim neko objašnjenje za tvoje komentare.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
mislio sam na fifu 14 demo a ovaj lik igra full verziju koja je ista skoro kao fifa 13,tako mi delujje na tom klipu a pes pljujem jer mi se ne svidja MLO i kao i obican online mod,zatim sutevi pretvaranja igraca koja je naucna fantastika......
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice