Pa ovo i izgleda ko fifa 13.5
A čuj, tko nije igrao fifu njemu je to sve isto. I dalje 22 lika trče za jednom loptom... ništa se nije promijenilo..
A čuj, tko nije igrao fifu njemu je to sve isto. I dalje 22 lika trče za jednom loptom... ništa se nije promijenilo..
Movie svi napadi su isključivo tebi upućeni jer ih sam i izazivaš. Drugi useri nisu napadnuti. Ili ti misliš da si jedini koji je na strani Fife na ovom forumu? Btw ja sam igrač Fife inače.
Da, to je ebeno izazivanje kad kažem da mi se ova fotka ne sviđa? To je razlog za nekoga vrijeđati ili napasti? Hajde, reci pošteno?
Jednostavno ne trpite nikoga tko drukčije od vas misli. I da, jaki si mi igrač fife kad ovako sereš protiv trenutno najboljeg nogometa koji postoji na tržištu.
Ajde, ne pričaj gluposti..
To što netko igra FIFU znači da ne smije srati po njoj? To je neki novi filozofski smjer.
Igrati igru i uočavati njene mane je pokazatelj zdravog razuma, a sve ostalo znači biti fanboi. (pomalo nešto insinuiram)
Ma igro sam ja fifu zadnje 3 godine... Možda sam previše očekivao od next gena, ne znam.
Evo ja sam igrao Fifu od 11 do 13. I to sam kupio originale, ali kad sam vidio da je EA opet odlučio odjebat PC ja naprosto ne mogu preći preko toga.
I zato ću igrat Pes 2014, koji zasad izgleda jako obećavajuće.
Ista stvar i sa mnom. i koliko sam primjetio na forumu, svake godine sve vise forumasa kupovalo fifu. sad ne znam, jesmo li mi bili toliko glupi pa jedini kupovali fife ili EA zeli pogurati prodaju konzola (sto je vise vjerojatno)...
Ovo na Igniteu mi izgleda jako dobro i definitivno se veselim danu kad dođe na PC.
Jedino me iznervirao ovaj lik sa glupim preskakanjem lopte. Kao Xavi preskoči loptu jer je to bolje. To je jedno od većih smeća koje su dodali u igru i izgleda da ne planiraju izbaciti. U 13 je to glupo preskakanje razlog što te obrambeni sustigne jer tvoj igrač uspori prilikom tog bezveznog skoka. Umjesto da mi daju slobodu da sam odlučim hoću li preskočiti, ne, njihov sustav će "inteligentno" zaključiti šta treba.
I fora mi je dio gdje Xavi zabije obrambenom lakat u glavu prije nego zabije gol.
na taj dio sam se posteno nasmijo :DD ono kao pricaju o namjestanju na glavu i sta vec ne i onda mu xavi zabije lakat i lopta mu jos nije ni blizu glave kad je pogodi. veliki fail
To što netko igra FIFU znači da ne smije srati po njoj? To je neki novi filozofski smjer.
Igrati igru i uočavati njene mane je pokazatelj zdravog razuma, a sve ostalo znači biti fanboi. (pomalo nešto insinuiram)
Jedno je srati po igri a drugo kritizirati igru. Ne mogu srati po fifi jer je to trenutno najbolji nogomet unatoč svim svojim vidljivim nedostacima. No to što volim igrati fifu ne znači da je ne mogu kritizirati što sam uostalom često i radio na fifinom forumu. Tako da jako insnuiraš. Uostalom samo pregledaj zadnjih nekoliko strana na fifa13 pa vidi koliko sam kritika uputio igri ali bez sranja po istoj. S druge strane ta ista ekipa koju braniš smatra savim normalnim srati po fifi dok istovremeno ne žele čuti ništa negativno o pesu. Možda to pomalo nešto insinuira?
E vidiš, ja kad nešto kažem da mi ne paše u pesu onda me tamošnja ekipa napadne i vrijeđa. Na moju opasku kako na fotki ne prepoznajem neuera, četiri stranice vrijeđanja? Je li to normalno?
Odi na pes2014 forum i dođi do mog posta kako ne prepoznajem neuera na fotki pa čistaj kaj ekipa na to kaže? Četiri stranice ebenog vrijeđanja kako im ja pljujem po igri? Jesu li to reakcije normalnih ljudi?
Je li to pljuvanje po igri? To je zatvoreni krug idolpoklonika koji su slijepi pored zdravih očiju i ne interesira ih nikakvo mišljenje koje se razlikuje od njihovog? No dobro, ni tema ni mjesto, ali eto već kad si se javio pa da znaš o čemu se radi. To nema veze s ničim, jednostavno me ganjaju po forumu i vrijeđaju gdje god stignu samo zato kaj sam otvorio oči i vidim ono što oni ne žele vidjeti.. ljudi imaju nekoliko godina čistih frustracija koje im pruža konami i ja ih mogu shvatiti. Teško je kad na silu želiš da nešto bude dobro a u startu si svjestan da je to samo još jedna godina frustracija više u nizu..
Je li to pljuvanje po igri? To je zatvoreni krug idolpoklonika koji su slijepi pored zdravih očiju i ne interesira ih nikakvo mišljenje koje se razlikuje od njihovog? No dobro, ni tema
Znači urlanje :D ali se u principu slažem s tobom. Igrao sam i ja pes prije, no nebitno. I sad kad pričam sa par frendova pesovca njihov najjači argument je: pes je jednostavno bolji. Zašto? Zato kaj je. To je najjači argument koji sam čuo od njih. Igram sad pes 2013 i sačuvaj bože naspram fife. Jedino bolje mi je muzika i to je to.
A što se tice ovoga ostaloga, meni i dalje nije jasno šta vi očekujete od jedno obične IGRICE. Ovo je jedino šta igram jer neam vremena za ništa drugo (makar gubim previše tog vremena kojeg nemam na FIFU) i nikad nisam mislio da se toliko ozbiljno gleda na te neke finese dok nisam vidio ovu raspravu ovdje. Ja sam još na onoj razini PS1 kada mi je jedino bio cilj zabava. Pa onaj stari PES sa kockastim glavama i pitaj boga čime iz 97, odnosno ISS, se igrao prvenstveno zbog zabave i sad ga iz za*ebancije znam odigrat sa ekipom. Iskreno, živo mi se hebe za next gen i za palac i za ostala njesra kada me FIFA kao IGRICA zabavlja.
Je li to pljuvanje po igri? To je zatvoreni krug idolpoklonika koji su slijepi pored zdravih očiju i ne interesira ih nikakvo mišljenje koje se razlikuje od njihovog? No dobro, ni tema
Znači urlanje :D ali se u principu slažem s tobom. Igrao sam i ja pes prije, no nebitno. I sad kad pričam sa par frendova pesovca njihov najjači argument je: pes je jednostavno bolji. Zašto? Zato kaj je. To je najjači argument koji sam čuo od njih. Igram sad pes 2013 i sačuvaj bože naspram fife. Jedino bolje mi je muzika i to je to.
A što se tice ovoga ostaloga, meni i dalje nije jasno šta vi očekujete od jedno obične IGRICE. Ovo je jedino šta igram jer neam vremena za ništa drugo (makar gubim previše tog vremena kojeg nemam na FIFU) i nikad nisam mislio da se toliko ozbiljno gleda na te neke finese dok nisam vidio ovu raspravu ovdje. Ja sam još na onoj razini PS1 kada mi je jedino bio cilj zabava. Pa onaj stari PES sa kockastim glavama i pitaj boga čime iz 97, odnosno ISS, se igrao prvenstveno zbog zabave i sad ga iz za*ebancije znam odigrat sa ekipom. Iskreno, živo mi se hebe za next gen i za palac i za ostala njesra kada me FIFA kao IGRICA zabavlja.
Bold za ostalo potpis!!
Pa nekome je zabavno udarati glavom u zid. To ne znači da ako svake godine kupiš novi zid za 300 kuna, on ne treba imati drugačiju boju, biti manje hrapav, biti više head friendly itd.
Odigram 3 utakmice na dan i to mi je dosta, tak mi je svejedno kak završe, jer nitko mi nebude platio moj score u FUT-u, a sad da se živciram što daju "istu" igru već tri godine, jel to potrebno?
Odeš van na livadu i dobiješ realnost, lica, "stadion" , ponašanje lopte itd... Svi nešto pišu, loši serveri, cheateri, nekakav momentum ili kak već to zovete, kad ti kao fia neda da pobjediš, lol... Ak znaš igrat dobar si i pobjediš, ako ne onda dodeš na forum jadaš se svima...
Niko od vas nije igro novu Fifu i nezna što donosi, ali ja znam da je budem kupio jer mi bude bila zabavna. Da budem dao za nju 550kn i ne bude mi bilo žao... Da ja i moj PS3 budemo zadovoljni...
Odigram 3 utakmice na dan i to mi je dosta, tak mi je svejedno kak završe, jer nitko mi nebude platio moj score u FUT-u, a sad da se živciram što daju "istu" igru već tri godine, jel to potrebno?
Odeš van na livadu i dobiješ realnost, lica, "stadion" , ponašanje lopte itd... Svi nešto pišu, loši serveri, cheateri, nekakav momentum ili kak već to zovete, kad ti kao fia neda da pobjediš, lol... Ak znaš igrat dobar si i pobjediš, ako ne onda dodeš na forum jadaš se svima...
Niko od vas nije igro novu Fifu i nezna što donosi, ali ja znam da je budem kupio jer mi bude bila zabavna. Da budem dao za nju 550kn i ne bude mi bilo žao... Da ja i moj PS3 budemo zadovoljni...
Ja neznam kako je na pleyki ali to sa na pc-u jako osjeti.. no da neduljim.. kao sto su jos par forumasa rekli ja cu kupiti igricu radi zabave a ne gledanja detalja.. na fifi 12 je impact engine bio katastrofalan.. al mi donekle nije ni smetao jer je igrica bila zabavna.. pitanje je jedno zasto se non stop zalit na igricu ako ti je igrica trenutno zabava.. to nisam jos shvatio....
Volio bi da izmjene šuteve igrača. Ne kažem da su na pesu realniji, al je puno veći gušt zabit gol na pes-u nego na fifi. Također je PES na stocku malo sporiji pa je lakše izvodit kompleksnije akcije. Impact engine nek malo poprave također. Ostalo je sve više manje odlično, kretnje kontroliranog igrača, pasovi, kretanje suigrača..
Pa nekome je zabavno udarati glavom u zid. To ne znači da ako svake godine kupiš novi zid za 300 kuna, on ne treba imati drugačiju boju, biti manje hrapav, biti više head friendly itd.
Analogija ti je na razini osnovne škole. Pročitaj što je naglašeno. IGRICA, kojoj je namjena zabava. FIFA i je IGRICA i ona me zabavlja. Ne pričam o ostalim vidovima zabave. Nego upravo o igricama.
Analogija ti je na razini osnovne škole. Pročitaj što je naglašeno. IGRICA, kojoj je namjena zabava. FIFA i je IGRICA i ona me zabavlja. Ne pričam o ostalim vidovima zabave. Nego upravo o igricama.
Nije bitno kakav oblik zabave. Ali reći da je ok od EA-a da istu igru zapakiraju 3 godine zaredom i samo promijene broj, je u najmanju ruku smiješno. Ako je tebi 13 zabavna u ovom stanju kakvom je, onda nemaš pravo glasa. Igraj 13 i uživaj. A nama kojima smeta suluda brzina, još uvijek retardiran Impact engine i katastrofalni serveri, ćemo bičat sve dok ne isprave.
Previše se pisalo o tom next-genu i na kraju ne vidim taj neki ogroman napredak u odnosu na CG. Čak sam jedno vrijeme opravdavao EA za neizdavanje NG na PC-u, ali nakon ovoga izgleda da je EA stvarno napravio veliki fail ove godine. Nažalost, naspram PES-a koji ove godine odlično izgleda (pitanje je samo koliko će dobar biti gameplay) FIFA i dalje djeluje kao crtani. Pa ja sam čak na onaj prizor iz tunela u PES-u pomislio da se radi o pravoj utakmici. Izgleda da je KONAMI ove godine uradio odličan potez jer će se bazirat na PC-u i current gen konzolama, a prepustit će next-gen konzole fifi, i dogodine ako fifa ovako nastavi pomest fifu i na novim konzolama. opet dobra stvar je što je sad pes postavio letvicu visoko tako da će se EA morat dobrano potrudit da dogodine budu konkurencija pesu.
evo dovoljno je pogledat što misle o novom PES-u na EA forumu:
Iako vizualno to FIFA izgleda jednako već par godina, velika je razlika igrat primjerice FIFA 12 i FIFA 13, moguće da će tako biti i s FIFA 14, ali opet ovo što sam vidio zasad od PESA je obećavajuće i teško da će se FIFA uspjet nosit sljedećih par godina s pesom ako nastave ovo usavršavat.
Previše se pisalo o tom next-genu i na kraju ne vidim taj neki ogroman napredak u odnosu na CG. Čak sam jedno vrijeme opravdavao EA za neizdavanje NG na PC-u, ali nakon ovoga izgleda da je EA stvarno napravio veliki fail ove godine. Nažalost, naspram PES-a koji ove godine odlično izgleda (pitanje je samo koliko će dobar biti gameplay) FIFA i dalje djeluje kao crtani. Pa ja sam čak na onaj prizor iz tunela u PES-u pomislio da se radi o pravoj utakmici. Izgleda da je KONAMI ove godine uradio odličan potez jer će se bazirat na PC-u i current gen konzolama, a prepustit će next-gen konzole fifi, i dogodine ako fifa ovako nastavi pomest fifu i na novim konzolama. opet dobra stvar je što je sad pes postavio letvicu visoko tako da će se EA morat dobrano potrudit da dogodine budu konkurencija pesu.
*ebala vas grafika vise.. sta fali fifinoj grafici sasvim solidna grafika uopce nije potrebno bolje.. po cemu je bolji pes trenutno? niste ga zaigrali ni nista.. kakvu je letvicu pes postavio sta ti pricas.. i prosle godine su bile price kako fifa 13 (iz klipova sa yt-a) se uopce nije promjenila naspram fifi 12.. da je sve skoro slicno.. i na kraju kad se zaigrala fifa 13 onda se osjetila razlika zato nemojte pricati gluposti..
*ebala vas grafika vise.. sta fali fifinoj grafici sasvim solidna grafika uopce nije potrebno bolje.. po cemu je bolji pes trenutno? niste ga zaigrali ni nista.. kakvu je letvicu pes postavio sta ti pricas.. i prosle godine su bile price kako fifa 13 (iz klipova sa yt-a) se uopce nije promjenila naspram fifi 12.. da je sve skoro slicno.. i na kraju kad se zaigrala fifa 13 onda se osjetila razlika zato nemojte pricati gluposti..
U PES-u su oduvijek znali pogodit za dimenzijama igrača, terena, osvjetljenjem, fonta na dresovima. nije da to sad nešto vele utječe na gameplay ali ako se svi na to žale ne vidim zašto je to tako teško promijenit. ako se ti zadovoljavaš grafikom ko u mickey mousu u 2014 onda tvoj problem. ne kažem da ću igrat PES radi grafike, ali ako gameplay bude u priliku ko u FIFI ne vidim razloga da ne kažem da je PES trenutno bolji. dakle, jedino o čemu sad možemo pričati je grafika. što se tiče razlike između fife 12 i fife 13 pročitaj moj post iznad.
U PES-u su oduvijek znali pogodit za dimenzijama igrača, terena, osvjetljenjem, fonta na dresovima. nije da to sad nešto vele utječe na gameplay ali ako se svi na to žale ne vidim zašto je to tako teško promijenit. ako se ti zadovoljavaš grafikom ko u mickey mousu u 2014 onda tvoj problem.ne kažem da ću igrat PES radi grafike, ali ako gameplay bude u priliku ko u FIFI ne vidim razloga da ne kažem da je PES trenutno bolji. dakle, jedino o čemu sad možemo pričati je grafika. što se tiče razlike između fife 12 i fife 13 pročitaj moj post iznad.
Bold
Zeleno- Trenutno sigurno nije.. mozda bude tko zna.. nemozete suditi nesto sto jos niste ni probali.. vjerojatno PES nece biti los ove godine.. al nece ni bit bolji od FIFE sigurno.. mozda za godinu, dve.. ono sto fifa radit vec 3 godine sigurno nece pes samo tako prosisat.. al ajde vidit cemo..
Zuto- pricas koda si igro pes 14 i fifu 14 i znas koja je igrica bolja a ovo da cu birat igricu po grafici je smjesno.. jako..
Masovni edit..
U PES-u su oduvijek znali pogodit za dimenzijama igrača, terena, osvjetljenjem, fonta na dresovima. nije da to sad nešto vele utječe na gameplay ali ako se svi na to žale ne vidim zašto je to tako teško promijenit. ako se ti zadovoljavaš grafikom ko u mickey mousu u 2014 onda tvoj problem.ne kažem da ću igrat PES radi grafike, ali ako gameplay bude u priliku ko u FIFI ne vidim razloga da ne kažem da je PES trenutno bolji. dakle, jedino o čemu sad možemo pričati je grafika. što se tiče razlike između fife 12 i fife 13 pročitaj moj post iznad.
Bold Zeleno- Trenutno sigurno nije.. mozda bude tko zna.. nemozete suditi za nesto sto jos niste probali..
Pa zato i kažem da zasad možemo pričat samo o grafici koja je realno na strani PES-a, a za ostalo ćemo dobit potvrdu za neki mjesec i po-dva
Pa zato i kažem da zasad možemo pričat samo o grafici koja je realno na strani PES-a, a za ostalo ćemo dobit potvrdu za neki mjesec i po-dva
Što je realno? Je li realno kad ti kažeš da je grafika izvrsna ili je realno kad ja kažem da face opet podsjećaju na jedan davni period iz krapine? I da, ne kužim kako je to pes podigao ljestvicu da će ga fifa morat stizati?
Pa zar tu ljestvicu nije postavila fifa a pes se pokušava dići iz prašine i nekakao uhvatiti priključak? Iz godine u godinu fifa obara rekorde prodaje dok pes strmoglavo pada. Tko tu sada koga hvata? Ja kužim vaše želje no želje su želje a realnost nešto posve drugo...
Zadovoljiti se s grafikom mickey mousa lol? obrazlozi, zasto ne? dizajneri tog "mickey mouse-a" (citaj, Ni no kumi, Wind Waker, Borderlands, Okami i niz drugih primjera) kao prvo nisu nikada niti zeljeli kopirati stvarnost i ne znam cemu sada mijesanje FIFE s drugim zanrovima/igrama? (direktno ne usporedujes ali indirektno da), gdje je problem u tome sto je netko zaigrao nekakvu "art style igru"? Jednostavno, ne vidim niti jedan problem. Nisam znao da se igra prvenstveno zbog real life grafike pa da se PES vec dize toliko u nebesa, pa valjda je glavni sastojak igre nesto drugo (a puno je toga neotkrivenog/prikazanog)... od NG-a se ocekuje puno vise od same grafike i neki drasticni napredak ne mozes ocekivati od prijelaza s CG-a na NG (drasticni napredak ces vidjeti mozda tek tamo sa fifom 15/16 odnosno pes 15/16, kada se zaborave CG konzole i sl). Kada smo vec kod te grafike odnosno PES vs FIFA... iskreno, i ne vidim nekakvu pretjeranu razliku (barem ne trenutno), u pitanju su nijanse, nekima vise pase izgled fife, a nekima pes-a... dosta mi je vise CGI-a i gluposti, kada ih osobno vidim u akciji onda cu zakljuciti koja igra bolje izgleda ali svejdno, to mi i nije neki prioritet kod igara.
Da bi mogao unaprijed zakljucivati da je fifa losija, a dizati pes u nebesa (ili obrnuto) potrebno je vidjeti jednu i drugu igru u akciji i to je samo pocetak (grafika je trenutno prakticki nista jer je to jedna stvar od njih tamo desetak), za finalni zakljucak (a to je i najvaznije), potrebno je zaigrati igre iz prve ruke, a ne se oslanjati na tamo neku trecu ruku i rekla-kazala.
Bilo kako bilo, cinjenica je da Konami ima daleko tezi posao jer oni trebaju presisati FIFU, a kanadani imaju "visak" slobodnog vremena.....
Sva sreća da FIFU igram samo zbog grafike...
Pola ovih postova se uopce netreba komentirat....
Nije bitno kakav oblik zabave. Ali reći da je ok od EA-a da istu igru zapakiraju 3 godine zaredom i samo promijene broj, je u najmanju ruku smiješno. Ako je tebi 13 zabavna u ovom stanju kakvom je, onda nemaš pravo glasa. Igraj 13 i uživaj. A nama kojima smeta suluda brzina, još uvijek retardiran Impact engine i katastrofalni serveri, ćemo bičat sve dok ne isprave.
Suluda brzina? ja neznam o cem ti pričaš, UT ima brzinu kakvu ima zato jer je to takav mod. Svim igračima su statsi boostani i iz tog razloga je to tako brzo i divlje. Što se tice seasonsa i Pro clubova nisam primijetio takvu brzinu kao u ultimate timu i baš takvu SULUDU brzinu o kojoj ti pričaš. Serveri znaju nekada kiksati, ali meni su u principu OK, otvorio sam portove i puno mi je lakše sada igrat, nalazit protivnike a i u pro clubovima sam se od tada diskonektao otprilike 0 puta.
Najzanimljivije mi je da Fifu brani ekipa koja pucketa sa assisted finess šutevima. Pa takva Fifa je od svakog PES-a gora realno. Kako možeš braniti igru u kojoj prosječni rezultat završava sa ukupno postignutih 7+ golova? Kad ste zadnji put odigrali 0:0 utakmicu? Nikad vjerojatno..
E da i modeli igrača izgledaju bolje u Pesu. Kod Fife i na Next gen ne izgleda bolje nego recimo u Fifi 13, jedino se dresovi gužvaju u next gen verziji
Najzanimljivije mi je da Fifu brani ekipa koja pucketa sa assisted finess šutevima. Pa takva Fifa je od svakog PES-a gora realno. Kako možeš braniti igru u kojoj prosječni rezultat završava sa ukupno postignutih 7+ golova? Kad ste zadnji put odigrali 0:0 utakmicu? Nikad vjerojatno..
Daj prestanite sudit FIFU po FUTU. Fut nije cijela fifa. U seasonsima je završavalo 0:0 i isto tako u pro clubovima. I to nerijetko
Jesi ti sad neki frajer jer igras na manual? ja sma ti reko pola nas igra igricu iz zabave a ne da sad kompliciram nesto sa manualom.. nepotrebno.. od kad znam za sebe jos od pesa na playu jedinici igram na "assisted" i sad bi ja trebao zbog nekog sa foruma pocet igrat na manual da budem frajer..