FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.660.117
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Fifa 14

bah finesse shot je stvarno previse OP...

Nisam ni probavao dok vi tu niste natuknuli, ali sve "zone udaraca" iz fife 12 ulaze... I jos sam probao cross na 2 stativu i to ulazi, a to je bilo OP u FIFI 11...

Za cross jos nisam siguran, al finesse treba nerf podhitno...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Fifa 14
mi jesmo pricali ali od 20 pokusaja dao sam samo dva gola....
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Sad sam odigrao par tekmi na PS3. Ne znam ali nekako mi je veći gušt na konzoli jer su sportske igre kao stvorene za konzole plus nezamijenjivi PS3 gamepad. Baš je bio gušt..

Tu se u potpunosti slazem sa tobom kolega{#}Jedva cekam da fifu i pes probam na ps3.

12 godina
neaktivan
Smece2 kaže...

evo .ini file za 8 minuta poluvrijeme (onaj sto je prije par stranica bio u necijem postu)

http://www.putlocker.com/file/3CC1F9CAD7265D26

staviti .ini file u /fifa14demo/game

EDIT:

Hvaka Dreammakeru za txt od ini file-a

kopiro sam i nista sve ostalo isto... je lisvima radi?

14 godina
neaktivan
Fifa 14

Vjerovali ili ne ali postoje  gamepadi za pc, znam da nitko nije cuo ali evo i to se desilo.

Moj PC  
4 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Sad ću probati instalirati ''onu'' verziju da vidim jel problem u originu možda.. više ne znam što da radim instalirao sam drivere direct x i framework imam sve komponente koje zadovoljavaju pokretanje fife 14 na high detaljima. Ako ni tada ne bude bolje stavit ću si windows 8 i probat preko toga pokrenuti ili možda staviti novu grafičku.

Nego jel mi možete dati link dema sa origina možda sam ja nešto krivo skinuo, hvala.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 21:33 (francy).
15 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
mi jesmo pricali ali od 20 pokusaja dao sam samo dva gola....

Ja sam zabio oko 6-7, 2 izvan 16, par na koso unutar 16, i kad se kreces paralelno sa golom... Iako treba napomenut da su golove zabijali lewandonski i Ibra...

14 godina
kresix kaže...
Smece2 kaže...

evo .ini file za 8 minuta poluvrijeme (onaj sto je prije par stranica bio u necijem postu)

http://www.putlocker.com/file/3CC1F9CAD7265D26

staviti .ini file u /fifa14demo/game

EDIT:

Hvaka Dreammakeru za txt od ini file-a

kopiro sam i nista sve ostalo isto... je lisvima radi?

Mene isto zajebava nesto.. radilo mi je kad sam stavio da me spoji odmah na menu.. ali i dalje je 3 min...

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
neaktivan

da i meni preskoci intro ali i dalje je trajanje 3 minuta

13 godina
neaktivan
Fifa 14

Igra će zabavit, preorder napravljen.

0 0 hvala 0
17 godina
Rayz00 kaže...

Napravio novu account, opet ništa. {#}

Sve si probao. Ostao ti je još samo onaj radikalni pokušaj a to je zamijeni računalo.... šala naravno..

Probaj od nekoga posuditi neku nVidia grafičku pa probaj da vidiš kaj bu se onda događalo..

17 godina
francy kaže...

Nego jel mi možete dati link dema sa origina možda sam ja nešto krivo skinuo, hvala.

Instaliraš origin i onda preko njega skineš demo... on ti sve odradi i instalira sve neophodno za pokretanje igre..

14 godina
neaktivan
Fifa 14

što se svi žalite na tu travu, mislim nije sjajna ali može proći, to mi je manje bitno a i vjerujem da ce to sloziti za full verziju :) inace igra super, neznam o kakvim vi tutorialima pricate da morate proc i kontrole nariktavati meni sve radi normalno, nista ne pita :)) da pokucam u drvo, jer sam imao mnogo problema sa FIFA-om 13

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
k1klop kaže...

Vjerovali ili ne ali postoje  gamepadi za pc, znam da nitko nije cuo ali evo i to se desilo.

Postoje ali niti jedan nije niti do koljena originalnom PS3.

14 godina
neaktivan
strbi kaže...

što se svi žalite na tu travu, mislim nije sjajna ali može proći, to mi je manje bitno a i vjerujem da ce to sloziti za full verziju :) inace igra super, neznam o kakvim vi tutorialima pricate da morate proc i kontrole nariktavati meni sve radi normalno, nista ne pita :)) da pokucam u drvo, jer sam imao mnogo problema sa FIFA-om 13

EDIT: ubacio sam cl.ini sa prosle stranice u FIFA14/game, ali jednostavno ne radi..vrti mi 3 minute i nemogu mijenjati..

15 godina
neaktivan
strbi kaže...
strbi kaže...

EDIT: ubacio sam cl.ini sa prosle stranice u FIFA14/game, ali jednostavno ne radi..vrti mi 3 minute i nemogu mijenjati..

Ni meni nije radilo kad sam usao prvo u UT... Sluzi samo kad udjes u igru i odmah ides na kick off,  onda mi radi!

12 godina
neaktivan
movie kaže...
k1klop kaže...

Pa ja sa njim stalno igram, kako nije gušt na pc.  . . . je malo da kabel zaje ali što ćeš. . . 

14 godina
neaktivan
Smece2 kaže...
strbi kaže...
strbi kaže...

Ni meni nije radilo kad sam usao prvo u UT... Sluzi samo kad udjes u igru i odmah ides na kick off,  onda mi radi!

idem kick off ali nece :/ poludit cu, igra mi se posteno ovo je prekratkoo

12 godina
neaktivan

Pokusat cu skinut onaj od dreama mozda bude radio...

12 godina
neaktivan
kresix kaže...

Pokusat cu skinut onaj od dreama mozda bude radio...

Taj meni radi.

13 godina
neaktivan

Ovako, ono sta je dream dao...skintete prvo onaj cl.ini pa ga onda pokrenete, to je ustvari downloader koji ce vam pokusat instalirat svakakva sranja na pc uz taj jedan file istog imena samo ce bit kao txt dokument sa malim kotacicem. koji kad se skine preko tog downloadera ce te ubacit u fifa 14 demo/game, i to je to...naravno igra mora bit kompletno ugasena dok to radite, nakon sta ste prebacili file upalite normalno igru..doc ce vam u arenu sa jednim igracem, START i doci ce te u izbornik kao i inace...

NAPOMENA: i ako odete u game settings i dalje ce vam pisat 3 minute i to necete moc promjenit, al ne brinite, kad krene igrat vidit ce te da je vrijeme produzeno.

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 23:15 (TheDarkSide).
14 godina
neaktivan
Fifa 14

Ovaj bi vam trebao raditi, dobio od lika s EA foruma:

http://www.mediafire.com/download/ki51j6b32u6e52r/cl.ini

Ista stvar samo ga zaljepite u FIFA 14 Demo - Game folder

0 0 hvala 4
12 godina
neaktivan
Fifa 14

kako sam ubio barcu sa borussiom na legendary nema bolje osjecaja{#}

58 posto posjed lopte za mene oni 2 suta na gol... poslije uniteda mislim da cu ove sezone najvise sa borussiom igrat

primjetio sam da je famozni l2 plus trokut nerfan i to dosta cini mi se pokuso sam iz navike nekoliko puta a kada nije islo igra se od noge do noge i puno je ljepse

sto se tice toga da je druga stativa op sto je netko spomenuo, zabio sam sa lewom jedan iz te situacije nadam se da nece biti ucestalo tj. da se slucajno dogodilo

hvala za link valjdace radit

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
movie kaže...
k1klop kaže...

Možeš koristiti i gamepad od PS3 na PC-u

16 godina
kresix kaže...

58 posto posjed lopte za mene oni 2 suta na gol... poslije uniteda mislim da cu ove sezone najvise sa borussiom igrat

primjetio sam da je famozni l2 plus trokut nerfan i to dosta cini mi se pokuso sam iz navike nekoliko puta a kada nije islo igra se od noge do noge i puno je ljepse

sto se tice toga da je druga stativa op sto je netko spomenuo, zabio sam sa lewom jedan iz te situacije nadam se da nece biti ucestalo tj. da se slucajno dogodilo

daj mi reci, jel ti onako na prvu bolje od fife 13? ima dosta razlike?

MuWu
13 godina
neaktivan
ovaj fajl sam upravo skinuo i ubacio kako je receno i radi....
12 godina
neaktivan
MujagaWudakhi kaže...
kresix kaže...

daj mi reci, jel ti onako na prvu bolje od fife 13? ima dosta razlike?

na prvu i ne bas ali kad odigras par utakmica vidi se razlika pa cak i u grafici... sad ne znam koliko ce demo biti slican originalu

finesse shot mi se ne cini nesto op zapravo ni ne pucam puno van 16 jer se zelim usetat u gol {#} l2 + troukt je smanjen i to znacajno lopta ce ti u 90 posto slucajeva igrac ce je lose primit, to je netko vec spomenuo reko je da ovi malo losiji igraci ne mogu skontrolirat loptu, nisam igro sa nekim klasama najbolji igrac je lewandowski a on ima dosta velikih problema sa primanjem takvih lopti o aubamayoung (ili kako vec) da nepricam nekako imam dojam da je puno osjetljivje nego u 13 gdje si mogo nabit dosta jako i igrac bi ti uhvatio u 5 posto slucajeva dat ces pre jako loptu barem dok se ne naviknes jer mi se fakat cini da je trokut dosta osjetljiviji  a u ostalih 5 ce upalit

sto se ubacaja tice malo je lakse dat iz kornera gol cini mi se a mozda se varam dok sam samo jedan centarsut (onaj na drugu stativu) uspio zabit no dobro ipak sam igro vs barce pique mi je kupio sve sto je po zraku islo

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 0:26 (kresix).
13 godina
neaktivan
iskreno mnogo lepsa slika mi je na veliko led ekranu nego na monitoru od 24 inci,ali imam problem nisam navikao na tako velikom ekranu i sad ne znam sta da radim...eh sta ti je navika .....
13 godina
Red_Star_Forever kaže...
iskreno mnogo lepsa slika mi je na veliko led ekranu nego na monitoru od 24 inci,ali imam problem nisam navikao na tako velikom ekranu i sad ne znam sta da radim...eh sta ti je navika .....

mislim da su svi skužili da imaš veliki tv od 107 cm i da je odlično,lol

16 godina
movie kaže...
k1klop kaže...

Kako kome, ne kazem da je DS3 sranje jer nije ali X360 kontroler mi je bolji (ja kazem mi je bolji, dakle iz moje perspektive, a ti kazes opcenito kao da je svima DS3 bolji kontroler). Osim toga..... taj DS3 kontroler moze raditi i na PC-u bez problema.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 0:19 (lovac82).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice