Fifa 11

poruka: 2.801
|
čitano: 812.771
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
15 godina
neaktivan
Fifa 11

iako cijeli život igram pes,slažem se sa movieom

golmani u pesu su očajni,jednostavno katastrofa

mogu oni napraviti grafiku 100x bolju nego u prethodnom pesu,ubaciti još detalja i modova,ali ako će golmani biti isti kao i u pes 10 onda će i novi pes biti fail,kao i svi u zadnje vrijeme

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: Fifa 11
ph3nom_gamer kaže...

de smirite se malo, kad izađu demo-i onda pričajte ko je lošiji a ko bolji, i ovo je tema fifa 11 PC a ne PES 2011... sad će i gamescon pa će biti materijala od obje igre...

Nema strke , sve je jasno.  Imam hd gameplay pes2011 od nekih 10 minuta i golman se ponaša kao i u prošlom pesu. Sada mi prodaju fore o izmicanju igrača i sudaca a to je u fifi stara stvar. Najbolja su mi uklizavanja u fifi na moj udarac. Ima ih desetak različitih a u pesu ih  možda ubace ove godine. Pazi , u fifi obrambeni igarči rade sve što rade i pravi i to me oduševljava. Duša nogometa je pogođena i prebaćena u fifi10 a kako rekoh world cup je kruna svega , bolje mi ne treba.  S obzirom da nema još nikakvih filmića iz fife11 strah me i pomisliti kako to izgleda godinu dana kasnije.

Za mene dileme nema.  Iz filmića kojeg imam iz pesa2011 i iskustva s world cupom  , world cup je debeli pobjednik a fifa11 će pomesti pod s pesom , nažalost ...

17 godina
patch123 kaže...

mogu oni napraviti grafiku 100x bolju nego u prethodnom pesu,ubaciti još detalja i modova,ali ako će golmani biti isti kao i u pes 10 onda će i novi pes biti fail,kao i svi u zadnje vrijeme

I ja cijelo vrijeme igram pes i onda skužim da nešto ne štima , ne valja.  Probam fifu10 i skužim da me više pali .  Dođe world cup i jednostavno shvatiš da je to to.

Svaki segment igre pomno je dorađen.  Sve su skinuli s terena. Tisuću i jedna golmanska intervencija me oduševljava pa i kada izađe u prazno jer je i to sastavni dio igre.

Uspio sam golmana uhvatiti u samo jednoj nelogičnoj intervenciji u WC dok je u pesu svaka nelogična ...  sve u svemu kako rekoh pes će se ebeno morati potruditi da skrene moju pažnju na sebe.

Iz dosada viđenog nije uspio ...

15 godina
neaktivan
movie kaže...
patch123 kaže...

I ja cijelo vrijeme igram pes i onda skužim da nešto ne štima , ne valja.  Probam fifu10 i skužim da me više pali .  Dođe world cup i jednostavno shvatiš da je to to.

Svaki segment igre pomno je dorađen.  Sve su skinuli s terena. Tisuću i jedna golmanska intervencija me oduševljava pa i kada izađe u prazno jer je i to sastavni dio igre.

Uspio sam golmana uhvatiti u samo jednoj nelogičnoj intervenciji u WC dok je u pesu svaka nelogična ...  sve u svemu kako rekoh pes će se ebeno morati potruditi da skrene moju pažnju na sebe.

Iz dosada viđenog nije uspio ...

FIFA-next gen,PES-đapaniz stvari..golmani su neobjašnjiva rije..tako da sve si rekao..sva cast..upravu si 100% nema uopce..

15 godina
protjeran
Fifa 11

Dal je došao neki gameplay trailer.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZDS kaže...

ne..sad ce još malo gamescom pa ce bit za fifu i pes

15 godina
neaktivan
movie kaže...
woofer2009 kaže...

fifa ove godine uvodi samo neku osobnost igrača...i preradili su pasove....a pogledajte samo videe koji su dosad izašli za pes pa nešto recite,,,kažem i ja sam uvijek ostao razočaran koliko pes govore da će biti ekstra super ovo ono a naprave sranje ali ove godine je to to...

Kako može biti to to kada je golman isti burek kao i prošle godine.   Svi koji su do sada igrali rani demo izuzetno su se žalili na lošeg golmana koji nije dobio značajnija poboljšanja u odnosu na prošla izdanja.  Pogledaj samo kako je golman animiran u fifi a kako u pesu.  Zar se ova sprdnja u pesu uopće može zvati golmanom ?  To je kramp i zbog njega više ne igram pes !

ma svi vi zbog golmana ne igrate pes više ma to je sigurno istina!!!!!

EMIN3M - The Real Slim Shady
15 godina
neaktivan
Fifa 11

pa nije samo golman, al je jedan veliki razlog

ja sam fifu igrao od 98 negdje do 06 kada sam primjetio da je jedna za drugom skoro potpuno ISTA.

onda sam poceo igrat pes 5/6  2008 2009 i 2010 sada

ali to samo zbog zamjene jer je fifa veci srot bila od pesa makar kazem pes je isto srot

sada dolazi fifa 11, i ocit je napredak, NG i to sve

pes ocito nece nista puno novoga napraviti da bude bolji od fife tako da bb pes

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...

ja sam fifu igrao od 98 negdje do 06 kada sam primjetio da je jedna za drugom skoro potpuno ISTA.

ali to samo zbog zamjene jer je fifa veci srot bila od pesa makar kazem pes je isto srot

slazem se s tobom. do pesa i fife 2010 pes je bio bolji ali od sad bi fifa mogla biti bolja.

15 godina
neaktivan
mega_killer kaže...
dmanz kaže...

slazem se s tobom. do pesa i fife 2010 pes je bio bolji ali od sad bi fifa mogla biti bolja.

haha...fifa 2009 je bbila bolja od pesa...od pocetka prodavanja pesa 2007 golmani su bacve pune vina koji se nemogu kretat,neznaju za animacije i rekacije...neznaju uopce hvatati loptu..još se sjecam sam mogo s 30,40m a adrianom razbit mrežu na pesu 20077..tako da..

15 godina
neaktivan
meni je lakse na fifi 09 bilo zabit gol sa centra nego na pesu!!
15 godina
neaktivan
mega_killer kaže...

al na ps3 fifa 09.-.ne na pc il ps2...

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
mega_killer kaže...

na pc-u zapravo

15 godina
neaktivan
mega_killer kaže...
Tommy_123 kaže...
mega_killer kaže...

na pc-u zapravo

na pc-u je slicna verzija kao na ps2,skoro identicna samo je na pc poboljsana grafika..tako da a da si igrao na ps3 promjenio bi mišljenje il si pogledaj na youtubu

15 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...
ZDS kaže...

A kada je točno taj gamescom...

15 godina
neaktivan
ZDS kaže...
Tommy_123 kaže...
ZDS kaže...

A kada je točno taj gamescom...

18

15 godina
neaktivan

18 za novinare i to a za normalne ljude počinje 19

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
mega_killer kaže...
Tommy_123 kaže...
mega_killer kaže...

na pc-u zapravo

na pc-u je slicna verzija kao na ps2,skoro identicna samo je na pc poboljsana grafika..tako da a da si igrao na ps3 promjenio bi mišljenje il si pogledaj na youtubu

pa mi govorimo za pc, znam ja dobro kakva je fifa na ps3

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...
Tommy_123 kaže...
mega_killer kaže...
Tommy_123 kaže...
mega_killer kaže...

na pc-u zapravo

hehhe...oke..

15 godina
neaktivan
Fifa 11

1. Minimum System Requirements
================================================== ==========
CPU with Dual core processor (Core duo 2 or better)

Intel Core2Duo @ 1.8Ghz on Windows XP / Windows Vista / Windows 7

1 Gigabyte of RAM (2 GB required for Windows Vista / Windows 7)

DirectX® 9.0c Compatible 3D accelerated 256 MB video card or equivalent

(must support Shader Model 3.0 or above)

DirectX® 9.0c Compatible Sound Card

512Kbps or greater broadband connection for online gameplay

MS compatible mouse

Keyboard

Please note that 16 bit colour is not supported

Install size varies by region (languages in brackets):

North America DD (Eng, Fr, Mx, Br) : about 6.5 GB

And additional space required for saved games and DirectX® 9.0c installation

Required Operating Systems:

Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7

Note that Windows 95, Windows 98, Windows 2000, Windows ME, and Windows NT 4.0 are not supported.

Required Software:

DirectX® 9.0c

jako mali zahtjevi.svatko ce moc pokrenut tu igricu...važno da ja mogu na MAX a i ostali..Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ZDS kaže...

Za fifiu ne ali za pes postoji jedan filmić u hd-eu iz igre u trajanju od  8 min i mžeš gledati tekmu između njemačke i nizozemske.

Filmić je težak oko 600mb i u punom sjaju pokazuje još jedan pes promšaj , bar po meni ..

17 godina
mega_killer kaže...
dmanz kaže...

Fifa10 nudi sve ono što se u pesu2011 predstavlja kao veliki napredak u serijalu što zdravoseljačkim jezikom znači da konami kasni dobru godinu za fifom !

Znači teoretski nude sve ono što smo vidjeli u fifi10 plus golman iz pesa10.  Ne nam da li bi se smijao ili plakao. Živo me interesira što to ea sports može napraviti u poboljšanju igre koja je gotovo savršena u world cupu ? 

15 godina
neaktivan
movie kaže...
ZDS kaže...

Za fifiu ne ali za pes postoji jedan filmić u hd-eu iz igre u trajanju od  8 min i mžeš gledati tekmu između njemačke i nizozemske.

Filmić je težak oko 600mb i u punom sjaju pokazuje još jedan pes promšaj , bar po meni ..

istina,opet neki glupi način centriranja i pucanja lopte,pokret i animacije golmana su užasne te nedostatak licenca te je KONAMI podbacio u vezi komentatora...

15 godina
neaktivan
Fifa 11

jer je izaso neki trailer za fifu osim onaj s kakom

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mobitel kaže...

ne,rekli smo da ce game scom uskoro pa ce bit videa u vezi FIFE I PESA

17 godina
mega_killer kaže...
movie kaže...
woofer2009 kaže...

fifa ove godine uvodi samo neku osobnost igrača...i preradili su pasove....a pogledajte samo videe koji su dosad izašli za pes pa nešto recite,,,kažem i ja sam uvijek ostao razočaran koliko pes govore da će biti ekstra super ovo ono a naprave sranje ali ove godine je to to...

Kako može biti to to kada je golman isti burek kao i prošle godine.   Svi koji su do sada igrali rani demo izuzetno su se žalili na lošeg golmana koji nije dobio značajnija poboljšanja u odnosu na prošla izdanja.  Pogledaj samo kako je golman animiran u fifi a kako u pesu.  Zar se ova sprdnja u pesu uopće može zvati golmanom ?  To je kramp i zbog njega više ne igram pes !

ma svi vi zbog golmana ne igrate pes više ma to je sigurno istina!!!!!

U jednom od mojih prijašnjih postova možeš pročitati zašto više ne igram pes. Nabrojano je desetak velikih razloga a smiješna sprdnja na golu je samo jedan od njih a drugi priglupi suigraći koji ne znaju što znaći otkrivanje , kontra , pravovremeni ulazak u prazan prostor.  potom smiješni sudac koji sve ove godine nije naučio osnovna pravila nogometne igre niti pravilno izricanje stegovnih mjera. I dalje se pita , prednost ? Što je to ?  Fliper efekat je način kako ubiti draž nogometne igre i to pes jako dobro radi. Lopta se od suigrača i protivnika odbija takvom brzinom da je to nemoguće predvidjeti i pratiti !  Moram priznati da niti ovogodišnji izbornici nisu pridonjeli simpatičnosti igre.  Po meni su nepregledni i iritantni.  Jedina dobra stvar u pesu je što sam ga brzo izvadio iz PS3 i prodao u trećinu cijene dok se loš glas nije pronio eterom ....  Nabrzaka sam ti rekao što ne valja za dublju analizu trebalo bi više vremena i angažmana a ne da mi se više gubiti vrijeme na gubitničku igru , bar za sada ....

17 godina
mobitel kaže...

Je ali to nije ingame već onako više reklama za samu igru. Skrivaju detalje ko zmija noge do 18.8 a tada će maske pasti ...

15 godina
neaktivan
movie kaže...
mobitel kaže...

Je ali to nije ingame već onako više reklama za samu igru. Skrivaju detalje ko zmija noge do 18.8 a tada će maske pasti ...

hha..jedva cekam...možda ce imat prijenos kao E3

15 godina
neaktivan
ogmix333 kaže...

18 za novinare i to a za normalne ljude počinje 19

za normalne ljude ŁoŁ!!

15 godina
neaktivan
dmanz kaže...
Tommy_123 kaže...
mega_killer kaže...
Tommy_123 kaže...
mega_killer kaže...

na pc-u zapravo

tako je!!!!!!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice