Farming Simulator 2015

poruka: 1.357
|
čitano: 337.320
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2015
balvanar kaže...

pozz farmeri

dali neko zna gdje da nadjem link on realistic moda

znaci da kad prelazim preko posijane njive traktorom da unistavam usjeve i takve stvari????

isprobaj ovaj mod 

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

eee to je taj mod kolega   hvala ti  ;)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Jel ima gdje postupak kako taj compost master modpack ubaciti u original mapu...Ubacim ja to cudo preko GE u mapu, nikako ne uspjevam lijepo to sredit da bude u ravnini sa zemljom, ali me interesira kuda gdje i kako stavit one popratne teksture, zvukove, skripte? zahvljajujem se unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Eo, ko oce MP igrat otvorena je trenuto moja igra...

International server---Mac's game (mislim da je tak)... pa eto kome se da nek potrazi koji puta

Pozz

2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Mac1981 kaže...

International server---Mac's game (mislim da je tak)... pa eto kome se da nek potrazi koji puta

Pozz

ja nemogu naci,jeli bitna verzija igre?

13 godina
neaktivan
krokodil kaže...
Mac1981 kaže...

Pozz

ne znam ti, mac i ja igramo nutra

11 godina
neaktivan
kicmabrajker kaže...
krokodil kaže...
Mac1981 kaže...

Pozz

koja je verzija igre?,meni je 1.3 beta

13 godina
neaktivan
krokodil kaže...
kicmabrajker kaže...
krokodil kaže...
Mac1981 kaže...

Pozz

ja sam na 1.2

11 godina
neaktivan
kicmabrajker kaže...
krokodil kaže...
kicmabrajker kaže...
krokodil kaže...
Mac1981 kaže...

Pozz

ja sam na 1.2

Ja trenutno ne vidim koja je...na steamu mi igra pa ako je i tvoja tamo onda su iste verzije...no mislim da to nije bitno....

uglavnom, nadam se da imate Normalne, Hr nickove na igri jer ove neke cudne i strane odbijam...pa ako sam nekoga odil, nek mi tu napise nick iz igre pa odbijanja nece biti :-))

13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Već neko vrijeme igram Farming Simulator 2015 na Westbridge hills mapi i bavio sam se isključivo sa sjetvom.Sada sam ubacio modove za tvornicu mlijeka i tvornicu jogurta,ali sa svoje farme krava ne mogu prevesti mlijeko jer se ono automatski prodaje,pa mi treba Vaša pomoć.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

pocinju prednarudzbe uskoro :) 

http://us8.campaign-archive2.com/?u=d9a4331333a929b8c98baedea&id=2b650219f5&e=e960bb316f

Edit: evo prednarudzbe za Sjevernu Ameriku(cisto radi okvirnih cijena),pitanje je,oliko ce kostati u nas??(EU)

http://store.madcatz.com/farm-sim/?utm_source=CRM_FS&utm_medium=EMAIL&utm_campaign=FarmSimPreOrder&utm_content=cta

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2015 23:26 (krokodil).

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Update 1.3 je izasao   http://www.farming-simulator.com/updates.php?lang=en

-Farming Simulator 15 Update 1.3

• -Reduced memory usage with Mods (1.3)
  • -Added display of amount that money has changed by the last action of the player (1.3)
  • -Improved vehicle handling (1.3)
  • -Cuttings trees works more reliably (1.3)
  • -Fixed crashes with wood cutting (1.3)
  • -Fixed crashes on 32bit computers (1.3)
  • -Fixed Jenz chopper movement issues (1.3)
  • -Reduced used network bandwidth in multiplayer (1.3)
  • -Fixed wrong movement of trees in multiplayer (1.3)
  • -Visual fixes for the Kuhn Profile1880, Case IH Quadtrac, Lemken Heliodor, Grimme Maxtron, Capello Quasar F4, Krampe SB 30/60, Liebherr Tl 436-7, Ponsse Scorpion King, Ponsse
  • Buffalo, Jenz Hem583, Väderstad Carrier 820, Krampe BB 900, Deutz 6.61 (1.3)
  • -Fixed error with the ChurchClock script in mod maps (1.3)
  • -Fixed sapling pallet not locking to trailers (1.3)
  • -Fixed wrong placements of trees in the map (1.3)
  • -Fixed field texture disappearing in the distance after removing windrows (1.3)
  • -Increased capacity of manure heap (1.3)
  • -Reduced loading times (1.3)
  • -Improved performance when working on the fields (1.3)
  • -Added possibility to sell wood chips with a shovel (1.3)
  • -Fixed crash when placing objects near map boundary (1.3)
  • -Reduced multiplayer synchronization times (1.3)
  • -Fixed rendering of fields on DirectX (Intel GPUs) (1.3)
  • -Fixed Biogas silos when almost empty (1.3)
  • -Fixed Grimme Tectron unloading animation (1.3)
  • When disabling the mini map in the options, the full screen option now is still available (1.3)
  • -Fixed power usage of the balers (1.3)
  • -Fixed selling price of saplings (1.3)
  • -Fixed difficulties when washing attached tools (1.3)
  • -Fixed slot capacity in WebStats of Dedicated Server (1.3)
  • -Fixed saving of multiplayer client permissions (1.3)
  • -Fixed issues with the helper (1.3)
  • -Fixed crash when removing a gamepad on MacOSX (1.3)
  • -Fixed issues the tyre tracks (1.3)
  • -Fixed unfolding of combines after resetting (1.3)
  • -Improved vehicle handling
  • -Improved locked differentials (e.g. improves handling of Ponsse Scorpion)
  • -Dragged tools no longer jump randomly
  • -Improved physics of cranes
  • -Jenz chopper works more reliably
  • -FSI ST65T works more reliably
  • -Cuttings trees works more reliably
  • -Trees in multiplayer stutter less
  • -Vehicles stutter less when moving trees
  • -Defoliaging trees is correctly synchronized in multiplayer
  • -Trees are worth less, especially when selling entire, non-defoliaged trees
  • -Log forks can now hold single trees
  • -Vehicles stop less quickly when releasing the acceleration pedal
  • -Various visual improvements to the vehicles
  • -Various smaller functional improvements to the vehicles
  • -Performance and memory usage improvements
  • -Added additional costs if the AI helper brings its own seeds, fertilizer etc.
  • -Various improvements to the AI helper
  • -Fixed moved vehicles when loading a savegame
  • -Improved the geometry of the bunker silos
  • -Reduced the enormous time bonus for missions
  • -Fixed wrong assignments of statistics values
  • -Various translation fixes
  • -Improved controls with gamepads or steering wheels
  • -Increased the capacity of the manure heap
  • -Mods now have the possibility to show the current time on the indoor hud
  • -Reduced the costs when using the high pressure washer
  • -Added automatic creation of Humboldt notch with the chainsaw, so that the trees fall in the direction of the cut
  • -Added option to disable Adaptive VSync
  • -Added option to disable the AI traffic
  • -Added option to change the time it takes until a vehicle is dirty
  • -Increased maximum cut length of Ponsse Scorpion to 8 meters
  • -Reduced loading times when using mods

2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

malo tema mrtva pa da je osvjezim sa prednarudjbom za novi DLC-New Holland   

http://www.farming-simulator.com/dlc-detail-fs15-nh.php?lang=en

2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Mac1981 kaže...

Pozz

Ako ima koga, trenutno igram....

https://www.g2a.com/r/mmarko
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Dejane, pukla igra...Miha...di si nesto :-)??...anyway...sutra malo ranije dojdite...oko 18h bude igra online.. pozz

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2015 22:08 (Mac1981).

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Aj da malo dignemo ovo mrtvilo...za kojih sat-sat i po dize se FS15 dedicated server za vas/nas ovdje prisutne.

Server ce biti u Germany global roomu, mastovitog imena CRO Dedi Server.

Takodjer bit ce pod sifrom pa bih molio zainteresirane da mi posalju PM sa svojim imenom/nickom pod kojim se misle logirat a ja cu vam sapnut sifru za login.. :-)

Pošto ovo radim prvi puta neznam dali vi morate imati modove lokalno ili ce sve ici sa tog serverva...uglavnom nece se igrat orginal mape, niti ce biti igra bez modova...trenutno dizem mapu na server a nakon toga cu i modove

Vi za svaki slucaj skinite mapu u svoj mod folder... mislim da ce vam tako igra lakse disat

MOD PACK potreban za igru - sa ovog linka mozete skinuti sve modove koji su na serveru i sa kojima se igra....takodjer je i mapa na ovom linku....kad otvorite stranicu na dnu ispod modova imate gumbić da skinete sve odjednom

Sve u svemu, da bi igrali, morate imati sve modove lokalno na svom kompu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2015 16:09 (Mac1981).

4 0 hvala 2
10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

pozdrav svima.novi sam ovdje i molim pomoc oko slika

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

na danasnji datum izisao je jedan mali besplatni DLC- New Holland Loaders DLC

http://farming-simulator.com/dlc-detail-fs15-nh-loaders.php?lang=en

dostupan je i New Holland - DLC (cutters)

http://farming-simulator.com/dlc-detail-fs15-nh.php?lang=en

0 0 hvala 2
10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

zna li netko radit modove

0 0 hvala 0
11 godina
Farming Simulator 2015

Ajd se ti već jednom nauči koristit forum i prouči malo pravila. Prestani za svaku sliku i poruku pisati novi post. Ili napiši sve u jednom postu ili koristi EDIT.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
krokodil kaže...

Sve je to lijepo, ali cemu? sve to vec ima u samoj igri, bolje da izbace nekakvi update ili DLC di bi bilo novih zitarica, ili barem nekakvu optimizaciju da naprave, ima jos tu puno puno mjesta za napredak, ali to je samo moje misljenje...Bas sam im neki dan poslao upit da li ce biti mozda kakvih novih zitarica u sljedecim update-ima, odgovor je bil da oni ne mogu o tome pricati...

11 godina
neaktivan
kicmabrajker kaže...
krokodil kaže...

Sve je to lijepo, ali cemu? sve to vec ima u samoj igri, bolje da izbace nekakvi update ili DLC di bi bilo novih zitarica, ili barem nekakvu optimizaciju da naprave, ima jos tu puno puno mjesta za napredak, ali to je samo moje misljenje...Bas sam im neki dan poslao upit da li ce biti mozda kakvih novih zitarica u sljedecim update-ima, odgovor je bil da oni ne mogu o tome pricati...

prijatelju,ja sam stavia linkove jer mozda ima ljudi koji bi kao i ja kupili te dlc-e i jer podrzavaju rad Giants-a i vole ovu igru,razumim sta zelis reci i slazem se s tobom  

13 godina
neaktivan
krokodil kaže...
kicmabrajker kaže...
krokodil kaže...

prijatelju,ja sam stavia linkove jer mozda ima ljudi koji bi kao i ja kupili te dlc-e i jer podrzavaju rad Giants-a i vole ovu igru,razumim sta zelis reci i slazem se s tobom  

ma sve pet, jako lijepo od tebe kaj stavljas linkove, ma ja cu isto kupiti taj novi DLC, jer imam i ove prije, definitivno podrzavam njihov rad, makar znamda ih necu koristit, ali neka bude  nego, jel si rjesio lagg dok igras mp??

11 godina
neaktivan
kicmabrajker kaže...
krokodil kaže...
kicmabrajker kaže...
krokodil kaže...

ma sve pet, jako lijepo od tebe kaj stavljas linkove, ma ja cu isto kupiti taj novi DLC, jer imam i ove prije, definitivno podrzavam njihov rad, makar znamda ih necu koristit, ali neka bude  nego, jel si rjesio lagg dok igras mp??

neka neka 

nisam rijesia lagg,ocito je do operatera(kazu da su radovi na centrali),ali samo u ovoj igri mi je tako uzasan,ebemu

13 godina
neaktivan
krokodil kaže...
kicmabrajker kaže...
krokodil kaže...
kicmabrajker kaže...
krokodil kaže...

neka neka 

nisam rijesia lagg,ocito je do operatera(kazu da su radovi na centrali),ali samo u ovoj igri mi je tako uzasan,ebemu

a u pm onda, kad budem kod kuce ovih dana, budem ti nest sendao u inbox, jer sam ja bio imao laggove dok sam cod2 igrao, pa s nekim mijenjanjem postavki sam to rjesio, mozda ti bude pomoglo....

10 godina
neaktivan
kicmabrajker kaže...

Jel ima gdje postupak kako taj compost master modpack ubaciti u original mapu...Ubacim ja to cudo preko GE u mapu, nikako ne uspjevam lijepo to sredit da bude u ravnini sa zemljom, ali me interesira kuda gdje i kako stavit one popratne teksture, zvukove, skripte? zahvljajujem se unaprijed

Oke Kicmabrajker problem sa kojim se ti susrečeš je vrlo lagano riješiti.Ako se planiraš baviti ozbiljnim modiranjem mapa predlažem da za početak vodiš računa o rasporedu kako bi poslje znao kako unjeti linije skripti u glavni Mod-Desc mape.Znači ovako:

1.Uđi u glavni folder mape i potraži u njemu folder "map",nakon što si otvorio taj folder napravi u njemu novi folder koji imenuj kako želiš.Recimo "Moji Modeli".U taj Folder Moji Modeli prebaci kompletni folder sa modom Compost Master.

2.Nakon što si to obavio izađi iz foldera "map" i u glavnom folderu mape napravi novi folder koji nazovi "scripte",to je znači folder u kojem češ tijekom uređivanja mape stavljati sve skripte giants enginea,sa .lua ekstenzijom.

3.U folder "scripte" prebaci skriptu iz Compost Master foldera(nalazi se u u scripts),a zove se "FermentingSilo.lua".Nakon što si to napravio potrebno  je unjeti liniju u glavni Mod-Desc mape kako bi engine znao registrirati Compost Master.

4.Znači u glavnom folderu mape pronađi xml datoteku "modDesc"  i otvori je u editoru preporučam Notepad ++ jer odmah boji kodove što meni osobno skriptiranje čini mnogo lakšim.Nakon toga u glavnu skriptu mape unesi(iza reda u kojem stoji "</l10n>"):

<extraSourceFiles>

<sourceFile filename="scripte/FermentingSilo.lua" />

</extraSourceFiles>

5.To je u principu to,jedino što ti preostaje je skinuti ZZZ_compostSoil mod sa neke od stranice sa modovima,vjerojatno se on čak nalazi i dolazi zajedno sa glavnim Compost Master modom ovisi o tome otkuda si ga skinuo.ZZZ_CompostSoil zip stavi u folder "mods" koji se nalazi u mojim dokumentima u Farming Simulator 15.To je u principu to ako si sve napravio kako treba Compost Master bi trebao raditi bez frke.Ako nečeš moči riješiti javi pa ču napraviti video i staviti ga na you tube

13 godina
neaktivan
mister Noct kaže...
kicmabrajker kaže...

Oke Kicmabrajker problem sa kojim se ti susrečeš je vrlo lagano riješiti.Ako se planiraš baviti ozbiljnim modiranjem mapa predlažem da za početak vodiš računa o rasporedu kako bi poslje znao kako unjeti linije skripti u glavni Mod-Desc mape.Znači ovako:

1.Uđi u glavni folder mape i potraži u njemu folder "map",nakon što si otvorio taj folder napravi u njemu novi folder koji imenuj kako želiš.Recimo "Moji Modeli".U taj Folder Moji Modeli prebaci kompletni folder sa modom Compost Master.

2.Nakon što si to obavio izađi iz foldera "map" i u glavnom folderu mape napravi novi folder koji nazovi "scripte",to je znači folder u kojem češ tijekom uređivanja mape stavljati sve skripte giants enginea,sa .lua ekstenzijom.

3.U folder "scripte" prebaci skriptu iz Compost Master foldera(nalazi se u u scripts),a zove se "FermentingSilo.lua".Nakon što si to napravio potrebno  je unjeti liniju u glavni Mod-Desc mape kako bi engine znao registrirati Compost Master.

4.Znači u glavnom folderu mape pronađi xml datoteku "modDesc"  i otvori je u editoru preporučam Notepad ++ jer odmah boji kodove što meni osobno skriptiranje čini mnogo lakšim.Nakon toga u glavnu skriptu mape unesi(iza reda u kojem stoji "</l10n>"):

<extraSourceFiles>

</extraSourceFiles>

5.To je u principu to,jedino što ti preostaje je skinuti ZZZ_compostSoil mod sa neke od stranice sa modovima,vjerojatno se on čak nalazi i dolazi zajedno sa glavnim Compost Master modom ovisi o tome otkuda si ga skinuo.ZZZ_CompostSoil zip stavi u folder "mods" koji se nalazi u mojim dokumentima u Farming Simulator 15.To je u principu to ako si sve napravio kako treba Compost Master bi trebao raditi bez frke.Ako nečeš moči riješiti javi pa ču napraviti video i staviti ga na you tube

A cuj, nekome lagan, nekome nocna mora  ma kakvo moje modiranje mapa, za mene je uspjeh promijeniti fill type za prikolicu  daj, molim te, ako imas volje da napravis video, ja zapeo vec gore na 4. modDesc...aj ako koristis steam, dodaj me kicmabrajker001, zahvaljujem se od srca unaprijed 

10 godina
neaktivan
kicmabrajker kaže...
mister Noct kaže...
kicmabrajker kaže...

<extraSourceFiles>

</extraSourceFiles>

A cuj, nekome lagan, nekome nocna mora  ma kakvo moje modiranje mapa, za mene je uspjeh promijeniti fill type za prikolicu  daj, molim te, ako imas volje da napravis video, ja zapeo vec gore na 4. modDesc...aj ako koristis steam, dodaj me kicmabrajker001, zahvaljujem se od srca unaprijed 

Evo stari kako sam obečao,video ti se nalazi tu 

Mislim da sad nečeš imati nikakvih problema sa tim zločestim Compost Masterom.Ako bude bilo kakve frke sa bilo čime u vezi FS 15 modinga spreman sam pomoći.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2015 19:35 (mister Noct).
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Zahvaljujem od srca  kada dodem navecer s posla, odma se idem sa time pozabavit, hvala, hvalaaa.. ako ikad se nades u Vz ili okolici javi da ti se oduzim 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
kicmabrajker kaže...

Zahvaljujem od srca  kada dodem navecer s posla, odma se idem sa time pozabavit, hvala, hvalaaa.. ako ikad se nades u Vz ili okolici javi da ti se oduzim 

Nema problema,i ja sam tak počeo prije jedno 5 godina sa FS 11,tako da ono,od nečega se treba krenuti,meni su isto puno,puno pomogli moderi sa Farming Simulator UK Foruma i učio od vrhunskih skriptera,ako imaš volju niš nije teško.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice