imam jedan čudan problem s joystickom, desni analog mi radi, ali kada usmjerim prema gore oni mi ide na ljevo i tako ostale strane
ništa popravio
imam jedan čudan problem s joystickom, desni analog mi radi, ali kada usmjerim prema gore oni mi ide na ljevo i tako ostale strane
ništa popravio
budem, hvala ti puno
ništa popravio
kako?
rezime otvorenih packova u HH. 350k potrošeno, dobio sam IF Jonasa - 15k max, figueroa - već sad se nemože prodat za 50k, jordi alba, fernando torres, cavani, a ostalo sve neki levati. par formacija i tako. Sve u svemu jedva pola novaca vraćeno
Njemu nista posebno, a meni je neymar bog xd
Ako i ne igram sa brazilcima, cim mi nesto zaglibi ubacim ga na LM/ST i nerijetko bas on zabije :D kad gledas na futheadu long shot i shot power se cini nekako malen al svasta neymar pogađa, dribling nemoram ni komentirat..
Pa jedino gdje je jak to je taj dribling a ja tako ne igram niti znam pa mi je to nevažna komponenta njegove kvalitete. Dodavanje prosjećno, čvrstoća u duelu prosjećna, igra glavom prosjećna... i kaj ja onda imam od njega?
Udarac po golu nije mu ništa bolji od baleovog ili hazardovog... ustvari, više manje svi igrači koji nešto znače imaju dobar udarac. Sve ovisi o tvom osjećaju koliko dugo trebaš držati pucanje...
Pa dobro to sve ovisi o tvom tipu igre, poziciji gdje ga igras i sl.
Meni u 4-3-2-1 dođe ko striker, brze je, skillove ne koristim ali zato obožavam 5* fake shot i samo s tim mogu prec vecinu. Neznam zasto al jednostavno mi je najbolji LF.
Bale ima jako dobar šut, koristim ga u hybridu engleza i spanjolaca, pogotovo volim sta izbjegava weak foot pa mu je svaki šut felš ("outside foot"). To sve ovisi koga si mozes priustit i za kakvu ti ekipu treba, necu balea stavljat među brazilce niti neymara u engleze, pa ih zato imam oboje.
Od hazarda i bale-a mi je bojlji nani sto po long sutu i sto po driblingu a za neymara u paru sa ronaldinjom i marcio azevedom prave cuda sto po levoj strani sto sa ronaldinjom kroz driblinge i kombinacije izmedju njih dvojica a pritom igram sa brazilcima 4-1-2-1-2 formaciju neymar LM i ronaldinjo naravno CAM.Meni je recimo glupo ako na mecu ne uradim neki dribling gde prevariti protivnika i dati gol jer bez toga je mnei fudbal na samoj nuli isto tako i kada gledam pravi fudbal na tv-u dodudse tih poteza vise nema jer ronladinjo igra u brazilu a kod mene retko kada uhvatim da ga gledam jer on uvek napravi neki svoj show na tekmi i zbog toga ga ceo svet voli i svi mu se klanjaju i zbog toga je fudbal no1!!!!!!!!!
Ja volim kad me lik izigra s par brzih dodavanja i stvaranja viška igrača. Za mene je to nogomet, kombinatorika a ne soliranje... 11 igrača igra nogomet a ne jedan pa s njim udaraj po gamepadu dok ti prsti ne pocrne..
Sinoc kada je završio Lukin showtime...odem na Trade da produžim aukcije...kako sam imao Luku za prodati, velim sebi, sad cu mu povecati cjenu, jer ce poslje onoga sinoc krenuti navala... ja tamo, Luka otišao za 7500 u 4-2-3-1 formaciji...a prodavao sam ga 7 dana i smanjivao cjenu...
Druga stvar koja mi se desila jucer dok sam igrao FUT... (gle čuda ) primim gol u 90' min. 5-4. Bio sam mrtav hladan, jer mi se ovo dešava svaku drugu tekmu. Eeee sada, krecem sa centra, ocekujem posljednji zvižduk, ali ništa, krenem sa Militom, onako bez veze u solo prodor, cekajci svaki tren kraj, ali ništa...jedan drugi, treci, cetvrti, peti...izbijam sam pred suparničkog vratara, onoo, ne možeš vjerovati...Onako u cudu... sutiram, vratar brani, dolazi odbijanac do njegovog igraca koji panicno izbija u out, bacim gamepad i uhvatim se za glavu...rekoh sebi sad je kraj,kad ono neeee... još se igra. Izvedem loptu koja dolazi do Aimara ...jedan, drugi... shoot, izvan 16-erca...GOLČINAAA za 5-5 Ma je**se EA idi te sve u pi**u materinu...pogasim sve i odem gledat United-Real.
Pozzz!
Pozz,ljudi inače igram PES,pošto me PES razočarao želio bih probati fifu,možete li mi nešto reći o fifi nekakvu razliku od pesa?Pogotovo želim znati za master ligu jer to najviše igram.
Sinoc igrao Fut do 12 i kada sam se jutros digao da vidim banovan mi radun od fife13 dali se vama to desavalo sada sam ih konntaktirao ali neznam sta ce biti kakva je situacija u ovome slucaju?
Sinoc igrao Fut do 12 i kada sam se jutros digao da vidim banovan mi radun od fife13 dali se vama to desavalo sada sam ih konntaktirao ali neznam sta ce biti kakva je situacija u ovome slucaju?
Nikada nisam bio chater imam preko 1000 utakmica odigranih i vrijednosti igraca oko 400 000 ne vjerujem da ce mi valjda ga skroz oduzeti?
ništa popravio
kako?
trebo sam samo promjenit u x360ce
Right Analog X=6
Right Analog Y=-3
Pozz,ljudi inače igram PES,pošto me PES razočarao želio bih probati fifu,možete li mi nešto reći o fifi nekakvu razliku od pesa?Pogotovo želim znati za master ligu jer to najviše igram.
???
Nikada nisam bio chater imam preko 1000 utakmica odigranih i vrijednosti igraca oko 400 000 ne vjerujem da ce mi valjda ga skroz oduzeti?
Odi na ovu stranicu http://crofc.net/index.php, registriraj se i postavi to pitanje na forumu u "Fifa 13 Problemi" tu ce ti pomoci siguran sam
Ljudi pitanje tek sam počeo da igram FIFA 13 na PS3 i super je prezadovoljan sam . Igram sada Ultimate team mod i malo sam se zeznuo ostalo mi je 153 coins , a dvojici igrača mi je istekao ugovor i ništa ne mogu da uradim . Kako mogu zaradit coins i gdje u kojim modovima.
HVALA PUNO
Jučer igram DIV1 i imam 14 bodova i 3 utakmice do kraja sezone. Počnem igrat i lik me vodi 2:1 i diskonekta se. Poslije utakmice nisam dobio 10k coinsa za ostanak u diviziji a piše mi da imam 0 bodova i 10 utakmica za odigrat. Nije mi za tih 10k ali valjda je nekakav bug.
Danas osvojim DIV1 i to u zadnjoj utakmici protv nekog lika AC imotski mu je naziv kluba. Odem u store da otvorim gold pack i dobijem svašta nešto zanimljivo, maloprije se ulogiram na web app vidim u store mi stoji Premium gold pack... odakle sad to o.O
Jučer igram DIV1 i imam 14 bodova i 3 utakmice do kraja sezone. Počnem igrat i lik me vodi 2:1 i diskonekta se. Poslije utakmice nisam dobio 10k coinsa za ostanak u diviziji a piše mi da imam 0 bodova i 10 utakmica za odigrat. Nije mi za tih 10k ali valjda je nekakav bug.
Danas osvojim DIV1 i to u zadnjoj utakmici protv nekog lika AC imotski mu je naziv kluba. Odem u store da otvorim gold pack i dobijem svašta nešto zanimljivo, maloprije se ulogiram na web app vidim u store mi stoji Premium gold pack... odakle sad to o.O
ac imotski to sam ja, imaš bolji tim
pa kad osvojis DIV1 dobijes 10k i premium gold pack
pa kad osvojis DIV1 dobijes 10k i premium gold pack
Znam za jedan koji dobijem, taj sam redeem u igri. U tom packu sam dobio Gomisa, 4-4-2 formaciju i nekoliko gold contractsa.
Ali kad sam se nekih 20 minuta kasnije ulogirao na web app u store mi stajalo jedan free Premium gold pack u kojem sam Dobio Ferdinanda, Jorge Henriquea i još nekakovg silver Rm-a
Joj sta mi se upravo desilo. Igram ja polufinale gold kupa. Nabijem igracima i fitnes i moral skroz. Dobijem nekog lika, razvaljujem ga. Ne moze frajer da izbije loptu, al mu golman brani bolje od Van der sara u najboljim danima. Jedna kontra i zabije mi lik ono sto zovu "sweaty goal". Ja se naljutim pravo al hajd izjednacim nekako. U drugom poluvremenu napadam ko lud, a on samo igra na kontre i prekide. Zabijem mu ja gol i kontam to je to, kad u devedesetoj minuti izjednaci glavom na 2-2. Ja poludim ocu sve ono da porazbijam. Igramo mi produzetak kad me povede stisnem ja 2 minute kasnije izjednacim. Drugo poluvrijeme pogodim 2 stative i precku sa idiotom walcottom. 120 minut sudska nadoknada pred penale imam ja korner i golman uhvati loptu, izbije je do kraja (ja kontam sad ce sudija svirat) kad ono da u for za remy-a, osuta precka gol. Sta reci, a ne zaplakat. http://i45.tinypic.com/2nqxg00.png
Doso James CB 64 overvall - Trinidad i Tobago 4-4-2. Preko 20k ide ko puska :D
Pozdrav ljudi.Može li mi ko objasniti kako se igra FIFA 13 znam da je pitanje smiješno ali igram pes i sada sam se prebacio na fifu i neznam igrati fifu.
Pozdrav ljudi.Može li mi ko objasniti kako se igra FIFA 13 znam da je pitanje smiješno ali igram pes i sada sam se prebacio na fifu i neznam igrati fifu.
X-dodas
O- Pucas
kocka - ubacujes
trokut - dajes loptu u for
L1 + trokut - dajes visoku loptu u for
L2 - finesse sut
Ultimate team - mjesto gdje zaradjujes, kreiras svoj tim od igraca koje kupis i igras protiv igraca online. Imas 5 divizija kreces od 5 pa sve do 1. Treba ti odredjeni broj bodova da: ostanes u trenutnoj diviziji, odes u vecu, ili osvojis postojecu. Ukoliko ne dobijes nesto od ovoga padas u nizu diviziju (osim u petoj tu ostajes). Za jos informacija o UT http://fifa-expert.com/forum/index.php?topic=19431.0
Session - Sve isto osim sto biras koji ces da budes tim od pravih timova i tu nista ne kreiras i ne kupujes, imas 10 divizija.
To bi ti bilo ono osnovno pa ako ti imas jos neka pitanja rado cemo ti pomoci :)
Hvala na odgovorima,ali imam još pitanja.Vidm da nema na fifi Master lige kao na pesu?Ja imam piratsku verziju fife,znači da ne mogu igrati #opciju# kreiranja kluba i kupovine igračča i igranja online s ostalim igračima.Kada igram fifu iz igrača mi ide neka crta s krugom na kraju po terenu nešto ovako ----------O
Hvala na odgovorima,ali imam još pitanja.Vidm da nema na fifi Master lige kao na pesu?Ja imam piratsku verziju fife,znači da ne mogu igrati #opciju# kreiranja kluba i kupovine igračča i igranja online s ostalim igračima.Kada igram fifu iz igrača mi ide neka crta s krugom na kraju po terenu nešto ovako ----------O
Zato jer imas namjesteno Mouse + keyboard.
Zato jer imas namjesteno Mouse + keyboard.
Da to sredis u opcijama. Licno ti je moj savjet da nabavis original igricu, neces se pokajati siguran sam..
Kupio Podolskog i nije mi se uklopio u momcad.
Znaci prodajem Podolskog, ST, 4-4-1-1, 13000 coinsa.
Da, nema master lige već karijere. Isti k....c samo drugo pakovanje, tj. riječ..