Btw ja sam sve bio ubedjen da konzole imaju bolju grafiku od pc a ne znam zasto i da su bolje za igrice.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Btw ja sam sve bio ubedjen da konzole imaju bolju grafiku od pc a ne znam zasto i da su bolje za igrice.
vjerojatno jer je do Fife 11 za pc igra bila rađena na starom PS2 enginu i time tehnički inferiorna PS3/x360 verzijama... Fifa 10 za pc je bila smeće teško...
Da li igra netko sa GTX 560 Ti? Sad vidim da nas ima troje sa tim karticama i jedna GTX 670 i da je slika retardinama
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=05KsueKBPJE
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qULwQIGqNG0
Ja imam gtx 670 i zadnje službene drivere i sve radi bez problema...
Pa zar ne možeš niti minute sstrmi a da ne zagadiš svaki post? Čovjek postavi pitanje, ja mu odgovorim što ga interesira a ti se bezobrazno predbilježiš? Zar si tako nevoljeno dijete puno frustracije?
Na čemu si ti dečko?! Kakve to ima veze sa tvojim postom, za to imaš opciju "citiraj" ako nisi znao. Ja sam lijepo pitao da li netko tko igra sa nVidiom ima ovaj problem! Do sad nas je već 10 na EA Forumu i netko se javio da je riješio problem isključivanja opcije za Antialiasing i sad je sve 5!
Ja kupim fifu i za PS3 i za PC i igram igru u omjeru 80/20 za PS3. Jednostavno fifa mi je za PS3 dva put bolja za igrati. Osjećam se bolje na PS3...
Na čemu si ti dečko?! Kakve to ima veze sa tvojim postom, za to imaš opciju "citiraj" ako nisi znao. Ja sam lijepo pitao da li netko tko igra sa nVidiom ima ovaj problem! Do sad nas je već 10 na EA Forumu i netko se javio da je riješio problem isključivanja opcije za Antialiasing i sad je sve 5!
A zar ti ja nisam lijepo odgovorio da nemam problema s nVida karticom? Nego, kako da citiram kad mi netko da palac dolje?
Ako nisi shvatio tebi nisam ništa rekao, samo sam ti odgovorio na tvoje pitanje da mi na 670 sve radi ok. sa zadnjim službenim driverima a ostatak mog odgovora se odnosi na sstrmia koji mi je za to dao palac dolje. Lik ide za mnom i kaj god da kažem samo dijeli palac dolje. Je li to tebi normalno?
Jos nema crash fixa ?
evo stavio sam skidati demo jer jucer nisam bio u mogucnosti...demo je bogami velik 2.2GB..sigurno cu kupiti fifu 13, pa me dodajte na origin: strbi21
A zar ti ja nisam lijepo odgovorio da nemam problema s nVida karticom? Nego, kako da citiram kad mi netko da palac dolje?
Ako nisi shvatio tebi nisam ništa rekao, samo sam ti odgovorio na tvoje pitanje da mi na 670 sve radi ok. sa zadnjim službenim driverima a ostatak mog odgovora se odnosi na sstrmia koji mi je za to dao palac dolje. Lik ide za mnom i kaj god da kažem samo dijeli palac dolje. Je li to tebi normalno?
Ma podebljaj onda taj nadimak
Evo dao sam ti TU
Hahhaa...PS3 mutno...xbox koji je stariji od PS3 ima čak malo bolju grafiku...ali zato PC rula:)) Nije mi zao bilo nikad dat pare za PC, ni nece...ovo je još jedan dokaz konzolašima...mogu oni reči da je PC skuplje održavat za "malo" ljepsu grafiku..al meni nije zao dat kad vidim koliko je ispred konzola :))
Žalosno je to što je pc svjetlosnu godinu ispred konzola pa i dalje ne izgleda preimpresivno da se da primjetit.
U fifi se vidi razlika, a kamoli da govorimo o nekim drugim igrama da je više izraženo...ako ti ne primjetiš, onda ja stvarno neznam koju razliku biš ti primjetio...
Btw ovaj demo sta igramo..to je build sa gamescoma...odprilike 2 mj star...
Ma pusti teksture i sitnice, ja govorim o tome da konzole kaskaju oko 6 godina za sadašnjim računalima, a razlike su pritom mizerne. Naravno nije problem igre ili računala nego se čeka nova generacija konzola kako bi grafika popela ponovno par velikih stupanja više.
Da, ali je poskupila za 5 eura.
ljudi, pošto cekam reciever za xbox 360 kontroler da mi dode da ga mogu spojiti na komp, moram igrati sa tipkovnicom...zanima me gdje podesiti kontrole za tipkovnicu? u igri nema nigdje, a nemogu igrati na miš haha?
EDIT: nasao sam...nadam se da nisam jedini kojem se desi crash kod kornera?
ima netko time extender i te stvari? stvarno mi je 3 min premalo
Ovako kupit ću origin fifu 13...Moj origin ID je: milaninjo1988 dodajte me. I da li tko ima kakva iskustva sa kupovanjem na EPLATI. hvala
ima netko time extender i te stvari? stvarno mi je 3 min premalo
imaš par stranica prije..
Ovako kupit ću origin fifu 13...Moj origin ID je: milaninjo1988 dodajte me. I da li tko ima kakva iskustva sa kupovanjem na EPLATI. hvala
Ja sam tamo kupio BF3, Fifu 12 i Fifu 13, nema nikakvih problema.
koji ti je origin ID da te dodam
KiX7777
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fifa-12-nickovi-se-ekipa-lakse-skupi/118098.aspx
Tu imaš nickove od skoro svih koji igraju s foruma. Dodaj svoj nick tamo. Poslat ću pm moderatoru da spoji tu temu i sa FIFA 13 temom pošto se nickovi ne mijenaju.
FIFA 13 Demo Tweaker
http://www.fifapolonia.pl/?page=file&id=1071
edit: sad isprobao i vremenski uvijeti rade ali trajanje tekme i dalje ne radi bar kod mene...
jel znate kako rjesit crash dump?
još 13 % i idem derat ak nebude crasha
Došao sam iz banke. Napravio sam preorder za Fifu 13 Ultimate Edition
Al kako je dobra igra pa je plačem od sreće. Igrači se genijalno kreću, first touch tako dobro izgleda baš se moraš trudit uštopat loptu.
Jedva čekam full igru.
Problem je što time tweak ne radi, ili sam ja lud?
Namjestim kišu, težinu, i sve radi, ali time neće.
http://www.eurogamer.pt/articles/2012-09-11-fifa-13-xbox-360-vs-pc-vs-ps3
Baš gledam koliko PC verzija izlgeda bolje ok konzolaških.
Sviđa mi se što Fifa 13 ima oštre i čiste boje i trava je zelena.
ma bit ce ti crash, svima je -.-
Da, i kod mene. Sve radi osim onog kaj najviše želimo da radi a to je vrijeme trajanja tekme...
ma bit ce ti crash, svima je -.-
kako mozes tako reci svima je crash problem.. evo meni nema tog problema i sigurno jos ima clanova koji nemaju tih problema
ja nemam nikakav crash problem :)
btw ima i ovdje ultimate edition: http://www.buygamecode.com/cd-key-fifa-13-pc-origin-cd-keys , i stranica je pouzdana, kupovao sam nekoliko puta od njih, i support je fenomenalan
Ni meni isto ne radi. Stavija sam ga u Origin games/FIFA 13 Demo i sve radi osim ovih 10 min koje sam upisa.