Predobro mi je igrat s Pro kamerom, predobar osjećaj.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imam 32 bit w7..
i nis ne steka
osim ono u replayima (ja to mogu zanemariti a za vas ne znam)
Na xp nešteka ni u replayima, što se tiće gameplaya na sedmici ja sam uspio nešto iz tweakati da mi je s tele kamerom igra radila dobro, ali čim sam probao igrati s Pro kamerom štekalo je ko ludo a na xp sve leti.
na kojem OS-u ide bolje FIFA11, na win xp ili win7......trenutno igram demo na win7 (na 800x600 jer komp nije neki stroj)....i volio bih igrat na vecoj rezi
......pa me interesuje da li bi FIFA11 isla bolje na winxp..........a sto se igre tice, FIFA11 je ove sezone bez konkurencije!!!
meni je na win7 stalno stekalo i trzalo cak i na very low...sada na xp-u mi na high ide sve glatko(za virtual pro moram staviti na medium ali to je zbog moje konfe)
na kojem OS-u ide bolje FIFA11, na win xp ili win7......trenutno igram demo na win7 (na 800x600 jer komp nije neki stroj)....i volio bih igrat na vecoj rezi
......pa me interesuje da li bi FIFA11 isla bolje na winxp..........a sto se igre tice, FIFA11 je ove sezone bez konkurencije!!!
na xp..
Neznam zašto imate problema sa fifom i određenim OSem,ja igram na max postavkama 1440x900 rezolucija(max) i nema nikakog štekanja,cak ni u replayima.Igra ide po 70 fpsa sa iskljucenim Vsyncom.
EDIT:Zaboravio napomenuti da se radi o win7
Koju mi taktiku preporučate za barcelonu? Trenutno koristim ovu, no nije baš najuspješnija.
Valdez
Pique Puyol
Alves Abidal
Mascherano Xavi
Iniesta Messi Pedro
Villa
EDIT: Ima li tko savjet kako da što bolje upotrijebim Messija? Stalno mi se događa da ga izguraju i oduzmu loptu, ali baš svaki put. To nekad zna jako živcirati.
imas 2 gb rama i dobar proc, mozda oni to nisu imali, vista i win7 zauzimaju preeevise rama, meni na laptopu gta sad andreas zna zastekat...
Standardna njihova:
Valdez
Pique Puyol
Alves Maxwell
Mascherano
Xavi
Iniesta
Messi Pedro
Villa
Koju mi taktiku preporučate za barcelonu? Trenutno koristim ovu, no nije baš najuspješnija.
Valdez
Pique Puyol
Alves Abidal
Mascherano Xavi
Iniesta Messi Pedro
Villa
EDIT: Ima li tko savjet kako da što bolje upotrijebim Messija? Stalno mi se događa da ga izguraju i oduzmu loptu, ali baš svaki put. To nekad zna jako živcirati.
messi-a umjesto inieste gurni naprijed
onda iniestu i xavi-a stavi iza ville..i to je to tako ja igram messi stalno dobi ocjenu 10..
i maskerana ostavi iza kao defenzivnog veznog..
Moja postava s Barcom
Valdez
D. Alves Pique Puyol Abidal
Mascherano
Xavi
Iniesta
Messi Villa Pedro
Moja postava s Barcom
Valdez
D. Alves Pique Puyol Abidal
Mascherano
Xavi
Iniesta
Messi Villa Pedro
i ja tako igram..messi rastura..uff
Casillas
Ramos Vidic Albiol Cissokho
Khedira
Hamšik
Navas Di Maria
Ronaldo Higuain
imam jos puno dobrih igraca i mijenjam postavu za svaku tekmu al ova mi je dobra
Stavi Kaku umjesto Hamšika.
Stavi Kaku umjesto Hamšika.
ne volim kaku :p nekako mi je nonstop izmucen a i stari je ja uvijek ocu mladu ekipu
Oš onda men prodat Kaku
Jeno pitanjce: Pokrenem menader mod,odem fino u team menagment narihtam formaciju i odredim 1 postavu ,odigram 1 prijateljski mec,sve super krenem odmah na 2 prijateljski i cjela mi je 1 postava u neredu.Npr. krenem s Realom stavim 4-3-3 naprjed Ronaldo-Higuain-Di Maria veza Kaka-Alonso-Ozil obrana Ramos-Carvalho-Pepe-Marcelo i u iducoj tekmi toj 2 prijateljskoj gotovo svi su na klupi i igraju Diarra,Benzema itd. svi koji su inace na klupi ,a iako sam odigrao dobru tekmu vecina igraca ima pad ocjene recimo Ronaldo iako je zabio iz penala i asistirao ima crvenu strelicu dolje i ocjenu 86,a inace prije prve tekme je 90,kako da rjesim to jer mi je fakat retardirano prije svake tekme namjesta iznova zbog toga jos nisam ogirao vise od prvih par prijateljskih u menageru izgubim volju
Možda ti Ronaldo ima crvenu strelicu zbog problema u privatnom životu, treba plaćat ljubavnicama i sl.
zabio prekrasan gol s messiem iz slobodnog..budem uploudao...D:
Jedva čekam.
zabio prekrasan gol s messiem iz slobodnog..budem uploudao...D:
Pa to je FIFA, nije manager. Ako znaš igrati, razlike su minimalne, barem su bile zadnji put kad sam ja igrao FIFA-u, a to je bilo pred jedno mjesec dana (FIFA 10 na PS3)...
Ne bih se složio. Istina, vještina je važna, ali i taktika. Danas sam igro na legendary protiv Chelsea sa standardnom taktikom i dobio 2-1, a onda sam uzeo 4-2-2-2 i izgubio 2-0. Jednostavno nisam imao puno šansi za gol.
Taktika je jako vazna, posebno ako ste iskusniji igrac i igrate protiv jako dobrog igraca...
Tako mi je bilo i u FIFAi 10
Pa to je FIFA, nije manager. Ako znaš igrati, razlike su minimalne, barem su bile zadnji put kad sam ja igrao FIFA-u, a to je bilo pred jedno mjesec dana (FIFA 10 na PS3)...
Bitne su formacije itekak. Bitno je pronaći nešto što paše tvom stilu igre. Ja recimo najviše igram po bokovima i u odnosu na to sam si složio formaciju. Kada je složena drugačije prilično mi je teže igrati.
Ne, al ima nešto slično, manager mode.
Funkcionira na približno istom principu.
Ja sa Chelseam igram 4-1-2-1-2 i na Pro mi ide dosta dobro.
Inače jako dobra igra, sviđa mi se što su napravili sa ovogodisnjom FIFOM.
Igra li tko od vas fifu on line?Dajte koji komentar ima li liga kakvih da li se uzimaju samo real barca milan i inter ima li menager mode on line??Mislim kupit org pa zato pitam
Mislim da nema manager, nisam previse isprobavo opcije, znam da ima be a pro, 5 vs 5 sto je po meni ludilo, obicne tekme.. Online je po meni dosta bolji od PES-ovog sto se tice kvalitete veze.
Mislim da nema manager, nisam previse isprobavo opcije, znam da ima be a pro, 5 vs 5 sto je po meni ludilo, obicne tekme.. Online je po meni dosta bolji od PES-ovog sto se tice kvalitete veze.
PES imam i igram on line,veza zna ponekad zezat,samo ih ima gomila koji prekinu tekmu kad gube.Mislim da je PES ove godine bolji u grafici ali zato je fifin gameplay za 2 klase bolji od PES.