FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.253.170
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
KiCo77 kaže...
TheDarkSide kaže...

Igram a likom polufinale Gold Cupa online, i sad 2:2 je...87 minuta, dolazi kao da pucanja konekcije, odnosno prekida se utakmica...nisam dobio ni pobjedu, ni poraz niti remi, al nisam ni nastavio u finale. Kojom forom je on izaso van da se to desi? Kill proces? Ugasio komp?, iscupao kabel od struje? Kako je uspio zavarat sistem ?

pa vjerovatno isti cheat kao sta gase i odmah na ulazu, zbog toga ne igram division vise

Pa koj je to cheat? Kako se radi? Iscupa kabel od struje? Ili nesto softwareski? Jer znam da ako ides na kill process da ce opet registrirat da si izaso van, i ako restartas PC...p am ezanima...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
13 godina
TheDarkSide kaže...
KiCo77 kaže...
TheDarkSide kaže...

Igram a likom polufinale Gold Cupa online, i sad 2:2 je...87 minuta, dolazi kao da pucanja konekcije, odnosno prekida se utakmica...nisam dobio ni pobjedu, ni poraz niti remi, al nisam ni nastavio u finale. Kojom forom je on izaso van da se to desi? Kill proces? Ugasio komp?, iscupao kabel od struje? Kako je uspio zavarat sistem ?

pa vjerovatno isti cheat kao sta gase i odmah na ulazu, zbog toga ne igram division vise

Pa koj je to cheat? Kako se radi? Iscupa kabel od struje? Ili nesto softwareski? Jer znam da ako ides na kill process da ce opet registrirat da si izaso van, i ako restartas PC...p am ezanima...

mora bit neki softver koji je aktivan uz pozadini

15 godina
Ne znam koji kreten bi išeo ištekavat napajanje samo da nekog zayebe u nekoj igri, to mi stvarno nije jasno....

kad bolje razmislim, moj buraz je svaki put resetirao pc kad ga je murja ulovila i imao je 3. onaj strike u most wantedu, tako da...
Pričam i serem bezveze
14 godina
TheDarkSide kaže...
KiCo77 kaže...
TheDarkSide kaže...

Ali tako nakon sto mi izađe na pocetku igre pise disconnected ja idem dalje igrat i opet mi nadje istog tog lika i opet connection lost, onda nije mogo cupat iz struje kad treba vremena da se boota nazad

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan

Znaci nije cupanje iz struje, nije restart. nije prisilno gašenje( ono kad se drzi power tipka na kutiji par sec pa se ugasi) nije kill process, nije log out in windowsa, sta je onda? sklopka od napajanja On-Off? Ja bi rekao da je nesto softwareski...

14 godina
TheDarkSide kaže...

Znaci nije cupanje iz struje, nije restart. nije prisilno gašenje( ono kad se drzi power tipka na kutiji par sec pa se ugasi) nije kill process, nije log out in windowsa, sta je onda? sklopka od napajanja On-Off? Ja bi rekao da je nesto softwareski...

Utorrent i seed na 10+ torrenta haha {#}

14 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
zoki.zlikowski kaže...
Kako mislis Ultra attacking i Counter attack? To je na istoj tipku, ili je Counter attack (dolje) ili Pressing (gore).

Ovo prvo mjenjas na D-padu sa tipkama lijevo-desno a counter attack i ostale taktike sa tipkama gore - dole (isto na D-padu)

Joj, pričam gluposti, sorry. Btw, umjesto Counter attack probaj Pressing (D-pad gore, pa opet gore). Jače stisnu.

14 godina
TheDarkSide kaže...

Možda razbije komp bejzbol palicom.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

ma kakav cheat? jednostavno je došlo do disconecta s tvoje ili njegove strane, da si vodio pisala bi ti se pobjeda, a izjednačeno i ako gubiš ostaješ u krugu natjecanja u kojem si trenutno. nema tu nekakve filozofije

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
TheDarkSide kaže...

Hahaha kraj xd...Zanima me, jer mi to p*cke rade i u finalu kupova...ako vidi da nece u prvih 90 minuta pobjedit izadje, meni stane da opet moram igrat finale, a ne dobim ni pobjedu ni remi ni izgubljenu..nista...al igraci mi izgube fitnes i taj jedan contract xd

14 godina
TheDarkSide kaže...
Hexfire kaže...
TheDarkSide kaže...

Hahaha kraj xd...Zanima me, jer mi to p*cke rade i u finalu kupova...ako vidi da nece u prvih 90 minuta pobjedit izadje, meni stane da opet moram igrat finale, a ne dobim ni pobjedu ni remi ni izgubljenu..nista...al igraci mi izgube fitnes i taj jedan contract xd

sad sam iso googlat i naso sam nes na ch*ath****.com, samo neznam koj bi idiot placao 20€ mjesecno da bi ugrozavo drugima igru

14 godina
KiCo77 kaže...

sad sam iso googlat i naso sam nes na ch*ath****.com, samo neznam koj bi idiot placao 20€ mjesecno da bi ugrozavo drugima igru

Pa ako si gold seller i zaradiš više od 20 eura mjesečno...

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
KiCo77 kaže...

Ma sta prodaju i credite iz FUT-a? Hahha? I kolike su cijene? Milja za 20-30 eura? Ja ne vidim poantu u tome da bacas prave pare za nesto sta traje tako rec godinu dana, i poslje izadje nastavak...Ljepse je i veca sadisfakcija sve to osvojit ljepo preko AH i trejdanjem nego davanjem pravih para...

14 godina
TheDarkSide kaže...
Hexfire kaže...
KiCo77 kaže...

Ma sta prodaju i credite iz FUT-a? Hahha? I kolike su cijene? Milja za 20-30 eura? Ja ne vidim poantu u tome da bacas prave pare za nesto sta traje tako rec godinu dana, i poslje izadje nastavak...Ljepse je i veca sadisfakcija sve to osvojit ljepo preko AH i trejdanjem nego davanjem pravih para...

Imas bas stranicu i za to (nema PC-a, samo x360 i ps3) 

1.000.000 COINS PS3

$238.00

100.000 COINS PS3

$25.00

cega ce se jos ljudi sjetit...

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 0:24 (KiCo77).
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Dok god će neki to kupovati drugi će prodavati. Ne krivim niti jednu stranu, jedni izgleda imaju para, a drugi to iskorištavaju. Ove cijene su jako fer jer EA microsoft coinse puno skuplje naplačuje pa treba i tako gledati. Druga strana priče je ona na koji način se došlo do tih milju coinsa.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Milja za 240 dolara? Hahahaha...Mora da ni kinezi im nezele radit to, pa nemaju jeftinu radnu snagu, zato i dizu cijene u nebesa xd...

14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Milja za 240 dolara? Hahahaha...Mora da ni kinezi im nezele radit to, pa nemaju jeftinu radnu snagu, zato i dizu cijene u nebesa xd...

Ups ja sam krivo vidio, mislio sam da je milja za 25 dolara..

13 godina
FIFA 13

Odmorit cu malo od ove igre. Nema smisla da me likovi deru po 3-1, 4-1 pukli 5 puta po golu. Sve zivo im se odbija u noge. Jos kad vidim te divlje ekipe u D2... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13
ja sam počeo igrat karijeru sa samim sobom i sa sociedadom...komp mi neće izać kad gubi to sam siguran ,nit će se izgubit konekcija....dok se ovo ne sredi ili dok ja ne sredim živce,nema smisla

0 0 hvala 0
13 godina
13 godina
SimeKZ kaže...

Odmorit cu malo od ove igre. Nema smisla da me likovi deru po 3-1, 4-1 pukli 5 puta po golu. Sve zivo im se odbija u noge. Jos kad vidim te divlje ekipe u D2... 

eto u finalu messi kupa se liku odbija sve u noge, upalio sam torrent pa nek mu se odbija 20 minuta

13 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
SimeKZ kaže...

eto u finalu messi kupa se liku odbija sve u noge, upalio sam torrent pa nek mu se odbija 20 minuta

želiš reći da si cheater?

13 godina
HDesignz kaže...
BoobZ kaže...
SimeKZ kaže...

kako? pa nisam prekinuo tekmu i da meni ide pobjeda

13 godina
neaktivan
FIFA 13

to je meni ponašanje nižih razreda osnovne škole, de igraj ko čovjek i potrudi se dat naj od sebe bez obzira na sve. 

3 0 hvala 0
14 godina
HDesignz kaže...

Ne, želi reći da je balavac.

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Samo znam da iduće godine nema šanse da kupim Fifu...Pa koja je to logika, da ja plaćam svoje živciranje radi nečije nesposobnosti? Nakon dugog niza igranja yogurt verzija i uživanja u tekmama, sad dok sam kupio original nisam osjetio ni približno tome - uopće više nema tog užitka u igri, sve je samo neko nepotrebno živciranje i frustriranje koje prerasta u agresivnost. Em su serveri offline bez ikakve prethodne najave, Origin stalno prekida konekciju, neobjašnjivi nestanci para s računa, sumnjive aukcije, silovanje tog pacea, pa onda koje kakve fore s ALT+F4 i ultra defensive + counter attack, samo Fifi i EA osoblju objašnjiv Shoot Accuracy koji katkad premašuje sve zakone logike i realnosti, nulta razina customer care...Kad se EA javno ispričao jer su serveri bili dolje? Dal su nam ikad dali kakve free paketiće ili bilo šta kao ispriku za svoj propust ili što su nas zakinuli pa nismo cijeli dan mogli igrati? Fifa je očiti primjer kako se zarađuje.Pa pogledajte kako samo forsiraju da ljudi kupuju Microsoft Pointse...Nema tu nikakvog užitka i džabe se meni i vama nervirat i plakat po forumu...Samo znam da iduće godine neću kupit original i neću dati pare za takvo nestabilno sranje od proizvoda koje je svaki treći dan na nekakvom apdejtanju. Rađe ću dat 200kn za gajbu pive, skinut ćemo yogurt verziju, okupit se oko plazme i drmat s ostatkom ekipe cijelu noć 1na1 - baš kao što smo i prije radili...I zaboli me dal su serveri dalje, dal je Messi izašao u plavom ili pinky izdanju, dal Happy Hour traje još 3 min ili 30 sekundi.

2 0 hvala 0
13 godina
antiljano27 kaže...

to je meni ponašanje nižih razreda osnovne škole, de igraj ko čovjek i potrudi se dat naj od sebe bez obzira na sve. 

mda, nakon 2 finala di su me izje*ali cheateri u ovom finalu pogodim 3 prečke i stativu a on stativu i lopta se od mog golmana odbije u gol i tako 2 puta znači 2:0..dobro pa nisam razbio kontroler, anger management mi je loš to priznajem

13 godina
neaktivan
ll2p kaže...

Samo znam da iduće godine nema šanse da kupim Fifu...Pa koja je to logika, da ja plaćam svoje živciranje radi nečije nesposobnosti? Nakon dugog niza igranja yogurt verzija i uživanja u tekmama, sad dok sam kupio original nisam osjetio ni približno tome - uopće više nema tog užitka u igri, sve je samo neko nepotrebno živciranje i frustriranje koje prerasta u agresivnost. Em su serveri offline bez ikakve prethodne najave, Origin stalno prekida konekciju, neobjašnjivi nestanci para s računa, sumnjive aukcije, silovanje tog pacea, pa onda koje kakve fore s ALT+F4 i ultra defensive + counter attack, samo Fifi i EA osoblju objašnjiv Shoot Accuracy koji katkad premašuje sve zakone logike i realnosti, nulta razina customer care...Kad se EA javno ispričao jer su serveri bili dolje? Dal su nam ikad dali kakve free paketiće ili bilo šta kao ispriku za svoj propust ili što su nas zakinuli pa nismo cijeli dan mogli igrati? Fifa je očiti primjer kako se zarađuje.Pa pogledajte kako samo forsiraju da ljudi kupuju Microsoft Pointse...Nema tu nikakvog užitka i džabe se meni i vama nervirat i plakat po forumu...Samo znam da iduće godine neću kupit original i neću dati pare za takvo nestabilno sranje od proizvoda koje je svaki treći dan na nekakvom apdejtanju. Rađe ću dat 200kn za gajbu pive, skinut ćemo yogurt verziju, okupit se oko plazme i drmat s ostatkom ekipe cijelu noć 1na1 - baš kao što smo i prije radili...I zaboli me dal su serveri dalje, dal je Messi izašao u plavom ili pinky izdanju, dal Happy Hour traje još 3 min ili 30 sekundi.

Ja sljedece godine necu ovo smece zimat nego uzet novi bf4 i derat...

17 godina
neaktivan
BoobZ kaže...

Gnjavis covjeka da igra sam sa sobom, gleda sve prekide n puta i ostalo u nadi da ce mu se zgaditi i da ce odustati.

Sportsko ponasanje za pet :P

13 godina
Dr. Zoidberg kaže...
BoobZ kaže...

Gnjavis covjeka da igra sam sa sobom, gleda sve prekide n puta i ostalo u nadi da ce mu se zgaditi i da ce odustati.

Sportsko ponasanje za pet :P

eh koliko sam ja takvih protivnika imao :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice