ne nisam mislio na ea.com...nego sam mislio da svoj video posatavite na youtube i onda samo zalijepite link na temu FIFA11 top lista...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moze mi neko rec kako se uploadaju golovi na ea.com
moras imat original igru i ea account.Onda kad odes na replay imas opciju record & upload(ili nesto slicno)
a snimiš s frapsom i uploudaš na youtube..i link postaš ovdje..i to je to.
Jel fraps ima opciju da je stalno upaljen i onda kad pritisnem recimo F1 onda počne snimat i kad pritisnem opet, on prestane??
Jel fraps ima opciju da je stalno upaljen i onda kad pritisnem recimo F1 onda počne snimat i kad pritisnem opet, on prestane??
da naravno, tome i sluzi
da naravno, tome i sluzi
moze link za download?
da naravno, tome i sluzi
moze link za download?
da naravno, tome i sluzi
moze link za download?
ja imam 3.2.2..jel ovo full ili?
Jeste FULL je ja ga imam.
Imam jedno pitanje!
Ovako, kad instaliram igru, po već neznam koji put, i kad idem namjestit kontrole, u onom početnom prozoru stisnem game settings, i tamo na in-game keyboard, e tu nastane problem, uopće nemam kućice, pravokutnike, za biranje tipki??? i reko wtf?!?!?!?!?!
Igru sam uzeo od brata, njemu naj normalnije radi i to ima. tipkovnicu imam isto spojenu na komp ko i on, prek usba.
unaprijed se zahvaljujem na odgovorima :D
Imam jedno pitanje!
Ovako, kad instaliram igru, po već neznam koji put, i kad idem namjestit kontrole, u onom početnom prozoru stisnem game settings, i tamo na in-game keyboard, e tu nastane problem, uopće nemam kućice, pravokutnike, za biranje tipki??? i reko wtf?!?!?!?!?!
Igru sam uzeo od brata, njemu naj normalnije radi i to ima. tipkovnicu imam isto spojenu na komp ko i on, prek usba.
unaprijed se zahvaljujem na odgovorima :D
probaj izbrisat folder Fifa11 u My Documents, i ponovo pokreni game settings...trebalo bi radit......
ma kakvi, izbrišem ga, ali svaki put kad pokrenem fifu, i da idem poriktat kontrole on ga napravi, a i dalje nema pravokutnika odnosno kućica
A je li kontrole rade unutar igre?
tamo di treba pisat y through pass ne piše ništa, samo Y. nema kućice, nema pravokutnika..
Jel može netko, zamoljavam vas lijepo, poslati upute kako da odigram koju partiju online sa nekim; problem je što posjedujem "onu drugu" verziju igre... Pa usput možemo i dogovorit partiju
kupiš orgimal od 120 kn i igraš koliiko hočeš
Jel može netko, zamoljavam vas lijepo, poslati upute kako da odigram koju partiju online sa nekim; problem je što posjedujem "onu drugu" verziju igre... Pa usput možemo i dogovorit partiju
uzmi si key..kupi ga odnosno ili kupi cijelu igru..sta ti je isplativije.;)
Link please? Misliš na key koji upisujem kod instalacije igre?
Link please? Misliš na key koji upisujem kod instalacije igre?
da evo linlk
Zanima me da li se u ovoj Fifi negdje moze vidjeti ona statistika koliko sam ukupno golova dao ili prekrsaja napravio kao sto je bilo u verziji 2009 i 2010 sa strane
ajmo fudbaleri da vidimo golove....
mucim muku sa slobodnjacima ... opcenito ni u fifi ni u pesu ne znam pucati slobodnjake ... :S
kako prebaciti preko zivog zida? opalim .. ili ode u zivi zid ili ode preko gola ...
probaj drzat strelicu gore jedno vrijeme prilikom izvodjenja, makar ja mogu i bez toga samo treba pravilno napuniti i sama ce uci
jel ima neki amater da se voli ogledat na gamerangeru tu i tamo? Ja se krijem iza nicka plavi pa ako vidite da hostam slobodno se pridružite
mucim muku sa slobodnjacima ... opcenito ni u fifi ni u pesu ne znam pucati slobodnjake ... :S
kako prebaciti preko zivog zida? opalim .. ili ode u zivi zid ili ode preko gola ...
Nanisanis s desne strane zivog zida (ako pucas s desnjakom), drzis strelicu prema gore, zatim zavisi koliko je udaljenost od gola koliko jako ces opaliti, ako je blizu golu samo stisni dugme za sutanje, i onda drzis strelicu ulijevo da zavrne loptu :D S Pirlom u 90% slucajeva ulazi u gol 
Nanisanis s desne strane zivog zida (ako pucas s desnjakom), drzis strelicu prema gore, zatim zavisi koliko je udaljenost od gola koliko jako ces opaliti, ako je blizu golu samo stisni dugme za sutanje, i onda drzis strelicu ulijevo da zavrne loptu :D S Pirlom u 90% slucajeva ulazi u gol 
al on ima xbox verziju, malo je drugacije :S
al on ima xbox verziju, malo je drugacije :S
aha onda nista nek se i dalje muci 
Nije malo drugacije,potpuno je isto.Igrao sam kod frenda na xbox 360 i skroz je isto sto se tice slobodnjaka.
Nije malo drugacije,potpuno je isto.Igrao sam kod frenda na xbox 360 i skroz je isto sto se tice slobodnjaka.
pa kolko vidim ovaj na videu dosta puno napuni onaj bar dok puca iz blizine, a na pcu jako malo treba
meni sve ulazui..npr..sa 20m,21m22:onda koristim barem do pola napunim bar i ona drzim l1 i onda lijepo preko zida preleti
a kada pucam s 25,30m onda skoro cijeli napunim i drzim l1