Farming Simulator 2015

poruka: 1.357
|
čitano: 337.424
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2015
DM-969 kaže...

Eo počeo i ja malo igrat opet,i vidim super objekt za skladistenje dreka kad imam viska,i stavim ga u mapu i sve napravim kako pise i nece mi uci u mapu kad krenem igrat,evo ovo je objekt http://www.modhoster.com/mods/gulle-lager-gulle-transporter,pa me zanima da li je jos neko to stavljo u mapu i da li mu radi sve?

Eo postavio sam ga,nasao sam kvar di je bio,nisam zvukove spremio di treba i eto 

10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Da li tko zna kakav dobar mod u kojem bi mogao namjestiti brzinu kad radnik radi neke poslove, u 2013 je bio eszlimiter mislim a za 2015 ne nadem nista.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

eo postavio sam i ovaj novi objekt za izradu komposta,jako dobra zarada 

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DM-969 kaže...

jel mozes dati linkove za taj objekt? I objasniti kako dobivas kompost,i dal to sljaka na ovim mapama koje su uz igru?

14 godina
neaktivan
kicmabrajker kaže...
DM-969 kaže...

jel mozes dati linkove za taj objekt? I objasniti kako dobivas kompost,i dal to sljaka na ovim mapama koje su uz igru?

eo link: http://www.farming2015mods.com/farming-simulator-2015/placeable-objects/compostmaster-modpack-kompostier-anlage-for-fs-2015/

E sad to moras ubacit sve sa GE,i sve postavit tamo,mozes u standardnu mapu,i ja sam,jer nju i igram,pa si sve sam dodajem sto mi je potrebno.

Uglavnom u kompost ubacujes sijeno i silažu,e sad nisam jos probo da li ide i sjecka od drveca jer se nebavim sumarenjem.

Kanije kad se stvori kompost imas onu kašetu dodatnu koju dignes sa utovarivacem i kompost mozes bacat na njivu ili ga prodat.Imas i na yt pa potrazi,mislim da ima oko 3-4 videa.

14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Evo isprobo sam i ide i obicna trava u kompost,pa sam malo baco kompost po njivama,evo link ako nekom treba prikolica za bacanje komposta: http://www.farming2015mods.com/farming-simulator-2015/trailers/strautmann-ps3401-hdr-dyeable-twin-trailer-pack-v1-3/ 

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Gdje mogu prodati secernu repu i krompir? Bjornholm mapa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Farming Simulator 2015

Best prices for each type of crop:

- Wheat - windmill, grain elevator (Bjornholm), train station, bar (Westbridge Hills).

- Barley - grain elevator, windmill (Bjornholm), grain mill, train station (Westbridge Hills)

- Canola - transport company (Bjornholm), flour mill (Westbridge Hills).

- Corn - loading square (Bjornholm), warehouse (Westbridge Hills).

- Sugar beets - loading square (Bjornholm), grain mill, train station (Westbridge Hills).

- Potatoes - loading square(Bjornholm), grain mill, train station (Westbridge Hills).

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2015 20:45 (Igzy20).
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Igram mapu North Brabant i mapa je odlicna, ali nikako srece s prskanjem. Ako prskam kad vec posadim radnik par metara prska i odustane ( radnik ce prskati ako njiva nije posadena, ali onda radnik nece saditi ) Drugo ako prskam sam uopce ne vidim trag kako prska kako je to bilo u 2013 recimo. Jel to ja nesto grijesim ili drugu prskalicu da uzmem, probao sam i s bacanjem gnojiva isto je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

dali netko zna gdje mogu naci sijacicu da sije brze od orginalnih??

i dali to neko moze prepraviti ko se kuzi u te stvari

velicina 6-10m da bude sijaca ali da sije 15-18 kmh??

radim sve sam ali sijanej me rastura htio bi da ej to brze hehe a nezelim onu sijacu sto tanjura/sije/prsak odjednom imam je i nije fora  :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
balvanar kaže...

dali netko zna gdje mogu naci sijacicu da sije brze od orginalnih??

i dali to neko moze prepraviti ko se kuzi u te stvari

velicina 6-10m da bude sijaca ali da sije 15-18 kmh??

radim sve sam ali sijanej me rastura htio bi da ej to brze hehe a nezelim onu sijacu sto tanjura/sije/prsak odjednom imam je i nije fora  :)

pa skines mod i nutra, ili mozes i originalnu sijacicu promijenit da u u onom .xml file-u, najcesce je naziv sijacice, promijenis speed limit value, stavis na kolko zelis i to je to...

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

sve je to odlicno kolega ali nisam ti ja bas za prckanje po tim dokumentima....

http://www.modhoster.com/mods/john-deere-multi-seeder-18l-pack

evo pa ako moze netko prepraviti brzinu na ovoj sijaci ja bih ga MOLIO pa da mi posalje link da ga instaliram :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
balvanar kaže...

sve je to odlicno kolega ali nisam ti ja bas za prckanje po tim dokumentima....

http://www.modhoster.com/mods/john-deere-multi-seeder-18l-pack

evo pa ako moze netko prepraviti brzinu na ovoj sijaci ja bih ga MOLIO pa da mi posalje link da ga instaliram :D

eo ja sam ti pregledo tu sijacicu i speed limit je na 25,nzm kako ti onda neide brzo eo pise ti ovako:

<speedLimit value="25" />

eo sad sam probo i sije 24-25km/h,mozda ti nece ic brze jer uzimas slabiji traktor,ja sam koristio Casa iz igre i normalno ide 25 na sat

poveco sam je jos na 30km/h al vucem je sa fendt 939,sad pici 29-30

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2015 23:10 (DM-969).
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Decki, vidim po stranicama gdje su modovi, da ima suncokrete, rižu, mrkvu i ostalo, pa me zanima da li je ikako moguce to ubaciti u original mapu? pa da se malo igram i sa drugim poljoprivrednim kulturama

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kicmabrajker kaže...

Decki, vidim po stranicama gdje su modovi, da ima suncokrete, rižu, mrkvu i ostalo, pa me zanima da li je ikako moguce to ubaciti u original mapu? pa da se malo igram i sa drugim poljoprivrednim kulturama

pa moze se to ubacit preko GE,i onda na otkupne stanice moras odredit cijenu, i dodat ga u svoj mlin za skladistenje,malo je zeznuto al ak znas radit sa GE skontat ces 

13 godina
neaktivan
DM-969 kaže...
kicmabrajker kaže...

pa moze se to ubacit preko GE,i onda na otkupne stanice moras odredit cijenu, i dodat ga u svoj mlin za skladistenje,malo je zeznuto al ak znas radit sa GE skontat ces 

e jbga, problem je kaj ne znam raditi sa GE  skinul sam bil bjornholm multifruit mapu, ima nekoliko novih zitarica, ali npr ne sljaka im za svinje, janjad i ostalo, a ruku na srce, nemam stvarno ni volje opet ici ispocetka, jer sam na original bjornholm mapi stvorio svoje malo carstvo 

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Zanima me kako se prodaje mlijeko?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

automatski, (mislim) ~18:00....dođe kamion uzme mlijeko i ostavi $$

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Pomoć.Koju vrijednost moram promijeniti u .xml -u moda da bi pokrenuo priključak sa slabijim traktorom?

Riješeno

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2015 16:32 (goransmy).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015
Moj PC  
3 0 hvala 3
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

.

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Pozdrav, jel ima tko da bi mi htio u jednoj mapi obrisati ograde neke itd?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Miro34 kaže...

Pozdrav, jel ima tko da bi mi htio u jednoj mapi obrisati ograde neke itd?

No problemo! Daj link od mape i želju...

10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

MApa:

http://www.farming2015mods.com/farming-simulator-2015/maps/nebraska-land-map-2015/

da se uklone ograde oko njiva i da se u znakove i el. stupove (bandere) ne moze sudariti. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Miro34 kaže...

MApa:

http://www.farming2015mods.com/farming-simulator-2015/maps/nebraska-land-map-2015/

da se uklone ograde oko njiva i da se u znakove i el. stupove (bandere) ne moze sudariti. Hvala

Obrisao sam ograde ali i stupove jer je prezamršeno samo napraviti da se može proći kroz njih.Znakove nisam dirao.Nisam probavao mapu pa me zanima jel se znak sruši kad se zaletiš u njega ili stoji kao ukopan??Daj mi mail pa da ti pošaljem zipanu datoteku i samo je kopiraj u modove.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2015 19:12 (goransmy).
10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

hej ljudi

zanima me jer je moguce igrat fs 15 u dvoje na dva monitora bez Multyplayera

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo Vlado kaže...

hej ljudi

zanima me jer je moguce igrat fs 15 u dvoje na dva monitora bez Multyplayera

nemoze se igrat mp bez orginal cd,mislim da do sad bi trebali vec to znat koliko puta je napisano na ovom i na fs13 forumu

11 godina
Farming Simulator 2015

Koliko sam ja skužio on pita dal se može na jednom kompu igrati u dvoje, single player igra sa dva igrača, da svaki na svom monitoru igraju. Ne znam baš kak si je lik to zamislio, ali to nije moguće. Ovo za MP i original igru stoji.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

dali se vama cijena silaze spusta ispod 700€/t ?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

pozz farmeri

dali neko zna gdje da nadjem link on realistic moda

znaci da kad prelazim preko posijane njive traktorom da unistavam usjeve i takve stvari????

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice