jel mi moze tko stavit link od moda staje za krave
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To it je najmanji problm ja sad u jednom kad ovrsim sva polja dobijem 800k Imam preko 15 16 polja.
Treba doc do toliko polja,ja za sad imam 6 ali su malo veca polja.Moram kupiti jos kombajna jel jedan mora po 2 polja radit...
Ja sam imao u silosu 3 milijuna i jos je islo :)
Inace, na Hagenstedtu sam (opet) i pocinjem s kravama, imam ih tek petstotinjak, ali dobro napredujem.Vec mi dosadilo u svim proslim 'partijama' da kosim travu pored oranica ko neki siromah. Zato sam sada zasadio travu na polima 41 i 42, ona ispod Golf terena. Cinila su mi se dobra jer i inace svuda oko njih ima trave, pa sam preorao sve cestice i tu isto zasadio travu. Sad izgleda divno, jedan golemi zeleni travnjak. Kosim sa Big-500 Attach, sa zakacenim onim velikim Wagonom za travu, 61000L ili tako nesto.I to kosim travu tek kad dostigne stupanj zelenosti 2, jer dobijam puno vise trave nego ako je kosim cim nikne. Na engl. forumu kazu da sanjam, da je svejedno za travu koji je stupanj. Igram otkad je igra izasla i napravio bezbroj pokusa, i ispada da za druge kulture nije vazno u kom je stupnju 'zelenosti', dok za travu ma primjetna razlika. Hebga, u mojoj igri je tako.
Jos ne radim bale (radio u svim proslim partijama pa reko da probamo bez ovaj puta). Trave u mijesalici mora biti minimum 25%, tj jedva cetvrtina. Toliko moze svatko nasjeci kad mu treba. No, ja imam drukciji mix, oko 33%-33%-34%, tj ravnomjerno. Najlakse mi doci do trave (besplatna) pa silaza a najteze do slame, jer moram ciljano saditi psenicu ili jecam, iskombajnirati i jos i pokupiti slamu u wagone ili pak balirati. Ali, slame niti ne mora biti u mixu, dovoljno da je ima dosta za stijelju.
Za sada, sve pet.
@ XperiaX1: evo, editirao sam svoj save game i ubacio 10 milijuna litara krumpira. Onda sam uzeo traktor i prikolicu i pretovario 50.000L krumpira u prikolicu pa nazad u skladiste. Igra, cini se, jednako tretira one 2 hrpe, krumpir i repu kao i zitarice. Znaci moze 10 milijuna i vise. Vjerojatno je jedino ogranicenje neki faktor mnozenja na n-tu potenciju nekog hexadecimalnog broja 16 ili slicno.
Samo treba napunit 10 milijuna...Sad cu par puta samo sadit wheat pa cemo vidjet..
Baš je skidam nadam se da se neću razočarati!--..
Samo treba napunit 10 milijuna...Sad cu par puta samo sadit wheat pa cemo vidjet..
Vjerojatno ce ti prije past 'velika ponuda' za wheat, nego sto ces utrpat 10 milijuna u silos
E da bar tako bude..Zadnjih tjedan dva slabo nesto daju..Malo cu u silos pa ako padne ponuda prodat cu..
i meni isto na dosta drugih mapa ali nije mi niko odgovorio nista tak da ti ne znam
i meni isto na dosta drugih mapa ali nije mi niko odgovorio nista tak da ti ne znam
Nitko ti nije odgovorio na koje pitanje? Na link za mod za staju za krave? Nemam taj mod, ne znam o cem se radi..
imam problem s kravama....................zna proći 3 dana i mlijeko je jos uvijek na nuli i kad dođem tu na podatke o kravama gore mi sat nestane i okvir od mobitela, mapa je my big country.................jel imal ko sličnih problema??
krave proradile :D al sat i okvir opet na istom
imam problem s kravama....................zna proći 3 dana i mlijeko je jos uvijek na nuli i kad dođem tu na podatke o kravama gore mi sat nestane i okvir od mobitela, mapa je my big country.................jel imal ko sličnih problema??
Sto si promijenio? Vjerojatno ti se modovi kolju. Meni se bas danas dogodilo, skinuo lijepi mod za traktor, sve super, kad svako malo igra tresne. Maknem mod, sve ko urica. Bah, nekompetentni modderi!!
na mapi langburg mi je proizvodnja kod krava stalno na nuli, kad dolje prebacim na krave, ovce i kokoši nestane mi vrijeme i okvir od moba dok sam na to troje. Probao sam izbrisat sve modove samo sam ostavio mapu i opet isto
Sto si promijenio? Vjerojatno ti se modovi kolju. Meni se bas danas dogodilo, skinuo lijepi mod za traktor, sve super, kad svako malo igra tresne. Maknem mod, sve ko urica. Bah, nekompetentni modderi!!
neznam dal ima veze, al znam ubacivati mod bankofhagenstadt dok prodajem zemlju, kad prodam opet ga izbacim zato što mi se zamjerio kad sam imao kredit ubire ogromnu kamatu
A zasto prodajes zemlju uopce? Pa nema nikog drugog na mapi, samo ti. Prije ili kasnije ce ionako sva zemlja biti tvoja, ako ti bude trebalo. A vlasnistvo nad parcelom lako promijenis u save datoteci..
A zasto prodajes zemlju uopce? Pa nema nikog drugog na mapi, samo ti. Prije ili kasnije ce ionako sva zemlja biti tvoja, ako ti bude trebalo. A vlasnistvo nad parcelom lako promijenis u save datoteci..
kupim na aukciji pa prodam i zaradim neku lovu, a i neke parcele što sam kupio mi se nisu sviđale pa sam prodao
OK. To radi samo sa instaliranim modom (prodaja) ili? Sramota, nisam jos nikad pokusao prodati parcelu hehe.
I onda Karlo kaze da su Dajci drek :)
https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=8lK04ImlMZM&NR=1
I konacno jedan Fendt koji se meni svidja :)
Dokon pop i jarice krsti!!
Dokaz: moje BGA 'postrojenje za sopanje'
Bager istovaruje silazu na hrpu (jer ne moze direkt na traku). traka automatski grabi sa hrpe i trpa u prikolicu. Kad zelim, sa mape uskocim u mali SAME traktor, pritisnem na Q i pocne se puniti BGA jama i nofci pristizu. Ne moram niti biti tamo dok se to dogadja, samo "Q" i ode ja.. :)
Moram si i ja obnovit vozni park,jos imam tri buhrera koji me mogu rec super sluze..Jeftiji su a jaci su cak od dosta skupljih traktora...
Kupio sam polja 41 i 42, i posijao travu na oba. Jos sam preorao okolne cestice i tu isto posijao travu.Sad je to sve jedan golemi travnjak
Radio sam druge poslove i cekao da trava naraste do drugog stupnja 'zelenosti' jer tada dobijam najvise trave.
Zatim sam sve pokosio sa Krone Big-500 sa wagonom za travu prikacenim. Mod je, nema nista specijalno samo nesto siri onaj dio koji hvata travu, sto se pokazalo nepozeljno jer ne treba a i smeta Big-petstotici jer zapinje za one njene zadnje sjekace za travu.
Dakle, kad sam sve pokosio, dobio sam nesto vise od 240.000L trave.
Tek onako, ako nekog zanima, mislim da je to dovoljno za prehraniti par tisuca krava (uz najmanje 25% silaze I slame po volji). Ne trebam vise kositi one uske trake trave oko i izmedju tudjih polja.
P.S. stavio sam sliku da se tocno vidi kolikupovrsinu sam pokosio da bi dobio 240.000L trave.
Xperiax1, meni je taj Buhrer nekako cudan: bolji je od puno skupljih traktora i radi ko crv. Ima skupo odrzavanje? Ma da, pa sto je par stotina $ odrzavanja ako mozes ustedjeti 200.000 tako da pricekas sve dok mozes kupiti nesto ZBILJA bolje. Ja sam na 2 rivers koristio Buhrere jako jako dugo. Sve dok nisam poceo koristiti plugove i teske drljace/sijacice koje Buhrer zbilja nije imao snage potegnuti brzinom vecom od 5 milja. Isto mi je suuper Schlutter, koja je to mrcina djeluje ko stara baka a vuce ko slon. Dva slona hehe.
Ja sam u 5h igranja Two Rivers mape kupio top high-end traktore (Deutz-Fahr 730 i onaj što može potegnuti do 60), a vi tu Buhrere vozate xD
OK. To radi samo sa instaliranim modom (prodaja) ili? Sramota, nisam jos nikad pokusao prodati parcelu hehe.
I onda Karlo kaze da su Dajci drek :)
https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=8lK04ImlMZM&NR=1
I konacno jedan Fendt koji se meni svidja :)
prodajem zemlju prek tog moda bank of hagtenstadt
dok se igra multiplayer jel mogu na istoj mapi igrat recimo dvoje ljudi a da svaki ima svoju lovu i svoje strojeve ili je jedno gospodarstvo kolko god ljudi bilo?
dok se igra multiplayer jel mogu na istoj mapi igrat recimo dvoje ljudi a da svaki ima svoju lovu i svoje strojeve ili je jedno gospodarstvo kolko god ljudi bilo?
Jedan je gazda, ostali su samo fakini :)
Ja sam u 5h igranja Two Rivers mape kupio top high-end traktore (Deutz-Fahr 730 i onaj što može potegnuti do 60), a vi tu Buhrere vozate xD
Pih, na 2 Rivers vec ionako dobijes cuda opreme i nekoliko oranica :)
Da, ja sam jednom u 1 noci na Hagenstedtu na samom pocetku karijere zaradio milijun!!Bez varanja, legalno!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
... i ne bih to vise nikad ponovio, hehe.
Xperiax1, zasto ores nakon psenice? Onako, realizma radi ili??
Pih, na 2 Rivers vec ionako dobijes cuda opreme i nekoliko oranica :)
Da, ja sam jednom u 1 noci na Hagenstedtu na samom pocetku karijere zaradio milijun!!Bez varanja, legalno!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
... i ne bih to vise nikad ponovio, hehe.
Dobiješ, ali ne takvu kakvu trenutno imam ;)