FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.994.069
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
Hexfire kaže...

E jbg, nisam baš u toku. Kad sam tek počeo s FUT zarađivao sam masno na ALL 10 attribute karticama i zlatnim managerima. Stvarno ne znam što je sad najbolje.

Dosad su mi se javili Storm i Rokica za coinse (vidio sam kako igraju pa me ne čudi da su u minusu), pa ako se nitko drugi ne javi do sutra svaki će dobit pola.

Koliko si najvise imao coinsa? Bas me zanima da li je moguce trejdanjem na pc-u (malen market ) doci do jednog milijuna coinsa. Sve cesce  vidim ekipe sa pola inform igraca, a nisu ih sve mogli dobiti u paketicima a nisu ni ti igraci tako jeftini.

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
httpsmaniac kaže...
Hexfire kaže...

Igra još itko FUT? Imam coinsa za podijelit pa se javite ak ste u financijskim problemima {#}.

ja igram FUT, i vise bih volio da mi kazes koji savjet vezano za trejdanje, kako da sto lakse zaradim coinse?? trenutno sam na 50k i trejdam sa bronze ugovorima, ali to je sve...nezz sta bih vise mogao...

E jbg, nisam baš u toku. Kad sam tek počeo s FUT zarađivao sam masno na ALL 10 attribute karticama i zlatnim managerima. Stvarno ne znam što je sad najbolje.

Dosad su mi se javili Storm i Rokica za coinse (vidio sam kako igraju pa me ne čudi da su u minusu), pa ako se nitko drugi ne javi do sutra svaki će dobit pola.

lol,vidio si i mene,pa san ja 30k u plusu :)

14 godina
httpsmaniac kaže...
Hexfire kaže...

Koliko si najvise imao coinsa? Bas me zanima da li je moguce trejdanjem na pc-u (malen market ) doci do jednog milijuna coinsa. Sve cesce  vidim ekipe sa pola inform igraca, a nisu ih sve mogli dobiti u paketicima a nisu ni ti igraci tako jeftini.

Oko pola milijuna odjednom. Zajeb ti je što je market jako nestabilan. Jednostavno sam nekad bio prisiljen izgubiti hrpu para na igraču jer ih se odjednom nađe 100 u AH, a 5 mjeseci zaredom su bila max 3-4 u ponudi. Npr. kupio sam Lamparda za 100000, prodao za 60000, Gerrarda uzeo za 90000 (što je onda bila bagatela), a onda ga prodao za 15000 i tak {#}.

Evo što se tiče coinsa. Na žalost Rookice, javilo se još ljudi {#} pa sad moram to podijelit na 4 dijela. Pojedinci vrijedni mojih coinsa su: Storm, Rookica, Sinister_axe i Rayz00.

Pošto za Rayz00 prvi put čujem, a i sam je na svoju žalost rekao da treba samo 5k, dobit će najmanje. Od ostalih Storm će dobiti najviše, a ostala dva manje pošto su navijači Barcelone, a protivno je mojim moralnim načelima da financiram konkurenciju. {#}

U skladu sa gore navedenim raspodjela je ovakva:

Rayz00 ---  25000 coinsa

Storm ---   90000 coinsa

Rookica --- 85000 coinsa

Sinister --- 85000 coinsa  

Procedura je ovakva. Stavite nekog radnom igrača na AH za gore navedeni iznos. Najbolje da stavite 3 dana aukciju, ne znam kad ću vidjet poruku. Nakon toga mi pošaljite pp sa vašim Origin ID, imenom vašeg kluba u FUT-u, imenom igrača, njegova formacija, pozicija, klub u kojem igra i liga koja je to. Od viška informacija glava ne boli, a bolje tako nego da pare dobije netko krivi.

P.S. Imam i gold, silver, bronze kombinaciju managera sa contract bonusom, sve skupa 50%. Ako vam fali koji, javite pa vam pošaljem koliko vam treba. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.7.2012 7:32 (Hexfire).
14 godina
Hexfire kaže...
Logigamer kaže...
Hexfire kaže

Ne pričamo o igri protiv kompa na amater...

hex ja tebe stvarno ne kuzim,kad sam igrao protiv tebe razvalio si me svaku utakmicu na proste faktore,pa onda ako ja na online nisam primio finesse tako da ide po boku,okret i gol (finesse sam primao jedino 1 na 1),a mozes pitat rookicu kako lose igram obranu,i ako meni najbolji igrac ima 450 golova u 300 utakmica,ne kuzim cemu to dobacivanje ''protiv kompa na amater''

Lik tvrdi da nikad ne primi gol sa finessom. Pošto ja primim tako glup gol barem svaku treću utakmicu, ili on ne zna što je finess shot ili igra neku drugu igru. Uopće nisam komentirao ovaj dio sa prolaskom po boku, ne kužim o ćemu ti.

Sam sam si kriv što imam golmana sa overall 74, ali dogodilo mi se stotine puta da mi lik uspije jednom puknut po golu i naravno da je to gol s finessom iako lopta ide 2 na sat, pošto golman katastrofalno reagira na takve udarce.

Ne igramo svi isto, u početku mi se znalo događati da primim takav gol (naročito kad protivnik ima Aguera - tog igrača mrzim;), ali kasnije kad sam skužio iz kojih pozicija vreba opasnost odmah idem u blok. Sada zbilja rijetko primam golove na taj način...

Ali da je finesse shot overpowered, to je istina. I sam udarac je pre-precizan, a i golman reagira katastrofalno na njih.

I ne ne igram protiv compa na amater.

I ako ti je ostalo još šta coinsa, pošalji;)

14 godina
FIFA 12

Coinsi su već podijeljeni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12
Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.7.2012 17:30 (sinister_axe).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sinister_axe kaže...

14 godina
FIFA 12

{#}

Poruka mora sadržavati tekst!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Is there something wrong?

Cijeli sam tim napravio od tih novaca, nije mi služio samo za plavog, ako si na to ciljao kao na promašaj. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.7.2012 21:32 (sinister_axe).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Meni je Hex dao 25k, slozio sam ovaj team http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#cAoXtdIfbdT5Z i ostalo mi je jos 15k, prilicno sam nov u ovome key sam uzeo prije par tjedana....  

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

ovo su neki moji golovi , snimljeni onako jer sam zelio podijeliti s vama...vec dugo vremena imam zelju da pravim neku kompilaciju golova međutim nemam dovoljno jak racunar da bih sve to snimao, sve te utakmice, i ujedno igrao.

onda gdje je tu uredjivanje, spajanje rendering i ostale komplikacije {#}

ovakvi golovi nisu rijetki vecinom postizem i bolje golove ali et sta je tu je, link below

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Upravo sam prodao onog plavog za 30k profita. Tako da preporučam da kupujete te manje poznate plave (ako su jeftini) i prodajete ih za cijene koje ne izgledaju velike, jer nitko nema pojma koliko bi zapravo taj TOTY trebao koštati jer ih ima premalo na tržištu. Ja sam ovog kupio za 40k i prodao za 70k.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Jel vi mozete da uđete na origin, ja ne mogu. Pokusao sam i na web app za ultimate team ali stalno mi govori pogresan password/e-mail, a kada odem na forgot password i ukucam email izbaci system error. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

meni se to događalo i ja samo ostavio isti i ušao bez problema za 2-3 minute ..

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Da li meni moze FIFA 12 ??

(PES 2012 igram na 1280x960 i na high bez ikakvih problema)

saodhnasdihwd0hiwdphaisdf'wqfhasčfasfnsiafhnawihasiofjqwđfhniasm

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...

Da li meni moze FIFA 12 ??

(PES 2012 igram na 1280x960 i na high bez ikakvih problema)

Može, gurat ćeš ju na high na tih 1.280x960 pixela.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Nilmar, Neymar, Agbonlahor i slični mogu po cevape i burek slodobno kad je ovakva obrana u pitanju, kako vecina ekipa koristi brazil u ovom novom turniru, najviše je nilmara i onih wellitona, a pored ovih nemogu proc nikako 

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#iTjiLgilbdU3y

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

Nilmar, Neymar, Agbonlahor i slični mogu po cevape i burek slodobno kad je ovakva obrana u pitanju, kako vecina ekipa koristi brazil u ovom novom turniru, najviše je nilmara i onih wellitona, a pored ovih nemogu proc nikako 

Baš sam mislio jedan dan ovdje napisati koliko mi na k**** idu te pace ekipe sa agbonlahorom i nilmarom na živce, svaki put me skoro natjeraju da prekinem tekmu. Pa kako da ja njih zaustavim sa badstuberom i boatengom nazad (sastavio sam sebi komplet bayernovu ekipu, doduse nedostaje robben koji kosta samo 400k  {#}), kako ali kako. Nisam to mogao trpiti pa sam postao kao i oni, sklapam sebi ekipu koja ce biti odgovor na njihove pace napadače. http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#bvVkRNCKbdCli

Ekipa jos nije gotova, nedostaju mi jos  maicon za desnog beka i nani lijevi vezni. 

U pocetku sam mislio isto napraviti odbranu kao tvoju međutim to mi je bilo preskupo tako da sam se za ovo odlučio. Uglavnom ekipa ti je super, nadam se da ćeš naići na puno agbonlahora i nilmara sad. {#}

13 godina
neaktivan
httpsmaniac kaže...
antiljano27 kaže...

Baš sam mislio jedan dan ovdje napisati koliko mi na k**** idu te pace ekipe sa agbonlahorom i nilmarom na živce, svaki put me skoro natjeraju da prekinem tekmu. Pa kako da ja njih zaustavim sa badstuberom i boatengom nazad (sastavio sam sebi komplet bayernovu ekipu, doduse nedostaje robben koji kosta samo 400k  {#}), kako ali kako. Nisam to mogao trpiti pa sam postao kao i oni, sklapam sebi ekipu koja ce biti odgovor na njihove pace napadače. http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#bvVkRNCKbdCli

Ekipa jos nije gotova, nedostaju mi jos  maicon za desnog beka i nani lijevi vezni. 

U pocetku sam mislio isto napraviti odbranu kao tvoju međutim to mi je bilo preskupo tako da sam se za ovo odlučio. Uglavnom ekipa ti je super, nadam se da ćeš naići na puno agbonlahora i nilmara sad. {#}

cini mi se da si stavio krivi link {#} ja sam imao sreće pa sam dobio wynnea u packu, a if cf-a sam kupio za 20k, a vidim da se sad prodaje po 100 i više. ma fakat su mi do......više i ova obrana mi je zasada jedina koja ih uspijeva zaustavit bez problema, a da sad ne kupujem thiaga silvu i slične. I stvarno je nemoguce i sa npr. puyolom koji je kao vrhunski branic. Wynne je definitivno najbolji igrac s kojim sam ikad igrao (izuzev jordi albe plavog) a uz to ovi ludi crnci su jaki i visoki i to je još jedan plus. sve u svemu jedna od mojih najjacih ekipa.

14 godina
FIFA 12

Ako se znaš dobro postaviti i čitati igru, 73-80 pace je i previše za obrambenog igrača. Ni u ludilu ne bih igrao sa ovim brončanima protiv neke ozbiljnije ekipe. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Pozz, 

ako netko hoce MW3 a ne zeli vise fifu 12 nek mi se javi ;)

LP

Anonymous is coming!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

cini mi se da si stavio krivi link {#} ja sam imao sreće pa sam dobio wynnea u packu, a if cf-a sam kupio za 20k, a vidim da se sad prodaje po 100 i više. ma fakat su mi do......više i ova obrana mi je zasada jedina koja ih uspijeva zaustavit bez problema, a da sad ne kupujem thiaga silvu i slične. I stvarno je nemoguce i sa npr. puyolom koji je kao vrhunski branic. Wynne je definitivno najbolji igrac s kojim sam ikad igrao (izuzev jordi albe plavog) a uz to ovi ludi crnci su jaki i visoki i to je još jedan plus. sve u svemu jedna od mojih najjacih ekipa.

Damn!!! evo ekipe --  http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#e4HqgfRUbdVis

13 godina
protjeran
FIFA 12

Ej, samo me zanima jeli moguce igrati fifu 12 online free, ali da ne kupuem igricu da je Pirat verzija??

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
11luka33 kaže...

Ej, samo me zanima jeli moguce igrati fifu 12 online free, ali da ne kupuem igricu da je Pirat verzija??

ne.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
protjeran
FIFA 12

Znaci jos uvijek nisu nasli nacin, jer ona ima onaj takozvanu zastitu....

Fifa 13, jeli ce ona imati istu zastitu? 

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
11luka33 kaže...

Znaci jos uvijek nisu nasli nacin, jer ona ima onaj takozvanu zastitu....

Fifa 13, jeli ce ona imati istu zastitu? 

da, ista stvar će biti. Ako ti je toliko stalo da zaigraš, skupi 100kn i kupi key, nije skupo.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
protjeran
FIFA 12

Smetaju mi neke stvari u fifi 12....npr. kada se golam baca na loptu, prekasno se baci, a pogotove me zivciraju tfransfer, da cr7 vridi nakon jende sezone 82 miliona....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
11luka33 kaže...

Smetaju mi neke stvari u fifi 12....npr. kada se golam baca na loptu, prekasno se baci, a pogotove me zivciraju tfransfer, da cr7 vridi nakon jende sezone 82 miliona....

to ti je zato što igraš samo protiv kompa. To me najviše iritira, mislim da sam protiv kompa (singleplayer modove) odigrao maksimalno nekih 2-3 sata otkad je izašla igra, a online sate i sate. Puno je bolje igrati multiplayer modove, to se nemože uspoređivati.

13 godina
protjeran
FIFA 12

znam to, ali ja som kod frenda igrao i multiplayer  ali sve je to isto pakovanje!

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
protjeran
FIFA 12

te greske se nebi trebale dogadati ni na singleplayer modu.... Jer je to ipak Fifa najbolja simulacija nogometa na svijetu

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice