Farming Simulator 2017

poruka: 568
|
čitano: 188.387
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2017
lawofattractioncro kaže...

Lako je kupiti, ali ja trebam key. Vec imam igru, besplatno sam je  skinuo.

Majstore daj shvati ovdje se ne piše o pirate verzijama. Tako da ti nitko nemože dati key. Skini si neku verziju za koju netreba key, ili na netu nadi key.

13 godina
Farming Simulator 2017

dupli post. Ispričavam se :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2016 12:05 (kristijan6).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Farming Simulator 2017

Pozdrav farmeri. Nakon podosta sati provedenih u FS15, došlo je i vrijeme da se isproba FS17, pa čisto par pitanja da budem siguran.

Dal je potrebno i orati polja ili je dovoljno sa kultivatorom poslije berbe proći?

Znači: a) kultivator, bacanje gnojiva, sijanje ili  b) oranje, kultiviranje, bacanje gnojiva, sijanje?  Taj dio oko uroda mi baš i nije prejasan.

Zasad sam proveo tek nekih sat vremena u igri i mogu reći da mi je zanimljiva tako da ću se zadržati na njoj. :D

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Igzy20  Orati polja treba poslje svake 3 žetve, ali možeš isključit tu opciju i samo kultivirati.

A poslje berbe se može rasipat prirodno gnojivo pa onda kultivirat, sijat, umjetno gnojivo i špricat. Ja nemam sve strojeve pa 3 puta rasipam umjetno gnojivo. u postavkama ima i opcija da gnojiš samo jednom. Imaš i sijačice koje rasipaju umjetno gnojivo, ali samo neke ne sve.

Općenito farming simulator igre napreduju puževim korakom, svaki put samo nadograđuju stare. FS 2017 je puno bolje optimizirana od FS 2015. Na računalu starom 8 godina radi super, ali na rezoluciji 1360x768

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2016 16:30 (medjimurac).
11 godina
neaktivan
kristijan6 kaže...

dupli post. Ispričavam se :)

A di ti vozis pola prikolice...mogo si punu natovarit,,:-)

https://www.g2a.com/r/mmarko
8 godina
neaktivan
Planiram kupiti Fs17, a ne želim kupovati online ako ne moram pa ako netko ima nekakvu informaciju o tome ima li u kojoj hrvatskoj trgovini bio bih mu zahvalan.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Paco2512 kaže...
Planiram kupiti Fs17, a ne želim kupovati online ako ne moram pa ako netko ima nekakvu informaciju o tome ima li u kojoj hrvatskoj trgovini bio bih mu zahvalan.

http://www.infomark.hr/PC%20Igre/1508/Farming%20Simulator%2017%20PC#naslov

11 godina
neaktivan
krokodil kaže...
Paco2512 kaže...

E moj Aligatoru...reko covjek da NE ŽELI kupovati online.... i ti mu das link od internet trgovine.... 

https://www.g2a.com/r/mmarko
11 godina
neaktivan
Mac1981 kaže...
krokodil kaže...
Paco2512 kaže...

E moj Aligatoru...reko covjek da NE ŽELI kupovati online.... i ti mu das link od internet trgovine.... 

pa to je online dućan(HR) a igricu će dobiti u FIZIČKOM IZDANJU (DVD) na kućnu adresu,ista stvar čak i bolje... Kao da je mora provjerit jeli sve ok pod haubom hah,ako već to ne odgovara neka provjeri po dućanima u mjestu gdje živi

17 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

Dali je ovdije sigurno za kupiti igru?

Bolje loš dan na pecanju nego dobar na poslu.
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2016 12:07 (kovaos).

0 0 hvala 0
11 godina
Farming Simulator 2017

Što se same stranice tiče, sigurna je. Ja sam preko nje nekoliko igri kupio i nikad nikakvih problema. Key je stigao unutar par minuta od plaćanja i sve radi najnormalnije.

Što se konkretno tvog linka tiče, obrati pozornost na napomenu da tu verziju ne možeš aktivirati na Steamu, ukoliko ti je to bitno.

Inače, lagano se skupljaju sati na farmi i moram priznati da mi se ova verzija sve više sviđa. Ima tu još dosta prostora što bi se moglo sa igrom napraviti, ali zasad sam zadovoljan u kojem to smjeru ide.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Igzy20 kaže...

Što se same stranice tiče, sigurna je. Ja sam preko nje nekoliko igri kupio i nikad nikakvih problema. Key je stigao unutar par minuta od plaćanja i sve radi najnormalnije.

Što se konkretno tvog linka tiče, obrati pozornost na napomenu da tu verziju ne možeš aktivirati na Steamu, ukoliko ti je to bitno.

Inače, lagano se skupljaju sati na farmi i moram priznati da mi se ova verzija sve više sviđa. Ima tu još dosta prostora što bi se moglo sa igrom napraviti, ali zasad sam zadovoljan u kojem to smjeru ide.

Steam mi nije bitan, kako ide sa updateom?

Bolje loš dan na pecanju nego dobar na poslu.
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

Imam nekoliko pitanja:

1. Što dobijem ako kupim original sa ključem. Znam djelomičan odgovor, multiplayer i online način igre. Nisam baš siguran što to znači, može li mi netko jednostavnije objasniti?
  2. Koja je razlika ako kupujem preko STEAM platforme ili sa GIANT stranice, a cijena je ista?
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2016 13:05 (Tino_TA).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
kovaos kaže...
Igzy20 kaže...

Steam mi nije bitan, kako ide sa updateom?

update skidaš ručno https://www.farming-simulator.com/updates.php?lang=en&country=hr

ostatak je standard sve..

Tino_TA kaže...

Imam nekoliko pitanja:

1. Što dobijem ako kupim original sa ključem. Znam djelomičan odgovor, multiplayer i online način igre. Nisam baš siguran što to znači, može li mi netko jednostavnije objasniti?
  2. Koja je razlika ako kupujem preko STEAM platforme ili sa GIANT stranice, a cijena je ista?

1. osim multiplayer ne dobivaš ništa ali kupovinom podržavaš proizvođača i veća je vjerojatnost da će biti više noviteta u budućnosti..

2. netko skuplja igre preko steam platforme radi jednostavnosti i čestih akcija na cijenu a netko želi baš direktno od proizvođača kupit. generalni odgovor ne postoji nego uzmi što ti bolje odgovara..

inače, steam ima jednu prednost a to je da pamtiš steam login, a on (steam) ostatak tvojih postavki i ključeva

11 godina
Farming Simulator 2017

Ekipa, trebao bih malu pomoć. Nabavio sam si danas neki jeftini Genius joystick, pa me muči kako ga namjestiti da mi on bude za prednje utovarivače i takve stvari. Zasad su kontrole složene da se njime upravlja strojevima, tj. da vozi. 

Gledao sam malo postavke, ali dosta mi zbunjujuće to izgleda pošto do sad nisam imao prilike koristiti joysticke, pa ako je netko voljan pomoći neka se javi. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

https://www.youtube.com/results?search_query=farming+simulator+2015+joystick+setup+

malo pokušaj pronjuškat po jubitu, možda naletiš na nešto korisno..

osobno (zbog djece) ne koristim niti jedno pomagalo u igri a često razmišljam kako bi bilo sa dodatcima

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Farming Simulator 2017

Hvala! Kopao sam malo po netu i uspio sam naći nešto. Mislim da će raditi. Ja sam uzeo joystick za prednje utovarivače jer sam se mučio sa mišom i mislim da će puno jednostavnije i zanimljivije biti ovako. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

.

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2016 16:37 (krokodil).

0 0 hvala 3
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

koliko zbrke je donio update....

na službenim stranicama spreman za download ali na steam platformi nije..

serveri za multiplayer nadograđeni a klijent nije pa nemoguće igrati..

dva-tri sata je trajalo da sve proradi kako treba ali više nisam imao volje za igranjem..

valjda se neće događati stvari ko jučer..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Farming Simulator 2017

Imate preporuku koje dobre mape? Ove dvije defaultne su mi dosadne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

.

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

http://lsmod2015.com/czech-map-by-prochy-v4/

dali je tko igrao ovu mapu na2017?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

Dali je ko uspio složiti strem od Otvorenog radia?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
brzi-medvedicka kaže...

Dali je ko uspio složiti strem od Otvorenog radia?

nikako naći tu adresu koja završava na "pls" a da valja

samo mi ovo izbaciva a to sigurno ne radi

http://www.otvoreni.hr/UserDocsImages/stream.pls

8 godina
neaktivan
Nije meni problem kupiti online nego ne znam je li sigurno.
8 godina
neaktivan
Može li se u Fs17 ili 15 uopće igrati multiplayer ako je npr. skinuto to s pirate bay-a ili se mora kupiti original igrica?

0 0 hvala 0
11 godina
Farming Simulator 2017

Za multiplayer moraš imati original igru baš.

Moj PC  
0 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

Otvoreni radio:

<streamingInternetRadio href="https://www.internet-radio.com/servers/tools/playlistgenerator/?u=http://50.7.129.122:8249/listen.pls&t=.m3u" />

2 0 hvala 0
9 godina
Jel zna ko kak spojit 2 kosilice iza? Znaci da budu obje iza da ne ostaje rupa?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice