FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.253.953
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Igram karijeru menadzera i zasto nema ponuda za prelazak u druge klubove, citam na netu da ljudi osvjaju i po 7 puta sve trofeje ali nema ponude od velikog kluba. Kod mene nema nijedne- ZASTO?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
v3cos kaže...

baš si tražim neku zamjenu za Cavania u napadu,a nisam znao da je Klose dobar.baš ću ga isprobat

Milito.

12 godina
neaktivan
FIFA 13

Svaka čast ko ovo prepravi :D

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/575798_10151528213374914_145935851_n.png

Slučajno naletio na Roccat twitteru

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Giggs još najbolji od svih tu nabrojanih
15 godina
ne
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Giggs još najbolji od svih tu nabrojanih

Smece od covjeka... nikad nece biti legenda.

15 godina

već sad je legenda

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2013 21:25 (The Unforgiven).
13 godina

koja krasna ekipa i formacija

ipak je je dvosjekli mač imat toliko igrača u obrani http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/155191175 {#}

17 godina
BoobZ kaže...

koja krasna ekipa i formacija

ipak je je dvosjekli mač imat toliko igrača u obrani http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/155191175 {#}

meni ovaj dede i santana dva najveća kiksera u fifi...

13 godina
neaktivan
FIFA 13

jel postoji Mourinho ili Guardiola?  nikad nisam vidio?!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
v3cos kaže...

Ne...šteta...možda ih u 14-tku ubace...

P.S. nezam kako vama,ali imam neki čudan feeling da kad imam managera i 100 chemistry igram užasno loše i nepovezano i neorganizirano...Ali čim maknem managera igram perfektno,bez croseva i silovanja L1 + trokut (ps3) tipki,igram stvarno jako ljepo i organizirano...{#}   

Možda je to samo u mojoj glavi tako (99% da je{#}),ali et jbg...

X...
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 3:40 (X Malisse).
13 godina
X Malisse kaže...
v3cos kaže...

Ne...šteta...možda ih u 14-tku ubace...

P.S. nezam kako vama,ali imam neki čudan feeling da kad imam managera i 100 chemistry igram užasno loše i nepovezano i neorganizirano...Ali čim maknem managera igram perfektno,bez croseva i silovanja L1 + trokut (ps3) tipki,igram stvarno jako ljepo i organizirano...{#}   

Možda je to samo u mojoj glavi tako (99% da je{#}),ali et jbg...

ma nije ništa u glavi, sad vodim poluvrijeme 3:0, protivnik nije imao niti jedan udarac prema golu, a izgubim na kraju 4:3, nisam mogao spojit dva pasa

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo ga, stiga je i Y. Toure...ekipa sklopljena ,cilj ostvaren, sve lijepo složeno u 4-2-3-1 formaciju...Moram priznati da mi je bilo tesko prilagoditi se ovoj formaciji, iako mi je nekako najdraza. Ne vjerujem da cu zadugo bilo sta kupovati...Puno sam toga dosada isprobao, od spanjolaca, preko talijana i engleza, sve do francuza...jedino nikada nisam igrao sa Svabama. Sad sam ponovo na ovim iz BPL i definitivno mi najbolje leze... Ovaj Y. Toure mi je digao igru za skoro 50 %. Malo me razocarao Tevez na poziciji CF, ali drzim ga za ukras, jer sam rasturao sa njim u 4-1-2-1-2 dok je igrao ST, zao mi ga prodati...ali-ali... zato su tu Suarez i Podolski koji su zesci sakali , pogotovo ovaj Poljsko-Njemacki silovatelj. Iznenadio me Mata...tog igraca kupujem i prodajem po ko zna koji put, jer mi je drag kao igrac u stvarnom životu...Nije se nesto pokazao u 4-1-2-1-2 na CAM, prevelik pritisak i odgovornost, ali zato u ovoj 4-2-3-1 form. rastura po desnoj strani, vjerovatno jer je rastereceniji i djeli taj tret sa Cazorlom. Torres mi je glavni trpadjija...najbolji strijelac uvjek na pravom mjestu, a Bent mu je zamjena koji je strasan napadac  (bar meni)za sicu coins-a. U odbrani mi je glavna faca, vjerovali ili ne Kolo Toure, a cijenu je suvisno spominjati...Skupa sa Vermaelen-om meni stvarno ništa više ne treba...onaj Luiz i Kaboul mogu odigrat odlicno, ali mogu te i za**ebat i to postenski, tako da su tu, ali mi nisu ni u rezervi,  skupa sa onim federom Remy-om...taj mi vise nikada nece igrat ...neznam samo sto ga ljudi toliko hvale...ne može mu bog-otac napripremat sansi. Na golu mi je sigurni Ceh, za njega sve pohvale...vadio me je 100 x. Luksuz koji bi si volio priustiti su: Aguero, za kojeg me vezu lijepa sjecanja jos od Fife 12, Maicon jer mi je nekako drag igrac jos dok je igrao u Interu i ona baraba Wayne Rooney na CF, i meni vise ljudi ništa nebi trebalo do Fife 14. Uhhh, mene ponjelo, ja se raspisao, nemojte zamjeriti. Ipak smo svi tu, jer djelimo istu strast.. ajde bok i Živjeliii {#}    

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#kloJ365mnJoJ0:pc

Ako ima tko raspolozen za odigrat prijateljsku, moj ID: DonNicolas1986

Strasno mi je zao sto nemogu odigrat koju tekmu sa nekim frendovima, ovdje sa foruma, jer nece da nas spoji, tu posebno mislim na "movie-a". U pocetku je nekako islo ali u zadnje vrijme nece pa nece...stvarno nezanam u cemu je problem??? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 14:06 (KODAK17).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
v3cos kaže...

Naravno da postoje.  Mourinha ćeš već večer moći vidjeti na arena sport programu a na guardiolu ćemo morati pričekati do sljedeće sezone...

15 godina
neaktivan
FIFA 13

ovaj happy hour nabijem na ku.ac,kupim 3 paka po 25 k i najbolji igrac mi je cisse,nikad vise!

0 0 hvala 0
17 godina
Fabe kaže...

ovaj happy hour nabijem na ku.ac,kupim 3 paka po 25 k i najbolji igrac mi je cisse,nikad vise!

Pa zato se i zove happy hour...

Nakon još jednog ugodnog iskustva s englezima odlučio sam ih sve rasprodati. U prvom poluvremenu imam tri stative a u drugom kod 1-1 tevez nakon još jedne stative dobija odbijenu loptu na pet metara po sredini gola sam kao duh i puca pored gola. Infarkt. Nekako zabijem gol i dobijem 2-1 a uputio sam preko 20 udaraca, imao na kraju 4 stative i promašen prazan gol. Previše da bih i dalje zadržao momčad i bezveze se živcirao.

No izgleda da tu živciranju nije kraj. Prvo, vidim da je vrijednost pojedinih igrača jako pala a drugo niti nakon prva dva sata nisam prodao niit jednog igrača. Izgleda da će biti jako teško to rasprodati i da ću izgubiti najmanje 500k na ovoj avanturi...  i još su me ishebali ko žutog u igri... a sve je krenulo tako lijepo... nekako mi ih je žao ali nažalost nikako da proigraju zadnja tri tjedna...

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 13:16 (movie).
13 godina
neaktivan
movie kaže...

nekako mi ih je žao ali nažalost nikako da proigraju zadnja tri tjedna...

Probaj malo koMbinirati...odigras singleplayer cup, pa malo single. sezonu...s tim da tu izvrsis rotacije...i u onom trenutku kad sve izrotiras, moral skoci, kljucni igraci budu odmorni 99%, + ti raspolozen... e onda odes poderati nekoga online ...Ja TI sad tako radim i mogu ti reci da pomaze. Nemoj forsirati, jer imas super momcad sad ti ostaje samo uzivati i sto vise puta osvojiti DIV 1. Ja jucer odigrao samo dvije tekme, uzeo 6 bodova, 8 tekmi do kraja. Veceras cu odigrati isto tako 1-2, a ostale cu odigrati single. Jos jednom:  UŽIVAJ I NEFORSIRAJ!!! 

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 13:56 (KODAK17).
14 godina
neaktivan
FIFA 13
FIFA-eXpert organizira FUT Ligu! ( PS3 ) Akontacija iznosi 5 000 coinsa - Pobjednik osvaja sve! Ako želite prijaviti se možete na ovom linku http://fifa-expert.com/forum/index.php?topic=19768.msg29520#msg29520 a Pravila se nalaze na ovom linku http://fifa-expert.com/forum/index.php?topic=19764.0
BlueHell
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 14:45 (BlueHell...).

0 0 hvala 0
17 godina
KODAK17 kaže...

Probaj malo koMbinirati...odigras singleplayer cup, pa malo single. sezonu...s tim da tu izvrsis rotacije...i u onom trenutku kad sve izrotiras, moral skoci, kljucni igraci budu odmorni 99%, + ti raspolozen... e onda odes poderati nekoga online ...Ja TI sad tako radim i mogu ti reci da pomaze. Nemoj forsirati, jer imas super momcad sad ti ostaje samo uzivati i sto vise puta osvojiti DIV 1. Ja jucer odigrao samo dvije tekme, uzeo 6 bodova, 8 tekmi do kraja. Veceras cu odigrati isto tako 1-2, a ostale cu odigrati single. Jos jednom:  UŽIVAJ I NEFORSIRAJ!!! 

Ja svaku utakmicu igram da su im svi atributi na 99. Ni ne pomišljam ući u tekmu ako nije tako. No ne pomaže. Imam dvije momčadi. Engleze i talijane. S englezima zadnja dva tjedna mi je igra živa teretana. S talijanima milina. Izgubio sam strpljenje i sve ih bacio na market. Već su neki otišli... nadam se da će i ostali ubrzo. Ostao sam samo na talijanima i sad ću s njima igrati dok se ne pokvare kao i englezi..

13 godina
movie kaže...
KODAK17 kaže...

Ja svaku utakmicu igram da su im svi atributi na 99. Ni ne pomišljam ući u tekmu ako nije tako. No ne pomaže. Imam dvije momčadi. Engleze i talijane. S englezima zadnja dva tjedna mi je igra živa teretana. S talijanima milina. Izgubio sam strpljenje i sve ih bacio na market. Već su neki otišli... nadam se da će i ostali ubrzo. Ostao sam samo na talijanima i sad ću s njima igrati dok se ne pokvare kao i englezi..

nešto su napravili, kad sastaviš novu ekipu, trgaju ko zvijeri, i onda nakon nekog vremena više nemogu ni trčat kako treba, počnu padat itd...kažu likovi na EA forumu da prodaju sve igrače i rade nove ekipe svakih par dana, evo meni zadnjih par tekmi kad je gusto prem mojim golom Chiellini padne i otvori prostor za napadača, to već prelazi sve statističke mogućnosti da se kiksevi događaju IRL

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 17:37 (BoobZ).
17 godina
BoobZ kaže...

nešto su napravili, kad sastaviš novu ekipu, trgaju ko zvijeri, i onda nakon nekog vremena više nemogu ni trčat kako treba, počnu padat itd...kažu likovi na EA forumu da prodaju sve igrače i rade nove ekipe svakih par dana, evo meni zadnjih par tekmi kad je gusto prem mojim golom Chiellini padne i otvori prostor za napadača, to već prelazi sve statističke mogućnosti da se kiksevi događaju IRL

Izgleda da je to istina jer kad sam krenio s englezima razvaljivao sam da bi nakon nekog vremena igra bila živa teretana. Dans nakon 4 stative i praznog gola jednostavno sam puknio i sve ih rasprodao... za sada talijani dobri a vidjet ćemo kako će se razvijati u sljedećim danima...  upravo sam sada na market stavio i komplenžtnu momčad na PS3, samo tamo će biti nauka raspordati igrače po nekoj normalnoj cijeni... opet pušiona

13 godina
neaktivan
movie kaže...
BoobZ kaže...

Izgleda da je to istina jer kad sam krenio s englezima razvaljivao sam da bi nakon nekog vremena igra bila živa teretana. Dans nakon 4 stative i praznog gola jednostavno sam puknio i sve ih rasprodao... za sada talijani dobri a vidjet ćemo kako će se razvijati u sljedećim danima...  upravo sam sada na market stavio i komplenžtnu momčad na PS3, samo tamo će biti nauka raspordati igrače po nekoj normalnoj cijeni... opet pušiona

Daj nemojte me strasiti, iako moram priznati da sam i ja osjetio istu stvar ali na kraj mi je pameti bilo ovo o cemu vi pisete...meni je vise muka od trade-a, jednostavno mi se neda vise. Ova mi je nova ekipa bas po mjeri, složio sam je za svoj gušt. Jooj ako bude rasulo a ide mi kao nikad...niš, pomno cu pratit događali se ovo o cemu govorite.

17 godina
KODAK17 kaže...

Daj nemojte me strasiti, iako moram priznati da sam i ja osjetio istu stvar ali na kraj mi je pameti bilo ovo o cemu vi pisete...meni je vise muka od trade-a, jednostavno mi se neda vise. Ova mi je nova ekipa bas po mjeri, složio sam je za svoj gušt. Jooj ako bude rasulo a ide mi kao nikad...niš, pomno cu pratit događali se ovo o cemu govorite.

kad sam složio engleze stvarno sam uživao i mlatio lakoćom. No s vremenom igra je postala teretana. Živa muka gol zabiti a uvijek spreman popiti.

Složim iz zafrkancije talijane i opet otkrijem gušt laganog igranja. Nakon brazilaca, španjolaca, engleza i sad talijana uspio sam detektirati problem kako bi ćiro rekao.  Jednostavno s vremenom igrači se prestanu otkrivati, ulaziti u prazan porstor i pratiti me i onda mi ne preostaje ništa drugo nego solirati i daviti igru. Nakon što sam danas prodao engleze, kupio neke nove igrače idem igrati i opet užaš. Ebeni igrači stoje. Jučer su ulazili u prazan porstor i onda nije teško biti pametan i nešto odigrati.  Danas stoje i nema igre.  To je sva nauka. Inače, daleko je to od one frustracije s englezima ali lagano osjećam otkazivanje poslušnosti. Evo što sam sada složio    http://www.futhead.com/fifa/squads/8971852/

Nemam jedino di natalea ali kad frknem i zadnjeg engleza bit će i za njega, pa baš da vidim koliko će me igra karati i koliko ću moći igrati s veseljem..

13 godina
movie kaže...
KODAK17 kaže...

kad sam složio engleze stvarno sam uživao i mlatio lakoćom. No s vremenom igra je postala teretana. Živa muka gol zabiti a uvijek spreman popiti.

Složim iz zafrkancije talijane i opet otkrijem gušt laganog igranja. Nakon brazilaca, španjolaca, engleza i sad talijana uspio sam detektirati problem kako bi ćiro rekao.  Jednostavno s vremenom igrači se prestanu otkrivati, ulaziti u prazan porstor i pratiti me i onda mi ne preostaje ništa drugo nego solirati i daviti igru. Nakon što sam danas prodao engleze, kupio neke nove igrače idem igrati i opet užaš. Ebeni igrači stoje. Jučer su ulazili u prazan porstor i onda nije teško biti pametan i nešto odigrati.  Danas stoje i nema igre.  To je sva nauka. Inače, daleko je to od one frustracije s englezima ali lagano osjećam otkazivanje poslušnosti. Evo što sam sada složio    http://www.futhead.com/fifa/squads/8971852/

Nemam jedino di natalea ali kad frknem i zadnjeg engleza bit će i za njega, pa baš da vidim koliko će me igra karati i koliko ću moći igrati s veseljem..

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#djxdAgxsnJoVy:pc eo ja danas složio ovu glupost, i trgaju, prvi i jedini gol sam primio u finalu kupa, nitko ne pada, svi se otvaraju, vidjet ću do kad 

17 godina
BoobZ kaže...

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#djxdAgxsnJoVy:pc eo ja danas složio ovu glupost, i trgaju, prvi i jedini gol sam primio u finalu kupa, nitko ne pada, svi se otvaraju, vidjet ću do kad 

Ali to je sva nauka!  Dok se igrači kreću, otkrivaju i ulaze u prazan prostor ako znaš samo osnove nogometa igraš s lakoćom. Kad je tako, sasvim je svejedno kakvu momčad imaš. Čim stanu to je kraj čarolije...

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 20:51 (movie).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo Santana kida i u stvarnom zivotu sad kad izađe if sa 83 pace i header 80

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
drakula789 kaže...

Evo Santana kida i u stvarnom zivotu sad kad izađe if sa 83 pace i header 80

i to u devedeset i nekoj... sad kad fifa to podeblja, golove ćemo samo dobijati nakon isteka devedesete minute..

edit: sad vidio, zaleđe koje je sramotno za ligu veterana a o ligi prvaka da ne govorimo...

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 23:08 (movie).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

real time skrptanje :)

nece biti IF posto Fifa ne stavlja igrace iz lige prvaka u totw

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CroChef kaže...

real time skrptanje :)

nece biti IF posto Fifa ne stavlja igrace iz lige prvaka u totw

Cim sam vidio rez odma sam pomislio na fifu

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
neaktivan

Sta je najbolje, okrenuo sam se opet karier modu...i nije samo MP skriptiran nego i SP...i to boli glava isto. Igram sa Real Madridom na legendary poluvrijeme 6 minuta...protiv Barcelone na Camp Nou...dobijem ih sa lakocom 3:0..benzema zabio gol sa 35 metara a valdes maltene krenuo skakat i radit paradu kad je lopta vec bila iza njega......dodje mi Rayo koji je zadnji na ljestvici nakon barce i spusim 3:1 takvom lakocom da je to za nevjerovat...Krece rayo sa centra prvi napad po boku onda centarsut, njihov igrac viši od mog direkt na glavu iker se nije ni pomaknuo...doslovno NEMOGUCE zaustavit napad...igra kad si zacrta da ce ti dat gol, ona ti da...i ti tu nemozes nista...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 2:00 (TheDarkSide).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice