Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.010.868
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

jel neko instaliro patch 2.0, ovaj http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/public-beta-patch-v-2-0.html,ak je da napise jel se sta poboljsalo il je sve isto {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2013
DM-969 kaže...

jel neko instaliro patch 2.0, ovaj http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/public-beta-patch-v-2-0.html,ak je da napise jel se sta poboljsalo il je sve isto {#}

Ja nisam,probaj ti pa javi :P

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

tako je probaj pa javi XD

ja krenio OPET novu mapu :) i nije losa koliko vidim ima vise kultura za sijati pa budem vidio kako ide

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
znam da je predviđena ali mislim da to nije nemoguće napraviti zato sam i pitao, btw ona perard šta je xperia1 stavio može izravno
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

e instaliro sam onaj peč,i to nista nevalja,nema nikakvih promjena,tako da nemorate instalirat bzv,i da pitam jel ima neko kakvu novu mapu da preporuči

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

kern- stad- v09- edit by kastor

ja sam ovu poceo igrati ima vise usjeva za sijati polja su do 7ha do 70ha

sve u svemu sivdja mi se za sada....

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Pozdrav ljudi!!! Već dugo igram FS 2013, pa evo, javljam se zbog jednog problema. Kad sam pokrenuo igru, sve je nestalo. Postoji li kakvo rješenje?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ttkk kaže...

Pozdrav ljudi!!! Već dugo igram FS 2013, pa evo, javljam se zbog jednog problema. Kad sam pokrenuo igru, sve je nestalo. Postoji li kakvo rješenje?

Nikako nemozes vrati sve nazad. Problem ti je zbog nekog moda. I kod mene se to desilo pa sam ja ubacio novce i ponovo sve kupio. I vidi koji ti mod neradi pa ga izbaci

MZ
12 godina
neaktivan

oc ja igrat multyplayer

12 godina
neaktivan
Maki96 kaže...

Tražim nekog ko želi igrat multiplayer. Ako nemate svoj kljuc dobit ce te od mene. Al ko dobija klju necu da dam kljuc a kasnije ta osoba igrali 2 3 sata fs i onda vise nece nego da igramo duze vremena. I po mogucnosti da ima skayp.

oc ja igrat multiplayer

12 godina
neaktivan
Maki96 kaže...

Tražim nekog ko želi igrat multiplayer. Ako nemate svoj kljuc dobit ce te od mene. Al ko dobija klju necu da dam kljuc a kasnije ta osoba igrali 2 3 sata fs i onda vise nece nego da igramo duze vremena. I po mogucnosti da ima skayp.

oc ja igrat multiplayer

13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Jel ima ko ovdje da igra multiplayer? Hoću da igram s nekim normalnim a ne da se ubacim u neku igru di je neki idijot koji ore preko njive koju treba pobrati i takve gluposti.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Pozzz ljudi evo ja sam nov na ovome forumu :)

Igram farming simulator vec oko 5 mjeseci ali samo single player,,,sljedeci tjedan kupujem original igru pa ako je netko za multiplayer neka mi javi :)

Inace sam aktivan igrac i volio bih igrat sa nekime tko zna igrat,a ne tko ce unistavat mapu i sranja radit :)

Inace trenutno igram single player na mapi vojvodina i mogu rec da je predobra mapa :)

Ivan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gadafy kaže...

Igram farming simulator vec oko 5 mjeseci ali samo single player,,,sljedeci tjedan kupujem original igru pa ako je netko za multiplayer neka mi javi :)

Inace sam aktivan igrac i volio bih igrat sa nekime tko zna igrat,a ne tko ce unistavat mapu i sranja radit :)

Inace trenutno igram single player na mapi vojvodina i mogu rec da je predobra mapa :)

Ima naš tu više aktivnih... Ja igram od 2. mjeseca i to svaki dan i znam skoro sve cake. Naravno, ja sam za pa kad budeš spreman prihvatiti moju pomoć,igrat ćemo zajedno. ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 12:13 (Mr. GSII).
12 godina
neaktivan
Mr. GSII kaže...
Gadafy kaže...

Ima naš tu više aktivnih... Ja igram od 2. mjeseca i to svaki dan i znam skoro sve cake. Naravno, ja sam za pa kad budeš spreman prihvatiti moju pomoć,igrat ćemo zajedno. ;)

Moze evo cekam u ponedeljak ce navodno placa,pa onda idem u banku po gift karticu pa cu kupit igru preko steam,a :)

pa se vidimo ;)

Ivan
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

mapa nevalja nista :( moe se saditi vise kultura ali se nemogu kombajnirati a one koje se mogu nemogu se kipati na prikolice :(

nego dali netko ima kombajna a da stane vise od 15000l zitarica u njega?? ili da zna kako se to u postavkama igre moze nastimati? :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
balvanar kaže...

mapa nevalja nista :( moe se saditi vise kultura ali se nemogu kombajnirati a one koje se mogu nemogu se kipati na prikolice :(

nego dali netko ima kombajna a da stane vise od 15000l zitarica u njega?? ili da zna kako se to u postavkama igre moze nastimati? :)

Evo na primjer za Claas Lexion 770TT otvoriš ovaj .xml i tražiš graintankcapacity. Npr. za Lexion 550 u zipu otvoriš Lexion550.xml.

primjer primjer
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

e ljudi sad sam doso iz Mađarske,i tamo sam naso Farming Simulator 2013 orginal igru al je nisam kupio jer neznam da li u nju mogu stavit neki peč da promjenim jezik,jer sve pise na mađarskom a,ja nemam pojma mađarski

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
DM-969 kaže...

e ljudi sad sam doso iz Mađarske,i tamo sam naso Farming Simulator 2013 orginal igru al je nisam kupio jer neznam da li u nju mogu stavit neki peč da promjenim jezik,jer sve pise na mađarskom a,ja nemam pojma mađarski

pa neznam sto bi je i kupovao tamo kad je vamo imas za 80-90kn... a i jezik bi se trebao moci promijenit u meniju tak da...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
14 godina
neaktivan
karlo666 kaže...
DM-969 kaže...

pa neznam sto bi je i kupovao tamo kad je vamo imas za 80-90kn... a i jezik bi se trebao moci promijenit u meniju tak da...

ma trazio sam u Osijeku i nisam naso igru,i danas je nađem u Mađi,isto je 90kn kad preracunas forinte

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

narode dali netko ima link od lexiona 770 ili 600 ili od nex holland  9090 kombajna ali da se moza zaprljati...

ta 2 mi se svidjaju i imam ih ali uvijek cisti malo mi je to glupo :(

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
balvanar kaže...

narode dali netko ima link od lexiona 770 ili 600 ili od nex holland  9090 kombajna ali da se moza zaprljati...

ta 2 mi se svidjaju i imam ih ali uvijek cisti malo mi je to glupo :(

http://www.farming-simulator.com/mod.php?lang=en&mod_id=163

meni je taj odličan, čistiš ga s onim žutim čistačem

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Evo slikica opreme za žetvu i tak to. Nabacite neke slikice svojih strojčeka i ostali {#} Ugl. sveukupno je bilo 180k canole, sad čekam great demand da prodam.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 1:34 (tomo104).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

zkj nakon što pokrenem igru nakon 5 min mi se igra zamrze i nebrem nikak ugasit osim ako restartam komp

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IvanKovacic kaže...

zkj nakon što pokrenem igru nakon 5 min mi se igra zamrze i nebrem nikak ugasit osim ako restartam komp

mozda ti se pregrije grafička,meni je to jednom bilo,pa sam očistio cijeli komp od prasine i sad normalno radi

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

evo malo moje farme :D

spreman za baliranje spreman za baliranje
fiat tamo u pozadini :D fiat tamo u pozadini :D
Jedna je BOSNA ALLAHU EKBER
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

JD power {#}

Ovaj sa presom vozim ja i koristim "folow me" mod, pa me prati ovaj sa prikolicom za bale.

A onaj sa dvije prikolice je na "courseplay"

zzzZZzzzZZzzzZz...
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Nice. Meni ne radi corusplay ni follow me pošto nemogu pronaći update za "narodnu" verziju igre. Tj. pronašao sam ali kad pokušam instalirati izbaci neki error.

EDIT: uspio sam instalirat update :D Sad samo da shvatim kak courseplay funkcionira da nemoram sam bacat fertilizer po ogromnim poljima :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 16:52 (tomo104).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

moze link za mod  follow me?? 

14 godina
neaktivan
alen28724 kaže...

moze link za mod  follow me?? 

http://fs-uk.com/mods/view/29501 eo ga{#}