uglavnom, mislim da nas prcaju s tim linencama. KONAMI barem napravi repku, iako nema licencu, pa se kasnije to patchom prepravi. a EA samo ubacuje ono za sto ima licencu (izuzev eura 2012)...
misliš da oni nebi mogli ubaciti neke licence da mogu? primjerice LP bi sigurno bila u igri licencirana da je KONAMI nije uzeo. Mogli bi i oni napraviti reprezentacije i klubove bez licenci, ali to bi bilo glupo jer je FIFA oduvijek imala ful licencirane ekipe, glupo da sad mijenjaju tradiciju.
uostalom koga briga, onaj tko hoće igrati sa igru sa boljim gameplayem neće sigurno birati PES jer ima neki tamo klub sa pravim dresovima, samo neka oni imaju sve prave dresove, grbove i ostalo, meni ni ovako ne fali ništa. Bitno da u igri imam ove najbolje klubove, najgore mi je kad u PES-u vidim da se neki pale na to da u igri sa patchem imaju AEK, Red Bull Salzburg, Inter Zaprešić i Slaven Belupo itd, eto tek tako da ih ima u igri, a zapravo ih nikad neće ni birati u igri.
U krivu si.FIFA 12 - Euro 2012 DLC ima brdo nelicenciranih ekipa.Pogledaj u expedition mod.