FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.659.536
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Fifa 14

Gledam neki ljudi sa jačim konfiguracijama od moje imaju problema,kako to nije mi jasno :O

Ja sa ATI HD6670 1GB DDR5 na rezoluciji 1440*900 mogu igrati i bez najmanjih problema :S

Btw,ima li kakav mod da se može igrati na više minuta?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 22:09 (picija21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Fifa 14
Red_Star_Forever kaže...

Moram da kazem par stvari posle dva sata igranja sa ortakom 1 na 1 na ps3:

1.Osecaj je pet puta bolji nego protiv retardiranog kompa (zasto retardiran?jednostavno ne volim protiv vestacke inteligencije da igram ,nije mi to to)

2.Pace i ona lopta preko odbrane prolazi ali malo sutra (jer cim ti dignes loptu tvoja odbrana je pravilno postavljena ili je preseces ili tvoj CB je tu to da pokupi glavom ili se desi da prodje ali je tvoj odbramebi igrac u duelu sa napdacem koji ako je lepo primi moj odbrambeni pravi pritisak i samim tim ga usporava ili se desi da je napadac lose primi ili mu pobegne i ja je polupim.)

3.Finese shoot uspeva ako se namestis kako treba (sta znaci uspeva?uspeva da sutnes ostru a da li ce uci ?oa ne ulazi svaki put kazem jeste ona ostra ali ne naci da ces svaki put dati gol)

4.Sad mi se svidja kad das loptu iza odbrane tj kad trazis rupu kao gol mandzukica u beogradu je lepo odradjeno tacno se vidi taj ulazak igraca,ili ako neko gleda barsu pa ona cuvenu lopta xavi-a  izmedju dva odbramena igraca a za to trebas da izgradis takvu situaciju sto nije ni malo lako.

5.Skills-e sada tezi tj lakse za rukovanje ali za uspeh pa ne uspeva stalno pobegne ponekad lopta a kada ga predjes to zaista ima neku posebnu tezinu.

6.Centarsutevi sa strane sada ostriji i ako imas tipa Ibru ili Lewandoskog postoji velika sansa za gol,mada kad udari glavom ne bude bas svaki put gol,nekad je ili sutne slabo nekad prejako a nekad je odbrambeni pokupi.

Mislim da je sve ovo super ali kao sto je neko vec rekao da postoji mogucnost zbog decurlije koja se zalila na brzinu gamelaya i na ujedno tromost jer ne mogu tako cesto da rade skills bude to uradjeno po njihovom zahtevu ...ocito deca vole arkadu ( 

, ovo sam stavio jedan od klipova da pokazem zasto zele da vrate brzinu i da ne budu tromi jer oni ne mogu bez arkade.)

A posto su tako i prosle godine uradili nije iskljuceno i ove godine to da urade demo super a full katastrofalan.

Takodje i Pes 14 smo igrali i ja sam blago receno jos u soku,iskreno nisam se nadao od konamija da pnudi ovako dobar fudbal,jednom sam rekao osecaj koji sam imao dok pikam sa drugarima pes 6 se sad taj isti osecaj vratio ,znacci veliki come back KOANMI-A!Ove godine ce biti extra dva super fudbala ,sta ima bolje od toga a sta ce se vise igrati ...to cemo videti..

I zasta mislim da je glupo sada da uporedjujem ova dva fudbala jer su totalno razlicita a oba su extra....

Strašno mrzim te driblere, praktički nemaš ga kako zaustaviti i potezi su toliko nerealni da nakon takve tekme 2 tjedna ne želim igrati FIFU.

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
12 godina
neaktivan
francy kaže...

Planiram uzeti do kraja mjeseca a izričito zbog fife, HD 6850 xfx DDR5 pa ako mi možete reći da li je to ikakav pomak na bolje u odnosu na HD 4870 (ipak je ta a ne 4670). Stvarno se ne razumijem u konfiguraciju kompjutera i u kvalitetu i jačinu jednostavno me to ne zanima samo želim da mi Fifa na 1650:1050 radi na High bez trzanja :) . Hvala.

pa i ja imam 4870 pa ne trza ni malo na full 1650:1050. tako da ne vjerujem da ti je problem u grafickoj..

17 godina
Zoki Mpek kaže...

Daj ne baljezgaj Movie i priznaj da nisi ni igrao PES demo ili se pokori kralju koji se vratio {#}

Nakon odigranih nekoliko tekmi zalaufam fifu i jednostavno čovjek osjeti olakšanje. Odjednom lopta sliči na loptu i tako se ponaša. Dodavanja sasvim normalna, kratka, preduga, manje ili više precizna, igrači različito štopaju loptu i različito su vješti s njom. Stvarno ne razumijem čime si oduševljen? Ovo je neusporedivo s fifom 11 a kamo li s nekom kasnijom.. no ako te igra veseli i zabavlja ja to poštujem. Samo igraj, zato je i napravljena..

15 godina
Fifa 14

Iskreno ovo mi je nerealno presporo... znaci igraci su pre tromi.. nemos vise radit kratke brze dodire s loptom... sto je isto nerealno.. jer to skoro svaki igrac moze.. obrana je izprogramirana do bola.. svi se krecu ko pod špazi znaci kada promjenis igraca sa l1 igrac stane na sekundicu i onda krene onako tromo.. al svejedno stigne napadaca jer je on jos tromiji.. ima jos dosta toga sto mi se nesvidja al mi se neda nabrajti ovo je bilo dosta.. znam da cu dobiti masu TD-ova al sto je tu je.. Fifa 13 je puno bolja igrica sa mog gledalista..  Meni je zabava na prvom mjestu..

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 22:50 (Encyanix).
Moj PC  
1 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Iskreno ovo mi je nerealno presporo... znaci igraci su pre tromi.. nemos vise radit kratke brze dodire s loptom... sto je isto nerealno.. jer to skoro svaki igrac moze.. obrana je izprogramirana do bola.. svi se krecu ko pod špazi znaci kada promjenis igraca sa l1 igrac stane na sekundicu i onda krene onako tromo.. al svejedno stigne napadaca jer je on jos tromiji.. ima jos dosta toga sto mi se nesvidja al mi se neda nabrajti ovo je bilo dosta.. znam da cu dobiti masu TD-ova al sto je tu je.. Fifa 13 je puno bolja igrica sa mog gledalista.. 

pricekaj full verziju...95% sam siguran da nece biti bas tako sporo i tromo sve :D ali meni i tako pase

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
13 godina
neaktivan
iskreno meni je ako ovako ostane ja cu da pevam,bas je ovako za merak,,,iskreno kad vidim malo pre kako protiv argentine ronaldo prolazi odbrambene igrace u fifi 13 onda se pitam a sta sam ja to igrao celu godinu.....posle igram jednu head to head online uzeo portugal a neki tamo lik brazil znaci tri gola kroz skill sam mu dao bukvalno sam pravio budalu od njega i lik izasao posle treceg gola ,ovde tj u fifi 14 danas sam slicno to probao protiv ortaka koji opasno igra fifu 13 nisam mogao a nije ni on mogao i koancno smo rekli fala ti Boze sto su se malo opametili i culi nas glas igraca,mada ima i onih kojima to ne pase a jedan od njih je koji postavlja klipove svog gameplay na yt vezano za fifu 13 koji samo dribla i onda zbog takvih ja cu opet dobiti arkadu verovatno...
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
iskreno meni je ako ovako ostane ja cu da pevam,bas je ovako za merak,,,iskreno kad vidim malo pre kako protiv argentine ronaldo prolazi odbrambene igrace u fifi 13 onda se pitam a sta sam ja to igrao celu godinu.....posle igram jednu head to head online uzeo portugal a neki tamo lik brazil znaci tri gola kroz skill sam mu dao bukvalno sam pravio budalu od njega i lik izasao posle treceg gola ,ovde tj u fifi 14 danas sam slicno to probao protiv ortaka koji opasno igra fifu 13 nisam mogao a nije ni on mogao i koancno smo rekli fala ti Boze sto su se malo opametili i culi nas glas igraca,mada ima i onih kojima to ne pase a jedan od njih je koji postavlja klipove svog gameplay na yt vezano za fifu 13 koji samo dribla i onda zbog takvih ja cu opet dobiti arkadu verovatno...

Ne kužim te likove? Sad mi uletio lik s tots englezima i sam sebe driblja. Dok on odradi sve što ima ja se svaki put postavim. Svako njegovo žongliranje dupliram jer vidim da kod njega nema suradnje. Uzmem loptu i brza kontra.

Danas sam si ponovno složio engleze i u špici po prvi put igram s agbonlahorom i tots bentekeom. Uništili su ga... izašao majstor u 85 minuti valjda misleći da će mi shebati prolaz ali ja ne startam tekmu bez alt+ tab tako da baš me briga.. ne vidim koja je svrha takve momčadi u kojoj lik primi jednog igrača i onda se okreće, rola i ne znam što već sve ne proba dok ostali igrači mu stoje i gledaju?

12 godina
neaktivan
Fifa 14

Kako naštimati da mogu braniti glupe penale na PC-u,desnom gljivicom ne ideee...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ja imam ekipu gde mi oba napdaca vzni i dva sa strane imaju po 5 zvezdica za skill i svaki put koji god da ima loptu ja odradim neki dribling ali i dodam i napravim akciju ali brate koristim skills sa njima da lik posle dva nula poludi i sam sebi daje golove a ima mnogo jaci sastav...
12 godina
neaktivan
Fifa 14

ako netko jos nije namjestio duze tekme nek proba ovo http://files.fifacentral.net/files/fifa/fifa_14/tools/demo_expander/

meni radi, u igri ce pisat 3 min ali ce biti 6 ili kolko vec stavite

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Ja se jedino nadam da nece bit čitera u FIFI 14 kako ih je bilo prošle godine, i pogotovo se nadam da nece bit čitera sa ovog foruma, neznam kako neke nije sramota. 

4 0 hvala 0
13 godina
Fifa 14

Posto sam imo crveni karton iz nekog cudnog razloga nisam imo mogucnost komentirati igru. Ali sam zato se pozabavio FIFOM 14 jer nazalost PES 14 ne mogu. Pa da krenem.

- MENU -

Meni mi je fino osvjezenje, dakle lijepo onako poslozeno nesto kao W8. Velike ikone fino poslozene. Ne bitno, ali lijepo odradeno.

U samoj igri mi je takoder lijepo vidjeti onako postavu da odmah imas na pregledu, fitness lvl. Fino je slozeno sta je odmah Controller opcije stavljene onako na pocetak, pa da ne moras u settings i ostalo ulazit da dodes do toga.

- FUT - 

Nista novo. Osim novog redizajna menia i to sta su maknuli formacije ( Jako dobra stvar ). Onoliko koliko mozes igrati i vidjeti opcija je sve po starom samo malo mjenjano. Da se okrenem na gameplay. Gameplay je dosta promijenjen i to na bolje. Pace ne igra veliku ulogu kao na Fifi 13, vec takticko postavljena obrana + znanje igranja takticke obrane i nema dalje. Trokut L2 ne prolazi vise toliko, osim ako razigras kako valja. Opet ce FUT ove godine biti puni pogodak osim ako ne promijene sve do finalne verzije.

- Season - 

Ovo je dakle prava Fifa i vidi se veliki napredak u gameplayu. Ima nekih novih animacija uvedenih u samo igranje. Remplanje i dueli jako dobro izgledaju i fino su ispolirani. Udarci vise nisu onako bombe osim ako se lijepo ne namjestit i puknes. FS sam probao sa svih pozicija i nije toliko ulazilo koliko na onim videima, mada treba jos malo smanjiti. Putanja lopte mi je jako zanimljiva, pogotovo ako se igra sa gljivom, pa dajes mali efej ili jaki lopti i to se genijalno vidi i osjeti. Pass igre vise nema onako fliperski nego moras gledati kome i kako dodajes. Dosta veliki napredak sto se gameplaya tice.

Nesto sta nisam naveo je da sada ne moras drzati LB, LT ili koju vec tipku koristite za finte raditi dok niste u sprintu. Dakle desnu gljivu pod palac i rokaj. Kad si u sprintu ipak moras ju stisnut ali nema teoretske sanse napraviti fintu u sprintu. Samo 5 star skill moze napraviti i to da 50:50 da ce uspjet.

- Grafika - 

Grafika nije osobito mjenjana, no da se primjetiti malo kvalitetnije obradeno igraliste kao i sam stadion. Trava se bas genijalno vidi i osjeti kada se igra na High i na HD rezoluciji. Stvarno je gust igrati tako. Lica igraca od ovih 8 timova su sve na mjestu i jako dobro obradene.

- Sve u svemu lijep proizvod od EA, fino ispoliran stari engine. Naravno veliki minus je sta nema novog na PC.u i to im jako zamjeram no sta ces kad je lova na prvom mjestu.

Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
Fifa 14

Evo izašao demo pa tko hoće i može neka skine. {#}

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Marijano22 kaže...

Evo izašao demo pa tko hoće i može neka skine. {#}

Ne zelim umanjiti tvoju dobru volju na obaviještavanju ali: 

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 0:54 (antiljano27).
12 godina
neaktivan
aswada kaže...

ako netko jos nije namjestio duze tekme nek proba ovo http://files.fifacentral.net/files/fifa/fifa_14/tools/demo_expander/

meni radi, u igri ce pisat 3 min ali ce biti 6 ili kolko vec stavite

I sta sad samo upisati koliko želim i generate?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 2:32 (picija21).
17 godina
SimeKZ kaže...

- FUT - 

Nista novo. Osim novog redizajna menia i to sta su maknuli formacije ( Jako dobra stvar ). Onoliko koliko mozes igrati i vidjeti opcija je sve po starom samo malo mjenjano. Da se okrenem na gameplay. Gameplay je dosta promijenjen i to na bolje. Pace ne igra veliku ulogu kao na Fifi 13, vec takticko postavljena obrana + znanje igranja takticke obrane i nema dalje. Trokut L2 ne prolazi vise toliko, osim ako razigras kako valja. Opet ce FUT ove godine biti puni pogodak osim ako ne promijene sve do finalne verzije.

Kažeš ništa novog? Potom nabrojiš kako nema više kartica formacija, morala, pace više ne igra bitnu ulogu, trokut L1 više ne šljaka. Promjena samog gameplaya. Zar već samo to nisu bitne novine koje mogu mnogo toga promijeniti?  Da sad ne nabrajam još mnogo detalja koji će u potpunosti promijeniti način igre u odnosu na prošlu godinu..

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 8:48 (movie).
13 godina
neaktivan

Mene najvise iritira a to je sledece imam loptu sa Ibrom i okrenut licem ka protivniku koji stoji od mene recimo metar i Ibra se sa lotpom posle dve sekunde se okrene njemu ledjima a ja taman hteo da uradim dribling,i stalno tako a ja zelim da oboje stojimo u mestu okrenuti jednim drugima u lice,jedno dva dana pa nek izgubim loptu al bitno je da ja hocu da on stoji a ne tu da mi gradi kao loptu.....zaista debilno i nenormlano me iritira,moja je stvar sta cu da radim sa loptom da li cu da je gradim ili tako oboje da stojimo pa kad on krene da me napdane ja da ga predriblam ili ce mi tada uzeti loptu ili sam ga prosao,al bitno je da uradim ono sto ja hocu a ne sto mi igra nabacuje nesto sto ja necu....krajnje debilno,to sam primetio jutros i kako je krneulo ne bi me cudilo da jos nesto ne primetim a tako je to kod mene posle tri dana igranja i zadovoljstva krecu da me zivcriaju neke debilne stvari.....

Obrati paznju na 4 : 30 i o tome ja govorim.....oboje stoje

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 8:59 (Red_Star_Forever).
17 godina
Red_Star_Forever kaže...

Mene najvise iritira a to je sledece imam loptu sa Ibrom i okrenut licem ka protivniku koji stoji od mene recimo metar i Ibra se sa lotpom posle dve sekunde se okrene njemu ledjima a ja taman hteo da uradim dribling,i stalno tako a ja zelim da oboje stojimo u mestu okrenuti jednim drugima u lice,jedno dva dana pa nek izgubim loptu al bitno je da ja hocu da on stoji a ne tu da mi gradi kao loptu.....zaista debilno i nenormlano me iritira,moja je stvar sta cu da radim sa loptom da li cu da je gradim ili tako oboje da stojimo pa kad on krene da me napdane ja da ga predriblam ili ce mi tada uzeti loptu ili sam ga prosao,al bitno je da uradim ono sto ja hocu a ne sto mi igra nabacuje nesto sto ja necu....krajnje debilno,to sam primetio jutros i kako je krneulo ne bi me cudilo da jos nesto ne primetim a tako je to kod mene posle tri dana igranja i zadovoljstva krecu da me zivcriaju neke debilne stvari.....

Igrači su okrenuti licem licu u pokušaju driblinga ali ako ti kasniš ili ne napraviš dribling a protivnik uđe u kontakt jedino kako možeš sačuvati loptu je građenjem iste što je posve normalna reakcija igrača. Osim toga tražite realnost i prepoznatljivost igrača a realnost je da se ibro često guzi s protivničkim igračima tako da...

13 godina
neaktivan

ma u fifi 13 mogu da stojim i sa nronzanim tako dok me on ne napadne a kamoli sa ibrom ,neyamrom taj popije dribling samo takav mene ne interesuje sta je prirodno ,to znam i ja ali ja hocu da tako stojimo oboje i kad okrene da me napdne ja tada dribling uradim a to je moglo u fifi 13...ne zelim da imi fifa sama namece da moram da je gradim sta ako ja necu...a to je moglo u fifi 13...pogledaj jos jednom klip i vidi na 4:30 kako oboje stoje ,jos im fali kafica....

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 9:22 (Red_Star_Forever).
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Movie, poseti EA forum, i vidi kako istomisljenici kao ti, kukaju da se ubrza gameplay, jer im je FUT besmisleno igrati ovako. EA im je obecao povecanje brzine.

E zbog vas takvih Fifa ce izgubiti one igrace koji zele simulaciju, koji zele uzivati i graditi akcije. Ovaj Fifa demo 14 je ovako dobar, ali ce zato full da bude po

Movijevim zeljama, cista arkada, jer njegov mozak tako funkcionira. Ko je imao 1000 utakmica u Fifa13 FUT, taj ne zna sta je simulacija, vec poznaje i priznaje

samo arkadu, a to je Movie.

7 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

onda ne znam sto prave fifu 14 za next gen kada ce i to biti arkada.....bitno je da ima pes14 ,barem se nadam da nece i tu cackati brzinu gameplay-a,jer ovi iz EA prate i slusaju tu decurliju i onda da im udovolje posto oni postavljaju razne klipove,kompilacije i razna cuda i onda to ispadne super a nigde simulacije....

Evo pogledaj te i sami se uverite....ovo deca traze od fife 14 ..........

cim im se to onemogucilo ,odmah su poceli da placu..........

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 10:06 (Red_Star_Forever).
14 godina
movie kaže...

Igrači su okrenuti licem licu u pokušaju driblinga ali ako ti kasniš ili ne napraviš dribling a protivnik uđe u kontakt jedino kako možeš sačuvati loptu je građenjem iste što je posve normalna reakcija igrača. Osim toga tražite realnost i prepoznatljivost igrača a realnost je da se ibro često guzi s protivničkim igračima tako da...

Glupost. To se događa jer je građenje automatsko što je totalni fail od strane EA-a. Nema to nikakve veze sa realnošću. Oduzimanje mogućnosti odabira onome koji igra je korak u pogrešnom smjeru. Građenje mora biti manualno, ali nisu dovoljno sposobni da ubace tipku za to. Ono, znamo da si fanboy, ali daj nekad i ti malo protresi tu svoju glavu prije postanja.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
Zoki Mpek kaže...

Movie, poseti EA forum, i vidi kako istomisljenici kao ti, kukaju da se ubrza gameplay, jer im je FUT besmisleno igrati ovako. EA im je obecao povecanje brzine.

E zbog vas takvih Fifa ce izgubiti one igrace koji zele simulaciju, koji zele uzivati i graditi akcije. Ovaj Fifa demo 14 je ovako dobar, ali ce zato full da bude po

Movijevim zeljama, cista arkada, jer njegov mozak tako funkcionira. Ko je imao 1000 utakmica u Fifa13 FUT, taj ne zna sta je simulacija, vec poznaje i priznaje

Ma nek idu u onu stvar...meni se baš sviđa to u demu što je igra usporenija,izgleda puno bolje.

12 godina
protjeran
Fifa 14

Ovo su da su zeljeli mogli jako jednostavno rijesit,a jako  puno bi znacilo za gameplay igre..

KUPUJEM PS3 SLIM | You'll never walk alone ! 150+ decibel in CAR ! NO BASS,NO FUN :/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

zar ima nije bilo pametnije da su R2 iskoristili za to, tipa drzis R2 i tako gradis loptu sam a ne tu on sam da je gradi,zaista debilno,namerno sam stavio na amater da isporbam sve finte jer znam da me protivnik ne napad i ja nemam vremena da polagano se smislim sta cu uradit,i on odmah se okrece da gradi loptu a niko ziv ga ne napada.......dovoljno sto sam postavio onaj klip na 4 : 30 koji ti sve ama bas sve govori.....

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 10:31 (Red_Star_Forever).
16 godina
neaktivan
Daj pocni stavljat zareze i odvajat tekst, zlo mi je kad citam kaj pises..
13 godina
neaktivan
movie kaže..

Kažeš ništa novog? Potom nabrojiš kako nema više kartica formacija, morala, pace više ne igra bitnu ulogu, trokut L1 više ne šljaka. Promjena samog gameplaya. Zar već samo to nisu bitne novine koje mogu mnogo toga promijeniti?  Da sad ne nabrajam još mnogo detalja koji će u potpunosti promijeniti način igre u odnosu na prošlu godinu..

Zoki Mpek kaže...

Daj mi molim te objasni na temelju čega si ti zaključio da Movie želi to šta pišeš da želi? Otkuda si ti izvukao da on kuka da se ubrza gameplay, i da su ovo movieve želje i da njegov mozak tako funkcionira? Movie je još napisao da je smanjenje pacea o kojoj je pisao Simek jedna od bitnih novina koje mogu mnogo toga promijeniti?

12 godina
protjeran
Fifa 14

Eto pronasao sam i ovo :)

KUPUJEM PS3 SLIM | You'll never walk alone ! 150+ decibel in CAR ! NO BASS,NO FUN :/

1 1 hvala 0
17 godina
Red_Star_Forever kaže...

ma u fifi 13 mogu da stojim i sa nronzanim tako dok me on ne napadne a kamoli sa ibrom ,neyamrom taj popije dribling samo takav mene ne interesuje sta je prirodno ,to znam i ja ali ja hocu da tako stojimo oboje i kad okrene da me napdne ja tada dribling uradim a to je moglo u fifi 13...ne zelim da imi fifa sama namece da moram da je gradim sta ako ja necu...a to je moglo u fifi 13...pogledaj jos jednom klip i vidi na 4:30 kako oboje stoje ,jos im fali kafica....

To kako ova dva u klipu stoje možeš vidjeti na jednoj od sto utakmica i ne znam zašto bi to trebalo biti pravilo?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice