FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.254.573
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
Re: FIFA 13
antimadridista kaže...
Idealist kaže...

uglavnom, mislim da nas prcaju s tim linencama. KONAMI barem napravi repku, iako nema licencu, pa se kasnije to patchom prepravi. a EA samo ubacuje ono za sto ima licencu (izuzev eura 2012)...

misliš da oni nebi mogli ubaciti neke licence da mogu? primjerice LP bi sigurno bila u igri licencirana da je KONAMI nije uzeo. Mogli bi i oni napraviti reprezentacije i klubove bez licenci, ali to bi bilo glupo jer je FIFA oduvijek imala ful licencirane ekipe, glupo da sad mijenjaju tradiciju.

uostalom koga briga, onaj tko hoće igrati sa igru sa boljim gameplayem neće sigurno birati PES jer ima neki tamo klub sa pravim dresovima, samo neka oni imaju sve prave dresove, grbove i ostalo, meni ni ovako ne fali ništa. Bitno da u igri imam ove najbolje klubove, najgore mi je kad u PES-u vidim da se neki pale na to da u igri sa patchem imaju AEK, Red Bull Salzburg, Inter Zaprešić i Slaven Belupo itd, eto tek tako da ih ima u igri, a zapravo ih nikad neće ni birati u igri.

U krivu si.FIFA 12 - Euro 2012 DLC ima brdo nelicenciranih ekipa.Pogledaj u expedition mod.

15 godina
FIFA 13
pa znam, ali to je DLC, ja govorim o full igri bez DLC-ova. U tom DLC-u ima brdo nelicenciranih ekipa upravo zbog expedition modea, nemoguće je da toliko reprezentacija bude full licencirano.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maidkoric kaže...

jeste...oni koji su popularni na yt pozvani su u kanadu(ne u englesku jer je u kanadi firma electronic arts) da probaju fifu 13 i dobili su full verziju!...samo sto na toj verziji nema najnovojih transfera  ali ce biti 25-28

Ne, bili su u engleskoj ovi poznati na yt.... U Kanadi se u isto vrijeme odvijao neki championship cup... di su pobjednici FIWC-a isli jedni protiv drugih... Poprilicno sam siguran jer su se zalili na pocetku da ne mogu izbaciti videose van, jer je trenutacno kao vrijeme spavanja u kandi, il tak nes....

13 godina
neaktivan

video nisu mogli izbacit van zato sto niko prioje njih nije pokazao gameplay!...a i jeste vrlo bitno gdje suu bili....neka su nam pokazali sa nas ceka!

13 godina
FIFA 13

FIFA 13 | First Touch Control

FIFA 13 "New Skills" Tutorial (PS3)

FIFA 13 "New Skills" Tutorial (Xbox 360)

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

11 0 hvala 9
13 godina
neaktivan

Svidja mi se ovaj driblinga robinja,novo dodavanje,svaka cast ljudima iz Ea,a pogotovo za lazni sut u stilu neymara,opet fifa treci put za redom oduvala pes u svemu a nekad taj pes bio ikona fudbalske simulacije a sad je nula to je sad vise robotska fudbalska simulaciju za klince do sedam godina.

13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Svidja mi se ovaj driblinga robinja,novo dodavanje,svaka cast ljudima iz Ea,a pogotovo za lazni sut u stilu neymara,opet fifa treci put za redom oduvala pes u svemu a nekad taj pes bio ikona fudbalske simulacije a sad je nula to je sad vise robotska fudbalska simulaciju za klince do sedam godina.

svatko ima svoje misljenje...evo ja igram vec 5 godina pes i nec srat po fifi dok ne probam demo.Na kraju cu igrat ono sto mi bolje lezi.

13 godina

Okej, ja mogu shvatit i poštujem tuđe mišljenje šta se tiče izbora PES-a ili FIFE, ali ajmo realno sagledat situaciju....svatko tko se imalo kuzi u nogomet, njegovu fiziku, kretanje, fluidnost...da mu se stave dva videa, di on nezna sta je PES i FIFA...ja vjerujem da bi 95% izabralo FIFU...Pusmo mi sad fanboye igara, je rznamo da če oni tjerat na igru koja im se sviđa makar ona bila katastrofa...

Ja osobno još od PES-a 3 do PES-a 9 sam ga igrao nonstop i FIFA mu realno tad nije bila baš do koljena...od FIFE 09 sve se pocelo minjenjati...prekretnica....i ja nisam ko večina igrača PES-a i dalje tjerao mlin na svoju vodu i govorio da je PES bolji, jer sam shvatio PES sve više i više zaostaje...

To je realno razmišljanje...a ne tjerat po svom bezobzira na sve...meni osobno je sad PES jedna obicna arkada za zahebanciju i zabijanje svakojakih golova...ali to je daleko od simulacije koja je FIFA postala....

Mozda jednom, ako PES totalno promijeni pristup i pocne bit ponovno konkurencija FIFI mozda se i vratim na PES...dotad....FIFU cu rasturat :)

15 godina
FIFA 13

ja osobno ne mogu razumjeti kako netko može biti fanboy neke igre., to mi je nepojmljivo. Koliko sam samo puta čuo da ljudi kažu da nebi igrali FIFU nikad, pa da bude i 1000 puta bolja od PES-a. Mislim, nije moja stvar da se miješam, ali to mi je presmiješno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2012 16:24 (antimadridista).
Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

bravo!...objansnio...i ja sam pes igrao do 2010-te...ali sam prestao da tjeram svoj inat i da i dalje govorim pes je bolji....fifu sam probao...uocio razliku..svijdela mi se...i sad fifu rulam!...ali ne kazem da se vec sljedece godine prebaciti na pes!...nikad se nezna sta spremaju!

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ja osobno ne mogu razumjeti kako netko može biti fanboy neke igre., to mi je nepojmljivo. Koliko sam samo puta čuo da ljudi kažu da nebi igrali FIFU nikad, pa da bude i 1000 puta bolja od PES-a. Mislim, nije moja stvar da se miješam, ali to mi je presmiješno.

To se i ja pitam. 

Evo ja sad igram Fifu zadnje dvije godine jer mi je bolja od Pesa. Al da budem iskren Pes mi je draži i jedva čekam dan kad će Pes opet Ownat. A do tad igram Fifu.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

http://imageshack.us/photo/my-images/89/fifa12rm.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/19/capturettu.png/

Evo usporedbe stadiona Reala na fifi 12 i kako to izgleda u stvarnosti. Jako loše. Nadam se da će stadioni biti bolje napravljeni u sljedećim nastavcima. Ovakve stvari su potpuno promašene za razliku npr. od old traforda i nekoh dr. stadiona. Eto mene ovakve stvari smetaju:)

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2012 17:23 (marcus1950).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
marcus1950 kaže...

http://imageshack.us/photo/my-images/89/fifa12rm.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/19/capturettu.png/

Evo usporedbe stadiona Reala na fifi 12 i kako to izgleda u stvarnosti. Jako loše. Nadam se da će stadioni biti bolje napravljeni u sljedećim nastavcima. Ovakve stvari su potpuno promašene za razliku npr. od old traforda i nekoh dr. stadiona. Eto mene ovakve stvari smetaju:)

Stvarno šokantno! Potpuno te razumijem kako te ovo smeta. Kako sada da čovjek igra tu nerealnu igru? Usput, da mi ovo nisi crtao nikad ne bi skužio jer dok igram gledam raspored svoji igrača i protivnika a ne udaljenost gledališta od korner linije..  Lijep si primjer kako ljudi ustraju u nebitnim stvarima pa onda zaspu konami i ea sport takvim primjedbama umjesto da se usredoče na igru i prijavljuju nelogičnosti u samoj igri pa onda čitamo priopćenja kako u novom nastavku ronaldo ima razdeljak s desne a ne lijeve strane a onaj igrač konačno ima kopačke s 12 čepova a ne sa 6 te da kaka konačno ima dres u gačicama a ne vani i kako vieri konačno nema kostobrane kao i u stavarnosti.  Zbog takvih gluposti ostane premalo vremena za poboljšanja u igri jer igrači koji ne kuže nogomet gledaju na igru kao na barbiku koju bi oblačili i svlačili..  Manje ih interesiraju pokreti koji prkose zakonima fizike ili očiti nedostaci u igrivosti.  Glavno da je korner linija na udaljenosti od gledališta kako treba biti, igrači uredno počešljani, ispeglani, obrijani i nasmijani...

Sve to mi je potpuno nevažno a jedino što mi je važno da virtualni nogomet što više u svojoj igrivosti sliči onom pravom. Da uživam u pokretima i potezima kao što i sam uživam dok igram nogomet ili dok ga idem gledati na stadion ili lokalnu nižerazrednu livadu...

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2012 18:54 (movie).
14 godina
movie kaže...

Sve to mi je potpuno nevažno a jedino što mi je važno da virtualni nogomet što više u svojoj igrivosti sliči onom pravom. 

Da, slažem se u potpunosti, meni su takve sitnice isto nevažne. Boli me i za dresove, i za face, i za dizajn lopte, stolica, publike, autića hitne pomoći itd. Ali, to ne znači da nekome takve stvari ne oduzimaju osjećaj imerzivnosti i da on ne smije pljuvat EA zbog toga. 

13 godina
neaktivan
FIFA 13

movie, moja greška jer nisam napomenuo da sam več pisao prije na ovim temama pes-fifa, ali sam morao napraviti novi profil. igrao sam pes od samih početaka i zadnjih godina sam se u razočarao u pes i nakon što sam isprobao fifu 11 i 12 na fifi mislim i ostati. ja sam prezadovoljan samom igrom i jedva čekam fifu 13, ali mi je također nejasno da EA rade ovakve gluposti. po meni jesu. ti kao zamjeraš nešto onom momku tomyu, a gledaj sad kako skačeš uvrijeđeno na kritike koje su argumentirane. pa nisam ja nešto napisao što je po mome osječaju več eto ti slike i gledaj da dosta stadiona iz igrice su sasvim drugačiji u stvarnosti. ne kužim šta te to smeta?

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Odlično primanje, odličan gol na 2:28

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2012 19:51 (KiX777).

7 0 hvala 0
17 godina
KiX777 kaže...

Odlično primanje odličan gol na 2:28

Odlična sudačka odluka na 1:40 {#}

Come to the dark side, we have cookies.
14 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Odlično primanje, odličan gol na 2:28

Jednostavno odlična igra {#}

14 godina
neaktivan
FIFA 13

pa nije njima preloše...

0 0 hvala 0
17 godina
marcus1950 kaže...

movie, moja greška jer nisam napomenuo da sam več pisao prije na ovim temama pes-fifa, ali sam morao napraviti novi profil. igrao sam pes od samih početaka i zadnjih godina sam se u razočarao u pes i nakon što sam isprobao fifu 11 i 12 na fifi mislim i ostati. ja sam prezadovoljan samom igrom i jedva čekam fifu 13, ali mi je također nejasno da EA rade ovakve gluposti. po meni jesu. ti kao zamjeraš nešto onom momku tomyu, a gledaj sad kako skačeš uvrijeđeno na kritike koje su argumentirane. pa nisam ja nešto napisao što je po mome osječaju več eto ti slike i gledaj da dosta stadiona iz igrice su sasvim drugačiji u stvarnosti. ne kužim šta te to smeta?

Uopće ne skačem, samo komentiramo a u svom postu sam naveo više kritika nego ti.  Bez ljutnje. Ja jednostavno takve stvari niti ne primjećujem i da mi nisi to nacrtao ne bi za to niti znao.  No mene prije te nerealnosti smeta kaj mi sudac svira zaleđe kad ono nije, kaj mi ne pusti prednost, kaj mi se igrači sudaraju po terenu. Mislim da je bitnije prvo riješiti ove probleme i još njih koliko hoćeš koji su bitni za igru.  Kad to riješimo onda idemo na kozmetiku. Jednostavno kozmetika se ne može riješavati prije objektivnih problema u igri. Meni je nekako tako logično, ako je nekome logično nešto drukčije, sve pet... no ja u igri ne primjetim koliko je korner linija udaljena od gledališta ali dobro vidim i frustrira me kada mi svira zaleđe kojeg nema... eto, meni je bitnije takve stvari riješavati od nekih koje da budem iskren nisam niti primjetio do tvoje intervencije.. Znači, ja ne skrivam probleme u igri.  Dapače, govorim o njima i želim da igra bude bolja ali ovakve stvari su mi zadnje na listi za poboljšanja...

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2012 21:03 (movie).
13 godina
neaktivan

Evo da se i ja uključim u raspravu o nogometnim igrama sobzirom da imam 20 godina iskustva sa razno raznim simulacijama najvažnije sporedne stvari na svijetu od swosa do fife 12.Slažem se da je PES nekada bio najbolja simulacija i da je izgubio tron prelaskom na novu generaciju samo zbog razmišljanja da konkurencija spava i da ih nemože ugroziti. Radi takve bahatosti bojim se da bi se to i FIFI moglo dogoditi,a u tome slučaju najviše gubimo mi ovisnici o nogometu.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

movie, sve ok. moja greška što sam odmah pisao o tome,a ne o cijelom dojmu o fifi.ja sam npr. ugodno iznenađen kako je dosta jednostavno ubaciti navijanja za klubove. ja imam ubačena navijanja za ove jače lige i stvarno je ugođaj igranja još bolji kad grmi na engleskim i dr. stadionima. evo ja svako toliko instaliram pes 13 demo pa igram par partija i onda opet probam fifu i jednostavno fifa je bolja koliko god ja volio pes i želio da pes bude ono što je bio prije. jedva čekam da zaigram fifa 13 demo. imam osječaj da će biti još bolja i zaraznija od 12. što se tiće stadiona. to mi je zato valjda jer volim real pa kad zaigram domaću utakmicu u madridu mi kvari dojam jer tribine nisu odmah do gola. old traford je zakon na 12. pozz:)

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

LJudi nije bitno navijanje izgled stadiona i sl.bitna je igrivost i samo igrivost sve drugo je šminka.

17 godina
crystal6 kaže...

Znaš kako se kaže, slobodno sudačko uvjerenje a i oko sokolovo će ti reći da je prije igrana lopta pa tek onda noga igrača koji se više tetralno bacio nego što ga je ovaj pokupio. Znači, dobra sudačka odluka...

13 godina
neaktivan
ak75 kaže...

LJudi nije bitno navijanje izgled stadiona i sl.bitna je igrivost i samo igrivost sve drugo je šminka.

Igrivost je najbitnija tu se slažem, ali to je nogomet i itekako je bitno i sve to ostalo.

14 godina
movie kaže...
crystal6 kaže...

Znaš kako se kaže, slobodno sudačko uvjerenje a i oko sokolovo će ti reći da je prije igrana lopta pa tek onda noga igrača koji se više tetralno bacio nego što ga je ovaj pokupio. Znači, dobra sudačka odluka...

Baš sam malo prije poslao link Beusanu preko fejsa i odgovorio mi je da je to bio čisti penal te da bi suca trebalo degradirat u drugu ligu.

15 godina
FIFA 13

najvise me smea sto se nisu uopce potrudili imalo promijeniti pokrete igraca (uglancati ih malo). prakticki copy-paste iz 12-ice! to mi se ne sviđa jer pokazuje lijenost i takva politika vise pocinje liciti konami-u.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 0:31 (Idealist).
Moj PC  
2 7 hvala 0
16 godina
ak75 kaže...

Slažem se da je igrivost bitna, al meni je vrlo bitna i prezentacija igre, volim da je što bliže realnosti, ulazak igrača, novinari, da se vide igrači s klupe, trener i te stvari... Dodao bih još da se bolje slože navijači, ovako su kao kartonski u pixelima, neka slože to kao što je složio 2K Games u svojem nba serijalu.

O ovome pričam, izgleda bolesno:

Premotajte recimo na 4:10 i gledajte publiku, predobro

13 godina
neaktivan

To sam i ja primetio,kroz klipova koje sam gledao,mada i ti sto igraju vidim da su neki neznalci,msilim da sa ovim novim touch bice jos teze igrati odbranu,vidim da se opet daju golovi na istu foru putem felsa u visini sesnaest 16,ne svidja mi se i neke ocene igraca,i njihov skill za dribling.Morali su i publiku da naprave koja ce biti u duhu ige mislim koja ce ucestvovati mnogo vise nego pre,jeste sada to nije bitno u odnosu na gameplay ali ako imas i to onda ti je sam dozivljaj igre jos bolji i dinamicniji.

Odg:dobro ipak je po meni 2k12 najbolja simulacija koju sam ikada igrao.mada ja vise volim fudbal pa slabije igram 2k12,hvala i za fifu 12 ali one ne mogu ni pod razno da se poredi sa 2k12.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2012 23:06 (Red_Star_Forever).
15 godina
Idealist kaže...

najvise me smea sto se nisu uopce potrudili imalo promijeniti pokrete igraca (uglancati ih malo). prakticki copy-paste iz 12-ice! to mi se ne sviđa jer pokazuje lijenost i takva politika vise pocinje liciti konami-u.

uopće nije copy-paste, koliko si dugo igrao FIFU 12? ja sam igrao dovoljo dugo da mogu primjetiti razilke, i to ne male. Primjerice razilka je vidljiva prilikom protrčavanja igrača i utrčavanja u prazan prostor, prilikom duplih pasova, kod driblinga se isto vidi velika razlika i kod još dosta toga (govorim samo o pokretima igrača).

prati dribling Neymara od 4:55

Uglavnom ovi što su već probali igru svi kažu da ljudi previše komentiraju kako je igra copy-paste 12-ice, ali kažu da osjećaj kad igraš nije ni probližno isti, da je potpuno drugo iskustvo. Ja i na videima vidim razliku, a vjerujem i kad zaigram da će biti puno bolje sa ovim first touch controlom, complete driblingom i ostalim inovacijama.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 0:42 (antimadridista).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice