Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.011.348
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Zbroji u novcima koliko si imao,nadodaj novaca pokupuj sta si imao i nastavi dalje..Mozda neki bug u igrici ili nesto..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Vidi u vehicle.xml datoteci trenutnog save-a koji ti mod radi probleme i makni ga. Obicno nastane kod upotrebe moda koji nije dobro konvertiran sa FS11 na FS13. Ako i tada bude problema, mozda mozes kopirati unutra vehicle.xml od nekog drugog slicnog savea. Kad/ako proradi, napravi kao sto je rekao Xperiax1, dodaj si milijardu na racun i pokupuj sve sto si prije imao.

Buduci da nemamo kontrolu nad onim sto modderi rade sa modovima i kakav sve drek su u stanju unutra staviti...

Dobro je redovito raditi kopije trenutnog save-a, svaki drugi dan ili slicno, da se imas odakle vratiti. Save-si su tako maleni da to traje sekundu. Ja imam jedan posebni folder sa sub-folderima za svaki save, imam  ih tek 5 razlicitih. Svaki novi folder koji stavim unutra ima naziv po broju savea i datumu kad sam kopirao, npr. novo i me za danasnju kopiju savea br. 5 bi bilo "05_060613". Save broj 5 od 06. lipnja 2013. Jednostavno.Ponekad napravim novi save prije nego poduzmem neku ozbiljniju akciju u igri, npr kupovina grupe novih strojeva, modova ili grupe novih oranica itd.Ako mislim da nije bila dobra ideja, samo kopiram taj stari save preko novog i gotovo.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

To mi se desilo odkad sam ubacio neka nova 2 moda jedan je da u svakom stroju mogu podesavat ono koliko brzinom da ide tocno 1 mph a drugi je da kad smotam da mi se tockovi ne vrate jedan od ta 2 nesta jede govna jer kad sam njih ubaico izbrisalo mi se . Al najgore je sta mi je otislo oko 2mil silaze  a strojevi su lagano nadoknadit ja bi samo ubacio pare i kupio i opet izbacio visak para kojih sam ubacio.

MZ

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ne kuzim ovo kako provjerit mod koji mi radi probleme. A ima ovjde ima neki folder u kojem je kao vraca savegamebackup. Dal se moze tu kako vratit snimanje pa cu ja ponovi 2 sata peglat da ovrsim bolje to nego da nemam silaze.

MZ

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Makni jedan po jedan pa ces vidjet koji je problematican..Mislim da se moze negdje u dokumentima igrice i nadodat recimo 2 mil silaze samo se ja ne kuzim u to,mozda buligo zna kako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Datoteka je careerSavegame.xml

Meni tu neke stvari ne pokazuje jer koristim one futterlagere, vecina hrane mi je tamo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.6.2013 19:27 (BULIGO).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Giants editorom sam pobrisao stabla na mapi, ne vide se ali kao da su i dalje tu. Je netko imao slični problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

@ Xperiax1:

Ja sam vec ocelavio radeci chaff. Na mapi 2 rivers sam uvijek imao sva 4 bunkera puna, 2.4 milijuna litara silaze koju sam nemilosrdno trpao u BGA.Plus 600.000 kod krava. Tu sam 'ispeglao' onaj 'nas' bager da radi fino i glatko :)
Onda sam zaigrao na mapi My Big Country (jos je igram) i sam sebi dokazao da mogu dosta dobro prezivjeti bez krava i bez silaze, samo sa oko 1300 ovaca i prodaja usjeva. To mi tamo ide super, bolje od ocekivanja. No, igra je postala previse monotona. Sada paralelno igram tu mapu i Hagenstedt, ali sada uzgajam sve na Hagenu, i krave i poceo raditi sa secernom repom. Krumpir ne volim bas jer mi ruzno izgleda polje s krumpirom hehe. Volim raditi s onim golemim strojevima Maxtron/Tectron i voziti krumpire/repu okolo. Inace svih ovih mjeseci su mi ona dva skladista za repu i krumpir zjapila prazna.
Sada sijem malo psenicu, kupim slamu, malo kukuruz za krave, malo krumpira i puno repe za ubit vrijeme, i kosim dosta travu za krave a dio pretvorim u silazu, opet za krave. Onda vozikam kravlju kakicu i pisalinu dolje u Market kod luke i tamo to prodajem... uglavnom svega pomalo, pa mi je igra jos zanimljiva.
Najvise mi vremena oduzima prtljanje sa editorom, kad nes ne sljaka kako treba, moram startati igru 20-30 puta dok konacno ne shvatim kako radi haha.
A sve to ide u 'radni staz' :)
Samo ti uzivaj u siliranju. Ja sam cak malo povecao silage bunker kod krava (sa 300.000 na 500.000) pa niti ne idem vise u BGA uopce. Siguran sam da bi uz malo paznje bunker kod krava mogao drzati 600.000 litara, bez da se ista dira, kao tip-tgiggeri, planesi ili sto drugo. Hebeni futterlager me kraljevski razmazio. Moram opet pocet raditi sa balama :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2013
tomo104 kaže...

Giants editorom sam pobrisao stabla na mapi, ne vide se ali kao da su i dalje tu. Je netko imao slični problem?

Nije to problem nego neznanje. Objekti u igri se sastoje od svog .lod-a (koji si ti premjestio) i svog parent-a sa collisionom.

Vjezbanjem ces postat majstor :)

Kad bi imali stabla bez svojih collisiona, onda imamo situaciju kao na mapi 2 Rivers gdje se moze prolaziti kroz stabla. Super za pomocnike da se ne zabijaju u njih ali ne bas 'realisticno'. Tako mozes npr. imati oranicu sa telefonskim stupovima/stablima preko kojih mozes orati, tanjurati sijati, kombajnirati. Super izgleda ali je malo cudan osjecaj :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.6.2013 20:03 (BULIGO).
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Uspio sam redit koji mod nevalja al vratit svoje nisam uspio nestalo je sve. A sad fino nabacam para kupim strojeve i ostavim sebi gratis 2 mil za silazu sta mi je nestala. To je to samo mi posla napravi 1-2h bezveze radi glupog moda 

MZ

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Maki96 kaže...

Uspio sam redit koji mod nevalja al vratit svoje nisam uspio nestalo je sve. A sad fino nabacam para kupim strojeve i ostavim sebi gratis 2 mil za silazu sta mi je nestala. To je to samo mi posla napravi 1-2h bezveze radi glupog moda 

Ne sekiraj se previse, vecini nas se to dogodi prije ili kasnije. I to je nekakav oblik zabave :)

Ako ti je zao silaze zbog novaca koji si izgubio, samo dodas novac u save fajl i to je to.

Ako ti je zao truda i materijala za hranu za krave, imas fajl vehicles.xml i tu mozes mijenjati kolicinu svih materijala, hrane, mlijeka, vode, mix-a. gnoja  i drugo sto se tice krava. Dodas si zeljenu kolicinu i pici dalje:

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 0:59 (BULIGO).
16 godina
Farming Simulator 2013

Ne znam za vas, ali meni igra radi backup svakog sejva i kad se tako šta dogodi jednostavno vratim iz backupa i nema problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
tomo104 kaže...

Nije to problem nego neznanje. Objekti u igri se sastoje od svog .lod-a (koji si ti premjestio) i svog parent-a sa collisionom.

Kad bi imali stabla bez svojih collisiona, onda imamo situaciju kao na mapi 2 Rivers gdje se moze prolaziti kroz stabla. Super za pomocnike da se ne zabijaju u njih ali ne bas 'realisticno'. Tako mozes npr. imati oranicu sa telefonskim stupovima/stablima preko kojih mozes orati, tanjurati sijati, kombajnirati. Super izgleda ali je malo cudan osjecaj :)

Huh, tnx. Idem sad ponovo :D

Imam još jedno pitanje, ovaj mod http://www.modbox.us/farming-simulator-2013-mods/5269-australia-trailers-multifruit-v09-beta-by-fsmteam.html kad ubacim nemogu pronać u shopu. Ni pod tippers, ni kad idem tražiti po brandu. Ubacio sam ga normalno ko i sve ostale modove. Jel ostalima radi?

Edit: sad malo čitam i piše da je samo za velike mape, kaj bi se trebalo editirat da radi na hagenstedtu?

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 13:21 (tomo104).
12 godina
neaktivan
tomo104 kaže...
BULIGO kaže...
tomo104 kaže...

Imam još jedno pitanje, ovaj mod http://www.modbox.us/farming-simulator-2013-mods/5269-australia-trailers-multifruit-v09-beta-by-fsmteam.html kad ubacim nemogu pronać u shopu. Ni pod tippers, ni kad idem tražiti po brandu. Ubacio sam ga normalno ko i sve ostale modove. Jel ostalima radi?

Edit: sad malo čitam i piše da je samo za velike mape, kaj bi se trebalo editirat da radi na hagenstedtu?

Meni radi u redu (Hagenstedt).Beskorisno mi je jer stalno zapinjem za nesto, prikolice su predugacke. Zato kazu da su za velike mape. Ja sam jednostavno stavio onom bijelom SRB35 kapacitet 150.000 litara i vozi.

Jesi li siguran da si instalirao patch 1.4??

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 21:34 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Konacnoooo!!

nasao sam mod-prikolicu koja se dade nastavljati u 'train' bez ikakvih dodatnih modova!! nema extra kuka, nista. Vrlo lako i jednostavno. nazalost, nema dodatne kuke pa spoj izmedju prikolica izgladamalo bzvz (kao da su zavarene jedna na drugu) ali se to uglavnom ne vidi, osobito neu voznji. ja zasad zadovoljan. Samo da slozim jos kapacitet i massper fill level, i bitce ko puska!! :)

Cak izgleda bolje od moje vjerne SRB35 bijele:

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
tomo104 kaže...
BULIGO kaže...
tomo104 kaže...

Meni radi u redu (Hagenstedt). Jesi li siguran da si instalirao patch 1.4??

Siguran sam da nisam :D Jel ide službeni na piratiziranu igricu? Znam da sam na 2009 imao muke kod pronalaženja patcheva.

12 godina
neaktivan

Uopce nije problem pronaci patcheve za originalnu verziju. Za 'narodnu' verziju je druga prica.

Bolje da prekinemo tu temu :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 21:37 (BULIGO).
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Jel moze neko reci kakav dobar mod traktora da ima dosta dodataka a da nije sad neki slab nego da je velika maslija a dobro odrađena t da ima svasta npr otvaranje vrata stakla zadnjeg ili neki da su spigle odrađene. Taj bi bio savrsen da ima prave spigle odrađene 

MZ

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Maki96 kaže...

Jel moze neko reci kakav dobar mod traktora da ima dosta dodataka a da nije sad neki slab nego da je velika maslija a dobro odrađena t da ima svasta npr otvaranje vrata stakla zadnjeg ili neki da su spigle odrađene. Taj bi bio savrsen da ima prave spigle odrađene 

Kontaktiraj  igraca Karlo666, on je volio te nabrijane traktore sa puno IC funkcija.

13 godina
neaktivan

Imam ja karla na skaypu za prijatelje jedno sam vrijeme igro sa njim MP kaze da ima modova nekih al nimi jos odgovorio jel mi moze posalt neki dobar jer nema linkova a ko ima linkove od modova niko.

MZ
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Jel ima mozda mod za blato znam da je u 2011 bio mod za blato dali ovdje ima 

MZ

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Nadam se da ce biti silaze {#} 

Eto rijeseno i to {#} 

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 15:49 (Xperiax1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Nadam se da ce biti silaze {#} 

Eto rijeseno i to {#} 

Ma bravo, Xperiax1 :)

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

A nisi vidio traktora novog u sredini :D John Deere..Skinio modpack neki,dobio njih par...Super je napravljen..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

jel mi moze neko preporučiti mapu.......znaci da je realnije sto vise moguce... da su njive normalne ( pod tim mislim da ne bude njivetina od 150hektara) , da bude bogata detaljima i tako... :D

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Svi JD na okupu :D 

Odlicni su..Hrpa opcija ima..Pritiskom na SPACE u kabini dobijas mogucnost pomicanja volana gore/dolje,svjetla u kabini,otvaranje vrata,bocnih i zadnjih stakala.Odlicno napravljen modpack..Evo jedna zajednicka {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Xperiax1 kaže...

Svi JD na okupu :D 

Odlicni su..Hrpa opcija ima..Pritiskom na SPACE u kabini dobijas mogucnost pomicanja volana gore/dolje,svjetla u kabini,otvaranje vrata,bocnih i zadnjih stakala.Odlicno napravljen modpack..Evo jedna zajednicka {#}

A jel bi mogli dobiti link na mod?

12 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Zna li tko kako se mijenja smjer redova na polju. Objašnjenje: evo npr. polje 14 ima linije po širini, a ja bih htio da idu po dužini odnosno kako je dugo polje.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pa linije idu u onom pravcu kojem radis. Jedino ako radis sa losim modovima oni ti postavljaju pogresno.

MZ
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice