Farming Simulator 2009 Save?

poruka: 5
|
čitano: 2.982
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Ima li tko save od navedene igre a da su svi strojevi kupljeni i da stoje na farmi? ali bez modova a ako već s modovima onda pošaljite i modove! ili linkove modova!

Ne psujem,Ne pušim,Ne pijem: e jebemti upade mi cigara u pivu! steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Postoji tema razmjena game saveova pa tamo potraži ili postavi upit. Osmijeh

1 0 hvala 1
15 godina
protjeran

brate mili,ća tražiš sejvove od igre đe moraš krave da pomuzeš i kombajne da đaraš,dođi kod mene po sejv na mome polju imadeš motiku,šudar,rakiju i kopaj meni a ne trošiti svoje vrime na mužnju krave preko ekrana koji zrači,Đava te odnija..

0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Farming Simulator 2009 Save?
gazdda kaže...

brate mili,ća tražiš sejvove od igre đe moraš krave da pomuzeš i kombajne da đaraš,dođi kod mene po sejv na mome polju imadeš motiku,šudar,rakiju i kopaj meni a ne trošiti svoje vrime na mužnju krave preko ekrana koji zrači,Đava te odnija..

Čuj ajd nemoj spamat! Ovako nikad nikom nebi išo na polje radit! i nije bitno što tražim save! HVALA KOLEGI KOJI MI JE DAO LINK!

Ne psujem,Ne pušim,Ne pijem: e jebemti upade mi cigara u pivu! steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
15 godina
neaktivan

imal ko link za samoutovarnu prokolicu na farming simulator 2009

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice