FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.994.065
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 12

Danas stavio, i to greskom rare bronze ugovore buy now za 500, i otisli u roku 15 minuta, još ja gledam i mislim si "ma kako to za 500" i onda skuzim da sam greskom u brzini xd...Nisam znao da ima i takvih budala...cisto sumljam da ce to moc preprodat za više od 500..uvrglave moze dobit 350-400, i opet je u minusu xd

15 godina
TheDarkSide kaže...

Danas stavio, i to greskom rare bronze ugovore buy now za 500, i otisli u roku 15 minuta, još ja gledam i mislim si "ma kako to za 500" i onda skuzim da sam greskom u brzini xd...Nisam znao da ima i takvih budala...cisto sumljam da ce to moc preprodat za više od 500..uvrglave moze dobit 350-400, i opet je u minusu xd

pa to i govorim, rare bronze ide za 350, a obični za 200. Inače u premium bronze packu najčešće dobiješ dva obična i jedan rare contract. Da samo to prodaš to ti je 750 coinsa, točno koliko si platio taj paket. A kad kupiš paket ne dobiješ samo contracte, nego i nekoliko igrača koje isto možeš prodati i još neke stvari, uvijek si u plusu. Probajte bar jedan paket kupiti i staviti sve na aukciju, ja sam par tisuća coinsa zaradio u jedan dan.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Jel mogu stavit CloneDVD nekako, da ne skidam bezveze opet sve sa Origina. Radio sam za BF3 to, ali sam zaboravio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Jel mogu stavit CloneDVD nekako, da ne skidam bezveze opet sve sa Origina. Radio sam za BF3 to, ali sam zaboravio.

i mene to zanima, pa ako je moguce da neko objasni postupak...

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Evo uspio sam. Samo prebaciš onaj folder FIFA.12 u C:/Program Files/Origin Games i promijeniš ime u FIFA 12 i izađeš iz Origina i ponovno uđeš i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

znaci instaliram pirata, i nakon toga citav sadrzaj prebacim u folder origina....nadam se da ce i za mene raditi {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
TheDarkSide kaže...

pa to i govorim, rare bronze ide za 350, a obični za 200. Inače u premium bronze packu najčešće dobiješ dva obična i jedan rare contract. Da samo to prodaš to ti je 750 coinsa, točno koliko si platio taj paket. A kad kupiš paket ne dobiješ samo contracte, nego i nekoliko igrača koje isto možeš prodati i još neke stvari, uvijek si u plusu. Probajte bar jedan paket kupiti i staviti sve na aukciju, ja sam par tisuća coinsa zaradio u jedan dan.

Ma znam ja to sve hahah :)) Prije malo manje od pola godine puko mi film pa sam sve rasprodao...imao sam skoro cijelu realovu momcad..falio je CR i Iker i još par slabijih rezerva :)) Sad sam se opet vratio trejdanju:) Dobar stari zanat:)

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Jel se vama događa da vas izbaci iz FIFE? Igram tekmu i odjednom me izbaci, već sam izgubio 4 utakmice zbog toga, samo mi kvari score bezveze. Ne znam dali je do igre ili da pokušam reinstall Windowsa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Jel se vama događa da vas izbaci iz FIFE? Igram tekmu i odjednom me izbaci, već sam izgubio 4 utakmice zbog toga, samo mi kvari score bezveze. Ne znam dali je do igre ili da pokušam reinstall Windowsa.

ma da covjece i meni je isto sje..e ti ekipu i moram maximalno ja sam instalirao xp i pokusacu pa ti javim!!!

16 godina
FIFA 12

To najviše ubija upravo zbog DNF-a. Ako ti se to dogodi unutar prvih par utakmica kad kreneš novi UT raditi, to je smrt.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ma daj prestajem UT dok ne sredim to, već 6 izgubljenih tekmi imam zbog toga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

sada sam kontaktirao podrsku kazu da promijenis sastav ako ti 12 igraca odmara izbaci 1-2 sa odmora iz druge ekipe ili pokusaj da mao promijenis igrace ja sam pokusao i sa re instalacijom i nije pomoglo imao sam valenciju iz manchestera i njega sam samo isao na remove from squad samo ga izbacio onako iz kluba i sada mi se vise ne desava.samo drugovi obratite paznju na latency.pokusajte pa javite

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2012 20:13 (mirkossam).
13 godina
FIFA 12

poZz ljudi imam 2 noobovska pitanja znaci nemogu nikako namjestit kontrole na fifi za dzojstik(pa ako moze neko objasnit bio bih zahvalan)..:D

te drugo neznam kako se rade driblinzi i finte neke ako moze i to neko rec mi..:P 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

poZz ljudi imam 2 noobovska pitanja znaci nemogu nikako namjestit kontrole na fifi za dzojstik(pa ako moze neko objasnit bio bih zahvalan)..:D

te drugo neznam kako se rade driblinzi i finte neke ako moze i to neko rec mi..:P 

sto se tice dzojstika i ja sam imao isti problem...pokusavao dosta toga skidao neke programe i nije islo...i onda mi drug kaze da prebacim neke datoteke iz fife11 u fifu 12 ,ali ne iz foldera gdje je instaliran nego na my dokuments treba da imas fifu11 i fifu12 (ako imas 11 ) i onda iz 11 kopiras buttondatasetup i nisam siguran treba li jos nesto pored...ugl kad to uradis udjes u fifu i onda onako u ingame opcijama namjestis sta ce ti sta biti....a sto se tice drugog pitanja imas sve trikove i driblinge na youtubu :)

13 godina
FIFA 12

imate mozda jos neku ideju kak da namjestim kontrole jel nazalost nemam fifu 11..:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

imate mozda jos neku ideju kak da namjestim kontrole jel nazalost nemam fifu 11..:D

radi provjereno

13 godina
FIFA 12

neradi mi jel moze biti zato sto imam ja ovu ufea euro 12..??
pa jel ima za to nesto za kontrole namjestit..?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

koji vam je score u FUT?

http://i.imgur.com/SdFu2.jpg(oduzmite turnire)

evo jedan smijesan gol 

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 21:03 (Logigamer).

0 0 hvala 0
14 godina
striker0708 kaže...
dreammaker kaže...

Odustajem od FUT-a do nove Fife. Ovo odigravanje utakmica protiv assissted timova nema smisla. MORAJU ubaciti filter za nas manual igrače. MORAJU.

totalno si u pravu ! ili mkar turnir...Recimo danas tra san svaku utakmicu ali nemogu ja zabiti golova koliko oni finesova mogu zabiti! i on meni iz svake kontre zabije gol.. trci po boku okrene se i fines ... -.-  

Ne znam kako vi tu obranu igrate, ali ja se ne sjećam kad mi je netko dao finesse shoot gol... a igram svaki dan satak vremena. Malo pretjerujete.

14 godina
Volos kaže...
striker0708 kaže...
dreammaker kaže...

Odustajem od FUT-a do nove Fife. Ovo odigravanje utakmica protiv assissted timova nema smisla. MORAJU ubaciti filter za nas manual igrače. MORAJU.

totalno si u pravu ! ili mkar turnir...Recimo danas tra san svaku utakmicu ali nemogu ja zabiti golova koliko oni finesova mogu zabiti! i on meni iz svake kontre zabije gol.. trci po boku okrene se i fines ... -.-  

Ne znam kako vi tu obranu igrate, ali ja se ne sjećam kad mi je netko dao finesse shoot gol... a igram svaki dan satak vremena. Malo pretjerujete.

Ne pričamo o igri protiv kompa na amater...

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja ću izgubit živce sa ovom Fifom, imam 19 izgubljenih u UT i najmanje 15 zbog minimizinga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jabulani kaže...

Ja ću izgubit živce sa ovom Fifom, imam 19 izgubljenih u UT i najmanje 15 zbog minimizinga.

probaj u procesima staviti priority za FIFU na high, čitao sam na netu da to zna riješiti te probleme. isto tako otvori portove u ruteru ako već nisi.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 23:47 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže

hex ja tebe stvarno ne kuzim,kad sam igrao protiv tebe razvalio si me svaku utakmicu na proste faktore,pa onda ako ja na online nisam primio finesse tako da ide po boku,okret i gol (finesse sam primao jedino 1 na 1),a mozes pitat rookicu kako lose igram obranu,i ako meni najbolji igrac ima 450 golova u 300 utakmica,ne kuzim cemu to dobacivanje ''protiv kompa na amater''

14 godina
Logigamer kaže...
Hexfire kaže

hex ja tebe stvarno ne kuzim,kad sam igrao protiv tebe razvalio si me svaku utakmicu na proste faktore,pa onda ako ja na online nisam primio finesse tako da ide po boku,okret i gol (finesse sam primao jedino 1 na 1),a mozes pitat rookicu kako lose igram obranu,i ako meni najbolji igrac ima 450 golova u 300 utakmica,ne kuzim cemu to dobacivanje ''protiv kompa na amater''

Lik tvrdi da nikad ne primi gol sa finessom. Pošto ja primim tako glup gol barem svaku treću utakmicu, ili on ne zna što je finess shot ili igra neku drugu igru. Uopće nisam komentirao ovaj dio sa prolaskom po boku, ne kužim o ćemu ti.

Sam sam si kriv što imam golmana sa overall 74, ali dogodilo mi se stotine puta da mi lik uspije jednom puknut po golu i naravno da je to gol s finessom iako lopta ide 2 na sat, pošto golman katastrofalno reagira na takve udarce.

14 godina
neaktivan
FIFA 12

INFOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORM

pack od 1500 :)

za koliko da ga prodam?

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 20:01 (rookica19).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

hitno mi treba pomoc ako ima neko minuticu posla samo da mi pomogne bio bih zahvalan :(

stavio sam kartu umjesto u squad na aukciju ,a namucio sam se da dodjem do nje...nije nesto ali ako moze neko da me doda da da bilo kakvu ponudu pa da mi onda vrati kartu ... origin id DuX_MH

svaka cast buguvcu logigameru na pomocu :) tnx :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 20:45 (_DuX_91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Igra još itko FUT? Imam coinsa za podijelit pa se javite ak ste u financijskim problemima {#}.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Igra još itko FUT? Imam coinsa za podijelit pa se javite ak ste u financijskim problemima {#}.

ja igram FUT, i vise bih volio da mi kazes koji savjet vezano za trejdanje, kako da sto lakse zaradim coinse?? trenutno sam na 50k i trejdam sa bronze ugovorima, ali to je sve...nezz sta bih vise mogao...

13 godina
neaktivan
httpsmaniac kaže...
Hexfire kaže...

ja igram FUT, i vise bih volio da mi kazes koji savjet vezano za trejdanje, kako da sto lakse zaradim coinse?? trenutno sam na 50k i trejdam sa bronze ugovorima, ali to je sve...nezz sta bih vise mogao...

formacije sa 4 u obrani ispod 2k kupis,za 2.5 pa navise prodas

14 godina
httpsmaniac kaže...
Hexfire kaže...

E jbg, nisam baš u toku. Kad sam tek počeo s FUT zarađivao sam masno na ALL 10 attribute karticama i zlatnim managerima. Stvarno ne znam što je sad najbolje.

Dosad su mi se javili Storm i Rokica za coinse (vidio sam kako igraju pa me ne čudi da su u minusu), pa ako se nitko drugi ne javi do sutra svaki će dobit pola.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice