FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.253.803
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
17 godina
Re: FIFA 13
antimadridista kaže...
ova igra izgleda ima problema sa ATI karticama. Prije par dana sam kupio HD 7850, a do tad imao skoro duplo slabiju GTX 460 na kojoj je FIFA radila bez ikakvog trzaja otkad je izašla. Sad igra lagga, ali nekakvo glupo i čudno štekanje, stalno radi u 60 fps-a i onda slika zatrza na sekundu-dvije, ali fps ne pada, samo se pojavljuje to trzanje slike. Nije baš neizdrživo, ali dosad sam igrao i FIFU 12 i 13 na staroj kartici bez ikakvog problema, tako da me trenutno to iritira. Jeli netko imao ovakav problem i kako ste to riješili?

Da, zna se naići na problem s ati karticama.  Probaj lockati frame rate u game settings prije pokretanja same igre. I stavi kvačicu na wait for vsync. Malo se poigraj s tim opcijama dok ne naletiš na dobitnu kombinaciju

14 godina
movie kaže...
KiCo77 kaže...

Inace, na webappu odes u Active Squad, odaberes igraca, kliknes "Bio" i pise ti "Bought for:" i cijena za koju si ga kupio.

Da to znam ali kako da mu to snimim pa pošaljem da se uvjeri da ne muljam?

Posaljes onaj link od squada (share) ili print screen -> paste u paint -> spremis i uploadas sliku na forum

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
FIFA 13

Uzalud mu i IF messi i IF ozil kad je naletio na VATRENE.

Zao mi je sta mu nisam zabio jos koj gol jer sam imao puno prilika ali nisam naviknut igrat sa ovakvim igracima, ovo mi je 1. tekma danas ipak, jos nemogu vjerovat kako je Leovac ubijao Di Mariu :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
KiCo77 kaže...

Zao mi je sta mu nisam zabio jos koj gol jer sam imao puno prilika ali nisam naviknut igrat sa ovakvim igracima, ovo mi je 1. tekma danas ipak, jos nemogu vjerovat kako je Leovac ubijao Di Mariu :)

respect :D

13 godina
neaktivan
FIFA 13

treba ti jedan bog da ostvojiš prvu ligu , vodiš 3:1 u 76 minuti i izgubiš 3:4 ... super osjećaj....( faking kišni teren)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

zar mi nitko ne zeli pomoci oko fife?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

http://bit.ly/Y5O9AD

evo ovo je bilo tako tesko

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

screan {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
BoobZ kaže...
KiCo77 kaže...

respect :D

Ty, kakva ti je ovo slika Mandže u Barci :O Istina dobro bi doso u BBVA timu xD

Stvarno nemogu vjerovat, Leovac (61), drugi najslabiji (iza Martica(53)) da na kraju ima 8.6 i da cijelo vrijeme zaustavlja Di Mariu i nekad Messia... a Modrica, od kojeg sam najvise ocekivao, skoro da nisam ni vidio.

Trebao bi jos koju odigrat, ali uzasno me brinu ovi spori CBi...

A Pletikosa je skinuo zicer Messiu haha crko sam :D

13 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

screan {#}

hahaha

12 godina
neaktivan
FIFA 13

Kod mene je problem oko trade-a jer ne znam kako da uklopim kad postavljam buy now i start price cijenu. Jos nesto, hitno mi treba 30k koinsa, a na trade pile-u imam:

1. http://www.futhead.com/fifa/players/12980/ 4-2-2-2

2. Santi Casorla CAM 4-1-2-1-2

3. Edin Džeko ST 4-3-3

4. Luiz Gustavo CDM 4-2-2-2

5. Aquilani CM 3-4-3

6. Vedad Ibisevic ST 4-3-3

7. Diego Costa ST 4-2-2

8. Diego Alves GK 4-2-2-2

9. Adriano LB 4-2-2-2

10. Josue CDM 4-2-2-2

11. Alvaro ST 3-5-2

Kako ovim igracima da postavim buy now i start price cijenu, a da ih ne prodajem 3 dana i ima li sanse sa ovim igracima zaraditi priblizno 30k koinsa ??

Origin ID: Foster1213

0 0 hvala 0
14 godina
Foster kaže...

Kod mene je problem oko trade-a jer ne znam kako da uklopim kad postavljam buy now i start price cijenu. Jos nesto, hitno mi treba 30k koinsa, a na trade pile-u imam:

1. http://www.futhead.com/fifa/players/12980/ 4-2-2-2

2. Santi Casorla CAM 4-1-2-1-2

3. Edin Džeko ST 4-3-3

4. Luiz Gustavo CDM 4-2-2-2

5. Aquilani CM 3-4-3

6. Vedad Ibisevic ST 4-3-3

7. Diego Costa ST 4-2-2

8. Diego Alves GK 4-2-2-2

9. Adriano LB 4-2-2-2

10. Josue CDM 4-2-2-2

11. Alvaro ST 3-5-2

Kako ovim igracima da postavim buy now i start price cijenu, a da ih ne prodajem 3 dana i ima li sanse sa ovim igracima zaraditi priblizno 30k koinsa ??

Pa samo ovaj prvi ti vec vrijedi skoro 30k ( po futheadu)...

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.3.2013 12:03 (KiCo77).
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Ako je neko imao iskustva da u UT igra i sa 4-3-3 formacijom i sa 4-3-1-2, koja mu je bolja. Ja trenutno igram u 4-3-3 ali namjeravam da predjem u 4-3-1-2 pa da li bi to bilo pametno ??

Origin ID: Foster1213

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
ova igra izgleda ima problema sa ATI karticama. Prije par dana sam kupio HD 7850, a do tad imao skoro duplo slabiju GTX 460 na kojoj je FIFA radila bez ikakvog trzaja otkad je izašla. Sad igra lagga, ali nekakvo glupo i čudno štekanje, stalno radi u 60 fps-a i onda slika zatrza na sekundu-dvije, ali fps ne pada, samo se pojavljuje to trzanje slike. Nije baš neizdrživo, ali dosad sam igrao i FIFU 12 i 13 na staroj kartici bez ikakvog problema, tako da me trenutno to iritira. Jeli netko imao ovakav problem i kako ste to riješili?

Probaj isključit Vsync u igri, a uključit u control panelu od drivera.

13 godina
neaktivan
Foster kaže...

Ako je neko imao iskustva da u UT igra i sa 4-3-3 formacijom i sa 4-3-1-2, koja mu je bolja. Ja trenutno igram u 4-3-3 ali namjeravam da predjem u 4-3-1-2 pa da li bi to bilo pametno ??

Nema tu koja je bolja formacija, koja nije. Pitanje je na koji način igraš, ako igraš brzo sa kontrama, brzim krilima  onda naravno 433, ako preferiraš igru kroz sredinu onda 4312i to ti je to :D i imaj na umu da ti je 433 dosta skuplja formacija

12 godina
neaktivan
FIFA 13

Nešto mi dođe žao lika, kad se samo sjetim koliko puta se meni isto dogodilo.

http://i.imgur.com/NcnJ6az.jpg?1

Od osvajanja DIV1 u ponedjeljak do borbe za opstanak u DIV2 zadnja 2 dana da bi sinoć nekim čudom ponovo izborio promociju u DIV1 sa potpuno istim igračima. Toliko o EA sindromu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Foster kaže...

ja sam igrao 4-3-3 i kad sam s istim igračima prešao na 4-1-2-1-2 bio sam puno zadovoljniji i bolje sam igrao.. nekako mi se lakše braniti u 4-1-2-1-2 formaciji i izlaziti s loptom prema naprijed

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.3.2013 16:42 (movie).
13 godina
FIFA 13

Frajer cijelu talijansku ekipu IF ima plus zamjene. Koja jebada kad su fizicki mocni ko zvjeri.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Frajer cijelu talijansku ekipu IF ima plus zamjene. Koja jebada kad su fizicki mocni ko zvjeri.

352 formacija? a zamijena je Ronaldo?

13 godina
FIFA 13

3-5-2 je... a sad se ne sjecam ronalda... balo je bio u spici...

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Sad bih vam složio ovdje 300k Serie A squad koji ubija apsolutno svakoga, ali pošto sam igru prestao igrati već u 1. mjesecu nemogu se sjetiti kako je išao :) 

Inače, ako imate problema s FUTom ili imate bilokakvo pitanje, pitajte me preko PMa slobodno, igram FUT od 09' kad je izašao, ove godine prvi put sam ovako rano završio, zasitio sam ga se. 

Uglavnom sve cake znam oko toga, kao i od zarađivanja love i slično. Prešao sam 3milje na PS3 gdje je 10x teže trgovati jer ljudi više igraju, na PC ima jako malo igrača pa je lakše naletjeti. 

Ukoliko ne znate za 59. minutu metodu zarađivanja coinsa, onda ne znate koji profit propuštate :)

1 0 hvala 0
15 godina
DangerouS kaže...

Sad bih vam složio ovdje 300k Serie A squad koji ubija apsolutno svakoga, ali pošto sam igru prestao igrati već u 1. mjesecu nemogu se sjetiti kako je išao :) 

Inače, ako imate problema s FUTom ili imate bilokakvo pitanje, pitajte me preko PMa slobodno, igram FUT od 09' kad je izašao, ove godine prvi put sam ovako rano završio, zasitio sam ga se. 

Uglavnom sve cake znam oko toga, kao i od zarađivanja love i slično. Prešao sam 3milje na PS3 gdje je 10x teže trgovati jer ljudi više igraju, na PC ima jako malo igrača pa je lakše naletjeti. 

Ukoliko ne znate za 59. minutu metodu zarađivanja coinsa, onda ne znate koji profit propuštate :)

Propjevaj golube haha :D

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Znači ovako, pogledajte ovaj video:

Ako vam nije jasno, evo ukratko na HR upute:

1. Postavite search na min buy now 200coinsa a max buy na onoliko koliko imate love (tipa imate 20,000, max bin stavite na 20k).

2. Izaberite jednu ligu koju želite (i samo gold se isplati), samo jednu, ako uzmete sve predugo će vam trebati doć do 59. minute i previše je to kartica za zaradu, makar je mogućnost zarade veća.

3. Kliknite search i skrolajte skroooooz do 59te minute...

Zašto bas 59. ? Zato jer je to najmanje vrijeme koje možete staviti kada prodajete igrača a i u isto vrijeme je prva opcija koja je ponuđena kad stavljate nekoga na market. Upravo zato, početnici i neznalice koje ne znaju cijene stavit će neke jako blesave cijene jako vrijednim igračima. Tipa početnik otvori paket, dobije Rooneya i nema pojma koji je ratio coinsa u igri i misli da je 300coinsa jako velika lova..pa stavi Rooneya za 300coinsa na 1sat. Čim on postavi igrača za 1h, kreće odbrojavanje od 59min 59sec. Tu želite biti, između 59min 45sec i 59min 59sec. 

Uzmite u obzir da je najveća muka ovdje doći do 59. minute, tj. skrolanje. Za jednu ligu zna bit po 600stranica. Postoji tu cheat engine s kojim dođete do 600te stranice za 2minute, ali n bih preporučao i komplicirano je jako. Nije to nikakvo varanje, nego samo brže dođete do 59. minute, proguglajte ako vas zanima. 

Uglavnom kada dođete do 59te, onda skrolate nekoliko stranica unaprijed-unazad, da bi vam se kartice refreshale.

VAŽNO:  Uzmite ligu koju najbolje poznajete, ne kupujte igrača ako niste sigurni da je bargain (odnosno jeftinjara). Prva 2 dana potrošite svaki dan 2x 2h otprilike samo da naučite cijene igrača (nemojte kupovati ništa osim ako niste sigurni!). Možete i učiti cijene preko futhead stranice ili sličnih, ali ne preporučam jer tamo se cijene igrača baziraju na prosječnoj cifri po kojoj se prodaju, a taj podatak nije relevantan. 

Nakon što naučite cijene skoro svim igračima, krenite u pohod. Na početku kad imate malo love bit će sporije no kasnije će biti profit brži. Naravno, možda igrač od 50k naleti za 10k pa odma dignete 35k profita. Kasnije, kako budete prešli 100,000 recimo, tako i promjenite max bin na 100k. Onda možete i povećati min bin sa 200 na 1k recimo, da bi izbjegli hrpu un-rare karti, makar s time propuštate šansu da ulovite nekog jako vrijedno igrača za manje od 1k. 

Ima primjera na EA forumima (koje više ne posjećujem jer mod ekipa koja došla je dječurlija), tamo sam imao par tisuća postova. Uglavnom, tamo se uvijek moglo vidjeti dobri 59th ulovi. Par ljudi je Ronalda za 200coinsa tako ulovilo. Ja sam u FUT10 u dva dana ulovio IF Younga za 5k (prodao za 350k), dva IF Pata (jedan za 110k - prodao za 300k) i jedan za 50k - prodao za 290k. 

Sada ova metoda slabo radi na PS3 i X360 jer skoro svi za nju znaju...zato jedno važno pravilo: NE GOVORITE NIKOME ZA OVAJ NAČIN , zašto? Jednostavno, možda upravo frend kojem kažete ovo će biti taj koji će vam pred nosom ukrasti Aguera za 1000coinsa. Dakle, probajte ovo zadržati među onima koji čitaju temu. 

E sad za ovo otkriće će bit dosta jedan steam acc sa MW3 ili BO2 ili origin acc sa FIFOM13.... Haha {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.3.2013 21:14 (DangerouS).

6 0 hvala 4
15 godina
DangerouS kaže...

Znači ovako, pogledajte ovaj video:

Ako vam nije jasno, evo ukratko na HR upute:

1. Postavite search na min buy now 200coinsa a max buy na onoliko koliko imate love (tipa imate 20,000, max bin stavite na 20k).

2. Izaberite jednu ligu koju želite (i samo gold se isplati), samo jednu, ako uzmete sve predugo će vam trebati doć do 59. minute i previše je to kartica za zaradu, makar je mogućnost zarade veća.

3. Kliknite search i skrolajte skroooooz do 59te minute...

Zašto bas 59. ? Zato jer je to najmanje vrijeme koje možete staviti kada prodajete igrača a i u isto vrijeme je prva opcija koja je ponuđena kad stavljate nekoga na market. Upravo zato, početnici i neznalice koje ne znaju cijene stavit će neke jako blesave cijene jako vrijednim igračima. Tipa početnik otvori paket, dobije Rooneya i nema pojma koji je ratio coinsa u igri i misli da je 300coinsa jako velika lova..pa stavi Rooneya za 300coinsa na 1sat. Čim on postavi igrača za 1h, kreće odbrojavanje od 59min 59sec. Tu želite biti, između 59min 45sec i 59min 59sec. 

Uzmite u obzir da je najveća muka ovdje doći do 59. minute, tj. skrolanje. Za jednu ligu zna bit po 600stranica. Postoji tu cheat engine s kojim dođete do 600te stranice za 2minute, ali n bih preporučao i komplicirano je jako. Nije to nikakvo varanje, nego samo brže dođete do 59. minute, proguglajte ako vas zanima. 

Uglavnom kada dođete do 59te, onda skrolate nekoliko stranica unaprijed-unazad, da bi vam se kartice refreshale.

VAŽNO:  Uzmite ligu koju najbolje poznajete, ne kupujte igrača ako niste sigurni da je bargain (odnosno jeftinjara). Prva 2 dana potrošite svaki dan 2x 2h otprilike samo da naučite cijene igrača (nemojte kupovati ništa osim ako niste sigurni!). Možete i učiti cijene preko futhead stranice ili sličnih, ali ne preporučam jer tamo se cijene igrača baziraju na prosječnoj cifri po kojoj se prodaju, a taj podatak nije relevantan. 

Nakon što naučite cijene skoro svim igračima, krenite u pohod. Na početku kad imate malo love bit će sporije no kasnije će biti profit brži. Naravno, možda igrač od 50k naleti za 10k pa odma dignete 35k profita. Kasnije, kako budete prešli 100,000 recimo, tako i promjenite max bin na 100k. Onda možete i povećati min bin sa 200 na 1k recimo, da bi izbjegli hrpu un-rare karti, makar s time propuštate šansu da ulovite nekog jako vrijedno igrača za manje od 1k. 

Ima primjera na EA forumima (koje više ne posjećujem jer mod ekipa koja došla je dječurlija), tamo sam imao par tisuća postova. Uglavnom, tamo se uvijek moglo vidjeti dobri 59th ulovi. Par ljudi je Ronalda za 200coinsa tako ulovilo. Ja sam u FUT10 u dva dana ulovio IF Younga za 5k (prodao za 350k), dva IF Pata (jedan za 110k - prodao za 300k) i jedan za 50k - prodao za 290k. 

Sada ova metoda slabo radi na PS3 i X360 jer skoro svi za nju znaju...zato jedno važno pravilo: NE GOVORITE NIKOME ZA OVAJ NAČIN , zašto? Jednostavno, možda upravo frend kojem kažete ovo će biti taj koji će vam pred nosom ukrasti Aguera za 1000coinsa. Dakle, probajte ovo zadržati među onima koji čitaju temu. 

E sad za ovo otkriće će bit dosta jedan steam acc sa MW3 ili BO2 ili origin acc sa FIFOM13.... Haha {#}

Ja mislim da je ovo EA patchao ovo, tj nemoze se proc 830 stranica a na toj stranici je tek 38 minuta :/

EDIT: Tj tako ako trazis za sve igrace, ako trazis iz lige vec na 150 ce bit dovoljno :P 

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.3.2013 23:11 (Encyanix).
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Može bit da su patchali. Ako zapne oko 800te strane, povećaj min bin ili smanji max bin. 

Uglavnom budi siguran da uzmes jednu ligu, preporučam bbva ili serie a. EPL ima vise kvalitetnih igraca pa i automatski vise strana.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Nije cheat nego lakše dodjes do željene stranice jeli? Nije ni cheat ovo što svi drugi rade, samo lakše dodjes do coinsa. bilokakvi vanjski programi ili bilošta slično je cheat. točka 

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Ako je cheat sta si iskoristio skriptu na google chrome. Onda je ovo za zatvor.... Sta god se moze iskoristit iskoristite.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Koliko vrijedi Nuri Sahin IF CM 4-2-2-2, zelim ga prodati, a ne znam koliko vrijedi.

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Flue kaže...

Koliko vrijedi Nuri Sahin IF CM 4-2-2-2, zelim ga prodati, a ne znam koliko vrijedi.

Stvarno neznam koliko bi mogao vrijedit, teško je dosta odredit, probaj odokativno koliko ti se sviđa. Ili probaj provjerit na marketu možda. Trud i vrijeme koji ulažeš u stavljanje ovog posta je manje nego da si jednostavno provjerio na marketu za koliko ide. 

14 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

Nije cheat nego lakše dodjes do željene stranice jeli? Nije ni cheat ovo što svi drugi rade, samo lakše dodjes do coinsa. bilokakvi vanjski programi ili bilošta slično je cheat. točka 

Ko što je kolega dole odgovorio, to je skripta s kojom skočiš sa stranice 2 u kodu na stranicu 542 (primjer). Ona ne sluzi za direktno dobivanje coinsa, ja to ne smatram cheatom iz tog razloga. Uštedi ti vrijeme, ali većinu posla moraš sam obaviti. 

Ako je neko zainteresiran da mu zaradim lovu na PC verziji igre, može mi proslijediti podatke accounta za web app. Doma sam i ne radim tako da imam previse slobodnog vremena. Nema govora o krađi accounta pošto ni nemam FIFU13 i osnivač sam www.fifa-expert.com stranice tako da nemogu nigdje pobjeć s accountom :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 13:53 (DangerouS).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice