Kako rijesiti problem sa zvukom jer ne cujem ingame zvuk
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa uredu je što je malo teže rješavati beštije, tigar je tigar ebemu, volio bi da su i teži, kad imaš onaj signature smg sa 5 tisuća metaka u šaržeru bez recoila ništa ti ništa nemože.
Nečeš naći nešto neprijatelja kad prijeđeš igru, niti češ naći outpostova, imaš par stvari za raditi, ona bacanja noževa, gađanje ptica i slično, kao i trijale rayata.
Da, to znam.. samo sam mislio da ima još nečeg.. prilična šteta..
Ali zato ovdje: http://www.overclock.net/t/1336307/far-cry-3-mods-thread ima nekih modova, među kojima je i mod "Retake Outposts", znači možemo opet sve outpostove zauzeti. Piše da je WIP pa zato ne bih još ništa probavao, ali neću brisati igru još.. Ima relikvija, pisama, triala i nekih manjih stvari koje nisam ostvario, tako da imam još posla. :)
igra je super grafika dobra.al kad se sve rijesi nema nista vise za radit.i smeta mi sta nisu stavili podrsku za 4:3 ekrane.
Ja trenutno još imam stari CRT, koji je 4:3 i sve radi dobro.
Znam da je bilo ranije, al može li mi netko reći šta je ono recept za riješavanje frejmdropova?
Stavio sam 12.11 beta drivere, probao mijenjati kvalitetu slike, promijenio na DX9 za test, ali i dalje frejmovi padaju na 40, nekad i niže.
Ako ne vidite "moj pc", imam i5 750 klokan na 3,8 GHz, 7950 i 8 gb memorije, a vrtim na 1920x1200, pa bi po svemu sudeći trebalo raditi kak treba, makar na medium.
Znam da je bilo ranije, al može li mi netko reći šta je ono recept za riješavanje frejmdropova?
Stavio sam 12.11 beta drivere, probao mijenjati kvalitetu slike, promijenio na DX9 za test, ali i dalje frejmovi padaju na 40, nekad i niže.
Ako ne vidite "moj pc", imam i5 750 klokan na 3,8 GHz, 7950 i 8 gb memorije, a vrtim na 1920x1200, pa bi po svemu sudeći trebalo raditi kak treba, makar na medium.
Probaj isključit vsync u igri i pomoću MSI Afterburnera ga limitirat. Imaš na 26. stranici od kolege Doktora objašnjeno kako se radi.
hm "hvala bogu" da jos netko ima problema.. vec sam mislio da je problem u meni :/
Kako rijesiti problem sa zvukom jer ne cujem ingame zvuk
Dali zna itko?
Isprobao sam igru ali jedva vrti 25-30 FPS ali je to neigrivo fraps toliko prikazuje sto bi se moglo nekako igrati ali secka nenormalno. Sa ovom konfiguracijom (moj pc) sam pokrecao sve najnovije igre igre na medium/high 1680x1050 rezolucije sa nekih 30-ak fps. Far Cry 3 jedva nekako.
Probaj isključit vsync u igri i pomoću MSI Afterburnera ga limitirat. Imaš na 26. stranici od kolege Doktora objašnjeno kako se radi.
To je rješenje za microstutering, ne za ovako velike frejm dropove koje imam ja.

Na mojoj je konfi išla odlično bez trzakanja, crashanja ili ičega, izgleda da je baš kako te pogodi.
Također sve ok, bez frame dropova.. Zadnji driveri za grafu su gore, patch 1.04..
EDIT: Danny_HR - koji je problem sa tvojim "moj PC"? Svima mi normalno prikazuje, samo tebi stoji "Učitavanje"..
Također sve ok, bez frame dropova.. Zadnji driveri za grafu su gore, patch 1.04..
EDIT: Danny_HR - koji je problem sa tvojim "moj PC"? Svima mi normalno prikazuje, samo tebi stoji "Učitavanje"..
Pod "MOJ PC" je napisao "Učitavanje...", zato ne prikazuje nista drugo.
Evo Danny, proradilo je..
nema ga,to je jednostavno tako kad su u pitanju amd driveri....ako je 40 minimum to uopće nije loše,kaj će ti više
pa to i kažem,dropovi su uobičajeni za amd...ako imaš bolje hlađenje na hd 7950 digni je na 1100/1500,to će ti bit dovoljno
Zato sam i pitao postoji li rješenje.
Zato sam i pitao postoji li rješenje.
a na kojim detaljima igraš,ima potrebe dizat jer igraš na 1920x1200 jel tako? znam i sam kad imam skoro sve isto kao i ti jedino mi je procesor na 4GHz
Bez OC-anja mi FPS bude oko 90 na haj, tako da nije stvar u tome. Samo ne želim padove.
Bez OC-anja mi FPS bude oko 90 na haj, tako da nije stvar u tome. Samo ne želim padove.
Instaliraj ove drajvere meni je pomoglo http://www.guru3d.com/files_details/amd_catalyst_12_11_beta_download.html
znači to su padovi od otprlike 20 fps? neznam,na kojim postavkama sada igraš battlefield,kad buš igrao onda mi pošalji SS od grafičkih postavki i za gameplay pa da usporedim(i za BF3 i za FarCry3) kad imam isto
monitor je 24" 1920x1200 kaj ne?
ja koristim ove 12.11 beta sa službenih stranica,ove neke žnj nemoj stavljat da ne bi bilo sranja
Ja sam imao problema s microstutterom, i pomoglo mi je limitiranje FPS-a s Msi Afterburenrom. Hmm, a Danny opet ima framedropove, da ti se šta ne pregrijava?
Jedino kada sam ja imao PONEKAD dropove, bilo je prilikom uključenog/aktivnog Fraps-a.. Pošto me prošla volja za okidanjem SS-a, nema više ni dropova, naravno.. Praktički mi je lockano na kakvih 45 fps-a..
Može li mi netko objasniti zašto Far Cry 3 već drugi mjesec zaredom nije na Top listi? Ponajbolja igra u zadnje vrijeme, a oni je ne stave.
nakon dosta sati igra mi je ispala ok ,al nista posebno jer nema ni trunke orginalnosti
sandbox sa sistemom ubijanja zivotinja i craftanja je preuzet sa skyrima ili Red Dead-a (koje vam vise pasu) (i da imale se to igre prije njih al tocno se vidi da je ispiracija potekla od te 2 igre)
neprijatelji skupa sa nekim misijama sa uncharteda (pogotovo klase neprijatelja)
kasnije skuzim da sam to sve vidio u drugim igaram ,al eto sad je sve spojeno u jednu
Evo nakon nekih 12 igranja mogu napisati pokoju rečenicu:
Igri fali nekog sadržaja, osim sanduk-čarenja i skupljanja lišća i cvjetova, praktički nema ničeg drugog što bi me tjeralo na istraživanje lokacija, jer od prazne (a predivne) loacije nemam koristi, i automatski izgubim volju šetati po toj lijepoj lokaciji.
Mislim da ću ju igrati dosta dugo i sada ispada da mi je igra savršena? Hmm, pa igra i je odlična, i toliko ogromnog prostora ali jako malo sadržaja.
Nemam neke ideje što se je moglo napraviti da bude više sadržajnija, više opasnija, više neprijatelja, ali mogu dati usporedbu sa Stalkerom gdje svakih 100-200m je grupica neprijatelja i nekako drugačije to sve izvedeno..
U FC2 mi se nije svidjelo ono glupo respawnanje neprijatelja čim se prođe prvi zavoj, ali imam osjećaj da mi u FC3 pak fale neprijatelji, jbg. Znam da se nikada nećemo svi zadovoljiti.
Sa druge strane, sviđa mi se što me svako toliko nekakva živina uhvati i prepadnem se ko blesav.. Ili bude pas, morski pas, krokodil ili nešto treće. Sviđa mi se gledati kako tigar napada druge životinje ili ljude, duboke jame/kanjoni na čijem dnu je voda/jezerce, sviđaju mi se misije gdje treba sa određenim oružjem ubiti živinu.
Čitam da postoji vrlo dobar mod gdje treba za određeno kraftanje puno više itema, kako lišća tako i kože, no ne znam, nebi to stavljao, najviše volim igru u original stanju.
Na početku igranja, ubijao sam sve živine na koje sam naišao i tako skupljao kožu, no ispostavilo se da mi to nije bila dobra ideja jer sam već nakon kakvih 3h ima jako dobar arsenal svega i svačega.. Zbog toga sam odlučio isprazniti ruksak i samo po potrebi ići po kožu i slično..
Igram na HARD (warrior) i stvarno mi je lagano. Uglavnom, moja poanta bi bila (1) da su trebali sustav otkrivanja itema/relikta drugačije napraviti, odnosno da se igrač više namuči otkriti neku lokaciju na kojoj su navedene stvari/sanduci/relikti, kojih, btw, ima stvarno previše. Naravno da su to "kopirali" iz AC serijala gdje onih škrinja ima napretek, ali čemu to? (2) Otežati kraftanje, odnosno da se igrač dobrano namuči "povećati" ruksak i sve ostalo.
Jer oni su upravo iz toga razloga (otkrivanje lijepih lokacija) i uveli jako puno relikata i itema, da navedu igrača da ode baš tamo i tamo, no eto, meni je to malo previše vuče za rukav.
Suma sumaru, idemo dalje igrat :)
Pozdrav farkrajevci!
Imam problem.
Vozio sam se po otoku i nehotice zgazio onog domoroca, pripadnika plemena koje ti pomaže.
I sad me napadaju kad me vide. Kako to srediti?
HAHAHAHAHHA