FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.659.150
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Fifa 14
movie kaže...
Red_Star_Forever kaže...

ma u fifi 13 mogu da stojim i sa nronzanim tako dok me on ne napadne a kamoli sa ibrom ,neyamrom taj popije dribling samo takav mene ne interesuje sta je prirodno ,to znam i ja ali ja hocu da tako stojimo oboje i kad okrene da me napdne ja tada dribling uradim a to je moglo u fifi 13...ne zelim da imi fifa sama namece da moram da je gradim sta ako ja necu...a to je moglo u fifi 13...pogledaj jos jednom klip i vidi na 4:30 kako oboje stoje ,jos im fali kafica....

To kako ova dva u klipu stoje možeš vidjeti na jednoj od sto utakmica i ne znam zašto bi to trebalo biti pravilo?

{#}

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Zoki Mpek kaže...

Movie, poseti EA forum, i vidi kako istomisljenici kao ti, kukaju da se ubrza gameplay, jer im je FUT besmisleno igrati ovako. EA im je obecao povecanje brzine.

E zbog vas takvih Fifa ce izgubiti one igrace koji zele simulaciju, koji zele uzivati i graditi akcije. Ovaj Fifa demo 14 je ovako dobar, ali ce zato full da bude po

Movijevim zeljama, cista arkada, jer njegov mozak tako funkcionira. Ko je imao 1000 utakmica u Fifa13 FUT, taj ne zna sta je simulacija, vec poznaje i priznaje

samo arkadu, a to je Movie.

Gdje sam ja majstore rekao kako treba ubrzati gameplay? Zašto ispadaš tako nekorektan i lažljiv i zašto mi stalno stavljate u usta nešto što nisam nikad rekao? To ti je neki fetiš u životu?

Ovo je jedan od odvratnijih postova što si napisao. Osim što lažeš još i vrijeđaš...  stvarno sramotna razina komunikacije..

16 godina
Red_Star_Forever kaže...

onda ne znam sto prave fifu 14 za next gen kada ce i to biti arkada.....bitno je da ima pes14 ,barem se nadam da nece i tu cackati brzinu gameplay-a,jer ovi iz EA prate i slusaju tu decurliju i onda da im udovolje posto oni postavljaju razne klipove,kompilacije i razna cuda i onda to ispadne super a nigde simulacije....

Evo pogledaj te i sami se uverite....ovo deca traze od fife 14 ..........

cim im se to onemogucilo ,odmah su poceli da placu..........

FIFA STREET {#}

15 godina
neaktivan
Fifa 14

OK...

Ajmo postat gdje se može naći jeftina FIFA

http://www.nuuvem.com.br/produto/1202-fifa-14

Ja sam nasao ovdje za 20€ (nisam ja nasao nego sa EA foruma neki lik postao)

Iz brazila je stranica, al mislim da je igra region free....

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 11:00 (Smece2).

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ajmo ispocetka ja ocito ni sam klipom ne mogu nekima da objasnim.....

Step 1: kada recimo uzmes neymara,ibru ili mesija ili bilo kog ograca i nista neradis znaci lopta samo stoji tebi u noge okrenut ka protivniku koji isto stoji i nista ne radi (to se moglo u fifi 13 do sledece godine tako da stojis)

Step 2 : u fifi 14 cim stojis duze od dve sekunde on automatski se okrece i gradi loptu a niko ga ne napada .Ti isto tu nista ne radis cak nediras ni palice kao i u fifi 13 ,zamisli situaciju ti si kod korner zastavice i cekas protivnika da krene ka tebi jer ces zadrzavati igru gradjenjem ili cekati protvnikovu rekaciju kad ce te napasti da ti uzme loptu a pritom daleko je jos od tebe.U fifa 14 slucaju on ce odmah krenuti da gradi loptu a protvnik nije mu ni prisao niti je krenuo da mu uzme loptu.ZAR TO NE IZGLEDA MALO DEBILNO.

Znaci po tebi Neymar je trebao da se okrene i gradi loptu a ne da pravi budalom od protvnickog igraca...

Edit: sinoc sam igrao jednu u season sa strbi_zg koji je sa ovog foruma fifu 13 i vidi se ne razlika nego totalno drugacija filozofija fudbala,ovo u fifi 13 bas sad se vidi da je arkada a u fifi 14 demo simulacija.....

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 11:12 (Red_Star_Forever).
17 godina
Red_Star_Forever kaže...

Znaci po tebi Neymar je trebao da se okrene i gradi loptu a ne da pravi budalom od protvnickog igraca...

Teško te pratim? U jednom gornjem postu prozivaš igrače koji rade budalama druge igrače te ih nazivaš arkadnom dječurlijom a potom plaćeš što su ti tu istu mogućnost uskratili?

13 godina
neaktivan

ma ja hocu samo jedno da mi ne gradi automatski loptu a samo nekolicina  igraca u svetu mogu da prave ili su pravili budalama protivnika a to su: ronaldo (pravi), ronaldinho,ibra,cristina, i neymar sada...ja hocu da stojim a ne da se okrecem bez potrebe....a druga je stvar sto u fifi 13 sam driblao i driblam jer mi je to zezanje i prodje mi vreme ali kad sam ukljucio fifu 14 onda sam video sta je simulacija prava , tako i za pes 14.....samo mi to mnogo smeta u fifi 14 - sto bi se okretao i gradio loptu a protivnik me ne napada....

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 11:22 (Red_Star_Forever).
14 godina
Fifa 14

E stvarno Movie, ovo tvoje branjenje očiglednih mana sad polako postaje žalosno. Bilo je smiješno jedno vrijeme, ali šta je previše je previše.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 4 hvala 0
16 godina
Fifa 14

Hex zar ti još stvarno čitaš njihove prepirke? Izašao je demo, koga je briga za svađanje?

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Ajmo ispocetka ja ocito ni sam klipom ne mogu nekima da objasnim.....

Step 1: kada recimo uzmes neymara,ibru ili mesija ili bilo kog ograca i nista neradis znaci lopta samo stoji tebi u noge okrenut ka protivniku koji isto stoji i nista ne radi (to se moglo u fifi 13 do sledece godine tako da stojis)

Step 2 : u fifi 14 cim stojis duze od dve sekunde on automatski se okrece i gradi loptu a niko ga ne napada .Ti isto tu nista ne radis cak nediras ni palice kao i u fifi 13 ,zamisli situaciju ti si kod korner zastavice i cekas protivnika da krene ka tebi jer ces zadrzavati igru gradjenjem ili cekati protvnikovu rekaciju kad ce te napasti da ti uzme loptu a pritom daleko je jos od tebe.U fifa 14 slucaju on ce odmah krenuti da gradi loptu a protvnik nije mu ni prisao niti je krenuo da mu uzme loptu.ZAR TO NE IZGLEDA MALO DEBILNO.

Edit: sinoc sam igrao jednu u season sa strbi_zg koji je sa ovog foruma fifu 13 i vidi se ne razlika nego totalno drugacija filozofija fudbala,ovo u fifi 13 bas sad se vidi da je arkada a u fifi 14 demo simulacija.....

Idi šalji develop teamu poruku kako si nezadovoljan, mislim da će te oni poslušati.

13 godina
neaktivan

ne mogu sada ......nisam ne zadovoljan nego vise razocaran kao sto je neko vec rekao,ne znam ko, to je tipican fail .....

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 12:27 (Red_Star_Forever).
14 godina
dreammaker kaže...

Hex zar ti još stvarno čitaš njihove prepirke? Izašao je demo, koga je briga za svađanje?

Baš sam bio na wc-u pa reko, ajd da radim nešto korisno umjesto da samo sjedim.

17 godina
Hexfire kaže...

E stvarno Movie, ovo tvoje branjenje očiglednih mana sad polako postaje žalosno. Bilo je smiješno jedno vrijeme, ali šta je previše je previše.

Što ja branim? Možeš precizirati ili si samo još jedan padobranac u nizu koji piše bez ikakvog argumenta?

Jasno sam nakon odigranog demoa nabrojao mane i što mi smeta. Vrati se dva dana unazad pa pročitaj.

Samo komentiram zvezdaša koji ne zna jel bi piškio ili kakio kako kaže drivo?

U jednom postu napada ljude koji se služe cirkusarijama i naziva ih arkadnom dječurlijom a već u sljedećem postu se žali što mu je onemogućeno to isto?

Jedan dan je fifa nula već sljedeći biser, ista stvar je i s pesom. Lik se pomalo gubi i zar sam ja kriv zbog toga?

Možeš mi te mane koje ja branim nabrojati i citirati me gdje sam to učinio?

Mane koje mene smetaju ja sam jasno naglasio. To su zaleđa, sudačka prednost, finesse ... to je za sada. Kroz igranje sigurno će se pojaviti još neke..

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 13:06 (movie).
13 godina
neaktivan
sto se tice pesa,to sam govorio ono sto sam gledao i onih pola sata sto sam igrao onaj fantomski demo....a kad sam odigrao dobrih dva sata sa frendom oficijalni demo pesa to je ipak druga pesma,ja volim cirkus ali ne da uspeva svaki put ,a u RL voleo sam da gledam ronaldinja a i tako sam zavoleo barsu ,mozes ti i ovde u fifi 14 da driblas ali je sada teze i nemozes da sa jednim predjes sve i da ovaj drugi ispadne smesan....dal je moguce da spomenem ono sto mi najvise i jedino smeta a to je to idiotsko gradjenje kada ne treba....
14 godina
movie kaže...

Što ja branim? Možeš precizirati 

Govorimo o automatskom građenju. Tvoja logika je da se nitko nikad u tekmi ne okrene prema obrambenom igraču i proba ga prevariti fintom. 

12 godina
neaktivan
Fifa 14

Pozdrav svima, novi sam na forumu, nemam iskustva sa skidanjem igrica, veoma sam zainteresovan za Fifu 14 Demo. Sudeci po komentarima veoma ste zadovoljni. Vidio sam da se moze skinuti sa Origina, pa me zanima da li se to ista naplacuje, ili je sasvim besplatno, posto sam cuo da ima takvih "nesreca", da ne bude kad' bi mi stari vidio račun neta da mu oči ispadnu {#} Nadam se da nikoga nisam uvrijedio, pošto ima dosta raspravljanja i svađa, a želim da to zaobiđem u širokom krugu. {#}

You'll Never Walk Alone !

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Edo299 kaže...

Pozdrav svima, novi sam na forumu, nemam iskustva sa skidanjem igrica, veoma sam zainteresovan za Fifu 14 Demo. Sudeci po komentarima veoma ste zadovoljni. Vidio sam da se moze skinuti sa Origina, pa me zanima da li se to ista naplacuje, ili je sasvim besplatno, posto sam cuo da ima takvih "nesreca", da ne bude kad' bi mi stari vidio račun neta da mu oči ispadnu {#} Nadam se da nikoga nisam uvrijedio, pošto ima dosta raspravljanja i svađa, a želim da to zaobiđem u širokom krugu. {#}

demo ti je džaba

12 godina
neaktivan

Hvala drug puno, jedva cekam da se skine {#}

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
movie kaže...

Što ja branim? Možeš precizirati 

Govorimo o automatskom građenju. Tvoja logika je da se nitko nikad u tekmi ne okrene prema obrambenom igraču i proba ga prevariti fintom. 

Nije shvatio , pusti mu klip neki ,mozda ce shvatiti...

vidis kako je na 1 : 45 zastao a u fifi 14 bi se odmah okrenuo sto je van svake pameti....

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 13:54 (Red_Star_Forever).
13 godina
Fifa 14

Meni se to dogodilo kada dugo cekam ispred igraca i on me napadne i ne stignem fintu napravit, onda je to logicki da ce napravit. Ako stignes napravit fintu nece ti se to dogodit... jednostavno moras biti brzi.

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Ne, potpuno krivo. Ja sam samo rekao da je rijetkost u tekmi da dva igrača stanu jedan nasprem drugog i gledaju se onoliko dugo koliko su se gledali u onom klipu gdje su i kavu mogli popiti kako je rekao zvezdaš a bez ikakve želje da se oduzme lopta ili da se proba prevariti obrambeni igrač.

I sad kakvo je to branjenje fife?

17 godina
SimeKZ kaže...

Meni se to dogodilo kada dugo cekam ispred igraca i on me napadne i ne stignem fintu napravit, onda je to logicki da ce napravit. Ako stignes napravit fintu nece ti se to dogodit... jednostavno moras biti brzi.

Pa to sam mu i ja rekao u svom prvom postu vezanom za ovaj problem..

Da se ponovim:

"Igrači su okrenuti licem licu u pokušaju driblinga ali ako ti kasniš ili ne napraviš dribling a protivnik uđe u kontakt jedino kako možeš sačuvati loptu je građenjem iste što je posve normalna reakcija igrača. Osim toga tražite realnost i prepoznatljivost igrača a realnost je da se ibro često guzi s protivničkim igračima tako da..."

Ne kužim kako su sad neki likovi iz ovoga izvukli da ja opet branim fifu?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 14:13 (movie).
12 godina
neaktivan
Fifa 14

Ljudi, zna li iko kako da napravim da se strelicama krecem, nece uopste da mi stavi strelicu u kontrolama. POMOĆ

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Edo299 kaže...

Ljudi, zna li iko kako da napravim da se strelicama krecem, nece uopste da mi stavi strelicu u kontrolama. POMOĆ

prebaci na alternate controls.

12 godina
neaktivan
Fifa 14

A meni neka netko objasni zašto se ne mogu bacati sa golmanom prilikom penala,desna gljivica nikako neće,kako naštimati??

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fifa 14

Da li je samo meni problem što tekma traje 3 min {#}

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Edo299 kaže...

Da li je samo meni problem što tekma traje 3 min {#}

Svima je,ali ovo je rjesenje : http://files.fifacentral.net/files/fifa/fifa_14/tools/demo_expander/

Pisat ce da je utakmica 3,a trajat ce 6 minuta ;)

KUPUJEM PS3 SLIM | You'll never walk alone ! 150+ decibel in CAR ! NO BASS,NO FUN :/
15 godina
Fifa 14

FIFA 14 - All New Celebrations Tutorial

0 1 hvala 0
17 godina
Asterix kaže...

FIFA 14 - All New Celebrations Tutorial

Već je bilo a i u samom demou možeš pogledati sve nove proslave...

12 godina
neaktivan
Fifa 14

Ja zadovoljan sa viđenim, iskerno nisam nešto puno igro ali mi je bilo dosta da primjetim novitete... I ugodno sam iznenađen... Jasno mi je da gameplay u FUT-u bude ubrzan, tj. u FUT online tekmama, ali šta je tu je... Sad čekam Božić, PS4 i onda kupujem fifu... :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice