Fifa 11

poruka: 2.801
|
čitano: 818.483
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
16 godina
RE: Fifa 11
Ige kaže...

Meni to ne izgleda nešto puno bolje od 2010 WC

sigurno je bolje ne puno ali dosta mogu nazvati to kao neki veliki patch sto ea zna dobro zapakirati i nama uvaliti, veliki plus je sto nema vise ping pong passinga sto mogu laicki reci a ostalo ce prosuditi konzolasi

edit: evo i pc gameplaya jos snimano kamerom :(

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 18:58 (milanji).
15 godina
protjeran
SolidSnakeCRO kaže...

Nebi se htjel vrijeđat al ti ZDS si totalni debil.Zbog takvih kao ti  se klinci lože na te neke flame warove.
Nemoj molim te pisat više zbog takvih kao ti PES opstaje.Pa kaj si ti ljubomoran neš, ili ti nisu sve točne u glavi.
Dok je FIFA izdala bolju igru od PES-a (ne tvrdim da je sad pes opet bolji, budemo vidjeli dok izađu igre) ja nisam dolazil na fifin forum i pljuval po igri, po ljudima, iako je hrpa fifa fanboysa kao ti stalno dolazi srati nama PES igračima, kao što i radite sad.PES tema je čisti dokaz toga.
Ti si običan isfrustritani hejter, i inače da nije bilo PES-a tvoja fifa nebi imala pola stvari koje sad ima.
Prestanite sa tim izjavama mržnje i budite faking sretni kaj je i FIFA sad NG na pc-u i da imate na izbor dvije odlične igre.
Zar je bitno sad tko bude imal veći scor na reviewu.Svi znamo kak rade te stranice....
Svatko nek igra kaj voli, al nemojte molim vas ič pljuvat po drugima.Igraj svoje i šuti.Ja kao PES igrač mogu ič na pes temu i kritizirat kaj mi se ne sviđa, al nemože mi fifa fanboy doč srat, jer ja ne dolazim tebi u fifa temu srat po fifi.

Tvoj post poprilično pokazuje koliko voliš PES zato tvoj post nije objektivan i nisam nikakav hejter(štogod to značilo) jer sam i sam igrao PES godinama, a i neznam što ti radiš na ovoj temi jer si veliki obožavatelj PES-a, a mogu se kladit da nećeš biti kada dođe NG fifa11 na pc. I review je podosta objektivan jer zadnje tri 3 godine fifa vodi zasluženo dok je prije to bio PES možda za par godina opet bude PES, ali dotada uživam u fifi, a vjerujem da ćeš i ti.

Na divljaštvo odgovorimo još večim divljaštvom...
17 godina
neaktivan
Fifa 11

Ljudi pretjeruju s tim NG, kao da to nešto znači, ja sam prvi put nakon fife 98 prešao na fifa 2010 wc kad sam kupio xbox.

Jednostavno mi je bolji od pesa, ali neće ništa značajno poboljšat za 2011 dok  pes priprema velike promjene.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Ige kaže...

Meni to ne izgleda nešto puno bolje od 2010 WC

Nitko niti nije rekao da će izgledati bolje.  Sami su najavili kako ne treba očekivati bilo kakve promjene u grafici pošto im to niti nije bio cilj ove godine već podizanje kvalitete igre te ispravljanje grešaka i poliranje iste ...

17 godina
Ige kaže...

Ljudi pretjeruju s tim NG, kao da to nešto znači, ja sam prvi put nakon fife 98 prešao na fifa 2010 wc kad sam kupio xbox.

Jednostavno mi je bolji od pesa, ali neće ništa značajno poboljšat za 2011 dok  pes priprema velike promjene.

Pa normalno kada su im potrebne.  PES ove godine uvodi nekoliko novina koje sada zdušno promoviranju a koje su u FIFI prisutne još od prošle godine.  Pametnom dosta !

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Ige kaže...

Pa normalno kada su im potrebne.  PES ove godine uvodi nekoliko novina koje sada zdušno promoviranju a koje su u FIFI prisutne još od prošle godine.  Pametnom dosta !

imaš višestruko znacenje..is..a ne 2 posta zaredom..

15 godina
protjeran
Ige kaže...

Po viđenom gameplayu PES ne priprema neke velike promjene...

15 godina
neaktivan

Evo jedan vid od pesa pogledajte ga do kraja ove godine bitka između pesa i fife će biti veča nego ikad

17 godina
neaktivan
Fifa 11

PES je uvelike poboljšao gameplay a osim toga priprema MLO.

FIFA priprema fifa wc 2010 sa klubovima :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
je, gledam te trailere svake godine. a od tih svih navedenih 'poboljšanja', možda 2-3 nove stvari uvedu.
17 godina
neaktivan
Fifa 11

Samo kažem da je fifa 2010 daleko daleko od savršenog i da sigurno ima mjesta za promjene, koje oni po svemu sudeći nisu napravili niti su čak smislili nešto novo za 2011.

Pa pogledaj koliki se hype digo oko  pesa a koliki oko fife

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
ogmix333 kaže...

Evo jedan vid od pesa pogledajte ga do kraja ove godine bitka između pesa i fife će biti veča nego ikad

decko taj sam video postavio u pes temi, za svaku igru postoji tema, ljude na ovoj temi zanima fifa i novosti o fifi ajd da si stavio neku usporedbu ali ovako samo otvaras rat..

16 godina
Ige kaže...

Samo kažem da je fifa 2010 daleko daleko od savršenog i da sigurno ima mjesta za promjene, koje oni po svemu sudeći nisu napravili niti su čak smislili nešto novo za 2011.

Pa pogledaj koliki se hype digo oko  pesa a koliki oko fife

zato sto ljudi nisu informirani, i ljudi samo znaju za pes jer dosta njih su samo pirati s obiju strana i fife i pesa (pc,ps2,ps1 i na tim masinama pes trenutno rula), nazalost fifa nova ima na ps3u/xboxu (sto ce se promijeniti :D) i oni koji kupuju nogomet za te konzole kupuju vecinom fifu..vidjeti cemo koliko ce se sto igrati...

smislili su oni dosta toga vise za fifu u 2 godine sto pes jos nije... trenutno igram pes jer nemam ps3 i drago mi je da ga popravljaju ali sta su oni uveli novo u ovom sta se toliko digla prasina,da ne govorim o gameplayu, imaju licence za 4 lige, 20 stadiona u igri, u traileru prikazuju dodaj, driblaj mozes misliti u k****  svakom igracu posebno moras staviti komandu da bi on to radio na terenu da ne govorim o onim karticama za svakog igraca jojjj, izgubim 5 minuta dok sve slozim dok se u fifi igraci krecu i nude na terenu

j?t dosta sad vise tih prepucavanja sacekajte jos mjesec dana za demo-e a trenutno komentirajte novosti, naravno o svakoj igri u njima zasebnoj temi

15 godina
neaktivan
milanji kaže...

zato sto ljudi nisu informirani, i ljudi samo znaju za pes jer dosta njih su samo pirati s obiju strana i fife i pesa (pc,ps2,ps1 i na tim masinama pes trenutno rula), nazalost fifa nova ima na ps3u/xboxu (sto ce se promijeniti :D) i oni koji kupuju nogomet za te konzole kupuju vecinom fifu..vidjeti cemo koliko ce se sto igrati...

smislili su oni dosta toga vise za fifu u 2 godine sto pes jos nije... trenutno igram pes jer nemam ps3 i drago mi je da ga popravljaju ali sta su oni uveli novo u ovom sta se toliko digla prasina,da ne govorim o gameplayu, imaju licence za 4 lige, 20 stadiona u igri, u traileru prikazuju dodaj, driblaj mozes misliti u k**** svakom igracu posebno moras staviti komandu da bi on to radio na terenu da ne govorim o onim karticama za svakog igraca jojjj, izgubim 5 minuta dok sve slozim dok se u fifi igraci krecu i nude na terenu

j?t dosta sad vise tih prepucavanja sacekajte jos mjesec dana za demo-e a trenutno komentirajte novosti, naravno o svakoj igri u njima zasebnoj temi

pa da, to sve moraš raditi zato što je pes simulacija...

bc2: SaPPhir3
15 godina
neaktivan
ogmix333 kaže...

e kupi si naočale idiote ova tema je povezana sa pesom zato ovaj vid stavljam ko usporedu sa fifom jer ovdje već ima videa od fife

nema potrebe za vrijeđanjem!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sorry malo sam bil ljut

16 godina
neaktivan
Ige kaže...

da slazem se

fifa 11 pc ce biti fifa 10 na konzolama

cak nece niti imati career mode nego samo manager i be a pro dok ce fifa 11 na konzoli imati

17 godina
neaktivan
Fifa 11

Meni je to kod pesa baš dobro, kod fife mi fali tih taktičkih opcija. Također mislim da bi izvedbu finti mogli pojednostavit, ovo možda smeta meni zato što sam njub u fifi al eto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fifa 11

EKSKLUZIVA :D

fifa 11 pc prezentacija s gamescoma

Moj PC  
6 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
milanji kaže...

preedobro..isto kao fifa 10 na ps3..predobro..napokon..!!

16 godina

Jako dobro izgleda..

Mislim da više neću gledat gameplay videe, svaki put kad pogledam plačem od muke što još nije izašla. Smijeh

Logiram se, nešta ne ide.. srijeda je ujutro bejbe.. Tastaturu sam slomio, cijeli život izgubio..
15 godina
neaktivan
nontryer kaže...

Jako dobro izgleda..

Mislim da više neću gledat gameplay videe, svaki put kad pogledam plačem od muke što još nije izašla. Smijeh

odlicno izgleda..nema šta..napokon arena mode i na pc-u..to mi je preedobro..napokonn...Smijeh

a šta je najbolje rekao je da igra na laptopu..pa kvaliteta videa nije baš i neka...xD..onda ce na kompu letit..xD..bar na mojem.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 23:33 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
milanji kaže...

ti si car!!

Antonio Boltek
15 godina
neaktivan
Fifa 11

:DDDD

Antonio Boltek
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GtA-EfLc kaže...

:DDDD

imaš gumb UREDI

15 godina
neaktivan
Fifa 11

http://www.crofc.net/index.php?option=com_content&view=article&id=74:fifa-11-pc-detalji&catid=44:fifa-11&Itemid=53

To me je jako zainteresiralo za fifu 11 na pc-u. Inače ne volim baš fifu na pc-u, al ak je tak kak piše moglo bi bit super....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

http://www.crofc.net/index.php?option=com_content&view=article&id=74:fifa-11-pc-detalji&catid=44:fifa-11&Itemid=53

To me je jako zainteresiralo za fifu 11 na pc-u. Inače ne volim baš fifu na pc-u, al ak je tak kak piše moglo bi bit super....

Oprostite za dupli post....:S

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 0:08 (iron_guitar).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
ZDS kaže...

Tvoj post poprilično pokazuje koliko voliš PES zato tvoj post nije objektivan i nisam nikakav hejter(štogod to značilo) jer sam i sam igrao PES godinama, a i neznam što ti radiš na ovoj temi jer si veliki obožavatelj PES-a, a mogu se kladit da nećeš biti kada dođe NG fifa11 na pc. I review je podosta objektivan jer zadnje tri 3 godine fifa vodi zasluženo dok je prije to bio PES možda za par godina opet bude PES, ali dotada uživam u fifi, a vjerujem da ćeš i ti.

Stari moj ja nebudem nikad FIFA fan zato jer igra nema dušu i u meni ne budi nikakve emocije.PES 11 vraća taj feeling nakon PES-a 5 i ne sumnjam koju igru budem igral.Dal budem FIFI šansu naravno.

15 godina
neaktivan
Fifa 11

FIFA se vraća na stare staze pobjede..too..NG..ovaj video me toliko oduševio..napokon anrena mode una pc-u..jbg..dobro..tko ce docekat demo..ajme..super..HVALA TI IAN JARVIS

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
SolidSnakeCRO kaže...
ZDS kaže...

Stari moj ja nebudem nikad FIFA fan zato jer igra nema dušu i u meni ne budi nikakve emocije.PES 11 vraća taj feeling nakon PES-a 5 i ne sumnjam koju igru budem igral.Dal budem FIFI šansu naravno.

Nema dušu hmm neznam zakaj aha valjda zato što je PES godinama bio bolji pa ga je Fifa pomela zadnje 3 godine i osramotila kamikaze.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 3:21 (ZDS).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice