ma znam sve to al kontam ako im sad prebacim tu formaciju vise ih necu koristiti u 4-3-3 posto sam im svima kupio 4-3-1-2 kartice a 4-3-3 su daleko skuplje.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma znam sve to al kontam ako im sad prebacim tu formaciju vise ih necu koristiti u 4-3-3 posto sam im svima kupio 4-3-1-2 kartice a 4-3-3 su daleko skuplje.
probaj koju utakmicu kad počne ingame prebaciti formaciju pa vidi dal ti odgovara
pa jednostavnije bi ti bilo da si prodao igrače i kupio ih u novoj formaciji. Možda bi još nešto zaradio, ovako sigurno si izgubio... i to dosta..
pa jednostavnije bi ti bilo da si prodao igrače i kupio ih u novoj formaciji. Možda bi još nešto zaradio, ovako sigurno si izgubio... i to dosta..
Nevezano za ovaj tvoj reply, ali vidi da si u ostalim postovima nastrojen kao znalac, pa mi se ne isplati diskutirati s tobom.
Ono o 10sec zivota i provjeravanju cijene, nemoras meni to pricati, reci to covjeku koji je pitao koliko vrijedi IF Sahin, nekoliko postova iznad tebe. Postoje svakakvi ljudi, neću ih vrijeđati, ali oni koji ne mogu povezati par stvari u glavi. Da nema takvih ljudi, ti nikad ne bi mogao kupiti Walcotta u 41212 za 5k i prodati za 20k.
Ili kupiti Walcotta u žblj formaciji, kupit form card ukupno za 15k i prodat za 20k.
Da su svi experti i dobri u matematici i u isto vrijeme razmišljaju , rjetko bi ko nešto i "zaradio" na marketu.
Pozdrav zanima me dal mozemo brat i ja igrat protiv nekog online ? Npr. ultimate team da igramo nas dvoje protiv nekog ?
Pozdrav zanima me dal mozemo brat i ja igrat protiv nekog online ? Npr. ultimate team da igramo nas dvoje protiv nekog ?
Da, ako si na konzoli, moras imat dva gamepada i prilikom odabira kluba pritisnete kvadrat ako se ne varam, ispod grba kluba bi trebalo pisati "Guests: 1"
Jesam na xboxu sam, puno ti hvala, bas cu probat sad da vidim dali radi, ja i buraz smo prije igrali singleplayer u dvoje i trgali smo sve od reda :D
kad stisnem Y kaze mi da moram odabrat drugi profil, tako nesto... i kad odaberem profil izbaci me i kaze da bi to moglo povrijedit multiplayer nesto.. valjda zato sta nemam xbox live gold i na drugom profilu... bas jadno..
Jesam na xboxu sam, puno ti hvala, bas cu probat sad da vidim dali radi, ja i buraz smo prije igrali singleplayer u dvoje i trgali smo sve od reda :D
kad stisnem Y kaze mi da moram odabrat drugi profil, tako nesto... i kad odaberem profil izbaci me i kaze da bi to moglo povrijedit multiplayer nesto.. valjda zato sta nemam xbox live gold i na drugom profilu... bas jadno..
Ne treba ti nikakav drugi profil koliko ja znam. Možda se nešto promjenilo u međuvremenu, ali znam da se na PS3 igralo normalno, tj. dva igrača preko jedne konzole i accounta.
Nevezano za ovaj tvoj reply, ali vidi da si u ostalim postovima nastrojen kao znalac, pa mi se ne isplati diskutirati s tobom.
Ono o 10sec zivota i provjeravanju cijene, nemoras meni to pricati, reci to covjeku koji je pitao koliko vrijedi IF Sahin, nekoliko postova iznad tebe. Postoje svakakvi ljudi, neću ih vrijeđati, ali oni koji ne mogu povezati par stvari u glavi. Da nema takvih ljudi, ti nikad ne bi mogao kupiti Walcotta u 41212 za 5k i prodati za 20k.
Ili kupiti Walcotta u žblj formaciji, kupit form card ukupno za 15k i prodat za 20k.
Da su svi experti i dobri u matematici i u isto vrijeme razmišljaju , rjetko bi ko nešto i "zaradio" na marketu.
ma nekome se jednostavno neda
Stavio sam na rasprodaju sve igrače, trebao bi ukupno imati oko 750k nakon prodaje. U što bi bilo najpametnije uložit te coinse jer nema smisla više igrat kad me stalno spaja sa quiterima
Da čekam TOTS pa to sve strmopi*dim na packove ili da uložim i još malo oplodim ovu sumu.
Prodaj gold za pare, prodaj account za pare i eto te na dobitku. I bas ako zelis, ponovno kupis FIFU i picis :D
Stavio sam na rasprodaju sve igrače, trebao bi ukupno imati oko 750k nakon prodaje. U što bi bilo najpametnije uložit te coinse jer nema smisla više igrat kad me stalno spaja sa quiterima
Da čekam TOTS pa to sve strmopi*dim na packove ili da uložim i još malo oplodim ovu sumu.
Iskreno ja imam ajmo rec high-end timove.. i prije malo sam iso potrosit 700k na packove u nadi da cu dobit nes jako vrijedno.. jer vise neam sta kupovat s coinsima.. i najace sto sam dobio u tih 700k je adler if 85 .. oko 150k vrijednosti..
Nisam ništa nastrojen već samo pokušavam izvući logiku? Zar ti nije blesavo da te netko pita koliko dođe if sahin i onda tko zna koliko čeka odgovor a sve mu na marketu? Da bih mu dao točan odgovor koliko dođe taj if sahim morao bih pogledati na market. Ne znam iz glave. No tu dolazimo do činjenice da su ljudi lijeni pogledati nešto što ih interesira a ne da su blesavi ili loši u matematici. Ja i dalje ne smatram to nikakvom naukom. I u svakodnevnom životu gledaš kad nešto kupuješ da platiš jeftinije a ne skuplje. Znači, mi ovdje pričamo o svakodnevnoj rutini a ne o ekspertima i matematičarima. Ne smatram se nikakvim znalcem. Kako sam rekao, počeo sam fut igrati početkom prvog mjeseca i kad mi je trebao neki savjet obratio sam se nekim forumašima s kojima odigram koju tekmu privatno. Vrlo vjerojatno i dalje puno toga ne znam ali znam uzeti if aggera za 200k i prodat ga za 280k. Za to ti ne treba nikakva matematika niti moraš biti ikakav ekspert
Nisam ništa nastrojen već samo pokušavam izvući logiku? Zar ti nije blesavo da te netko pita koliko dođe if sahin i onda tko zna koliko čeka odgovor a sve mu na marketu? Da bih mu dao točan odgovor koliko dođe taj if sahim morao bih pogledati na market. Ne znam iz glave. No tu dolazimo do činjenice da su ljudi lijeni pogledati nešto što ih interesira a ne da su blesavi ili loši u matematici. Ja i dalje ne smatram to nikakvom naukom. I u svakodnevnom životu gledaš kad nešto kupuješ da platiš jeftinije a ne skuplje. Znači, mi ovdje pričamo o svakodnevnoj rutini a ne o ekspertima i matematičarima. Ne smatram se nikakvim znalcem. Kako sam rekao, počeo sam fut igrati početkom prvog mjeseca i kad mi je trebao neki savjet obratio sam se nekim forumašima s kojima odigram koju tekmu privatno. Vrlo vjerojatno i dalje puno toga ne znam ali znam uzeti if aggera za 200k i prodat ga za 280k. Za to ti ne treba nikakva matematika niti moraš biti ikakav ekspert
Samo ne razumijem čemu ti to meni objašnjavaš, znam ja kakvo je stanje.
I treba ipak znanja, volje, truda i vremena uložiti u market, vjeruj mi. Pogotovo na konzolaskim verzijama FUT-a. Na PCu je još uvijek relativno lako zaraditi lovu. No kažem, nema smisla raspravljati se.
Btw, ima neko origin FIFA 13 account da ga se oce rjesiti (prodati) ?
I treba ipak znanja, volje, truda i vremena uložiti u market, vjeruj mi. Pogotovo na konzolaskim verzijama FUT-a. Na PCu je još uvijek relativno lako zaraditi lovu. No kažem, nema smisla raspravljati se.
Btw, ima neko origin FIFA 13 account da ga se oce rjesiti (prodati) ?
Ja ovo ne shvaćam kao raspravu već kao razmjenu iskustava. Priznajem nisam čuo niti obraćao pažnju na 59 min na koju si skrenio pozornost. Sve što si rekao drži vodu, no ja u praksi do danas od toga nisam imao koristi i to sam rekao. Ako te to uvrijedilo, onda se ispričavam.
I danas nisam našao ništa na toj famoznoj minuti ali sam već na trećoj ili četvrtoj prolistanoj stranici našao sagnu za 11 i prodao za 15k.
I još nekoliko igrača. Najveći ulov mi je bio već spominjani if agger. Iz mog iskustva nije nužno čučati na 59 minuti jer i do nje imaš dobru šansu nešto uloviti.
I do sada sam uvijek nešto ulovio. Skrenio sam pozornost ljudima na banalnu stvar traženja igrača u najjeftinijoj formaciji pa prepakiravanje u najskuplju i prodaju. Naravno ne svakog igrača već onih koji su tražena roba a to kao igrač moraš sam prepoznati.
Meni to drži vodu od kada sam počeo igrati. Ne razumijem zašto se nađeš uvrijeđenim i izvlačiš neke proizvoljne konstrukcije koje nemaju smisla?
Sebi daješ za pravo da se praviš ekspert što si i sam naglasio a drugima uzimaš pravo da nešto kažu i pripomognu ljudima da dođu do coinsa? Ako se netko nađe da nešto kaže, uzimaš si za pravo da ne ulaziš u raspravu jer nema smisla raspravljati s nekim tko misli drukčije? Valjda je normalna jedino rasprava s ljudima koji misle isto ili uopće ne misle?
Mi koji smo na ovom forumu od prvog dana nismo vrijedni rasprave? Stvarno nema smisla i nemaš razloga držati se tako visokog garda.
Istini za volju do onog famoznog posta o 59 minuti ja te nisam zapazio na ovom forumu.
No to nije razlog da svakodnevno ne komentiraš, raspravljaš ili dijeliš savjete. Samo, kao i svi mi moraš biti spreman nakon što nešto daš, nešto i primiti... neki put je to pohvala, neki put je to pokuda a neki put nerazumijevanje... takav ti je život forumaša..
pozdrav instalirao sam igru i kada ju pokrenem samo stoji na prvoj sceni(messijeva slika) i nece dalje? molim pomoc!
Evo jedna borbena utakmica koja je zavrsila 0:4 , ali slika sve govori ^^
Kako ti je to uspjelo ili kako mu je to uspjelo jer ne znam tko je sretan dobitnik?
dakle moja momcad 3 crvena, izgubio 0:4 , neznam prvi start na utakmici nije bio uopce grub izravan crveni, drugi start isto s leđa je bio al cisto oduzeta lopta opet izravni crveni, i treci start je bio tackle sa tipkom za sut, izravan crveni.....
Sorry movie, ali nemam volje čitati tekst koji je dugačak tri kilometra bez ijednog entera.
dakle moja momcad 3 crvena, izgubio 0:4 , neznam prvi start na utakmici nije bio uopce grub izravan crveni, drugi start isto s leđa je bio al cisto oduzeta lopta opet izravni crveni, i treci start je bio tackle sa tipkom za sut, izravan crveni.....
sudac mora da je bio turčin
ahaha nije licio je na nekog kineza s duzom kosom (retard).
Momci šta vi mislite o 3-5-2 formaciji ...
Mnogo sam priča čuo da je to OP formacija i dosta korištena,pogotovo ove godine u FUT-u...
A i koliko mnogo je jednostavna formacija i lako je slogati hybride 3-5-2....
Ja imam u planu sada priječi na 3-5-2 da malo isprobam kako je igrati sa 3 CB...
A i pošto je 3CB pretpostavljam da moraš imati jako pace ( Chielini,T.Silva,Ramos ...) igrače iza da bi mogli loviti pace napadače....
Trenutno sam sebi složio jednu jako dobru 3-5-2 ekipu sa odličnim igračima i odličnim workrateom jer ove godine u FUT-u pogotovo workrates je jako bitan..
Loris
chielini kaboul if koscielny
de rosi parker
maggio bale
gotze
reus esswein
99 chemistry...
Šta kažete o ekipi i o formaciji!
se moze na PC-u igrat fut npr.ja i netko protiv nekog online?
se moze na PC-u igrat fut npr.ja i netko protiv nekog online?
ne
Trenutno najjakija momčad koja trga sve pred sobom, platio sam position changere u st za ovu dvojicu 15k a skupa koštaju 2, ali nije mi žao. I formacija se pokazala izvrsnom (makar sam to koristio sa bornzevima prije). Neznam da li sam izgubio koju tekmu sa ovom momčadi, ali je jako teško igrat u ovoj formaciji ako se neznate dobro pozicionirat u obrani jer često ostanu samo trojica na xy napadača. eto.
http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#eTPak1yKnJjWd:pc
A što se tice tradea. I sve te fore i tradeovi za šta? Da bi me spajalo sa čiterima? Odustao sam od tradea, napravio si dvije momčadi i nema više trejda ni gubljenja vremena jer tek sad shvacam koliko sam vremena trošio na taj trejd za ništa . Sačuvane su pare za kontrakte i gluposti i to je to.
Trenutno najjakija momčad koja trga sve pred sobom, platio sam position changere u st za ovu dvojicu 15k a skupa koštaju 2, ali nije mi žao. I formacija se pokazala izvrsnom (makar sam to koristio sa bornzevima prije). Neznam da li sam izgubio koju tekmu sa ovom momčadi, ali je jako teško igrat u ovoj formaciji ako se neznate dobro pozicionirat u obrani jer često ostanu samo trojica na xy napadača. eto.
A što se tice tradea. I sve te fore i tradeovi za šta? Da bi me spajalo sa čiterima? Odustao sam od tradea, napravio si dvije momčadi i nema više trejda ni gubljenja vremena jer tek sad shvacam koliko sam vremena trošio na taj trejd za ništa . Sačuvane su pare za kontrakte i gluposti i to je to.
stavis se Benta umjesto ovog iz Heernevena :)
ahaha nije licio je na nekog kineza s duzom kosom (retard).
to je najveci konj od sudaca...taj samo dijeli crvene.. paksu
igraj kup btw Sessegnon trga kao ST jelda? imao sam ideju davno prebacit ga u ST al me malo zabrinula visina tj nizina :D
Potrebni su mi novci a ne mogu igrat sestra sakrila dzojstike i sad cu da se ubijem....