FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.254.206
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
Znaci fulll ce biti jos bolja,jel tako?

Btw ja sam sve bio ubedjen da konzole imaju bolju grafiku od pc a ne znam zasto i da su bolje za igrice.
13 godina

vjerojatno jer je do Fife 11 za pc igra bila rađena na starom PS2 enginu i time tehnički inferiorna PS3/x360 verzijama... Fifa 10 za pc je bila smeće teško...

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 9:26 (BoobZ).
14 godina
neaktivan
FIFA 13

komedija
5 puta ne radi, pa jedan radi
pa 5 puta ne radi, pa opet radi
a kad ne radi izbaci kad stisnen play match

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...
David87 kaže...

Da li igra netko sa GTX 560 Ti? Sad vidim da nas ima troje sa tim karticama i jedna GTX 670 i da je slika retardinama

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=05KsueKBPJE

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qULwQIGqNG0

Ja imam gtx 670 i zadnje službene drivere i sve radi bez problema...

Pa zar ne možeš niti minute sstrmi a da ne zagadiš svaki post? Čovjek postavi pitanje, ja mu odgovorim što ga interesira a ti se bezobrazno predbilježiš? Zar si tako nevoljeno dijete puno frustracije?

Na čemu si ti dečko?! Kakve to ima veze sa tvojim postom, za to imaš opciju "citiraj" ako nisi znao. Ja sam lijepo pitao da li netko tko igra sa nVidiom ima ovaj problem! Do sad nas je već 10 na EA Forumu i netko se javio da je riješio problem isključivanja opcije za Antialiasing i sad je sve 5! {#}

17 godina
Red_Star_Forever kaže...
Znaci fulll ce biti jos bolja,jel tako?

Btw ja sam sve bio ubedjen da konzole imaju bolju grafiku od pc a ne znam zasto i da su bolje za igrice.

Ja kupim fifu i za PS3 i za PC i igram igru u omjeru 80/20 za PS3.  Jednostavno fifa mi je za PS3 dva put bolja za igrati. Osjećam se bolje na PS3...

17 godina
David87 kaže...

Na čemu si ti dečko?! Kakve to ima veze sa tvojim postom, za to imaš opciju "citiraj" ako nisi znao. Ja sam lijepo pitao da li netko tko igra sa nVidiom ima ovaj problem! Do sad nas je već 10 na EA Forumu i netko se javio da je riješio problem isključivanja opcije za Antialiasing i sad je sve 5! {#}

A zar ti ja nisam lijepo odgovorio da nemam problema s nVida karticom? Nego, kako da citiram kad mi netko da palac dolje?

Ako nisi shvatio tebi nisam ništa rekao, samo sam ti odgovorio na tvoje pitanje da mi na 670 sve radi ok. sa zadnjim službenim driverima a ostatak mog odgovora se odnosi na sstrmia koji mi je za to dao palac dolje. Lik ide za mnom i kaj god da kažem samo dijeli palac dolje.  Je li to tebi normalno?

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 9:59 (movie).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Jos nema crash fixa ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

evo stavio sam skidati demo jer jucer nisam bio u mogucnosti...demo je bogami velik 2.2GB..sigurno cu kupiti fifu 13, pa me dodajte na origin: strbi21

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...
David87 kaže...

A zar ti ja nisam lijepo odgovorio da nemam problema s nVida karticom? Nego, kako da citiram kad mi netko da palac dolje?

Ako nisi shvatio tebi nisam ništa rekao, samo sam ti odgovorio na tvoje pitanje da mi na 670 sve radi ok. sa zadnjim službenim driverima a ostatak mog odgovora se odnosi na sstrmia koji mi je za to dao palac dolje. Lik ide za mnom i kaj god da kažem samo dijeli palac dolje.  Je li to tebi normalno?

Ma podebljaj onda taj nadimak {#}

Evo dao sam ti TU {#}

14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
Đapa club kaže...
TheDarkSide kaže...

Hahhaa...PS3 mutno...xbox koji je stariji od PS3 ima čak malo bolju grafiku...ali zato PC rula:))  Nije mi zao bilo nikad dat pare za PC, ni nece...ovo je još jedan dokaz konzolašima...mogu oni reči da je PC skuplje održavat za "malo" ljepsu grafiku..al meni nije zao dat kad vidim koliko je ispred konzola :))

Žalosno je to što je pc svjetlosnu godinu ispred konzola pa i dalje ne izgleda preimpresivno da se da primjetit.

U fifi se vidi razlika, a kamoli da govorimo o nekim drugim igrama da je više izraženo...ako ti ne primjetiš, onda ja stvarno neznam koju razliku biš ti primjetio...

Btw ovaj demo sta igramo..to je build sa gamescoma...odprilike 2 mj star...

Ma pusti teksture i sitnice, ja govorim o tome da konzole kaskaju oko 6 godina za sadašnjim računalima, a razlike su pritom mizerne. Naravno nije problem igre ili računala nego se čeka nova generacija konzola kako bi grafika popela ponovno par velikih stupanja više.

13 godina
neaktivan

Da, ali je poskupila za 5 eura.

14 godina
neaktivan
FIFA 13

ljudi, pošto cekam reciever za xbox 360 kontroler da mi dode da ga mogu spojiti na komp, moram igrati sa tipkovnicom...zanima me gdje podesiti kontrole za tipkovnicu? u igri nema nigdje, a nemogu igrati na miš haha?

EDIT: nasao sam...nadam se da nisam jedini kojem se desi crash kod kornera?

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 11:02 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

ima netko time extender i te stvari? stvarno mi je 3 min premalo

lnova65

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
FIFA 13

Ovako kupit ću origin fifu 13...Moj origin ID je: milaninjo1988  dodajte me. I da li tko ima kakva iskustva sa kupovanjem na EPLATI. hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lnova65 kaže...

ima netko time extender i te stvari? stvarno mi je 3 min premalo

imaš par stranica prije..

0_o
13 godina
pajdek kaže...

Ovako kupit ću origin fifu 13...Moj origin ID je: milaninjo1988  dodajte me. I da li tko ima kakva iskustva sa kupovanjem na EPLATI. hvala

Ja sam tamo kupio BF3, Fifu 12 i Fifu 13, nema nikakvih problema.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
13 godina
protjeran
FIFA 13

koji ti je origin ID da te dodam

0 0 hvala 0
13 godina
pajdek kaže...

KiX7777

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
pajdek kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fifa-12-nickovi-se-ekipa-lakse-skupi/118098.aspx

Tu imaš nickove od skoro svih koji igraju s foruma. Dodaj svoj nick tamo. Poslat ću pm moderatoru da spoji tu temu i sa FIFA 13 temom pošto se nickovi ne mijenaju.

17 godina
FIFA 13

FIFA 13 Demo Tweaker

http://www.fifapolonia.pl/?page=file&id=1071

edit: sad isprobao i vremenski uvijeti rade ali trajanje tekme i dalje ne radi bar kod mene...

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 12:29 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

jel znate kako rjesit crash dump?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
FIFA 13

još 13 % i idem derat ak nebude crasha

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Došao sam iz banke. Napravio sam preorder za Fifu 13 Ultimate Edition{#}

Al kako je dobra igra pa je plačem od sreće. Igrači se genijalno kreću, first touch tako dobro izgleda baš se moraš trudit uštopat loptu. 

Jedva čekam full igru.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
movie kaže...

Problem je što time tweak ne radi, ili sam ja lud?
Namjestim kišu, težinu, i sve radi, ali time neće. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
evo razlike u grafici između PC-a i konzola, na PC-u neusporedivo bolje.
http://www.eurogamer.pt/articles/2012-09-11-fifa-13-xbox-360-vs-pc-vs-ps3

Baš gledam koliko PC verzija izlgeda bolje ok konzolaških.

Sviđa mi se što Fifa 13 ima oštre i čiste boje i trava je zelena. 

14 godina
neaktivan
pajdek kaže...

ma bit ce ti crash, svima je -.-

17 godina
Slash 666 kaže...

Da, i kod mene.  Sve radi osim onog kaj najviše želimo da radi a to je vrijeme trajanja tekme...

16 godina
strbi kaže...
pajdek kaže...

ma bit ce ti crash, svima je -.-

kako mozes tako reci svima je crash problem.. evo meni nema tog problema i sigurno jos ima clanova koji nemaju tih problema

13 godina

ja nemam nikakav crash problem :)

btw ima i ovdje ultimate edition: http://www.buygamecode.com/cd-key-fifa-13-pc-origin-cd-keys , i stranica je pouzdana, kupovao sam nekoliko puta od njih, i support je fenomenalan

13 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...
movie kaže...

Ni meni isto ne radi. Stavija sam ga u Origin games/FIFA 13 Demo i sve radi osim ovih 10 min koje sam upisa.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice