Fifa 11

poruka: 2.801
|
čitano: 849.926
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
15 godina
neaktivan
Fifa 11

ne nisam mislio na ea.com...nego sam mislio da svoj video posatavite na youtube i onda samo zalijepite link na temu FIFA11 top lista...{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Fifa 11
Jebasu123 kaže...
Intelovac123 kaže...

Moze mi neko rec kako se uploadaju golovi na ea.com

moras imat original igru i ea account.Onda kad odes na replay imas opciju record & upload(ili nesto slicno)

a snimiš s frapsom i uploudaš na youtube..i link postaš ovdje..i to je to.{#}

17 godina
Fifa 11

Jel fraps ima opciju da je stalno upaljen i onda kad pritisnem recimo F1 onda počne snimat i kad pritisnem opet, on prestane??

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Jel fraps ima opciju da je stalno upaljen i onda kad pritisnem recimo F1 onda počne snimat i kad pritisnem opet, on prestane??

da naravno, tome i sluzi

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...
crystal6 kaže...

da naravno, tome i sluzi

moze link za download?

16 godina
neaktivan
El_Nino_09 kaže...
dmanz kaže...
crystal6 kaže...

da naravno, tome i sluzi

moze link za download?

Evo

Idu dva momka jedan je pametan,a drugi također navija za Sarajevo!!!
15 godina
neaktivan
NesQuiK kaže...
El_Nino_09 kaže...
dmanz kaže...
crystal6 kaže...

da naravno, tome i sluzi

moze link za download?

Evo

ja imam 3.2.2..jel ovo full ili?

16 godina
neaktivan
Fifa 11

Jeste FULL je ja ga imam.

Idu dva momka jedan je pametan,a drugi također navija za Sarajevo!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Imam jedno pitanje!

Ovako, kad instaliram igru, po već neznam koji put, i kad idem namjestit kontrole, u onom početnom prozoru stisnem game settings, i tamo na in-game keyboard, e tu nastane problem, uopće nemam kućice, pravokutnike, za biranje tipki??? i reko wtf?!?!?!?!?!

Igru sam uzeo od brata, njemu naj normalnije radi i to ima. tipkovnicu imam isto spojenu na komp ko  i on, prek usba.

unaprijed se zahvaljujem na odgovorima :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
stjepan01 kaže...

Imam jedno pitanje!

Ovako, kad instaliram igru, po već neznam koji put, i kad idem namjestit kontrole, u onom početnom prozoru stisnem game settings, i tamo na in-game keyboard, e tu nastane problem, uopće nemam kućice, pravokutnike, za biranje tipki??? i reko wtf?!?!?!?!?!

Igru sam uzeo od brata, njemu naj normalnije radi i to ima. tipkovnicu imam isto spojenu na komp ko  i on, prek usba.

unaprijed se zahvaljujem na odgovorima :D

probaj izbrisat folder Fifa11 u My Documents, i ponovo pokreni game settings...trebalo bi radit......

15 godina
neaktivan
Fifa 11

ma kakvi, izbrišem ga, ali svaki put kad pokrenem fifu, i da idem poriktat kontrole on ga napravi, a i dalje nema pravokutnika odnosno kućica

0 0 hvala 0
17 godina
Fifa 11

A je li kontrole rade unutar igre?

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 15:27 (crystal6).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

tamo di treba pisat y through pass ne piše ništa, samo Y. nema kućice, nema pravokutnika..

16 godina
neaktivan
Fifa 11

Jel može netko, zamoljavam vas lijepo, poslati upute kako da odigram koju partiju online sa nekim; problem je što posjedujem "onu drugu" verziju igre... Pa usput možemo i dogovorit partiju

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

kupiš orgimal od 120 kn i igraš koliiko hočeš

dejanceeeeeeeeee
15 godina
neaktivan
vipplah kaže...

Jel može netko, zamoljavam vas lijepo, poslati upute kako da odigram koju partiju online sa nekim; problem je što posjedujem "onu drugu" verziju igre... Pa usput možemo i dogovorit partiju

uzmi si key..kupi ga odnosno ili kupi cijelu igru..sta ti je isplativije.;)

16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
vipplah kaže...

Link please? Misliš na key koji upisujem kod instalacije igre?

15 godina
vipplah kaže...
Tommy_123 kaže...
vipplah kaže...

Link please? Misliš na key koji upisujem kod instalacije igre?

da evo linlk

http://www.onlinekeystore.com/FIFA-11-EA-DOWNLOAD.html

dejanceeeeeeeeee
16 godina
neaktivan
Fifa 11

Zanima me da li se u ovoj Fifi negdje moze vidjeti ona statistika koliko sam ukupno golova dao ili prekrsaja napravio kao sto je bilo u verziji 2009 i 2010 sa strane

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 11

mucim muku sa slobodnjacima ... opcenito ni u fifi ni u pesu ne znam pucati slobodnjake ...  :S

kako prebaciti preko zivog zida? opalim .. ili ode u zivi zid ili ode preko gola ... 

Bilo bi zgodno ... ali nije potrebno
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2010 17:39 (rebelsy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 11

probaj drzat strelicu gore jedno vrijeme prilikom izvodjenja, makar ja mogu i bez toga samo treba pravilno napuniti i sama ce uci

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

mucim muku sa slobodnjacima ... opcenito ni u fifi ni u pesu ne znam pucati slobodnjake ...  :S

kako prebaciti preko zivog zida? opalim .. ili ode u zivi zid ili ode preko gola ... 

meni u vecini slucajeva ubaci u gol{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina
neaktivan
Fifa 11

jel ima neki amater da se voli ogledat na gamerangeru tu i tamo? Ja se krijem iza nicka plavi pa ako vidite da hostam slobodno se pridružite

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Nanisanis s desne strane zivog zida (ako pucas s desnjakom), drzis strelicu prema gore, zatim zavisi koliko je udaljenost od gola koliko jako ces opaliti, ako je blizu golu samo stisni dugme za sutanje, i onda drzis strelicu ulijevo da zavrne loptu :D  S Pirlom u 90% slucajeva ulazi u gol {#}

16 godina
neaktivan
commandos kaže...
rebelsy kaže...

Nanisanis s desne strane zivog zida (ako pucas s desnjakom), drzis strelicu prema gore, zatim zavisi koliko je udaljenost od gola koliko jako ces opaliti, ako je blizu golu samo stisni dugme za sutanje, i onda drzis strelicu ulijevo da zavrne loptu :D  S Pirlom u 90% slucajeva ulazi u gol {#}

al on ima xbox verziju, malo je drugacije :S

15 godina
neaktivan
dmanz kaže...
commandos kaže...
rebelsy kaže...

al on ima xbox verziju, malo je drugacije :S

aha onda nista nek se i dalje muci {#}

16 godina
neaktivan
Fifa 11

Nije malo drugacije,potpuno je isto.Igrao sam kod frenda na xbox 360 i skroz je isto sto se tice slobodnjaka.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

Nije malo drugacije,potpuno je isto.Igrao sam kod frenda na xbox 360 i skroz je isto sto se tice slobodnjaka.

pa kolko vidim ovaj na videu dosta puno napuni onaj bar dok puca iz blizine, a na pcu jako malo treba

15 godina
neaktivan
Fifa 11

meni sve ulazui..npr..sa 20m,21m22:onda koristim barem do pola napunim bar i ona drzim l1 i onda lijepo preko zida preleti

a kada pucam s 25,30m onda  skoro cijeli napunim i drzim  l1

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice