Fifa 11

poruka: 2.801
|
čitano: 809.412
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
14 godina
neaktivan
Fifa 11

Igrica mi je radila sve do danas.Evo prije par minuta stavim orginal dvd i kliknem na ikonu na destopu "Fifa11" kao i svaki put.Ali ovaj put mi iskoci neki prozorcic u kojemu pise:E0001: i nece mi uci u igricu nego me izbacuje..

Zna li netko mozda u cemu je problem?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 11

Posto vidim da mi nitko nije odgovorio ponovit cu post:

Jedno pitanjce: Pokrenem menager mod,odem fino u team menagment narihtam formaciju i odredim 1 postavu ,odigram 1 prijateljski mec,sve super krenem odmah na 2 prijateljski i cjela mi je 1 postava u neredu.Npr. krenem s Realom stavim 4-3-3 naprjed Ronaldo-Higuain-Di Maria veza Kaka-Alonso-Ozil obrana Ramos-Carvalho-Pepe-Marcelo i u iducoj tekmi toj 2 prijateljskoj gotovo svi su na klupi i igraju Diarra,Benzema itd. svi koji su inace na klupi ,a iako sam odigrao dobru tekmu vecina igraca ima pad ocjene recimo Ronaldo iako je zabio iz penala i asistirao ima crvenu strelicu dolje i ocjenu 86,a inace prije prve tekme je 90,kako da rjesim to jer mi je fakat retardirano prije svake tekme namjesta iznova zbog toga jos nisam ogirao vise od prvih par prijateljskih u menageru izgubim volju

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Fifa 11
Arnold Šrafncinger kaže...

Jedno pitanjce: Pokrenem menager mod,odem fino u team menagment narihtam formaciju i odredim 1 postavu ,odigram 1 prijateljski mec,sve super krenem odmah na 2 prijateljski i cjela mi je 1 postava u neredu.Npr. krenem s Realom stavim 4-3-3 naprjed Ronaldo-Higuain-Di Maria veza Kaka-Alonso-Ozil obrana Ramos-Carvalho-Pepe-Marcelo i u iducoj tekmi toj 2 prijateljskoj gotovo svi su na klupi i igraju Diarra,Benzema itd. svi koji su inace na klupi ,a iako sam odigrao dobru tekmu vecina igraca ima pad ocjene recimo Ronaldo iako je zabio iz penala i asistirao ima crvenu strelicu dolje i ocjenu 86,a inace prije prve tekme je 90,kako da rjesim to jer mi je fakat retardirano prije svake tekme namjesta iznova zbog toga jos nisam ogirao vise od prvih par prijateljskih u menageru izgubim volju

assisstant coach stavi na off

inace ti on sam mjenja postavu dok su neki igraci umorni pa ih ne stavlja od prve, to je meni dobro i koristim cesto

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
16 godina

Jos nista od Lan Fix-a??

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Igro sam s Chelsiom protiv nekog kluba s pol zvjezdice 5 : 1 sam pobijedio.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Igro sam s Chelsiom protiv nekog kluba s pol zvjezdice 5 : 1 sam pobijedio.

Hahahahahaahahah primio si gol protiv tih papaka....LOL

15 godina
neaktivan
Fifa 11

A čuj nakon 5 : 0 sam se opustio.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
dmanz kaže...

inace ti on sam mjenja postavu dok su neki igraci umorni pa ih ne stavlja od prve, to je meni dobro i koristim cesto

di da nađem tog coacha

dejanceeeeeeeeee
15 godina
neaktivan
dejan1471 kaže...
dmanz kaže...

di da nađem tog coacha

Ides team managment i dole pise assisstant coach i samo enter i pise onda assisstant coach off

17 godina
neaktivan
dmanz kaže...

Pa valjda znaš sam kad ti je igrač umoran i kada je potrebno staviti nekoga drugoga.

Assistant coach radi nelogične poteze, u 2 utakmice sam ga koristio da vidim što će raditi i to je blago rečeno kaos.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
dmanz kaže...

Pa valjda znaš sam kad ti je igrač umoran i kada je potrebno staviti nekoga drugoga.

Assistant coach radi nelogične poteze, u 2 utakmice sam ga koristio da vidim što će raditi i to je blago rečeno kaos.

Samo smeta u igri....Ja sam ga nakon prve tekme ugasio....:DDDDD

15 godina
neaktivan
Fifa 11

Koju sam sad tekmu imao protiv Reala s Liverpoolom, utakmica je baš bila teška nije bilo puno prilika, i u 92 stisnem s Gerrardom s jedno 30 metara i lopta je baš onako lijepo zaobišla golmana i završila u rašljama.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
dmanz kaže...

pa neznam nisam pronasao gdje im pise stamina

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
16 godina

Dal netko zna kad će (i hoće li uopće) izaći official patch s ispravkama bugova i sl?

When night falls, she cloaks the world... In impenetrable darkness. A chill rises from the soil and contaminates the air... Suddenly.. life has new meaning..
15 godina
neaktivan
Fifa 11
F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dmanz kaže...

pa neznam nisam pronasao gdje im pise stamina

Kad odeš u squad postavke, odnosno tamo di mijenjaš ekipu, stisni R1 na kontroleru, odnosno RB na xbox kontroleru i pokazati će ti se stamina. Inače, isto tako ti je nacrtan stamina bar iznas imena u donjem dijelu ekrana.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
17 godina
neaktivan
Fifa 11

Možete li mi predložiti neki gamepad do nekih 150-200 kn max? Dosada sam uvijek igrao na tipkovnici ali ove godine je to praktički nemoguće, mislim da se igrati, ali se osjećam uskraćen za neke poteze ( i pri tome ne mislim na finte, trikove i slično)

Arsenal 4EVER

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Imam pitanje  za online igre....da li mogu igrat sa brzinom neta 2Mbps.....i koliko trosi prometa online igranje Fife11....(jer imam ADSL net sa limitom)........

.....a ima li gamepad za PC onakav kao na PS3...(navikao sam igrati fifu na ps3)...........

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

zabio prekrasan gol s messiem iz slobodnog..budem uploudao...D:

???

F.C LIVERPOOL
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Tommy_123 kaže...

zabio prekrasan gol s messiem iz slobodnog..budem uploudao...D:

???

dosta sporo mi uplouda, budem ponovo stavio..:D

zabio sam gol petom s messiem..a sreća je sto odmah u drugom kolu mi dolazi madrid na Camp Nou..odlazi s porazom.:DD

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 20:47 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
jel vas izbacuje na desktop? Krenem igrat manager mode i igram 3 utakmice i izbaci me. opet uđem i igram 1 utakmicu i izbaci me. onda kad se treba pokazat izbornik posle utakmice kad inače izaberete advance počme čačkat po disku i izbaci me!
Hoće li izać patch?
15 godina
neaktivan
Fifa 11

izasli su novi drajveri za nvidiu 260.99

http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

neznam jel nesto pomaže jel meni na xp-u jedn igra leti..kao na konzoli..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

izasli su novi drajveri za nvidiu 260.99

http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

neznam jel nesto pomaže jel meni na xp-u jedn igra leti..kao na konzoli..

Kud prije, nek netko ko ima sedmicu proba pa nek javi.

F.C LIVERPOOL
16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
Praetorian1 kaže...

Nemogu nikak na sedmici nariktat fifu da mi radi, stalno šteka, a neda mi se stavljat xp, jel ima kakvo rješenje da radi fifa i na sedmici?

haha...meni dosl.na xp-u leti..:D

niti neces moc i ja sam se borio,ali ništa.!!

ubaci u komp jos 2GB rama ... meni na win7 leti preko 100FPS-a sve na Max

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
Praetorian1 kaže...

Kud prije, nek netko ko ima sedmicu proba pa nek javi.

Pa ako instaliraš nove drivere teško da ti može šteiti, samo ti može pomoći.

Ja sam ih jučer instalirao i sve radi fino kako treba, ali nisa isprobao fifu pošto je nemam.

15 godina
neaktivan
mtopol kaže...
Tommy_123 kaže...
Praetorian1 kaže...

Nemogu nikak na sedmici nariktat fifu da mi radi, stalno šteka, a neda mi se stavljat xp, jel ima kakvo rješenje da radi fifa i na sedmici?

haha...meni dosl.na xp-u leti..:D

niti neces moc i ja sam se borio,ali ništa.!!

ubaci u komp jos 2GB rama ... meni na win7 leti preko 100FPS-a sve na Max

Posudio mi frend 2 gige rama na sedmici 64 bitnoj znaći imao sam 4 gige i dalje štekalo, probo sam na sedmici 32 bitnoj s 3 gige rama i dalje šteka, jedino na xp-u leti. Nije do rama. Na oficijalnom forumu skoro svima šteka s i 5 procesorima 4 gigie rama ati 5850, neki od njih prešli na xp i gle čuda klizi.

F.C LIVERPOOL
14 godina
neaktivan
Fifa 11
kak onda mogu reć da je WIN7 najbolji OS kad se ljudi moraju vraćat na XP da bi igrali fifu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
vik7 kaže...
kak onda mogu reć da je WIN7 najbolji OS kad se ljudi moraju vraćat na XP da bi igrali fifu?

Pa možda nije u OS-u problem nego u FIFI?

0_o
14 godina
neaktivan
Fifa 11
pa kad bi bio problem u fifi onda ni na xp-u nebi radilo dobro.. Jel tako?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
vik7 kaže...
pa kad bi bio problem u fifi onda ni na xp-u nebi radilo dobro.. Jel tako?

Ne, nije tako. Ako sve druge igre mogu raditi odlično na oba OS-a, kako može biti problem u sedmici a ne u igri?

I igra radi na win7 ali ne tako glatko, valjda će driveri to riješit

0_o
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice