FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.253.975
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Još jedno pitanje, sad sam naručio igru sutra idem uplatit. Ali ne piše mi od kud je lik, šta da kažem u banci ak me pita?

Žiro račun imam, samo neznam od kud je dečko ak će me tražit u banci.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 22:36 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
ja sam pitao na eplate i lik mi kaze samo da u banci ono sto vec ima ispisano pokazem to i to je to.
16 godina
neaktivan
FIFA 13

E još samo ovo me zanima, piše mi na eamilu ispod žiro računa ovo: u opis plaćanja obavezno stavite broj narudžbe?

Šta s tim moram napravit jel taj broj naruđbe kažem u banci ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13
samo napiši na papir broj narudžbe i reci na šalteru da to napiše pod opis plaćanja.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Hvala vam puno ste mi pomogli :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

Jel uspio netko igrat preko tipkovnice? Meni se igrači ne žele micati, mogu dodavat, pucat... ali ne mogu se micat.

Ista situacija kod prijatelja.

LoL EU West - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

ne mogu virovat, opet skinen i instaliran i upali prvu utakmicu, sve super, izađen, iden opet i opet fifa 13 demo has stopped working...

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

hocel uskoro biti kakvih modova za vrijeme, vise timova' ?:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
razbijach** kaže...

jel ima fix za crashanja dok je slobodni udarac?

anyone?

17 godina
FIFA 13

Gledam tekmu belgija-hrvatska i lopte se od igrača odbijaju kao da im first touch ima bug. Da više nitko nije kritizirao onaj first touch u igri jer i ovaj u stvarnosti radi na istom principu.  Lopta u noge u trku i odbije se od igrača nekoliko metara. Nigdje nikog a ne može štopati.... pa kaj im je?

Moj PC  
5 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

evo gledam sad na eplati da se raspodalo

imali jos gdje povoljno narucit fifu za pc 

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
17 godina
David87 kaže...

Da li igra netko sa GTX 560 Ti? Sad vidim da nas ima troje sa tim karticama i jedna GTX 670 i da je slika retardinama

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=05KsueKBPJE

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qULwQIGqNG0

Ja imam gtx 670 i zadnje službene drivere i sve radi bez problema...

Pa zar ne možeš niti minute sstrmi a da ne zagadiš svaki post? Čovjek postavi pitanje, ja mu odgovorim što ga interesira a ti se bezobrazno predbilježiš? Zar si tako nevoljeno dijete puno frustracije?

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 23:15 (movie).
16 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

Izgleda da sam ja uzeo zadnju XD

17 godina

Hoće li proraditi onaj base host?

http://cdkeysmarket.com/buy-fifa-13-cd-key

Ovo je najjeftinije kaj sam našao. Hoće li to vrijediti kod nas?

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 23:23 (movie).
15 godina
neaktivan
FIFA 13

GTX 670 , sve šljaka, bez problema ...

Hm .. eo buga .. :D

Tevezu prošla lopta kroz nogu i sje*ala mi gol šansu ... vald ce popravit ...

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 23:19 (domba_Os).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

ne mogu virovat, opet skinen i instaliran i upali prvu utakmicu, sve super, izađen, iden opet i opet fifa 13 demo has stopped working...

itko? rješenje? windowse sam reinstalira prije 3 dana...

Som la gent blaugrana
14 godina
neaktivan

isti demo a različite igre.. šta reć skinio sa origina radi sve controle i sve line ups super giroud u arsenalu ma sve sve.. no krele slučajno obrišem i napravim belaj skinem sa nekog torrenta kad ono v.persie u arsenalu i cassano u milanu a analog ne radi e sad ko tu koga ...

15 godina
movie kaže...

Gledam tekmu belgija-hrvatska i lopte se od igrača odbijaju kao da im first touch ima bug. Da više nitko nije kritizirao onaj first touch u igri jer i ovaj u stvarnosti radi na istom principu.  Lopta u noge u trku i odbije se od igrača nekoliko metara. Nigdje nikog a ne može štopati.... pa kaj im je?

postao sam video, dal ti jos crtat moram?

14 godina
d3stroy3r_cro kaže...

imali jos gdje povoljno narucit fifu za pc 

Odkud ti to? Piše dostupno na njihovoj stranici.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Pozdrav,da li jos netko ima joystick hama black force?Jer kada igram sve ok radi ali su mi tipke smrdane,npr. krug odnosno broj 2 mi je kao dodavanje..a udarac x odnosno broj 3 na mom joysticku..kako to popraviti?hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
movie kaže...

Hoće li proraditi onaj base host?

http://cdkeysmarket.com/buy-fifa-13-cd-key

Ovo je najjeftinije kaj sam našao. Hoće li to vrijediti kod nas?

Da ovo je dosta jeftino samo koliko pouzdano. neznam za ovu stranicu puno no ako je dobra i sigurna uzimam 100%

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
15 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Da li ikome radi Time Extender?

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

sad sam bio spojio PC na full hd lcd i osato sam šokiran kako lijepa je slika, tek kad spojiš na TV vidiš kako dobro izgleda, boje su puno bolje i oštrije nego u prošlom nastavku.
ali kako mi je gušt u ovoj igri pucati sa 30-ak metara,baš imam osjećaj kao da je ja pucam a ne igrač u igri :D
sa Yaya Toureom najviše volim raspaliti sa velike udaljenosti.

mislim da će UT ove godine rulati, nema više tolike prednosti za igrače koji su brzi, a finesse šutevi su napokon onakvi kakvi trebaju biti. Samo da se ne dogodi čudo pa nekako zase*u igru do izlaska.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 1:03 (antimadridista).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13
evo razlike u grafici između PC-a i konzola, na PC-u neusporedivo bolje.
http://www.eurogamer.pt/articles/2012-09-11-fifa-13-xbox-360-vs-pc-vs-ps3
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

tek sad kad vidim ove slike shvatim da mi nije žao što sam u 4 godine pljunio više od 2 iljade kuna u nadogradnju kompa.. svaka čast

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Imam problem,uploadao sam replay gola ali ne mogu naci nigdje na netu taj gol :S tocnije na stranici ea.com/soccer

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Hahhaa...PS3 mutno...xbox koji je stariji od PS3 ima čak malo bolju grafiku...ali zato PC rula:))  Nije mi zao bilo nikad dat pare za PC, ni nece...ovo je još jedan dokaz konzolašima...mogu oni reči da je PC skuplje održavat za "malo" ljepsu grafiku..al meni nije zao dat kad vidim koliko je ispred konzola :))

14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Hahhaa...PS3 mutno...xbox koji je stariji od PS3 ima čak malo bolju grafiku...ali zato PC rula:))  Nije mi zao bilo nikad dat pare za PC, ni nece...ovo je još jedan dokaz konzolašima...mogu oni reči da je PC skuplje održavat za "malo" ljepsu grafiku..al meni nije zao dat kad vidim koliko je ispred konzola :))

Žalosno je to što je pc svjetlosnu godinu ispred konzola pa i dalje ne izgleda preimpresivno da se da primjetit.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 2:46 (Đapa club).
13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
TheDarkSide kaže...

Žalosno je to što je pc svjetlosnu godinu ispred konzola pa i dalje ne izgleda preimpresivno da se da primjetit.

U fifi se vidi razlika, a kamoli da govorimo o nekim drugim igrama da je više izraženo...ako ti ne primjetiš, onda ja stvarno neznam koju razliku biš ti primjetio...

Btw ovaj demo sta igramo..to je build sa gamescoma...odprilike 2 mj star...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice