Fifa 09 joystick

poruka: 6
|
čitano: 2.569
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Fifa 09 joystick

Ovako stavi da igram s joystickom i neke od kontrola su prazne:
http://img200.imageshack.us/i/87169173.jpg/

I htjeo sam na Fifi kao i na PESu napraviti onu fintu s kojim samo zarotiraš analog i napravi ti onaj okret  za prelaženje .
Nekužim baš kaj nevalja s mojim joystickom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 09 joystick

N pes-u su finte prebacili s desnog analoga na lijevi a na fifi finte možeš radit samo s tipkovnicom kombinacija shifta lijevog i strelica a možda s xboxovim gamepadom nisam probao

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Fifa 09 joystick

Ček malo xboxov joystick ima isto tipaka kako onda na konzolama izvode finte ?

16 godina
neaktivan
Fifa 09 joystick

Na konzolama radiš normalno na plejki r2 i analog desni a na xbox 360 lijevi trigger i desni analog na fifi a na pesu su finte stavili na lijevi analog na kompu i plejki a za box neznam na kompu ti postoji jedna sitnica zvana games for windows i xbox 360 gamepad je licenciran za te igre i one dolaze s predefiniranim postavkama tako da kada spojiš xbox 360 gamepad već ti je sve namješteno pa vdio si na kompu da su svi simboli i slike od xbox 360 gamepada u pesu 2009 a kad ti spojiš svoj gamepad on ima elementarne drivere da ga komp prepozna i niš više od specijalnih fora

I druge igre dolaze pod takvim postavkama npr gears of war tomb raider fable itd....

0 0 hvala 0
17 godina
Fifa 09 joystick

Evo ja imam isti problem s kontrolama i joystickom. Neke kontrole su mi prazne poput dodavanja u dubinu i kad kliknem na njih da označim na koju će mi tipku biti uopće ne uhvati, još piše da je prazna. Znali neko može li se to i kako rješit.

To je uredu!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Fifa 09 joystick

kontaktirajte me na pm poslat cu vam fix :) 

pa Izete sta s to uradio ... e šefika fak mi direkt if aj nov
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice