FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.660.117
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Fifa 14
Flue kaže...

Pozz ljudi, i ja kupujem Fifu pa me zanima gdje je najjeftinije uzeti ?Htio bi uzeti onaj dodatak sa 24 packa, ali ne znam sa koje stranice je najbolje uzeti pa ako bi mi mogli dati koji link bio bi vrlo zahvalan :)

Pa kupi na Originu ako imas karticu,igra ti se doda u library i igras je kad izadje.

a uz to je definitivno najnajnajsigurniji nacin {#}

Edit: ako ti je preskupo na Originu imas ovdje za 33 eura !

https://www.g2a.com/fifa-14-origin-cd-key-preorder-eu.html

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 23:20 (exorc1st).
15 godina
neaktivan
Fifa 14

ma nemojte se puno zamarati tim packovima... 24 packa s tim da dobivas samo jedan tjedno i tako 24 tjedna... i ja sam mislio to uzeti (ali su mi ljudi obasnili kako to ide, odgovorili me i hvala im- oni znaju tko su) taj jedan pack tjedno cu otvoriti i sa coinsima... po meni je onda bolje uzeti fifa pointse, ako vec imate novaca...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
karlo666 kaže...

ma nemojte se puno zamarati tim packovima... 24 packa s tim da dobivas samo jedan tjedno i tako 24 tjedna... i ja sam mislio to uzeti (ali su mi ljudi obasnili kako to ide, odgovorili me i hvala im- oni znaju tko su) taj jedan pack tjedno cu otvoriti i sa coinsima... po meni je onda bolje uzeti fifa pointse, ako vec imate novaca...

Nadogradnja na ultimate u kojem dobijaš 24 packa košta 10 eura. Za 10 eura dobiješ 1050 fifa pointsa. Za 1050 fifa pointsa dobiješ 7 packova. I u jednima i u drugima možeš dobiti, ovisi kakve si sreće svašta i ništa.

No kad se sve zbroji nekako više šanse imaš za dobiti u 24 packa nego u 7 a sve košta isto. Ne znam tko te uspio ubijediti u suprotno no meni ne izgleda kao posao iz snova kupovina pointsa ako istovremeno za isti iznos dobijaš 24 packa?

16 godina
movie kaže...
karlo666 kaže...

Nadogradnja na ultimate u kojem dobijaš 24 packa košta 10 eura. Za 10 eura dobiješ 1050 fifa pointsa. Za 1050 fifa pointsa dobiješ 7 packova. I u jednima i u drugima možeš dobiti, ovisi kakve si sreće svašta i ništa.

No kad se sve zbroji nekako više šanse imaš za dobiti u 24 packa nego u 7 a sve košta isto. Ne znam tko te uspio ubijediti u suprotno no meni ne izgleda kao posao iz snova kupovina pointsa ako istovremeno za isti iznos dobijaš 24 packa?

Jedan tjedno kroz 24 tjedna i nije neki deal. To su mi 4 mjesečno, što je manje od 5 eura na mjesec, a to si mogu izdvajati. A i ultimate edition je puno skuplji računavši da većina kupuje preko resellera gdje su cijene dosta jeftinije nego na Originu. 

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 1:19 (dreammaker).
12 godina
protjeran
Fifa 14

fail 14 nažalost

0 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...
karlo666 kaže...

Po meni je bolje uzeti 7 paketa sada + 4 paketa koja dolaze sa standard edicijom, znači 11 paketa nego 24 kroz par mjeseci. Za 3 mj će igrači vrijediti duplo manje. Možda neko dijeli drugo mišljenje.

Cijene na PS3 su veće trenutno jer je Early Release vani već 2 dana.

Ima netko viška FIFA14 cd key za prodati?

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 2:02 (DangerouS).
13 godina
windforce kaže...

fail 14 nažalost

? ne razumijem post...

Dangerous, na eplati 255kn...

12 godina
protjeran
Fifa 14

di se može nabaviti ovo čudo

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
windforce kaže...

fail 14 nažalost

? ne razumijem post...

Dangerous, na eplati 255kn...

Znam, al sam malo kratak s lovom pa ak je neko uzeo 2 keya pa se jednog želi rješiti :D

13 godina
neaktivan
DangerouS kaže...

Javim ti sutra popodne, mozda budem imao key viska.

13 godina
neaktivan
jos 4 dana i izlazi full igra,tako da mi narodna nista ne znaci jer nema online...
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
koliko je fifa 14 bliza realnom fudbalu pa to je zaista fascinantno,mogu samo da zamislim kako sve to izgleda na nex gen konzolama....
Moj PC  
2 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
CroChef kaže...
DangerouS kaže...

Aj javiš ako može već danas.

Jel netko dobio key već od nuuvema?

15 godina
neaktivan
DangerouS kaže...
CroChef kaže...
DangerouS kaže...

Aj javiš ako može već danas.

Jel netko dobio key već od nuuvema?

ja cekam release date da vidim jel taj nuuvem legit... onda cu tamo uzeti :) zasto ne ustedjeti koju kunu ;)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Malo sam gledao stranice za kupnju keya.Najvjerojatnije ću uzeti sa ove stranice koju mi je frend preporučio:

http://www.cjs-cdkeys.com/products/FIFA-14-CD-Key-for-Origin.html

No imam jedno pitanje pa ako bi mi tko mogao pomoći bio bi mu zahvalan :) Sa standard editionom se dobije 4 gold packa.Na ovoj stranici postoji mogućnost da se uzme fifa 14 standar+4 FUT Gold packa(razlika cijene sa ta 4 packa je 1eur) pa me zanima je li je to onda sve skupa 8 gold packova ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 14

Evo prošla narudžba na nuuvemu. Ne znam točno koliko sam platio ali oko 185kn. 

Odmah sam dobio key tak da je igra na pre-loadu i ima engleski jezik. Ko nije kupio nek mi se javi na PM pa mu pošaljem upute jer se treba koristiti proxy :) 

I da btw, preko nuuvema se dobiju 4 FUT paketa ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 12:29 (DangerouS).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Flue kaže...

Malo sam gledao stranice za kupnju keya.Najvjerojatnije ću uzeti sa ove stranice koju mi je frend preporučio:

http://www.cjs-cdkeys.com/products/FIFA-14-CD-Key-for-Origin.html

No imam jedno pitanje pa ako bi mi tko mogao pomoći bio bi mu zahvalan :) Sa standard editionom se dobije 4 gold packa.Na ovoj stranici postoji mogućnost da se uzme fifa 14 standar+4 FUT Gold packa(razlika cijene sa ta 4 packa je 1eur) pa me zanima je li je to onda sve skupa 8 gold packova ?

Koliko ja znam, standard edition nema 4 paketića..

Standard Edition + 4 fut gold paketića košta 1.7 eura više..

13 godina
neaktivan
Fifa 14

Danas dosao jos jedan pre order free gold pack, a igre nema u originu {#}  

tj. pise da sutra izlazi

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CroChef kaže...

tj. pise da sutra izlazi

blago tebi... meni jedva ove dejli giftove daju... i to ili bude silver pack ili 500 coinsa... nikako da uleti nesto skupo da i ja zaradim :(

14 godina
neaktivan
karlo666 kaže...
CroChef kaže...

tj. pise da sutra izlazi

blago tebi... meni jedva ove dejli giftove daju... i to ili bude silver pack ili 500 coinsa... nikako da uleti nesto skupo da i ja zaradim :(

sta se zalis :D ja redovno bronze packove

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
15 godina
neaktivan
strbi kaže...
karlo666 kaže...
CroChef kaže...

tj. pise da sutra izlazi

ha valjda nam je takav horoskop :D jedino sto sam posteno dobio je baloteli odmah na pocetku u nekom gold packu... neznam ni odakle taj gold pack, cini mi se da sam dobio onaj starter pack i jos jedan gold i jedan silver... nakon toga otvorio 2-3 gold packa i dobio... da sad ne budem prost zna se sta :(  jednostavno me nece ti paketici...

14 godina
neaktivan
karlo666 kaže...
strbi kaže...
karlo666 kaže...
CroChef kaže...

tj. pise da sutra izlazi

ha valjda nam je takav horoskop :D jedino sto sam posteno dobio je baloteli odmah na pocetku u nekom gold packu... neznam ni odakle taj gold pack, cini mi se da sam dobio onaj starter pack i jos jedan gold i jedan silver... nakon toga otvorio 2-3 gold packa i dobio... da sad ne budem prost zna se sta :(  jednostavno me nece ti paketici...

Pa Balotelli je mrcina, dobio si igrača koji vrijedi 20k. Ja sam dobio Maggia kojeg sam prodao za 1000c, sve ostalo discard. 

Dobiti igrača od 15k+ u start paketima je odličan pull.  

12 godina
neaktivan
Fifa 14
A koliko kosta 1050 fifa pointsa?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 14

Evo mozda jos ima nade da bude i ok igra!

http://forum.ea.com/uk/posts/list/2601957.page#28146853

2 0 hvala 1
14 godina
Smece2 kaže...

Evo mozda jos ima nade da bude i ok igra!

http://forum.ea.com/uk/posts/list/2601957.page#28146853

Vjerojatno mi je najpametnije pričekati da patch dođe pa onda kupovati igru. Možda me 13 ne bi toliko razočarala da sam napravio tako.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina

10€

13 godina
neaktivan
Fifa 14

novi video nixisa wuhuuu {#}{#}

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg

1 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
DangerouS kaže...
karlo666 kaže...
strbi kaže...
karlo666 kaže...
CroChef kaže...

tj. pise da sutra izlazi

Pa Balotelli je mrcina, dobio si igrača koji vrijedi 20k. Ja sam dobio Maggia kojeg sam prodao za 1000c, sve ostalo discard. 

Dobiti igrača od 15k+ u start paketima je odličan pull.  

zato sam i rekao da sam dobio jedino balotelija koji nesto vrijedi... prodao ga za 22k i nakon toga mućak... slozio pola momcadi i budala otvorio paketiće, sto naravno nisam trebao ali bilo je jace od mene... ne mogu se kontrolirati kad su paketici u pitanju :(

17 godina
carmichael kaže...
A koliko kosta 1050 fifa pointsa?

Pa napisao sam ti nekoliko postova iznad?

17 godina
bjong kaže...

novi video nixisa wuhuuu {#}{#}

Ni slučajno link... kakva je to vijest kad daš i izvor?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice