Sta mislite na poziciji CM koji je bolji David Silva ili Samir Nasri po vama?
Nasri !
Btw. ovaj Muriel je toliko OP Boze sacuvaj...On kao da ima rop u nogamai svaki sut mi je gol..neam rijeci
Nasri !
Btw. ovaj Muriel je toliko OP Boze sacuvaj...On kao da ima rop u nogamai svaki sut mi je gol..neam rijeci
Po meni nasri, brzi je a imo isto odlicna dodavanja :D
Meni je Silva rasturio CM u 4-4-2, odlican je bio :D nasria nisam probao
uzeo sam Nasrija pa pokusacu da vidim
Svaki finese shot od Nasrija je gol.Strasan igrac !
Damir(nasri), ali još bolji tevez!!
uzeo sam Nasrija pa pokusacu da vidim
Zezno si se.... Silva je BOG....tko god kaže da je Nasri bolji...lažeeee na kubik. pozzzz!
Zezno si se.... Silva je BOG....tko god kaže da je Nasri bolji...lažeeee na kubik. pozzzz!
Kao i sa svakim igračem i sa sailvom treba znati igrati, poznavati njegove mogućnosti. Mislim da sam trenutno na 50% ali što sam dans s njim odigrao bilo je nevjerojatno. Niti nasri nije loš, sve ovisi o stilu igre igrača i njegovoj vještini... nezahvalno je nekome preporučiti igrača a da nisi upoznat s vještinom igrača. Nekome više odgovara nasri a nekome silva, trećemu netko treći...
koja je svrha igračima u UT da prekinu meč čim dođe lopta na centar.ne računaju se pobjede,novaca dobiješ oko 300,potrošiš ugovore?!
tolko ih ima u zadnjih 30-40 tekmi što sam odigro da mi se dižu živci sve više..al mogu ih već prepoznat po grbu ,dresu i imenu...a kad vidim sastav odma znam da će mi prekinut. jel ima iko takvih problema?
nezahvalno je nekome preporučiti igrača a da nisi upoznat s vještinom igrača. Nekome više odgovara nasri a nekome silva, trećemu netko treći...
Nikada nebi napisao nešto ovako drsko da nisam igrao sa obojicom...daleko da je Nasri loš...ali u dilemi Silva ili Nasri...Silva je apsolutno bolji izbor...on je u FUT-u nogometni Mozart...sjecam se kad mi je stigao u ekipu,sve je živnulo, jednostavno se odmah osjetilo da je došlo mega pojačanje...dok sa Nasriem nije bilo tako...Silvu hoce lopta, uvjek je na pravom mjestu...a ustalom najbolje ih je imati obojicu
Ja držim Ramiresa, yaya turea i david silvu u vezi.. mrsko mi stavljat nasrija..
Jedna kombinacija kada hocu da odmorim Argentince
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#fC8jzDUYnJa0d:pc
zasto jednostavno nenapravis dva squada ?
zasto jednostavno nenapravis dva squada ?
Fazon je u tome, sto nemam adekvatne zamjene za moje top argentince...pa sam se pokrpao sa ovim iz serije A...ne predlaaži mi dodatne squad-ove, imam za prodati preko 60 igraca...
nezahvalno je nekome preporučiti igrača a da nisi upoznat s vještinom igrača. Nekome više odgovara nasri a nekome silva, trećemu netko treći...
Nikada nebi napisao nešto ovako drsko da nisam igrao sa obojicom...daleko da je Nasri loš...ali u dilemi Silva ili Nasri...Silva je apsolutno bolji izbor...on je u FUT-u nogometni Mozart...sjecam se kad mi je stigao u ekipu,sve je živnulo, jednostavno se odmah osjetilo da je došlo mega pojačanje...dok sa Nasriem nije bilo tako...Silvu hoce lopta, uvjek je na pravom mjestu...a ustalom najbolje ih je imati obojicu
Nisam mislio na vještinu nasria ili silve već igrača koji igra s njima. Jučer sam igrao s likom koji ima silvu. To kaj on s njim radi ja neću niti za dvije godine moći napraviti niti sam znao da se to može...
Možda sam se nespretno izrazio kad sam rekao "igrača". Znam da si igrao s obojcom...
Meni neymar ništa posebno. Prodao sam ga i kupio balea i hazarda i još mi ostalo 100k coinsa. Walcott što može promašiti je nevjerojatno, i njega sam se riješio prvom prilikom a sturridgea sam uzeo u sadašnjoj novoj formaciji 4-1-2-1-2 kao RM ali još ga nisam isprobao na PS3... budem danas...
Nakon dva dana tradea stisnem na igrača da ga metne u watch listi veli nemre, i skužim da imam preko 50 stvari na watch listu koje moram prodat, plus 40 stvari na trade pileu i još u klub šta sam spremao što nisam mogao prodat. Pa još jednom pitam ako se nekom da uzet "na veliko" i zahebavat s tim za neki profit nek mi se javi. Ili ja dam te igrače, dogovorimo se cijenu koju ja želim dobit pa sve iznad što se proda ostaje vama. Bronze englezi u pitanju
Njemu nista posebno, a meni je neymar bog xd
Ako i ne igram sa brazilcima, cim mi nesto zaglibi ubacim ga na LM/ST i nerijetko bas on zabije :D kad gledas na futheadu long shot i shot power se cini nekako malen al svasta neymar pogađa, dribling nemoram ni komentirat..
Ako i ne igram sa brazilcima, cim mi nesto zaglibi ubacim ga na LM/ST i nerijetko bas on zabije :D kad gledas na futheadu long shot i shot power se cini nekako malen al svasta neymar pogađa, dribling nemoram ni komentirat..
Pa jedino gdje je jak to je taj dribling a ja tako ne igram niti znam pa mi je to nevažna komponenta njegove kvalitete. Dodavanje prosjećno, čvrstoća u duelu prosjećna, igra glavom prosjećna... i kaj ja onda imam od njega?
Udarac po golu nije mu ništa bolji od baleovog ili hazardovog... ustvari, više manje svi igrači koji nešto znače imaju dobar udarac. Sve ovisi o tvom osjećaju koliko dugo trebaš držati pucanje...
http://www.futhead.com/fifa/squads/6838380/#
S ovim timom sam usao i osvojio Diviziju 1 vrlo sam zadovoljan pogotovo sa Gervinhom a nije ni walcott los samo nekad zna fuliti ono sto je lakse pogoditi. Zanima me koji bi mi igrac dobro dosao. Jos me zanima kako uspijete skupiti toliko novca za npr. neymara, teveza, aguera itd. ja sam najvise skupio 12k. Mislim da li postoji neki trik ???
S ovim timom sam usao i osvojio Diviziju 1 vrlo sam zadovoljan pogotovo sa Gervinhom a nije ni walcott los samo nekad zna fuliti ono sto je lakse pogoditi. Zanima me koji bi mi igrac dobro dosao. Jos me zanima kako uspijete skupiti toliko novca za npr. neymara, teveza, aguera itd. ja sam najvise skupio 12k. Mislim da li postoji neki trik ???
Trade..Kupujes igrace po manjim cijenama nego inace provjeravas ccijene itd.
meni je gotze umakao za 15k jer sam ugasio budala monitor u cm...
hmm FUT UNITED, kakve li sad money grabbing gluposti daju
Pa jedino gdje je jak to je taj dribling a ja tako ne igram niti znam pa mi je to nevažna komponenta njegove kvalitete. Dodavanje prosjećno, čvrstoća u duelu prosjećna, igra glavom prosjećna... i kaj ja onda imam od njega?
Udarac po golu nije mu ništa bolji od baleovog ili hazardovog... ustvari, više manje svi igrači koji nešto znače imaju dobar udarac. Sve ovisi o tvom osjećaju koliko dugo trebaš držati pucanje...
Od hazarda i bale-a mi je bojlji nani sto po long sutu i sto po driblingu a za neymara u paru sa ronaldinjom i marcio azevedom prave cuda sto po levoj strani sto sa ronaldinjom kroz driblinge i kombinacije izmedju njih dvojica a pritom igram sa brazilcima 4-1-2-1-2 formaciju neymar LM i ronaldinjo naravno CAM.Meni je recimo glupo ako na mecu ne uradim neki dribling gde prevariti protivnika i dati gol jer bez toga je mnei fudbal na samoj nuli isto tako i kada gledam pravi fudbal na tv-u dodudse tih poteza vise nema jer ronladinjo igra u brazilu a kod mene retko kada uhvatim da ga gledam jer on uvek napravi neki svoj show na tekmi i zbog toga ga ceo svet voli i svi mu se klanjaju i zbog toga je fudbal no1!!!!!!!!!
Da li znade netko, gdje ima nabaviti 13 povoljno. Za PS3
Jel stvarno nebih htio davati u alogritmu po 400, 500 kuna kada znam da za pet, šest mjeseci izlazi novi nastavak
Kupio prije par dana jedno 5-6 Cazorli u 4-1-2-1-2 kao dobro ce se prodat za male pare. I ne mogu ih prodati niti da ciganu. Pa hebem ti led. nudim ih po 3600 svakog i nece otic da se slikas.
Probacu, samo valja nauciti cijene igraca :D
Jos nesto, ja imam laptop i kompjuter. Obicno igram fifu na laptopu ali sad je zelim instalirati i na comp. Da li cu dobiti ban zbog multi accounta i kako to da izbjegnem ??
Probacu, samo valja nauciti cijene igraca :D
Jos nesto, ja imam laptop i kompjuter. Obicno igram fifu na laptopu ali sad je zelim instalirati i na comp. Da li cu dobiti ban zbog multi accounta i kako to da izbjegnem ??
Ne,samo se moras uvijek odlogirat sa laptopa kad igras na kompu i obratno.
edit:dodaj me na originu ako te nesto zanima moze i koji mec da odigramo :))